Pokaż pełną wersje : Gildia PoI quest wmv
!~Gangsta~!
04-05-2008, 16:27
PoI by Moonblades wersja wmv
http://youtube.com/watch?v=GQ1ezZhCLMA
Made by Roxroth
Verlonrax
04-05-2008, 16:39
Super zgranie normalnie superowa muza i team jaki maly
ty tesz w gildi jak tak to morze dasz SSa z lootem co??
Super zgranie normalnie superowa muza i team jaki maly
ty tesz w gildi jak tak to morze dasz SSa z lootem co??
Morze jest przy plaży
xXSrOkUXx
04-05-2008, 22:00
Genialne :) Tytuł piosenki plx? ;s
xXSrOkUXx
04-05-2008, 22:13
Tylko idioci oceniają orientację sexualna innych poprzez ich upodobania muzyczne.
#up
A co ma moja mama do naszej "rozmowy"? btw Czyżby Etoric w końcu pokazał nam swój prawdziwy wygląd?;<
Tylko idioci oceniają orientację sexualna innych poprzez ich upodobania muzyczne.
#up
A co ma moja mama do naszej "rozmowy"? btw Czyżby Etoric w końcu pokazał nam swój prawdziwy wygląd?;<
hahahah no tak, pokazałem swoją prawdziwą twarz, niezły zart, he he he
zeby mój wyglad bylby odwrotnie proporcjonalny do gadanego, to ty musialbys byc zajebiscie przystojna..
@down
qwk to lipq;(
xXSrOkUXx
04-05-2008, 22:56
Nie zabardzo wiem, co Ty chcesz teraz osiągnąć? Chcesz mnie upokorzyć?^^ Nie powodzi Ci się w życiu to jesteś zajebistym napinaczem przez neta?:] Uwierz mi, ale nikomu tym nie imponujesz. Zresztą większość ludzi na tym forum ma Cię już za kompletnego kretyna. Od dziś, nie dziwię im się.
Szybki'lols
06-05-2008, 12:07
@Etoric:
Dlaczego pokazałeś na zdjęciu swoją siostrę ?
@Etoric:
Dlaczego pokazałeś na zdjęciu swoją siostrę ?
to moja mama kurde;/
Xerionis_Family
06-05-2008, 13:54
Mógł byś skołować nazwe tego kawałka?
Etoric, ty masz jakieś kompleksy? Każdy może słuchać czego chce, aczkolwiek dla mnie metal/rock to najlepsza muzyka ;) Może wolisz techno? :D umc umc umc
Etoric, ty masz jakieś kompleksy? Każdy może słuchać czego chce, aczkolwiek dla mnie metal/rock to najlepsza muzyka ;) Może wolisz techno? :D umc umc umc
problemem dzisiejszej mlodziezy jest to, że nie potrafi odrozniac gatunków muzycznych, i często je miesza, a nazywanie siebie METALEM bo sie slucha LP czy nightwishu to sie nadaje na bravogirl.forum.br
Mógł byś skołować nazwe tego kawałka?
Nightwish - End of all hope:)
:)
A filmik jest bardzo wporzo! ;00 ]=
pozdrówki
Szybki'lols
07-05-2008, 10:34
Przyzwyczajcie się :| Etoric to bałwan, idiota i Chuj wie go co jeszcze... nie ma co robić w domu to szuka zaczepki w internecie no i znalazł Tibia.pl :>
Przyzwyczajcie się :| Etoric to bałwan, idiota i Chuj wie go co jeszcze... nie ma co robić w domu to szuka zaczepki w internecie no i znalazł Tibia.pl :>
Szczera prawda Etoric 24/h w domu siedzi i patrzy w kompa nie wyjdzie na dwór bo wiadomo koledzy go biją .. więc odreagowuje na internecie :(
Szkoda mi Ciebie no cóż banished :)
@btw
zakładasz nowe konto czy liczysz na unbanisched? a może zmienisz forum? nvm
Gl in Rl Life :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.