zaloguj się

Pokaż pełną wersje : @Memento vs Valour

Stron : 1 [2]

Unholy_Elder
23-06-2008, 21:34
@up

; o Wez spierda*aj.

SMk
24-06-2008, 13:35
Wczoraj open battle było? W chuj osob pospadało ;p

slayton
24-06-2008, 16:21
Był open, był :)

http://www.***********.com/783330878.html 95 ms

http://www.***********.com/377671241.html 109ms

filmiki z tibia.de

Unholy_Elder
24-06-2008, 20:59
Był open, był :)

http://www.***********.com/783330878.html 95 ms

http://www.***********.com/377671241.html 109ms

filmiki z tibia.de

Ladne filmiki. Xazez ladnie glebnal. B)

Netamar
25-06-2008, 23:41
Glowr i Xazez tak Glebneli bo Mieli piekny Classic control xd

slayton
26-06-2008, 00:07
Ja (24-06-2008 23:46)
tylko powiedz mi co xazez zrobil ;d
fryc (24-06-2008 23:46)
dostepny
Ja (24-06-2008 23:46)
widzialem filmik
Ja (24-06-2008 23:47)
tylko po ch*j on tam wbiegl..
fryc (24-06-2008 23:47)
mial follow
i heya
haha
dal attack
to samo glowr
haha
ale smialismy z tego
J4 (24-06-2008 23:47)
o lol.....
;d

ot caly sekret :D

Patryk5
26-06-2008, 21:41
@Elomelo1234
Rzeczywiscie ladna sieka xd

A co do wojny to ladnie rozjebaliscie Crucify . Oby tak dalej :)

slayton
26-06-2008, 22:16
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=4tx9b5fm0thooigu

dzisiejszy battle :D

Thorer
Jun 26 2008, 19:07:42 CEST Killed at Level 137 by Zakiya
kolega juz 500 k na bless wydal :D

Mispex
26-06-2008, 22:48
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=4tx9b5fm0thooigu

dzisiejszy battle :D

Thorer
Jun 26 2008, 19:07:42 CEST Killed at Level 137 by Zakiya
kolega juz 500 k na bless wydal :D

polizcz jeszcze ewentaulna supplies czyli okolo 30-50k od deda;p czyli w sumie okolo 800-1000k wydal:P

sTILss
26-06-2008, 23:34
Dempah aka Dzingi? W kazdym razie kozak.

wrogonastawiony
27-06-2008, 09:45
Invectus; Na chuj robicie takie PA ?

maxtri
27-06-2008, 10:59
Widzę, że wasza "wojenka" nie dostarcza wam już wystarczających emocji. Teraz wzięliście się za pkowanie noobcharami. Chociażby wczorajsza nocna akcja w veno. Tak ciężko wam zrozumieć, że niektórzy chcą sobie poprostu spokojnie pograć? Pewnie wam się wydaje, że macie pro evul zajebiste pvp, ale jak dla mnie zabicie w dziesięciu jednego strapowanego w wąskim przejściu jest po prostu żałosne. Poczuliście trochę władzy i się wam wydaje, że jesteście nie wiadomo kim. Mam nadzieję, że przegracie tą wojnę i wylecicie z serva. Może i Szwedzi robią PA, ale wierzcie mi, że oni nie są takimi tępymi chujami jak wy i można się z nimi dogadać.

Coves
27-06-2008, 11:57
Polacy muszą wygrać :D

SMk
27-06-2008, 15:42
Widzę, że wasza "wojenka" nie dostarcza wam już wystarczających emocji. Teraz wzięliście się za pkowanie noobcharami. Chociażby wczorajsza nocna akcja w veno. Tak ciężko wam zrozumieć, że niektórzy chcą sobie poprostu spokojnie pograć? Pewnie wam się wydaje, że macie pro evul zajebiste pvp, ale jak dla mnie zabicie w dziesięciu jednego strapowanego w wąskim przejściu jest po prostu żałosne. Poczuliście trochę władzy i się wam wydaje, że jesteście nie wiadomo kim. Mam nadzieję, że przegracie tą wojnę i wylecicie z serva. Może i Szwedzi robią PA, ale wierzcie mi, że oni nie są takimi tępymi chujami jak wy i można się z nimi dogadać.

Dokładnie ;)
Nie gram już w Tibie bo szkoda na to czasu , ale z tego co wiem to polacy to złodzieje i sprzedawczyki , zależy im tylko na ojebaniu i władzy. Szwed przynajmniej Ci pomoże..
GL & HF!

