zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Eternal nie żyje??

Aquzlies
08-05-2008, 17:45
Character Information
Name: Eternal Oblivion
Sex: male
Profession: Knight
Level: 300
World: Amera
Residence: Thais
Last login: May 03 2008, 06:01:35 CEST
Comment: This is not about a Tibia Character, it's real life.

Rest in Peace Pedro. 4/26/08.
There's no Tibia in Heaven, you'll be happy there and we'll remember you always.
We won't play in memory of you, we'll live in memory of you and stop wasting our lives here.
Everyone who wishes to remember and honor Pedro please wear pink in-game.
Thank you and we'll miss you.
Account Status: Free Account

Account Information
Real name: St. Eve
Created: Apr 27 2003, 06:22:28 CEST

Characters
Name World Status
1. Erico Aveor Nova

2. Eternal Oblivion Amera

3. Umeko Antica

Search Character
Name:

Erhion
08-05-2008, 17:48
Real Name: St. Eve = Steve

Pedro to może jakiś jego znajomy?

Rafayen
08-05-2008, 17:52
Ale nowina i tak pewnie sciema :/

Yoh Asakura
08-05-2008, 17:52

A może st to skrót od saint, co ?

Tompior
08-05-2008, 17:57
A nawet jesli, to co z tego?

Rafayen
08-05-2008, 18:01
23:58 Xyl'fire [116]: R.I.P Pedro & Pibase Junior
23:58 Dynasty Legend [48]: and he died trying to save 2 others from drowning
23:58 Dynasty Legend [48]: that's heroic

The words on Eternal Oblivion's page was touchy to read.
We will pay our greatest respect towards Pedro from Amera and towards his friends on our server.

We are gathering near dwarf bridge to honour him and show our respects of this tragic incident that has append, also having in our mind his friends on Amera who has lost one of their beloved friends.

Today/night will be a time for many Menerians to dress in pink to honour and show our deepest respects towards Pedro's brave soul and his loved friends.

Name: Kimus Simi
Sex: female
Profession: Elite Knight < On/Ona zmarł/a ratując ludzi widocznie to ich dobry znajomy temat myśle do zamknięcia
Level: 106

Erhion
08-05-2008, 18:11
Jak tak to szacunek dla kogoś takiego.

Należy mu się, bo widać, że Tibia mu mózgu nie zjadała i potrafił coś zrobić.

A może st to skrót od saint, co ?

A może nie?

Yoh Asakura
08-05-2008, 18:15
Należy mu się, bo widać, że Tibia mu mózgu nie zjadała i potrafił coś zrobić.
No, potrafił się zabić ;)

Erhion
08-05-2008, 18:24
Ironizujesz? Jak cię to tak bawi to wracaj do Tibii. Niech dalej ci młóci mózg.

Hieyan
08-05-2008, 18:24
Today/night will be a time for many Menerians to dress in pink to honour and show our deepest respects towards Pedro's brave soul and his loved friends.

Gay party żeby uszanować kogoś śmierć? ;;;

btw, won z OWIONU, macie dział Inne.

- Prodigy -
08-05-2008, 18:29
Name World Status
1. Kimus Simi Amera online

Raczej nie o niego chodziło, no chyba, że nawet po śmierci jest online ;)

@Edit:

unless im mistakin, someone said he has a rl brother whos plays the game. id assume he had access to the acc. im sure if he shared, the character would be much higher lvl.

Mkay...

Erhion
08-05-2008, 18:37
Lol czytaj temat.

Corrnn
08-05-2008, 19:06
Pedro = kimus simi, tak mi powiedzial Teh realist, Rl eternala ;d

Thadel
08-05-2008, 19:08
A może on?

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:7i7ca4hE12tsaM:http://www.natlauzon.com/images/vote4pedro.jpg

a tak rly... to sobie jaja robi... jak ktośby umarł to by sobiew pixolowej gry takiego komenta nie dawał...

