PDA

Pokaż pełną wersje : Need for speed underground 2

Sizomu
19-11-2004, 18:43
Mam pytanie czy ma ktoś moze SAVE so tej gry...wiem ze to nowa gra ale nie wiem czy sa do niej jusz SAVE

sesaj
19-11-2004, 19:35
Zawsze wszedzie wszystko jest w necie ;) Wystarczy tylko poszukac, a jak latwo mozna wywnioskowac z tresci Twojego tematu, nie zrobiles tego.
www.google.pl (http://www.google.pl) :baby:

DR.UTi
19-11-2004, 20:14
Save'a nie mam ale mam propozycje..może bysmy sobie na on-line zagrali?..:>

Emil1
19-11-2004, 22:19
Propos grania online w to. No to chce założyć konto, ale wyskakuje mi, że musze pobrać patcha i przenosi mnie na stronę. No to go pobieram, wgrywam do katalogu z grą i próbuje zainstalować. Wyskakuje błąd i na tym się kończy.

PS: Mam pirata jak pewnie większość

Avager
20-11-2004, 03:43
up:

To jest NOOB nad Noobami (serrio)!!!!!!! CZŁOWIEKU !!!!!! Pomyśl czemu ci ON-LINE niedziała ?! ...dam podpowiedz... coś z grą (płytką)... niekapujesz ?? może eeee..... niemasz tego co powinnieneś... dalej nie ? ... MASZ KURDE PIRATA !!!!!!!!!!!!!! CZY WY K****A NIEUMIECIE ZROZUMIEĆ ŻE JAK MACIE PIRATA TO SE NIEPOGRACIE ?!??!?!?!?!??!?!??!?!??!?!?!??!?! (chyba że masz originalnego cd-keya)...

Btw.

Jak chcesz kupić HL2 ... nawet pirata by na singlu zagrać... BEDZIESZ NOOBEM !!!! (I tak ci niewejdzie :D :D . Wymaga originalnego cd-keya przy instalacji) .

Piraci:

(sam mam 80% pirackich gier ale to tylko tych co mają TYLKO i WYŁĄCZNIE Single (lub jakieś takie nędzne multi mają, np. Never winter nights... czy jak mu tam) Możecie przestać pisać posty na forum(nie tylko na tym) typu:
"Mam Ground Control 2, i jak wchodze do MASSGATE (Multiplayer) to mnie wyrzuca do pulpitu... czemu ?!?!?!?!
P.S. Mam pirata"

Pomyśl dlaczego tego kogoś wywala do Pulpitu... a jak niewiesz to zapytaj sie rodziców !!! a jak nikt niewie to idz skocz z mostu !

Sizomu
20-11-2004, 08:50
Szukalem...i znalazlem 1 poslalem smsa za 8 zl!! I Plik jeszcze nie dzialal Wyslalem to do moderatora i czekam...moze naprawia

Emil1
20-11-2004, 11:08
up:

To jest NOOB nad Noobami (serrio)!!!!!!!To coś nowego. Naprawde nie oszukujesz?

CZŁOWIEKU !!!!!!
Co do tego to się zgadzam.

Pomyśl czemu ci ON-LINE niedziała ?! ...dam podpowiedz... coś z grą (płytką)... niekapujesz ?? Kapuje tylko, że są chyba takie cracki, cd-keye itd. dzięki którym sobie pogram.

MASZ KURDE PIRATA !!!!!!!!!!!!!! CZY WY K****A NIEUMIECIE ZROZUMIEĆ ŻE JAK MACIE PIRATA TO SE NIEPOGRACIE ?!??!?!?!?!??!?!??!?!??!?!?!??!?! Nie "nie umiemy" tylko jak już coś to nie umiem. Czytać nie umiesz? I po co te duże litery ciągnące się przez pół tematu?

Możecie przestać pisać posty na forum(nie tylko na tym) typu:
"Mam Ground Control 2, i jak wchodze do MASSGATE (Multiplayer) to mnie wyrzuca do pulpitu... czemu ?!?!?!?!
P.S. Mam pirata"
Moge ale nie musze.
Pomyśl dlaczego tego kogoś wywala do Pulpitu... a jak niewiesz to zapytaj sie rodziców !!! a jak nikt niewie to idz skocz z mostu !Moi rodzicie nie znają się na komputerach, a mostu też w pobliżu nie ma.

Następnym razem pisz troche czytelniej z mniejszą ilością "!" i "?" i "..." i "caps lock"

Tyle, że to nie działa bo mam pirata to sam wiem ale dlaczego patch się niechce zainstalować? Do tego chyba oryginał nie jest potrzebny.

Zyraf
20-11-2004, 19:33
lole zawsze krzycza najgłośniej...