Pokaż pełną wersje : co oznacza broń od lvl ??
otóż przez długi czas nie grałem w tibie.Teraz zacząłem grać i widzę,że swordy,axe i cluby są o lvli.co to oznacz,jaka jest różnica i czy można ich ożywać z mniejszym lvl? (nie znalazłem takiego temtu a jeśli jest to proszę o link)
Kubusssek
05-05-2008, 21:11
Będziesz miej bić z tej broni dopiero jak będziesz mieć odpowiedni lvl to uderzenia będą optymalne.
czyli jakby siła tych broni wzrasta?
Kidler1993
05-05-2008, 21:15
Nie jestem pewien ale jezeli masz 1 lvl nizej niz wymagana bron to tracisz 2% jej sily czyli analogicznie masz 5 lvl nizej tracisz 10% itd. ;] Bron mozesz uzywac na kazdym lvl...
Nie jestem pewien ale jezeli masz 1 lvl nizej niz wymagana bron to tracisz 2% jej sily czyli analogicznie masz 5 lvl nizej tracisz 10% itd. ;] Bron mozesz uzywac na kazdym lvl...
Czyli jak mam 50 lvl za nisko to tracę 100%? Tzn że na 40lvl z SCA nie wezmę nikomu ani 1hp? coś mi się to nie widzi prawdopodobnym. :S
Czyli jak mam 50 lvl za nisko to tracę 100%? Tzn że na 40lvl z SCA nie wezmę nikomu ani 1hp? coś mi się to nie widzi prawdopodobnym. :S
Prawdopodobnie na takim levelu będziesz z niego bił jak z fista.
@up
100% to całość........................... więc żeby nic niewalić musiał byś mieć 0 lvl ;d
@topic
Glupio to zrobili, wtedy było lepiej..
z gsem na 10 lvlu hity po 120+ i good a nie tak jak tera xd
Wczoraj z nudów wrzuciłem na 26 lvl knighta ze skillami 60 mojego Justice Seekera i próbowałem zabijać bugi, dostawały hity: poof, poof, poof, poof, 1, poof, 2, poof, poof, 1 etc. xD
w ogóle gra knightem stała się trudniejsza...
Ryuuzaki
06-05-2008, 21:25
nie sądzę według mnie gra knightem nie stała się trudniejsza...
Vasudanin
06-05-2008, 21:28
@up
pallek też ma od lvl'a amunicje i włócznie więc to różnica duża nie jest
Ryuuzaki
06-05-2008, 21:41
Tym bardziej, knight ma teraz nowe czary i jego damage wzrasta z lvl i skillami. Wcześniej wzrastało tylko od skilli. Więc nie wiem czy się trudniej gra...;)
Piotrek Marycha
07-05-2008, 13:23
otóż przez długi czas nie grałem w tibie.Teraz zacząłem grać i widzę,że swordy,axe i cluby są o lvli.co to oznacz,jaka jest różnica i czy można ich ożywać z mniejszym lvl? (nie znalazłem takiego temtu a jeśli jest to proszę o link)
jeżeli już w podstawówce dzieci umią czytać... to ile ty masz lat?
jak już to potrafią,a nie "umią" :P
Van'Dante
07-05-2008, 14:25
Pfff... głupi troll xD
Swoją drogą wystarczyło zapytać mnie w szkole, a wytłumaczyłbym Ci to i owo...^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.