Waldo1910
27-06-2008, 16:07
Naprawde kurwa jesteście śmieszni. Kolega pisze tak bo padl od noob charow. A co to kurwa tylko Invectus ma noob chary i pkuje? nawet jesli to nooby Invectus to co z tego. Szwedzi wcale lepsi nie są i każdy o tym wie, jest szansa, moze wygramy, jak nie to nie przekonamy sie nigdy jak bedzie za panowania polakow.

candy
27-06-2008, 17:00
niby skad Invectus ma miec kase? Poczas gdy szwaby dostawali od way paymenty przez 2~ lata, wzamian za to ze mogliscie sobie troche pograc. Teraz nie placzcie ze Polacy robia pa bo oni walczyli juz bardzo dlugo o swoja wolnosc, teraz maja szanse do ktorej realizacji potrzebna jest kasa, ktora Cruicify posiada z przeszlosci w wiekszosci od was neutrali ktorzy potrafia tylko plakac.

sTILss
27-06-2008, 17:27
Odkad pamietam zawsze gdy wygrywaja 'nasi' na forach pojawiaja sie nagle 'szwedzcy kibice' ... A jak nie ma wojny to jest tylko plakanie jacy sa ch*jowi. W kazdym razie Invectus ladnie ogarnia, ale na dluzsza mete ciezko bedzie z kasa (chyba ze o czyms nie wiem) i zamiast sie uzalac dobrze byloby wesprzec ich finansowo. Pamietam jak zaczynalem grac w tibie i byla wojna wbk vs tengu, wtedy te 3k, ktore wyslalem o ile dobrze pamietam dla dzingiego to dla mnie fortuna byla : DDD

Netamar
27-06-2008, 20:16
Adavendor Wyrażnie napisał na Forum tibia.com my nie walczymy o lepsza xerene...nie my tą Wojne zaczeliśmy.Więc przestańcie Teraz Płakać.Piszecie na nas że was zabijamy za free sciagamy paymenty itp..A na swe już nic nie napiszecie na forum bo to normalne że zabijają se kogoś jak mu się nie spodoba twoj nick :) a po 2 boicie sie coś napisać na nich bo jeżeli oni wygraja to pózniej nie będziecie mieli gry albo będziecie co tydzien oddawać im bohy :) A ci co od nas z invectus teraz sciagają paymenty to widocznie te osoby potrzebuja pieniedzy chociaż mamy ich jak narazie wystarczająco. :)

SMk
27-06-2008, 20:50
Odkad pamietam zawsze gdy wygrywaja 'nasi' na forach pojawiaja sie nagle 'szwedzcy kibice' ... A jak nie ma wojny to jest tylko plakanie jacy sa ch*jowi. W kazdym razie Invectus ladnie ogarnia, ale na dluzsza mete ciezko bedzie z kasa (chyba ze o czyms nie wiem) i zamiast sie uzalac dobrze byloby wesprzec ich finansowo. Pamietam jak zaczynalem grac w tibie i byla wojna wbk vs tengu, wtedy te 3k, ktore wyslalem o ile dobrze pamietam dla dzingiego to dla mnie fortuna byla : DDD

Czekaj już wysyłam :lol2: .. Dowiedziałem się wiele na ten temat , i niektórzy z was pożyczają a pózniej nie oddają bo zapominają ? :O śmieszne kurwa.. na dużą kaskę mojego kolege ojebali , a napewno nie tylko jego. Więc nie zaprzecze że polacy to jebani złodzieje! W sumie chciałbym żeby polacy wygrali , aby zobaczyć jak to oni rządzą..

sTILss
27-06-2008, 21:58
Czekaj już wysyłam :lol2: .. Dowiedziałem się wiele na ten temat , i niektórzy z was pożyczają a pózniej nie oddają bo zapominają ? :O śmieszne kurwa.. na dużą kaskę mojego kolege ojebali , a napewno nie tylko jego. Więc nie zaprzecze że polacy to jebani złodzieje! W sumie chciałbym żeby polacy wygrali , aby zobaczyć jak to oni rządzą..

1. Nie chodzilo mi o pozyczanie, przynajmniej ja bym tego nie robil, a wysylal bezinteresownie.
2. Napisales 'was' problem w tym, ze ja juz tu chara nie mam pare miesiecy.
3. Ja tez chcialbym zeby wygrali : >

Pepe1990
27-06-2008, 21:59
niby skad Invectus ma miec kase? Poczas gdy szwaby dostawali od way paymenty przez 2~ lata, wzamian za to ze mogliscie sobie troche pograc. Teraz nie placzcie ze Polacy robia pa bo oni walczyli juz bardzo dlugo o swoja wolnosc, teraz maja szanse do ktorej realizacji potrzebna jest kasa, ktora Cruicify posiada z przeszlosci w wiekszosci od was neutrali ktorzy potrafia tylko plakac.

