Pokaż pełną wersje : Inne [Aldora] Mortis Action 15.03 117 knight owned bez użycia sd
Jak w temacie http://www.**********.com/441538602.html
W miejsce * należy wpisać speedy share bez odstępu jak by ktoś nie wiedział
Wyjdź
@down
Jesteś żałosny ;s
@edit
Brawo!
Złamałeś kolejny punkt regulaminu!
@KoXIS
Nie doczekasz się posta, jadę wszystko na jednym ; ]
TWOJA pustota polega na tym, że nawet nie podałeś powodu ;s
Btw.
Oryginalnie napisane przez Raynold
Podawanie linków do plików na zewnętrznych serwerach
Co więcej, do uploadowania plików zabronione jest używanie wszelakich serwerów ukrywających rozszerzenie pliku. Cała nazwa pliku - wraz z rozszerzeniem - musi być widoczna w URLu. Banowane będą osoby podające linki typu htp://ww.***/123123/ UWAGA. Moderatorzy i Admini nie mają obowiązku sprawdzenia, jaki plik naprawdę znajduje się na serwerze. Poszukaj serwisu, który nie maskuje rozszerzenia pliku - jest ich w sieci mnóstwo.
Wyjdź KU**A MAĆ MAM DOSYĆ KOTKÓW I PIESKÓW A TYMBARDZIEJ GEJLOGGERÓW!!
Jeżeli masz na to ochote to sam wyjdz w 1 min obejrzałeś? Jesteś zaje*****
A pozatym to jest Gejlogger ta? Haha no to mam zwałke z nuuba lepiej sam wyjdź ośle.. A i jeszcze jedno czy to jest rapid , że wspominasz o kotkach i -pieskach? Bo rapida tu nie widze... n/c
@Barosa
Skoro ja jestem żałosny to jaki ty jesteś?
ze snakebituw roduw go ubili
@Barosa7
Widzac Twojego posta odrazu zastanawialem sie jak Cie zbluzgac tak zebys to najgorzej odczul, ale niepotrafie, bo nie znam tak mocnych slow obelgi zeby je przedstawic w stosunku do Twojej osoby. Powiem tak, jestes czlowiekiem pustym i nie obchodzi mnie jak sie uczysz czy jestes prymusem, bo pustota nie wynika stad. Zreszta nie bede dalej pisal jestes debilem i mam nadzieje, ze nie zobacze juz Twojego posta na tym forum. A jak masz zamiar jeszcze cos napisac to dodam, ze Cie o to prosze.
Tak to jest jak sie nie nosi df powinien miec tego z bp ^^
Zawsze jak ogladam wasze filmiki i ktos trapa ma to ariston zawsze stawia lidera zamiast archera hehe:]
Tak to jest jak sie nie nosi df powinien miec tego z bp ^^
Zawsze jak ogladam wasze filmiki i ktos trapa ma to ariston zawsze stawia lidera zamiast archera hehe:]
Bo leader ma więcej hp może i dlatego xd..Potem wstawie movie jak 133 pall pada ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.