zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowa gildia, oficjalnie Ab'Dendriel PK TEAM

qcosa
06-05-2008, 23:59
Witaj!

Jesteśmy gildią Yalpon Yapon.

Cele: chcemy, aby w gildii było jak najwiecej osób, chcemy, aby osoby, które chcą naprzeszkadzac - miały do tego możliwość
jeśli będzie zainteresowanie gildią, to powstanie server Ventrilo LUB Teamspeak dla gildii.
dowodem na to, że gildia jest oryginalna i autentyczna są:

Uhacz Ruska ma w komentarzu postaci na oficjalnej stronie gry moj nick na forum qcosa
w gildii egzystują już "fragerzy" z naszej gildii Ihox Thux, Fififufafi
dowód na to, ze jeśli się chce zabijać, to można?
Don Hoost
Bobinaitor
Lord'Skomakare
Grax Thus
Betox
Vilshion Drathus
Siar

Wymagania? Nie ma, jeśli ktoś będzie miał słabe umiejętności walki z innymi graczami - mamy nadzieje, że nauczy się czegoś.
Brzmi szlachetnie? O to chodzi.

Gildia ma charakter relaksacyjny.
Jeśli chcesz pisać, że zabiliśmy kilka osób i mamy się za dobrych - wiedz, że już to zostało tutaj napisane.
Naszą odpowiedzią na tą myśl jest to, że znamy swoją wartość i wierzymy.

PS nasuwa Ci sie pytanie czy to gildia noobów? Od razu udzielę odpowiedzi:
To zależy od osób będących w gildii. Nie od wypowiedzi pojedynczej osoby.

Rekrutacja w tym temacie lub konsultacja z członkiem gildii.

Pozdrawiam,
qcosa

MiszczuPefalpe
07-05-2008, 00:15
Co byscie powiedzieli na pojednianie sie z wielkim Uriza Pk Teamem?:D

MalutkiDrut
07-05-2008, 11:55
Hmmm..... chetnie bym doszedl :)) jak sie zgodzicie to dajcie mi inva
Malutki Drut ...

Magroo
07-05-2008, 14:06
Witaj!

Cele: chcemy, aby w gildii było jak najwiecej osób, chcemy, aby osoby, które chcą naprzeszkadzac - miały do tego możliwość
jeśli będzie zainteresowanie gildią, to powstanie server Ventrilo LUB Teamspeak dla gildii.

Uhacz Ruska ma w komentarzu postaci na oficjalnej stronie gry moj nick na forum qcosa
Don Hoost
Bobinaitor
Lord'Skomakare
Grax Thus
Betox
Vilshion Drathus
Siar

Wymagania? Nie ma, jeśli ktoś będzie miał słabe umiejętności walki z innymi graczami - mamy nadzieje, że nauczy się czegoś.

Jeśli chcesz pisać, że zabiliśmy kilka osób i mamy się za dobrych - wiedz, że już to zostało tutaj napisane.

Pozdrawiam,
qcosa

ty sie chyba nie myłeś... rozumiem gildia dla beki.. ale po kiego invitować 15 lvle które vent nie widziały na oczy a tylko popsują nam reputacje?

Magroo
07-05-2008, 14:13
Witaj!

Don Hoost
Bobinaitor
Lord'Skomakare
Grax Thus
Betox
Vilshion Drathus
Siar

Pozdrawiam,
qcosa

ty sie chyba nie myłeś... rozumiem gildia dla beki.. ale po kiego invitować 15 lvle które vent nie widziały na oczy a tylko popsują nam reputacje?

qcosa
08-05-2008, 15:43
przewidzialem takie posty, dlatego napisalem:

oi, analiza tekstu oi powiedzeniu: "nie mow hop, poki nie przeskoczysz"

PS "nie rob tak" - powiedziala osoba, ktora nie wie, ze nie trezba cytowac calego pierwszego posta po to, zeby na niego odpowiedziec [zmniejsza to czytelnosc i klarownosc tematu] oraz napisala 2 posty pod soba [argument taki, ze laguje forum? mi tez laguje, i wierz mi: da sie tylko raz wcisnac "wyslij" poczekac az do wyswietlenia sie potwierdzenia lub wyswietlenia bledu, sprawdzenia tematu, czy nasz post nie zostal juz przypadkiem dodany i dopiero podejsciu do drugiej proby wyslania wypowiedzi. to tyle o psuciu reputacji

MalutkiDrut
08-05-2008, 15:55
To dasz mi inva ?:p

Magroo
08-05-2008, 21:21
przewidzialem takie posty, dlatego napisalem:

oi, analiza tekstu oi powiedzeniu: "nie mow hop, poki nie przeskoczysz"