Chyba ktos tu nie rozumie słowa "szwaby":confused:
A co do kasy to jak bys byl choc troche ogarniety to bys poczytal moze czasami forum xereny na tibia.com... Nvm hail polish noobs

Netamar
28-06-2008, 01:55
Co do tego że sie polacy splacali to powiem tyle zawsze kiedy sie splacilem to i tak wyszlem na + więc wyjebane mam na to :) to tylko gra a to że oni maja pieniadze z naszych paymentow wczesniejszych to nie znaczy że my nic nie mamy :)

RzaSho
28-06-2008, 07:04
Co do tego że sie polacy splacali to powiem tyle zawsze kiedy sie splacilem to i tak wyszlem na + więc wyjebane mam na to :) to tylko gra a to że oni maja pieniadze z naszych paymentow wczesniejszych to nie znaczy że my nic nie mamy :)

:)

ja niezaplacilem ani jednego GP, zamiast tego zrobilem sobie 90 Elderka, i na MC botowalem kase, teraz mam ponad 500k, 2x POI i Annihilator do zrobienia,widzialem ze Niklas [ Adavendor ] bedzie dymił, tylko niewiedzialem kiedy, ale teraz mam dobrą masa ze oram tych frajerów którzy chcieli odemnie 1kk paymenta.. huj im w dupe

@ PoLAkS like old MISPEX

koles, wez sie ogarnij, elegacko ze ci Prawdziwy Mispex Chara zabral ( wkoncu) i pewnie przez to jestes taki fest zly i szedów nagle kochasz.

Over and OUT!

DEENGA AKA RZASHO

Netamar
28-06-2008, 07:08
Ja wolalem zaplacić 100k po ostatnim warze i se pograć niż robić new chara nie mialem na to czasu i checi...:)

wrogonastawiony
28-06-2008, 08:42
Szwed przynajmniej Ci pomoże..
GL & HF!

0wned. ];-> Od kiedy takie coś zalezy od narodowosci ? Znam bardzo kurewskich szwedow, ale tez i bardzo zajebistych... to samo z polakami ; )

Aquanito
28-06-2008, 09:23
tak źle tak niedobrze? zastanówcie sie moze co piszecie ....

JP na 100%

NIedlugo powstanie Song Czarnego Adica ;-P aka Old Falcona _/ Ft Gumood & Zokos ;-P ahahah xD ;-P

Pozdro 600 to tylko gra ... a dlawas to 2 zycie ;-P

candy
28-06-2008, 12:31
Chyba ktos tu nie rozumie słowa "szwaby":confused:
A co do kasy to jak bys byl choc troche ogarniety to bys poczytal moze czasami forum xereny na tibia.com... Nvm hail polish noobs

Na ludzi z cuicify czesto mowi sie szwaby, mozesz sie spytac netamara czy otta lub kogo innego udzielajacego sie na tym forum, bedacego w invectus.
O tych 4kk wiesz tylko tyle co napisali na forum, a sa rzeczy z nia zwiazane o ktorych nie powinienes wiedziec, zreszta co znaczy 4kk na 40+ osob?
I to ty jestes tym jednym z 'polish noobs' co pisal na forum ze wroci do gry i pomoze!!!111 , a zaplacil szwabom 150k i gowno zrobil i zrobi swoim knightem.

Pepe1990
28-06-2008, 13:20
Na ludzi z cuicify czesto mowi sie szwaby, mozesz sie spytac netamara czy otta lub kogo innego udzielajacego sie na tym forum, bedacego w invectus.
O tych 4kk wiesz tylko tyle co napisali na forum, a sa rzeczy z nia zwiazane o ktorych nie powinienes wiedziec, zreszta co znaczy 4kk na 40+ osob?
I to ty jestes tym jednym z 'polish noobs' co pisal na forum ze wroci do gry i pomoze!!!111 , a zaplacil szwabom 150k i gowno zrobil i zrobi swoim knightem.

Kolego prosze cie... Wiem ze gowno nim zrobie ale malo wiesz na moj temat... nastepnym razem ogarnij sie i pomysl co chcesz napisac...
"Szwaby" z tego co wiem to Polacy nazywaja narod Niemiecki no ale niech ci bedzie nvm ...

Mispex
28-06-2008, 13:22
:)

ja niezaplacilem ani jednego GP, zamiast tego zrobilem sobie 90 Elderka, i na MC botowalem kase, teraz mam ponad 500k, 2x POI i Annihilator do zrobienia,widzialem ze Niklas [ Adavendor ] bedzie dymił, tylko niewiedzialem kiedy, ale teraz mam dobrą masa ze oram tych frajerów którzy chcieli odemnie 1kk paymenta.. huj im w dupe

@ PoLAkS like old MISPEX

koles, wez sie ogarnij, elegacko ze ci Prawdziwy Mispex Chara zabral ( wkoncu) i pewnie przez to jestes taki fest zly i szedów nagle kochasz.

Over and OUT!

