Pokaż pełną wersje : Need for speed underground 2
Mam pytanie czy ma ktoś moze SAVE so tej gry...wiem ze to nowa gra ale nie wiem czy sa do niej jusz SAVE
Zawsze wszedzie wszystko jest w necie ;) Wystarczy tylko poszukac, a jak latwo mozna wywnioskowac z tresci Twojego tematu, nie zrobiles tego.
www.google.pl (http://www.google.pl) :baby:
Save'a nie mam ale mam propozycje..może bysmy sobie na on-line zagrali?..:>
Propos grania online w to. No to chce założyć konto, ale wyskakuje mi, że musze pobrać patcha i przenosi mnie na stronę. No to go pobieram, wgrywam do katalogu z grą i próbuje zainstalować. Wyskakuje błąd i na tym się kończy.
PS: Mam pirata jak pewnie większość
up:
To jest NOOB nad Noobami (serrio)!!!!!!! CZŁOWIEKU !!!!!! Pomyśl czemu ci ON-LINE niedziała ?! ...dam podpowiedz... coś z grą (płytką)... niekapujesz ?? może eeee..... niemasz tego co powinnieneś... dalej nie ? ... MASZ KURDE PIRATA !!!!!!!!!!!!!! CZY WY K****A NIEUMIECIE ZROZUMIEĆ ŻE JAK MACIE PIRATA TO SE NIEPOGRACIE ?!??!?!?!?!??!?!??!?!??!?!?!??!?! (chyba że masz originalnego cd-keya)...
Btw.
Jak chcesz kupić HL2 ... nawet pirata by na singlu zagrać... BEDZIESZ NOOBEM !!!! (I tak ci niewejdzie :D :D . Wymaga originalnego cd-keya przy instalacji) .
Piraci:
(sam mam 80% pirackich gier ale to tylko tych co mają TYLKO i WYŁĄCZNIE Single (lub jakieś takie nędzne multi mają, np. Never winter nights... czy jak mu tam) Możecie przestać pisać posty na forum(nie tylko na tym) typu:
"Mam Ground Control 2, i jak wchodze do MASSGATE (Multiplayer) to mnie wyrzuca do pulpitu... czemu ?!?!?!?!
P.S. Mam pirata"
Pomyśl dlaczego tego kogoś wywala do Pulpitu... a jak niewiesz to zapytaj sie rodziców !!! a jak nikt niewie to idz skocz z mostu !
Szukalem...i znalazlem 1 poslalem smsa za 8 zl!! I Plik jeszcze nie dzialal Wyslalem to do moderatora i czekam...moze naprawia
up:
To jest NOOB nad Noobami (serrio)!!!!!!!To coś nowego. Naprawde nie oszukujesz?
CZŁOWIEKU !!!!!!
Co do tego to się zgadzam.
Pomyśl czemu ci ON-LINE niedziała ?! ...dam podpowiedz... coś z grą (płytką)... niekapujesz ?? Kapuje tylko, że są chyba takie cracki, cd-keye itd. dzięki którym sobie pogram.
MASZ KURDE PIRATA !!!!!!!!!!!!!! CZY WY K****A NIEUMIECIE ZROZUMIEĆ ŻE JAK MACIE PIRATA TO SE NIEPOGRACIE ?!??!?!?!?!??!?!??!?!??!?!?!??!?! Nie "nie umiemy" tylko jak już coś to nie umiem. Czytać nie umiesz? I po co te duże litery ciągnące się przez pół tematu?
Możecie przestać pisać posty na forum(nie tylko na tym) typu:
"Mam Ground Control 2, i jak wchodze do MASSGATE (Multiplayer) to mnie wyrzuca do pulpitu... czemu ?!?!?!?!
P.S. Mam pirata"
Moge ale nie musze.
Pomyśl dlaczego tego kogoś wywala do Pulpitu... a jak niewiesz to zapytaj sie rodziców !!! a jak nikt niewie to idz skocz z mostu !Moi rodzicie nie znają się na komputerach, a mostu też w pobliżu nie ma.
Następnym razem pisz troche czytelniej z mniejszą ilością "!" i "?" i "..." i "caps lock"
Tyle, że to nie działa bo mam pirata to sam wiem ale dlaczego patch się niechce zainstalować? Do tego chyba oryginał nie jest potrzebny.
lole zawsze krzycza najgłośniej...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.