Pokaż pełną wersje : "Tworcze" hobby.
Nie wiem jak sie odmienia "hobby". Dobra do rzeczy.
Otoz ciekawie mnie "itworcze hobby". Bynajmniej nie chodzi mi tu o zbieranie czegos, bo zbierac to mozna przerozne rzeczy od pocztowek po temperowki. Chodzi mi o tworzenie czegos. Naprzyklad, tworzenie machin wojennych...No wiec wymieniajcie w tym temacie "tworcze" hobby oraz chwalcie sie co kto robi. Ja osobiscie niestety, caly wolny czas spedzam przez tym czyms zwanym monitorem.
Polecalbym sklejanie czegos (statki, samoloty etc), hodowanie roslinek (ja mam troszke kaktuskow ;) ), mozesz robic domki z zapalek.
ja kiedyś sklejałem modele ale zabrakoło mi fundu$zy na ten cel i teraz tylko rysuję :p
hmm... ja choduje kaktusy(mam caly parapet:P) poza tym sklejam modele, a ostatnio zaczalem sie interesowac bonsai(mam jedno drzewko:P)
she_devil
20-11-2004, 17:11
Moje hobby:
Opiekuje sie kaktusami <przesadzanie, sadzenie, podlewanie etc.)
Rysuję
Kiedyś sklejałam modele, ale klej modelarski apaskudzil mi cały rysunek wiec zrezygnowalam
Zbieram pocztówki, znaczki, zesyzty, olowki, piora, temperówki, papeterie, dlugopisy, cyrkle, a ostatnio mnie naslzo cos na PRL i zbieram pamiatki.
Dr.Unknown
20-11-2004, 17:14
a ostatnio mnie naslzo cos na PRL i zbieram pamiatki.
WoW, i co masz na sqadzie? Kartki;D
Ja takich nie mam... ale moj kuzyn robi makiety do rgp(figorkowe).
she_devil
20-11-2004, 17:39
WoW, i co masz na sqadzie? Kartki;D
Mam, kartki na wódke (pare), jedną kartke na czekoladę i kartkę na cukier.
Hmm ja polecam machanie YoYo =] Niby glupie, ale wystarczy spojrzec na pare stronek i... juz tez tak chcesz =] Polecam:
Forum www.yo-yo.pl
Strone www.yoyolords.com - narazie nieczynna
No i strone ze sztuczkami http://www.mastermagic.net/Tricks.html
ciemne dropsy
20-11-2004, 20:08
Taaaa yoyo rzadzi :) szczegolnie cukierki mniam :D
Moim hobby bylo amatorskie robienie petard (calosc wlasnorecznie). Ale niestety troche to za drogie wiec zrezygnowalem...
A mojm hobby komputerowym jest zbieranie starych gier na amige i commodore :)
a jak by ci taka petarda w łapie ****a to co? Zabawy z ładunkami wybuchowymi to nie zabawa. Nikomu nie radze się tym bawić. Wydaje się fajne, ale chu*owo się kończy -.-.
a co do mojego hobby
-formy przestrzenne (rzeźby, figurki etc.)
-grafika komputerowa
-rysunek tradycyjny
-sklejanie modeli (jeden udany, nawet nie do końca... wprawa w tym hobby kosztuje)
-rysunek nowoczesny
-makiety (zacząłem, nie skończyłem, zniszczyłem -.-)
-modele własne (samodzielne przygotowanie materiałów, narzędzi, planów)
-"papier-maszi"
-origami (poważne problemy...)
-strzelanie (bardzo rzadko)
-elektronika (proste obwody z silnikami etc. używane do np. modeli etc.)
-wisiorki, ozdoby
oczywiście podaje przykłady tego co robiłem, robie :).. nie jestem expertem we wszystkim, ani wszystko nie jest moim aktualnym zajęciem. We wszystkim mam jakieś doświadczenie ,większe lub mniejsze, więc proszę nie uznawać mnie za jakiegoś .. ee.. guru?
Iris on Eternia
20-11-2004, 20:43
Sklejanie... tworzenie, mam! Od wczoraj tworzę tricki na fingerboardzie :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.