DEENGA AKA RZASHO

Moze pisz lepiej Braand a nie old Mispex:P to jego char obecnie a jak piszesz old Mispex to wyglada nie etycznie:<

maxtri
28-06-2008, 13:59
Walczycie, żeby nam wszystkim żyło się lepiej na xerenie, ale żeby to osiągnąć musicie urządzać random pk i nas zabijać, bo nie macie kasy? No sorry, ale jak dla mnie to czysta hipokryzja. Jeśli po wygraniu przez was wojny komuś będzie lepiej to tylko i wyłącznie wam. Nie ma się co oszukiwać, bo zwykły szary gracz nie odczuje różnicy między panowaniem Szwedów a waszym. PA na pewno nie zmaleje, a prawdopodobnie jeszcze wzrośnie. Będziecie dalej sobie urządzać random pk, chociażby dlatego że wam wolno. Więc nie rozumiem dlaczego mamy wam pomagać i dawać wam jakieś pieniądze? Potrzebujecie kasy to idźcie poexpić albo kupcie na allegro.

candy
28-06-2008, 14:34
Kolego prosze cie... Wiem ze gowno nim zrobie ale malo wiesz na moj temat... nastepnym razem ogarnij sie i pomysl co chcesz napisac...
"Szwaby" z tego co wiem to Polacy nazywaja narod Niemiecki no ale niech ci bedzie nvm ...

Po pierwsze moj poprzedni post jest poprawny i zrozumialy, wiec nie wiem do czego sie przyczepiles. Powiedzialbym, ze to twoje posty sa 'nieogarniete'. Najpierw pizesz jakies glupoty np o kasie invectusu, potem doczepiasz sie do moich postow zgodnych z prawda, na dodatek najezdzasz na mnie z tekstem 'polish noob'.
Jasno napisalem ze Polacy w invectus nazywaja czasami Cruicify szwabami, nie wiem czy nadal tego nie potrafisz zrozumiec.
Na twoj temat nie potrzebuje wiedziec wiele zeby miec o tobie opinie, po tym jak pisales ze pozozesz Polakom, a teraz placisz cruicify; mowisz ze malo wiem, potwierdzajac tym co dowiedziales sie z forum, a tak naprawde wiem na temat tej wojny 5x wiecej niz ty. Zreszta watpie zeby bylo cos waznego powiazanego z toba wiec nikt nie potrzebuje wiedziec czegos wiecej na twoj temat.
btw. Polaczy nie nazywaja narodu niemieckiego szwabami tylko pewna jego czesc.

Jak masz zamiar sie znowu przyczepic do mojego posta to powiedz co ci w nim nie pasuje, bo umiesz tylko powiedziec 'nastepnym razem ogarnij sie i pomysl co chcesz napisac'.

Netamar
28-06-2008, 14:36
Walczycie, żeby nam wszystkim żyło się lepiej na xerenie,
Kto tak powiedział? po raz kolejny powtarzam adavendor wyraznie napisał na forum tibi.com my nie walczymy o lepsza xerene...to nie my zaczelismy tego wara.A jak wygramy to co niektorym pewnie bedzie lepiej sie żylo a innym tak jak było tak i bedzie :)

A co do pepe..po co ma dochodzic do wara? i tak takim najtem gowno zrobi...ma racje niech expi,wyexpi sie i kiedys tam jeszcze wary bedą :)

Pepe1990
28-06-2008, 22:34
Kto tak powiedział? po raz kolejny powtarzam adavendor wyraznie napisał na forum tibi.com my nie walczymy o lepsza xerene...to nie my zaczelismy tego wara.A jak wygramy to co niektorym pewnie bedzie lepiej sie żylo a innym tak jak było tak i bedzie :)

A co do pepe..po co ma dochodzic do wara? i tak takim najtem gowno zrobi...ma racje niech expi,wyexpi sie i kiedys tam jeszcze wary bedą :)

Dzieki Radku ze mnie bronisz ale takich plackow jak on mam w dupie :) I btw z Gizycka masz daleko do miejscowosci Wladyslawowo ? Ja 11 lipca jestem nad morzem jak cos to sie mozna zgadac i mozemy sie spotakc pzdr Misq:*

sTILss
28-06-2008, 22:59
Dzieki Radku ze mnie bronisz ale takich plackow jak on mam w dupie :) I btw z Gizycka masz daleko do miejscowosci Wladyslawowo ? Ja 11 lipca jestem nad morzem jak cos to sie mozna zgadac i mozemy sie spotakc pzdr Misq:*

Z Gizycka nad morze daleko ; p

Netamar
28-06-2008, 23:41
Ja 1 Lipca jade do szwabów już ci chyba mówiłem...więc dupa :(

Dadinz
29-06-2008, 01:23
Walczycie, żeby nam wszystkim żyło się lepiej na xerenie, ale żeby to osiągnąć musicie urządzać random pk i nas zabijać, bo nie macie kasy? No sorry, ale jak dla mnie to czysta hipokryzja. Jeśli po wygraniu przez was wojny komuś będzie lepiej to tylko i wyłącznie wam. Nie ma się co oszukiwać, bo zwykły szary gracz nie odczuje różnicy między panowaniem Szwedów a waszym. PA na pewno nie zmaleje, a prawdopodobnie jeszcze wzrośnie. Będziecie dalej sobie urządzać random pk, chociażby dlatego że wam wolno. Więc nie rozumiem dlaczego mamy wam pomagać i dawać wam jakieś pieniądze? Potrzebujecie kasy to idźcie poexpić albo kupcie na allegro.

haha a czemu ktoś ma walczyć żeby między innymi tobie było lepiej?Jak chcesz żeby ci było lepiej to rób coś w tym kierunku.Umiesz liczyć licz na siebie, twoje szczęście innych jebie itd

Master Bonczek
30-06-2008, 00:12

Jeżeli masz takie podejście do zdobywania kasy to ja Ci powiem w drugą stronę:
nie chcesz żeby Cię bili? idź na non-pvp.