Vasudanin
08-05-2008, 19:15
A może on?

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:7i7ca4hE12tsaM:http://www.natlauzon.com/images/vote4pedro.jpg

a tak rly... to sobie jaja robi... jak ktośby umarł to by sobiew pixolowej gry takiego komenta nie dawał...

głupota ludzka nie zna granic, więc się dziw dlaczego to dał do komenta

Yoh Asakura
08-05-2008, 19:18
Ironizujesz? Jak cię to tak bawi to wracaj do Tibii. Niech dalej ci młóci mózg.
Nie gram od 3~ lat. I bawi mnie to. A ty nie bierz wszystkiego z połykiem, bo się kiedyś zakrztusisz.

Erhion
08-05-2008, 20:03
Bawi cię to, że ktoś oddał za kogoś życie? Że ktoś chciał komuś pomóc?

Luka$ek
08-05-2008, 20:13
Jeżeli to prawda to pech,nie będę tutaj zapalał forumowych zniczy ani nic bo to oczywiście nic nie da,tylko ten ktoś kto sie z tego naśmiewa iż to jest prawda,jest kretynem ;)

Aquzlies
08-05-2008, 20:56
To jest temat do rozmowy o tym zdarzeniu a nie Chat.

Marsseel
08-05-2008, 20:57
No i ? W Polsce codziennie 50~ osób ginie w wypadkach samochodowych i jakoś z tej okazji tematu nie założyliście.

Luka$ek
08-05-2008, 21:13
@UP Ale tibia robi swoje.

Tompior
08-05-2008, 21:45

Gdyby wiedzial, ze przy probie ich ratowania by umarl, to by nie wskoczyl do wody.

ripper
08-05-2008, 22:21
Mnie to ciut bawi.
I, naprawdę, bohaterowie to nie święte krowy - z nich też można kpić.

Ale i tak masz świeczkę - - he, he, he.

Don'Kosakov
08-05-2008, 22:54
ludzie odchodzą, przychodzą

szacuneczek dla tego gracza ;)

[']

Rafayen
08-05-2008, 22:59
Gdyby wiedzial, ze przy probie ich ratowania by umarl, to by nie wskoczyl do wody.

Twoja Matka i Siostra topią się w rzece wiesz że możesz je uratować ale jest prawdopodobienstwo że oddasz za nie życie? chuja szkoda swego życia niech toną.

Naprawde żal mi Ciebie i innych.. nie ma to jak się śmiać z ludzi którzy oddali życie za kogoś.

Yoh Asakura
08-05-2008, 23:04
Ale i tak masz świeczkę - - he, he, he.
A już myślałem, że tylko ze mnie taka świnia.
Twoja Matka i Siostra topią się w rzece wiesz że możesz je uratować ale jest prawdopodobienstwo że oddasz za nie życie? chuja szkoda swego życia niech toną.
Moje życie nade wszystko. Nie kazałem im tam włazić ;x

Slythia
08-05-2008, 23:21
A już myślałem, że tylko ze mnie taka świnia.

Moje życie nade wszystko. Nie kazałem im tam włazić ;x
Prosze, bez klotni... Akurat ten temat sie nie nadaje.

W takich sytuacjach nie mysli sie o wlasnym zyciu. Nie mozesz przewidziec tego, jak sie zachowasz... Przynajmniej ja nie jestem w stanie. Lecz mimo to uwazam, iz jesli istnieje cien szansy na ratunek to czlowiek potrafi zaryzykowac.

@Marsseel
Co innego jest, jak ginie osoba nam nieznana, anonimowa. Staje sie wtedy tylko liczba w statystykach. Niestety... Zas w przypadku osoby nam znanej, popularnej badz tez szanowanej... sytuacja wyglada zupelnie inaczej.

@down
Niektore zarty sa nie na miejscu. Byc moze ktos sie przejmuje, nawet jesli nie zna osobiscie danego czlowieka...

