zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pomoc przy wyborze broni.

Dizzines
07-05-2008, 21:03
Siema.
Krotko o mnie, 45 lvl najt, ~67/66. Na razie FACC.
Eq: Warrior H, Vamp S, G arm, K leg, Nooble Axe, Boh.

I moje pytanie jest takie: Czy jestem skazany na latanie z nooble axe az do 60 lvl i zrobienia areny? Bo Butcher's Axe or Vile Axe or Titan Axe fajnie sie nadaja do walki ale ich cena jest strasznie kolosalna ponad 200k+. Wiec co zrobic?

THx za pomoc.

Avallach
07-05-2008, 21:15
Noble, heroic axe, potem d lance i sca, tak teraz wyglada zestaw axemana.

Dizzines
07-05-2008, 21:19
Dziekuje za bardzo konkretna odp. Wlasnie kupilem heroic za 12k. A jakies proponujecie zmiany w eq? I kiedy kupic np AOL'a?

Alcata
07-05-2008, 21:33
Dziekuje za bardzo konkretna odp. Wlasnie kupilem heroic za 12k. A jakies proponujecie zmiany w eq? I kiedy kupic np AOL'a?

Demonka, RH, Dsm i teraz juz na pvp mozesz nosic aola, na non chodz w p ammy az do g legow

Juzefek
07-05-2008, 23:04
Albo inaczej. Aola kup jak bedziesz mial CONAJMNIEJ 2 rzeczy warte okolo 50k.

GerNaki
08-05-2008, 04:17
Osobiście uważam, żę noszenie aola zależy od Ciebie. Ja dość ufam swoim umiejętnością, expie zazwyczaj w miejscach gdzie nikogo nie ma, w razie "w" odbicie loota zajmuje dosłownie kilkadziesiąt sekund przez moich przyjaciół, więc aola planuje dopiero po zakupie mpa, g legów (aktualnie posiadam dsm, rh, mms, mystic, p ammy, bohy, k legi). Zależy też jak i gdzie expisz. Ale patrząc właśnie na Twoje eq zdecydowanie mówie nie, radze kupić aola najwcześniej po dokupieniu dsma, demonki, rh - szybciej wręcz nie powinieneś - bo strata kasy. Jednym słowem rada Alcaty jest jak najbardziej słuszna, choć na pvp osobiście nie radziłbym jeszcze aola. Pozdrawiam.

Alcata
08-05-2008, 15:23
Osobiście uważam, żę noszenie aola zależy od Ciebie. Ja dość ufam swoim umiejętnością, expie zazwyczaj w miejscach gdzie nikogo nie ma, w razie "w" odbicie loota zajmuje dosłownie kilkadziesiąt sekund przez moich przyjaciół, więc aola planuje dopiero po zakupie mpa, g legów (aktualnie posiadam dsm, rh, mms, mystic, p ammy, bohy, k legi). Zależy też jak i gdzie expisz. Ale patrząc właśnie na Twoje eq zdecydowanie mówie nie, radze kupić aola najwcześniej po dokupieniu dsma, demonki, rh - szybciej wręcz nie powinieneś - bo strata kasy. Jednym słowem rada Alcaty jest jak najbardziej słuszna, choć na pvp osobiście nie radziłbym jeszcze aola. Pozdrawiam.

IMO to na pvp wlasnie aola sie wczesniej kupuje bo jak padniesz od pk to nie to co od monstera, ze pobiegniesz i moze zdazysz wziasc, a po 2 padasz o wiele czesciej ;]
A tak w ogole to przeskok z DSM, RH, BoH, p ammy, demonki i k legow na g legsy i aola za p ammy jest nie oplacalne bo aol ma 2 defa wiec nakladajac aola tracisz 2, zyskujesz 1 z g legow a wiec padajac tracisz 50k i masz 1 defa mniej, bez sensu AoL kupujesz jak masz przeskakujesz na g legi dh i mms bo bo jak masz DSM DH BOH GL demonka aol, a dsm rh, boh, k legs, p ammy to masz takie same jakosciowo eq, a przy kazdym deadzie tracisz 50
btwn ie patrznie na ten moj post up bo byl pisany wczoraj a dzis sobie to przemyslalem abrdziej ;p

Bas
08-05-2008, 20:39
A tak w ogole to przeskok z DSM, RH, BoH, p ammy, demonki i k legow na g legsy i aola za p ammy jest nie oplacalne bo aol ma 2 defa

P-ammy ma 2 defa a nie Aol ;)

Edit- A jak wygląda zestaw sword usera od 50 lvla?