Zawsze gdy zaczyna się wojna i pare bohów zostanie zebranych - czego wcale nie chwale - zaczynają się gadki w stylu o już mają władzę to zaczynają PA - oczywiście nikt nie pamięta jak było za panowania Crucify kiey to też sypały się bohy, kicki z respów itp..

Jasamwsobie
01-07-2008, 06:41
A ja chciałem pochwalić Qaffexa :)
Chyba mu jebnęli ograniczenie na włączanie skulla, bo jakoś tak ostatnio mnie bohów leci XD
no i Air Marcus też pewnie o krok od bana to cisza;p chyba,że tam następnego bota robi na pking :P

ujebał mnie szwed, oddał rzeczy, ujebali polacy <chuj im w dupe>

Netamar
01-07-2008, 13:38
ujebał mnie szwed, oddał rzeczy, ujebali polacy <chuj im w dupe>

HAH bo dla szweda pewnie miejsca juz nie starczało w dp bo mial wpizdu lootow z ludzi a ty żaliles mu sie tam to i oddal :)

Woojt14
01-07-2008, 16:32
Film z Ank:

http://www.sp33dysh4r3.com/888158420.html

maxtri
01-07-2008, 17:37
HAH bo dla szweda pewnie miejsca juz nie starczało w dp bo mial wpizdu lootow z ludzi a ty żaliles mu sie tam to i oddal :)

Sorry Netamar, ale zaczynasz już głupoty pieprzyć, żeby tylko się obronić.

Możecie mi wierzyć, że długo już gram na Xerenie. Pewnie dłużej niż wielu z was biorących udział w wojnie. Co prawda nie wbiłem jakiegoś oszałamiającego lvla, ale zdążyłem trochę zobaczyć i jeszcze nie zdarzyło mi się być wyrzuconym z respa czy pkowanym bez powodu przez hlvlowego Szweda. W przypadku Polaków zdarza się to dosyć często. Nie mówię, że nie ma dobrych Polaków. Jest ich naprawdę sporo, ale niestety większość, to jakieś zakompleksione dzieci (nie mówię o wieku, tylko o zachowaniu), które w grze mogą w końcu okazać komuś swoją wyższość. Tak samo zdarzają się oczywiście źli Szwedzi. Jest ich jednak znacznie mniej. Zaraz pewnie zaczniecie mówić, że na was Szwedzi często stosują PA, ale powiedzcie szczerze czy w większości przypadków nie jest to spowodowane tym, że zgrywacie wielkich kozaków?

Master Bonczek
01-07-2008, 17:51

Możecie mi wierzyć, że długo już gram na Xerenie. Pewnie dłużej niż wielu z was biorących udział w wojnie. Co prawda nie wbiłem jakiegoś oszałamiającego lvla, ale zdążyłem trochę zobaczyć i jeszcze nie zdarzyło mi się być wyrzuconym z respa czy pkowanym bez powodu przez hlvlowego Szweda. W przypadku Polaków zdarza się to dosyć często. Nie mówię, że nie ma dobrych Polaków. Jest ich naprawdę sporo, ale niestety większość, to jakieś zakompleksione dzieci (nie mówię o wieku, tylko o zachowaniu), które w grze mogą w końcu okazać komuś swoją wyższość. Tak samo zdarzają się oczywiście źli Szwedzi. Jest ich jednak znacznie mniej. Zaraz pewnie zaczniecie mówić, że na was Szwedzi często stosują PA, ale powiedzcie szczerze czy w większości przypadków nie jest to spowodowane tym, że zgrywacie wielkich kozaków?

No widzisz nie wbiłeś dużego lvla więc się zbytniio nie czepiali, zależy też gdzie expisz itp ;)

Ja gram od początku Xereny więc wiem jak to wygląda.

Yake~
01-07-2008, 21:54

nie podoba sie to idz na n pvp proste a nie beczysz

a i grasz dlugo na xerenie a lvl masz nie duzy mówisz to znaczy ze dlugo nie grasz i expisz w miejscach gdzie nie wystepuja h lvlowi szwedzi x) to prawdopodobienstwo jest male kumasz?

Bolt Drake~

maxtri
01-07-2008, 22:05
Równie dobrze mogę powiedzieć: chcecie pkować to idźcie na pvp-enfo.

~90 lvl nie jest aż taki mały... Zdarzało mi się usłyszeć podczas expienia od +100 lvla Polaka "ok, możesz już iść, teraz ja tu expię". I tak wiem, że żaden was nie przyzna, że źle robi, po prostu chcę powiedzieć co o tym wszystkim myślę. Kumasz?