Cloudres
08-05-2008, 23:27
Bezsens, totalny... Czy wy myślicie że ich to tak naprawdę obchodzi (tych co urządzają cyrk na różowo...)? Ja bym to nazwał zachowaniem potrzebnym do własnego dowartościowania... Udawanie jakiegoś żalu wobec kogoś kogo się nie zna... no comment

A kpić można z każdego, co z tego że powiem że śmieć JPII była żartem na pirma aprilis :o

Nie ma reguł...gasić świeczki

Yoh Asakura
08-05-2008, 23:42
W takich sytuacjach nie mysli sie o wlasnym zyciu. Nie mozesz przewidziec tego, jak sie zachowasz... Przynajmniej ja nie jestem w stanie. Lecz mimo to uwazam, iz jesli istnieje cien szansy na ratunek to czlowiek potrafi zaryzykowac.

Ja się topiłem nad jeziorem, zostałem olany. Teraz nie mam zamiaru nadstawiać karku za innego człowieka. Mówisz, że zaryzykowałabyś życiem do momentu, w którym możesz to życie stracić. Bo potem rozpaczliwie starasz się je chronić, za wszelką cenę.

Slythia
08-05-2008, 23:45
Ja się topiłem nad jeziorem, zostałem olany. Teraz nie mam zamiaru nadstawiać karku za innego człowieka. Mówisz, że zaryzykowałabyś życiem do momentu, w którym możesz to życie stracić. Bo potem rozpaczliwie starasz się je chronić, za wszelką cenę.
Moze glupio to zabrzmi, lecz to wszystko zalezy od czlowieka... Niektorzy sa bardziej wrazliwi, nie zostawia osoby samej... Inni zas maja to doslownie gdzies.
Nie wiem, jakbym sie zachowala. Wiem jedynie, ze w sytuacji jakiegos zagrozenia/strachu nie potrafie do konca racjonalnie myslec.

Yoh Asakura
08-05-2008, 23:47
Moze glupio to zabrzmi, lecz to wszystko zalezy od czlowieka... Niektorzy sa bardziej wrazliwi, nie zostawia osoby samej... Inni zas maja to doslownie gdzies.
Nie wiem, jakbym sie zachowala. Wiem jedynie, ze w sytuacji jakiegos zagrozenia/strachu nie potrafie do konca racjonalnie myslec.
Uwierz mi, że gdybyś dwukrotnie żegnała się z tym światem, to bez wahania powiedziałabyś "a w życiu, olałabym to". Bo to jednak niezbyt miłe przeżycie, które swój ślad w psychice pozostawia.

Slythia
08-05-2008, 23:50
Uwierz mi, że gdybyś dwukrotnie żegnała się z tym światem, to bez wahania powiedziałabyś "a w życiu, olałabym to". Bo to jednak niezbyt miłe przeżycie, które swój ślad w psychice pozostawia.
Nie zakladaj, ze ktos czegos nie przezyl ; ). Poza tym, zycie.. I tak w sumie zyjemy dla innych. Wiec.. (nie chce tu sie znow rozpisywac na ten temat, wszystko ujelam w notce na blogu).

Przepraszam za off topa.

Amirez
09-05-2008, 11:40
@up.
Ty idioto

@topic
Ogólnie to jest to i tak postać anonimowa i 100 razy bardziej mi szkoda ludzi, którzy giną w wypadkach przez pijanych kretynów na drodze.

A tak btw uratował tamtych??

Slythia
09-05-2008, 11:49
A ja powiem tak , a huj mu w dupę poszedł spierdolił sprawę i huj .Po za tym pewnie myślał że ma aola i blessy to ma w dupie i obudzi się luzacko w świątyni więc od razu poszedł im na pomoc .Jeżeli zdechł to dobrze jednego maniaka mniej i pewnie poszedł ratować mamuśkę tylko po to aby kupiła mu pacca na kolejne 50 lat
Latwo jest kogos osadzac, nieprawdaz? Spojrz sie lepiej na siebie, na swe zachowanie... Dopiero potem wydawaj sady.

