Pokaż pełną wersje : Hiberna hiberna
Cosinus1990
17-05-2008, 23:48
DM jak narazie RoXX na Hibernie, ale do walki szykują się alianci i gildie antydeemiaków ;)
Hestoran
18-05-2008, 03:35
I wyjdzie im jak zawsze ;)
Robia massloga -> pada 3/4
Sprecyzowanie aktualnej sytuacji na hiberne:
Tydzień temu zrobili mass loga, nas padło 6 ich 9+~10 (10 to noob chary, 45-60sorki/palki). Wczoraj chcieli nas zwabić w to samo miejsce, ale obserwowałem ich od rana co robią, więc wiedziałem że będą mieć dobry team (kilku magów 100+, 2x 200ek, 170rp, +kilku 100+knightow, i znów ich 'noob chary' 50+magowie i kilku 70+magów) więc nic nie próbowaliśmy, bo poco, lepiej wbić 11.5kk expa (mozani) lub po ubijać ich cashmakerów (ja i duzy vs knight xeftego) ;)
serek boi sie z depo wyjść bo padnie hahahahah dm lazi po carlin czasem
i widzialem ich w venore
Cosinus1990
27-05-2008, 12:12
Sprecyzowanie aktualnej sytuacji na hiberne:
Tydzień temu zrobili mass loga, nas padło 6 ich 9+~10 (10 to noob chary, 45-60sorki/palki). Wczoraj chcieli nas zwabić w to samo miejsce, ale obserwowałem ich od rana co robią, więc wiedziałem że będą mieć dobry team (kilku magów 100+, 2x 200ek, 170rp, +kilku 100+knightow, i znów ich 'noob chary' 50+magowie i kilku 70+magów) więc nic nie próbowaliśmy, bo poco, lepiej wbić 11.5kk expa (mozani) lub po ubijać ich cashmakerów (ja i duzy vs knight xeftego) ;)
mam pytanie czy stosujecie power abusing? bo słyszałem że niektórzy z was huntują ludzi za free choćby na przykład Neriel "5 ownerów"
edit:
a pozatym to gratki; mozani od was ostatnio całkiem nieźle z levelem skoczył
Tak, niestety kilka osób z DM/MM/SK stosuje power abusing, niemożemy nic z tym zrobić...
Seromontis hittin' da flo'
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=32467
Moze ja przedstawie swoj opis sytuacji na hibernie. Nie kibicuje zadnej ze stron wiec mój opis bedzie bezstronny.
Gram tu od 2-óch lat +\-, i obserwuje co tu sie dzieje.
Wojna ta trwa odkad pamietam, zawsze byla, jest, i bedzie, i zawsze bylo tak, ze raz wygrywalo alliance, raz dm i tak w koleczko. Co do PA to i w alliance i w dm sa. Chociaz w dm wydaje mi sie ze jest z tym gorzej.
A co do seromontisa to on nie gra juz w tibie, a nie boi sie wyjsc z depo. Utwierdza mnie w tym fakt po tym co napisal po tym jak padl "mozecie mnie zrookowac jak chcecie, mnie to lata".
Jesli ktos jest zainteresowany tym co sie tu dzieje niech poczyta forum hiberny na tibia.com. polecam ;d
btw. aktualny wynik wojny Dm\Mm\Sk vs. Alliance 187:100
Cosinus1990
31-05-2008, 15:20
Seromontis padł ;d
ma ktoś filmik?
wpisz w wyszukiwarke na youtube hiberna ustaw zeby sie ustawialy w kolejnosci dodania i wtedy bedziesz mial chyba z 2 filmy jak pada (identyczne). nie mial health potek tylko uhami sie leczyl ;d pewnie dlatego ze od zimowego chyba update logowal sie tylko po to zeby pogadac, i to dosyc rzadko, a nie kupowac potki. dopadli go jak wracal z domku do depo. -13kk exp plx
Cosinus1990
01-06-2008, 12:32
widziałem filmik, szkoda go troche 2lvl down
Cosinus1990
05-08-2008, 00:42
cropcio hacked ;)
jednego deemiaka mniej ...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.