Lazek
01-07-2008, 23:03
xdddddd a Adi odhakowal Falcona XDD

Lazek
02-07-2008, 00:18
http://www.speedy.share.com/825589127.html

ok nie mialem dostepu do konta bo nie chcialo mi sie odzyskiwac konta bo mialem formata, teraz bede sie udzielal systematycznie. powyzej filmik z dzisiaj 1 lipiec 2008 padl 2x William the punisher, spadly mu 3 lve xD

Mattrixo123
02-07-2008, 13:46

~90 lvl nie jest aż taki mały... Zdarzało mi się usłyszeć podczas expienia od +100 lvla Polaka "ok, możesz już iść, teraz ja tu expię". I tak wiem, że żaden was nie przyzna, że źle robi, po prostu chcę powiedzieć co o tym wszystkim myślę. Kumasz?

Stary,przezywasz ta popierdolona gre tak jak bys okres mial.Na jaki serv nie pojdziesz bylo,jest i bedzie pa.Nie chcesz byc palowany? To kurwa walcz a nie dygaj o postac...Z ludzi takich jak Ty to tylko smiac mi sie chce.

SMk
02-07-2008, 13:48
Zajebiście padł William ;)

Oby tak dalej. GL!

ps. ciekawe co w nowym updatee :D?

Jasamwsobie
02-07-2008, 17:04
po co Qaffexowi Herr'Bond? o.0

SMk
02-07-2008, 22:39
Dzisiaj nic się nie działo ? ;)

RzaSho
03-07-2008, 01:13

idz stad i niewracaj

thoro
03-07-2008, 01:28
maxtri
Z autopsji wiem ze Szwedzi wcale nie czuja sie gorsi pod wzgledem PA od Polakow ;p
A PA bylo jest i bedzie.

Unholy_Elder
03-07-2008, 07:45
Dzisiaj nic się nie działo ? ;)

Upd8 byl. ;)

Lazek
03-07-2008, 19:54
@up to temat o xerenie a nie ... btw Eldrax i Ballarur sprzedaja chary :p

http://www.blocket.se/vi/16997624.htm?ca=20_s

SMk
06-07-2008, 22:15
Panowie jest jakiś film z tej akcji co Invectus wygrało 10-8 ? ;)
z góry dzięki.

JapcokPall
06-07-2008, 23:26
Dzieje sie teraz coś dziekawego ? Jaki wynik wojny ?
bo ja ban an miecha ;p

SMk
07-07-2008, 19:47
~ Tibia.com nie boli ;)
Zobacz, poczytaj i się dowiesz.

Rayn
08-07-2008, 16:16

Heh :D Netamar to samo mialem robic co pepe ale niestety na drodze stanął mi Qaffex swoim Herr'bondem i teraz mam mu niby płacic ZA NIC bo jak nie to hunta mam. Byłem od początku za wami(probowalem wam pomagac na ile moglem) bo sami mnie nie chcieliscie do wojny i slusznie bo jeszcze za maly lvl mam.

PS. Sami sobie robicie wrogów!

Unholy_Elder
13-07-2008, 13:23
Ciszaaa...

Lazek
14-07-2008, 00:41
;p;p satlomosowi 4 lve spadly

Varcetti
15-07-2008, 16:05
Oby dalej były takie openki jak wczoraj na Edron to Invectus ma duże szanse wygrać tego wara. B)

evarem123
17-07-2008, 17:13
piszcie cos... ;)
i jakis film dajcie plx!! :(:(:(:(;(

Mapacza
19-07-2008, 11:16
gogogo pkery :P

Varcetti
19-07-2008, 21:21
Coś za dużo sobie szwedzi pozwalają, już w chuj osób dostało hunta za free. Mam nadzieje że sprzedawczyk Atrilo niedługo padnie, bo coś za wysoki lvl ma.:]

Woojt14
20-07-2008, 02:20
Varcetti, możesz powiedzieć za co wam Szwedzi nałożyli paymenta, jakiś pseudopowód czy puste depo ?

wrogonastawiony
20-07-2008, 10:00
Bo nie dalismy swoich armorów kiedy pan meckish grzecznie o nie poprosił ;)