PS "nie rob tak" - powiedziala osoba, ktora nie wie, ze nie trezba cytowac calego pierwszego posta po to, zeby na niego odpowiedziec [zmniejsza to czytelnosc i klarownosc tematu] oraz napisala 2 posty pod soba [argument taki, ze laguje forum? mi tez laguje, i wierz mi: da sie tylko raz wcisnac "wyslij" poczekac az do wyswietlenia sie potwierdzenia lub wyswietlenia bledu, sprawdzenia tematu, czy nasz post nie zostal juz przypadkiem dodany i dopiero podejsciu do drugiej proby wyslania wypowiedzi. to tyle o psuciu reputacji

zauważając że w tym dziale forum. Wszystkie moje posty musi zatwierdzić moderator nie wiń mnie za to że wysłałem 2 posty
1wszy ->nie ukazał się
2gi ->tutaj pokazała się informacja ze dopiero moj post bedzie widziany po uprzedniej akceptacji moderatora z tąd post pod postem.
Amen, X4d1 nie robił byś z siebie chociaż z naszego teamu nab teamu bo to się mija z celem. Wierz mi tylko ty chcesz się upodobnić do Urizy z Ab pk teamu. Chcesz robić z siebie idiote? proszę bardzo, ale nie naszym kosztem.

qcosa
09-05-2008, 00:44
nie robił byś z siebie chociaż z naszego teamu nab teamu bo to się mija z celem.
bardzo ciekawy teamt poruszyles. jaki jest cel? to sa jakies wybory polityczne, podczas ktorych kampanii musisz sie liczyc z zdaniem ogółu?
jesli chcesz byc podziwiany jako najlepszy, to istnieja programy, ktore promuja takie osoby, przyklad? Got Talent... jesli nie jestes 'nabem' to predzej czy pozniej wyjdzie szydlo z worka i analogicznie do drugiej sytuacji, bedzie tak samo.
podam jeszcze ironiczny argument: "za im bardziej slabych postrzegani jestemy, tym wiecej osob bedzie chcialo to nam pokazac[czyt. zabic], jak bardzo slabi jestesmy"

Chcesz robić z siebie idiote? proszę bardzo, ale nie naszym kosztem.
jaki ponosisz koszt z tytulu powstania tej gildii?

co do akceptowania przez moderatora postow:
moje posty sa publikowane od razu, nie ma zadnych autoryzacji;
wg ciebie, ktory moderator zaakceptowałby 2 te same posty pod rzad?
sugerujesz ze kazdy z 4097 postow w temacie Wojna Na Morganie zostal zaakceptowany przez moderatora? odrazu przedstawie wnioski, ktore wyciagnalem: to forum nie jest rygorystycznie moderowane... (do czasu)
PS moje konto zostalo zalozone w 2006 roku, twoje pozniej, ma to cos do znaczenia? szczerze watpie...
Ostrzeżenia: /1 (3), dlatego moderator akceptowac musi?

powstala dyskusja na temat malo wnoszacy do tematu

Magroo
09-05-2008, 17:52
bardzo ciekawy teamt poruszyles. jaki jest cel? to sa jakies wybory polityczne, podczas ktorych kampanii musisz sie liczyc z zdaniem ogółu?
jesli chcesz byc podziwiany jako najlepszy, to istnieja programy, ktore promuja takie osoby, przyklad? Got Talent... jesli nie jestes 'nabem' to predzej czy pozniej wyjdzie szydlo z worka i analogicznie do drugiej sytuacji, bedzie tak samo.
podam jeszcze ironiczny argument: "za im bardziej slabych postrzegani jestemy, tym wiecej osob bedzie chcialo to nam pokazac[czyt. zabic], jak bardzo slabi jestesmy"

jaki ponosisz koszt z tytulu powstania tej gildii?

co do akceptowania przez moderatora postow:
moje posty sa publikowane od razu, nie ma zadnych autoryzacji;
wg ciebie, ktory moderator zaakceptowałby 2 te same posty pod rzad?
sugerujesz ze kazdy z 4097 postow w temacie Wojna Na Morganie zostal zaakceptowany przez moderatora? odrazu przedstawie wnioski, ktore wyciagnalem: to forum nie jest rygorystycznie moderowane... (do czasu)
PS moje konto zostalo zalozone w 2006 roku, twoje pozniej, ma to cos do znaczenia? szczerze watpie...
Ostrzeżenia: /1 (3), dlatego moderator akceptowac musi?

powstala dyskusja na temat malo wnoszacy do tematu

ostrzeżenie mam z "przypadku" :) i zasadniczo wyjeban* mam w to. Miałem autoryzację postów przez pewien okres czasu możesz wierzyc lub nie. Nigdy nie twierdziłem że wszyscy mieli, aczkolwiek ja miałem.