Pokaż pełną wersje : Nie możne zmienic głównej strony otwierania
Elo.sluchajcie.mam interneta explorera i ta strona co odrazu sie włancza to jakas stronka o cs.i co najgorsze w panelu sterowania->opcje internetowe
opcja zmieniania strony jest nieaktywana i na dole panelu opcji jest napisane:
"Niektórymi ustawieniami zarządza administrator systemu"
A przecierz JA jestem administratorem systemy X(
I prosze nie pisac zebym zmienil przegladarke bo to "siła wyższa"
co moge z tym zrobic?
Zainstaluj mozille/opere/cokolwiek innego niż IE
Takie trudne?
Virusmaxi
07-05-2008, 07:07
i co najgorsze w panelu sterowania->opcje internetowe
opcja zmieniania strony jest nieaktywana i na dole panelu opcji jest napisane:
"Niektórymi ustawieniami zarządza administrator systemu"
A przecierz JA jestem administratorem systemy X(
I prosze nie pisac zebym zmienil przegladarke bo to "siła wyższa"
co moge z tym zrobic?
To jest taki baaaaardzo perfidny wirus, i jak nie zmienisz przeglądarki to prawdopodobnie będziesz musiał robić format :P
Chesterkaa
07-05-2008, 10:56
Ja proponuje sciagnac mozille, od razu sprawdza ortografie ;]
Virusmaxi
07-05-2008, 12:59
Omg, nie zauważyłem że zmiana przeglądarki nie wchodzi w grę, ale skoro "siła wyższa" to pewnie to samo co kiedyś u mnie... Chodzi o Ojca nie? :P Poprostu wgraj sobie dla siebie. Mój tata się jakoś przekonał xD
Btw. Antywirus.
@down
To ona niech męczy z IE jak chce xD
chodzi o matke ;)
To trzeba uswiadomic matke. Powiedz jej, ze IE to najwieksze gowno, przy ktorego pomocy na kompa sciaga sie wiele syfu, ktory moze doprowadzic do spalenia komputera :d
Serious Sam
07-05-2008, 14:37
ssssssssssssssssss
>>>Mazix<<<
07-05-2008, 15:41
Możesz ściągnac Mozillę i ustawić ja na główną przeglądarke, a IE też będziesz miał. A co jest lepsze w IE według twojej matki niż w Mozilli lub Operze? Jak nie chcesz mówić to nie wnikam.
Możesz ściągnac Mozillę i ustawić ja na główną przeglądarke, a IE też będziesz miał. A co jest lepsze w IE według twojej matki niż w Mozilli lub Operze? Jak nie chcesz mówić to nie wnikam.
Też miałem taki problem z rodzicami, ciągle używali IE. Zainstalowałem i Mozillę, i Operę, powiedziałem im o tym, że przez IE jest większa szansa na włamanie na konta bankowe i powoli się przestawili. Teraz już korzystają z Mozilli/Opery.
A do tematu: prawy klik na ikonkę IE, właściwości i skasuj zawartość pola "Strona Główna".
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.