SMk
20-07-2008, 15:27
@ up nie wiem jak tam wasze stosunki z Invectus ale może moglibyście ich wspomóc ? :P

btw. Satlomos has paid. :)

sTILss
20-07-2008, 15:56
Wiesz watpie zeby invectus chcialo naszej pomocy innej niz finansowa, ale Gallean cos wymysli na wlasna reke xD

wrogonastawiony
20-07-2008, 18:14
Sprawa wyglada tak, nie widze nic nadzwyczajnego w ujebaniu tego śmiesznego 109 paladyna... I nie balbym sie nawet ich gildii gdyby nie to ze są skumani z Crucify i byle jaka akcja z naszej strony moze nas pograzyc ze strony Crucify...
Ogólnie mysle nad robieniem noob charow, na tej tibii 8.2~ mała armia 45+ ms/ed moze zdzialac cuda.. a przy deadach sie nic nie traci i nie martwi sie czlowiek o zadnego hunta, a ludzie od nas z gildii i w ogole z xereny panicznie boja sie o swoje postacie.. no nic, bywa i tak ;)
Nie wiem czy Invectusy robią SDkerow czy nie, ale pomyslcie nad tym, na kilku serwerach juz przez noob chary expowiska swieca pustkami bo poprostu takich atakow nie da sie powstrzymac :P Combo jest niesamowite, pada kazdy... a nawet jak sie padnie to sie gówno traci i to w tym jest najlepsze, porownajcie wasze straty jak padacie na mainach... zawsze mozna by ciutke przyblokowac expienie Crucify, bo co z tego ze rozjebiecie ich na battle skoro oni i tak wszystko odrobią a ostatnio to juz w ogole rozszaleli sie z expem ; )

Varcetti
21-07-2008, 14:14
@up

Kiedyś się go zdejmie noob charami. B)

slayton
21-07-2008, 22:02
@wrogonastawiony

jak cos bedziesz robil daj znac :D

Eneris
21-07-2008, 22:33
Sprawa wyglada tak, nie widze nic nadzwyczajnego w ujebaniu tego śmiesznego 109 paladyna... I nie balbym sie nawet ich gildii gdyby nie to ze są skumani z Crucify i byle jaka akcja z naszej strony moze nas pograzyc ze strony Crucify...
Ogólnie mysle nad robieniem noob charow, na tej tibii 8.2~ mała armia 45+ ms/ed moze zdzialac cuda.. a przy deadach sie nic nie traci i nie martwi sie czlowiek o zadnego hunta, a ludzie od nas z gildii i w ogole z xereny panicznie boja sie o swoje postacie.. no nic, bywa i tak ;)
Nie wiem czy Invectusy robią SDkerow czy nie, ale pomyslcie nad tym, na kilku serwerach juz przez noob chary expowiska swieca pustkami bo poprostu takich atakow nie da sie powstrzymac :P Combo jest niesamowite, pada kazdy... a nawet jak sie padnie to sie gówno traci i to w tym jest najlepsze, porownajcie wasze straty jak padacie na mainach... zawsze mozna by ciutke przyblokowac expienie Crucify, bo co z tego ze rozjebiecie ich na battle skoro oni i tak wszystko odrobią a ostatnio to juz w ogole rozszaleli sie z expem ; )

Jak się pada to sie traci lvl a jak się traci lvl to wkońcu się straci 45 lvl na sd. Używaj mózgu ziomuś.

Unholy_Elder
21-07-2008, 22:57
Jak się pada to sie traci lvl a jak się traci lvl to wkońcu się straci 45 lvl na sd. Używaj mózgu ziomuś.

Ale lvl ten mozna bezproblemu odrobic.

Varcetti
21-07-2008, 23:05
@Eneris

Nie takie mózgi myślały nad tym jak Ty. B)

Pepe1990
22-07-2008, 22:24
I co czlonkowie Invectus po wojnie ? Czy macie zamiar robic cos jeszcze ???

candy
23-07-2008, 18:11
mamy zamiar zabic cie na poi quescie za ktory chcesz zaplacic

Pepe1990
23-07-2008, 21:48
mamy zamiar zabic cie na poi quescie za ktory chcesz zaplacic

To wygrajcie wojne a zaplace wam za POI proste...

Varcetti
24-07-2008, 02:52
Dziś zasnąłem żekomo za to że jestem Otto De'lotto. :D

Madejoski
24-07-2008, 21:03
Możecie zapodać jakieś filmiki z wojen z Xereny ... ?

Eneris
25-07-2008, 01:34
@Eneris

Nie takie mózgi myślały nad tym jak Ty. B)

ziomek znasz może gildie This is How We Do?

wrogonastawiony
25-07-2008, 11:10
O, obiło mnie się o uszy =) Ale nie mysl odrazu ze pozjadales wszystkie rozumy, wiem ze jestes pr0 i w ogole ale uwierz mi nie tylko ty ogarniasz :P

Xerenian'ek
25-07-2008, 14:43
Możecie zapodać jakieś filmiki z wojen z Xereny ... ?

http://www.***********.com/429491533.html
Przedwczorajszy battle, niestety padl Dzingi =/

@edit:
za **** wstawic *********** i akcja na dworcach ; ()

evarem123
25-07-2008, 14:55
up
co to za scierwo :confused:

Xerenian'ek
25-07-2008, 17:56
A co? Czytac nie potrafisz? Napisalem, ze OB na dworcach -.-
Na TibiaCam TV.

