Pokaż pełną wersje : Pierwsze grafiki od zenonova
No to zamieszcze moje śmieszne pixelarty:
http://members.lycos.co.uk/zenonov/2.gif
Pierwszy raz zamieszczam więc nie wiem czy będzie widać.
Btw. Wszystkie grafy robiłem sam, ale niektóre nie są wymyślone przeze mnie, tzn widziałem już np coś i narysowałem po swojemu :P
@edit Tylko nie pisać czegoś w stylu: "KU*** co to za gowno", tylko rzeczową krytykę.
Yazon Zigrin
19-11-2004, 18:27
Brzydko cieniujesz (tylko kilka kolorów) i kształt broni niezbyt, mało szczegółów... rób w 32x32
Wiem, że są do dupy (np ta całkiem prosta katana :P). W 32x32 nie będę robić bo:
1. takie kikuty ledwo będzie widać ;]
2. Nie lubię rysunków a'la Tibia
wiesz co?????????rękojeść miecza za chuda....jak ma utrzymać taki wielki miecz??
Podoba mi sie ten kijek obrośniety bluszczem (enhanced stuff?), reszta raczej kiepska. No jeszcze ten pierwszy miecz ładny.
Dr.Unknown
19-11-2004, 22:04
W niektórych pracach kompletny brak cieniowania, nie używaj *.gif, traci kolory, noi takie troszkę brzydkie, ale nie wszystkie;)
Thx za komentarze. Myślałem, że mnie gorzej zjedziecie ;]
Wezme se te uwagi do serca i albo poprawię te kaszaniaste grafiki albo zrobie jakieś nowe lepsze... :P
Topory Ci nie wyszły. Chociaż to jedno to chyba nie do końca topór. To porośnięte czymś jest takie oryginalne.
Miecz nr.1: Ostrze jakoś dziwnie przywiera do rękojeści, trzyma się na jakimś szpikulcu jakby. Mało dopracowane wycieniowanie ostrza.
Katana: Zbyt prosta…
Kulka z kijkiem =): Fajnie zrobiłeś łańcuch, mógłbyś dodać troszeczkę większe kolce na kuli (nie wiem jak to nazwać).
Maczuga: Wygląda jak przyrząd do ubijania mięsa na kotlety. Zmień końcówkę.
Młot: Wycieniowałeś samą rączkę. Co z resztą?
Topór: Według mnie po prostu nie wyszedł.
Dzida z kawałkiem ostrza: To srebrne (ostrze?) co to jest? Fajny pomysł i wykonanie, gdyby nie to cuś.
Miecz nr. 2: Zbyt cienka rękojeść, w ostrzu nic specjalnego.
Sorcers of titania
20-11-2004, 10:51
yyhyymm lol :)
@Sorcers of titania: yyyyyyhmmm debil. O co chodzi w tym co napisałeś?
Ten kij z zielskiem mi sie podoba. Reszta taka sobie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.