Invisiblee
05-05-2008, 16:37
Witam.
Na wstępie proszę o nie kasowanie tego tematu, chce usłyszeć zdanie tych którzy maja vectre a nie tych którzy jej nie maja i zaczną wyzywać mnie od trolli,itp.
MASZ VECTRĘ? WYPOWIEDZ SIE TUTAJ !
A wiec:
Zacząłem grac na "Uniterze", wszystko pięknie, elo.
2 dni grania w full serwach nie przynosiło mi jakiś kosmicznych lagów.
Po tych 2 dniach gdy sie loguje sie na tibie, podchodzę 2,może 3 kroki i lag.
Nawet w godzinach nocnych 1-6 to sie zdarzało a zazwyczaj serwery w takich godzinach są puste.
Sprawdzałem na świecie "secura" to takich problemów nie mam( Niemiecki serwer.) Jak wyżej napisałem przed kilka dni takich problemów nie miałem nawet na "amerykańskich" serwerach.
Niech wypowiadają sie tylko Ci, którzy maja vectre.Ci co nie maja, mogą doradzić czym przeskanować, co sprawdzić.itp
Pozdrawiam
Na wstępie proszę o nie kasowanie tego tematu, chce usłyszeć zdanie tych którzy maja vectre a nie tych którzy jej nie maja i zaczną wyzywać mnie od trolli,itp.
MASZ VECTRĘ? WYPOWIEDZ SIE TUTAJ !
A wiec:
Zacząłem grac na "Uniterze", wszystko pięknie, elo.
2 dni grania w full serwach nie przynosiło mi jakiś kosmicznych lagów.
Po tych 2 dniach gdy sie loguje sie na tibie, podchodzę 2,może 3 kroki i lag.
Nawet w godzinach nocnych 1-6 to sie zdarzało a zazwyczaj serwery w takich godzinach są puste.
Sprawdzałem na świecie "secura" to takich problemów nie mam( Niemiecki serwer.) Jak wyżej napisałem przed kilka dni takich problemów nie miałem nawet na "amerykańskich" serwerach.
Niech wypowiadają sie tylko Ci, którzy maja vectre.Ci co nie maja, mogą doradzić czym przeskanować, co sprawdzić.itp
Pozdrawiam