Madejoski
25-07-2008, 20:04
up
co to za scierwo :confused:

Popieram -.-

ELaro
25-07-2008, 20:05
~~~~~~~~~~~~~~

evarem123
25-07-2008, 23:27
A co? Czytac nie potrafisz? Napisalem, ze OB na dworcach -.-
Na TibiaCam TV.

na tibiacam tv mi to nie wyglada :( bardzo musi ci zalezec na okradnieciu naszych p setow 8o :cup::cup::cup:

PawlinhoSDZ
26-07-2008, 04:31
Ch.uj, że nie gram na Xerena, ale ten war mógłby się skończyć... :fuck:

Eneris
29-07-2008, 20:42
Czego tak sądzisz? wojny są najciekawszym elementem Tibijskiego życia.

SMk
29-07-2008, 22:03
@up
Racja, wojna to najlepsza sprawa :)
ps. na tibia.com Phy~ pisał że zrobił filmik o akcjach jakie zrobili podczas tej wojny , macie może linka ;>?

Woojt14
30-07-2008, 01:55
http://youtube.com/watch?v=JJosllBLVJY

Filmik nawet fajny, ale te propagandowe filmy Gamia rox <3.

SMk
30-07-2008, 22:01
dzięki za linka :D
Zajebisty filmik! polecam :)

wrogonastawiony
30-07-2008, 23:07
Widzialo sie lepsze ;P Ale ogólnie fajny ; )

Pepe1990
02-08-2008, 16:35
No i po wojnie. Ale zajebiscie wam to szlo naprawde :)

Master Bonczek
02-08-2008, 21:21
czy po wojnie to nie bądźcie tacy pewni :)

w ostatecznosci zawsze pozostaje "last open battle" :D:D:D

Pepe1990
02-08-2008, 22:15
Bonq ale niema co zajebiscie szlo az przestalo, cos sie wam zjebalo:( Szkoda ze to tak olaliscie ale rozumiem wakacje rl life a nie to co Szwedzi no lifery. Pzdr:*

SMk
03-08-2008, 10:57
@ Pepe
Co to się w ogóle wydarzyło? Tibia.com mi nie działa , mógłbyś streścić lub wytłumaczyć? :(

Master Bonczek
03-08-2008, 15:42
Po prostu nie ma u nas ludzi :) być może po wakacjach będą bardziej aktywni ale którz to wie. Crucify chce tracić wakacje - proszę bardzo. mam nadzieję, że koło września zrobimy wielki comeback i weźmiemy co nasze... ofc sneakować nie przestaniemy :D

evarem123
07-08-2008, 15:27
Glowr
Aug 07 2008, 11:49:34 CEST Killed at Level 115 by Rask malice and by Wrule

Sorcerka Lan
Aug 07 2008, 11:50:05 CEST Killed at Level 85 by Wrule and by Tarzan Tony

Bliss Fletcher
Aug 07 2008, 11:50:57 CEST Killed at Level 126 by Lillian Bright and by Tarzan Tony

Ahonen
Aug 07 2008, 11:51:53 CEST Killed at Level 82 by Bar'tex and by Lillian Bright

Name: Xuva Malice
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 8

Netamar
07-08-2008, 19:56
Zapomniałes Wkleic od nich:

Erik Thundershot
Aug 07 2008, 11:29:47 CEST Killed at Level 102 by Glowr

a te 4 fragi co oni dzis zdobyli da sie odrobic...po wakacjach xd narazie niema ludzi a szwedzi jak chca niech marnuja wakacje nam sie nie spieszy... xd a tak pozatym thorer juz zwatpil chyba z gry tez bo juz jest na tym ich szwedzkim allegro xd

PawlinhoSDZ
08-08-2008, 20:48
Ktos chce filmik?

SMk
08-08-2008, 21:23
ja chcę filmik :*

sTILss
09-08-2008, 10:38
I ja bym z checia obejrzal

Master Bonczek
10-08-2008, 23:42
To zaraz Wam poda jakiś hacklink pewnie, patrząc na datę dołączenia i pytanie czy chcecie filmik - zamiast od razu podać link ;) FAIL

Thornak
20-08-2008, 22:50
tak zapraszam do słonecznego Kołobrzegu :)
Spinajcie sie dalej ciao~

.. Masz coś do mojego ukochanego miasta. :P

sTILss
22-08-2008, 22:21
Moglby ktos z Invectus napisac mi na prv? : > Mysle, ze mam dosyc ciekawa propozycje

Radeq
05-03-2009, 10:36
Memento wygra trzymaja z nimi One i Kowski a wiem cos otym bo znam ludzi z memento one i kowksi:)

Radeq
08-03-2009, 08:15
heh jeszcze nic nie wiadomo czy bedzie wojna a wy sie plujecie xD zobaczymy co czas nam przyniesie:)

xorez112
11-03-2009, 22:52
yyyy Koleś zrobiłeś refresha po pół roku......

Eloth'
14-03-2009, 01:06
ale debil:D

Woojt14
15-03-2009, 23:11
ale debil:D

Na chuj ten post? Co on wnosi do tematu?

Eloth'
16-03-2009, 22:48
a co wnosi twoj? ...