Dragon-Fly
09-05-2008, 12:52
Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni...
Respect dla niego, skoro poświęcił się dla potrzebujących...

Erhion
09-05-2008, 14:09
Widzę, że komputer, internet, piwko, fajki i inne pro fajnie rzeczy przeżarły mózg, uczucia itp.

Szkoda mi czasów w jakich żyje. Kiedyś ludzie byli bardziej mili.

Vasudanin
09-05-2008, 14:27
Ludzie nie wszyscy muszą mieć od razu pięć lat żałoby, bo ktoś uratował życie komuś. Na świecie średnio co minutę/dwie jakiś człowiek oddaje życie za kogoś i czy powstają tutaj tematy o nich? Nie. Może On jest bohaterem dzisiaj, może jutro czy pojutrze, ale za miesiąc już większość zapomni że ten i ten oddał życie za tego i tego. Nieprawdacie?
Poza tym to jest naturalna kolej rzeczy, mianowicie:
Człowiek rodzi się aby umrzeć. Czasami umrze wcześniej, czasem później lecz i tak tego nie zmieni (przynajmniej na dzień dziesiejszy).

mc200
09-05-2008, 14:35

No tak, twoja matka topiłaby się, a ty byś stał i się uśmiechał, bo skoro ty masz źle to niech każdy inny też tak ma. Nie ważne, kto to jest, czy nieznajomy, czy twoja mama, która zmieniała ci pieluchy, posłała do szkoły, robiła jeść, myśląc, że taki dobry synek wyrośnie, a tu ni chuja wdzięczności.

shoq
09-05-2008, 14:50

-.- St. Eve to Saint Eve, miasto takie, poszukaj sobie.

Ufocznik
09-05-2008, 14:54
No tak, twoja matka topiłaby się, a ty byś stał i się uśmiechał, bo skoro ty masz źle to niech każdy inny też tak ma. Nie ważne, kto to jest, czy nieznajomy, czy twoja mama, która zmieniała ci pieluchy, posłała do szkoły, robiła jeść, myśląc, że taki dobry synek wyrośnie, a tu ni chuja wdzięczności.

ta, ale po co komu matka, skoro jest tibia.............................

n/c

Erhion
09-05-2008, 15:01
-.- St. Eve to Saint Eve, miasto takie, poszukaj sobie.

To po co to dał do imienia?

Nie mówie, że to nie miasto, ale nie znaczy też że to musi być nazwa miasta.

>>>Mazix<<<
09-05-2008, 15:34
Widzę, że komputer, internet, piwko, fajki i inne pro fajnie rzeczy przeżarły mózg, uczucia itp.

Szkoda mi czasów w jakich żyje. Kiedyś ludzie byli bardziej mili.

Zostań don kiszotem.

@top
Myślę, że każdy, kto usłyszał wołanie o pomoc i ujrzał tonących ludzi nie zachowywał się obojętnie. OFC są osoby, które myślą "przecież jest dużo innych osób naokoło, niech oni ratują, ja się śpiesze do sklepu". Lecz każdy człowiek jest inny, czy gra w WoWa czy w tibie, czy w MU, to każdy ma sumienie. Najwyraźniej Pedrowi mózg nie wyparował i nie byl maniakiem tibii. nawet polacy zdradzali ojcztznę podczas II wojny światowej, tzw "wolksdojcze". Patriotami oni nie byli.
@
Do wszystkich, którzy myślą podobnie jak kombos, powiem tyle - nie chcielibyście i to bardzo, żeby ktos pisał tak o was po bohaterskiej śmierci.
Tak samo do tych, którzy wyjeżdzają z "różowym cyrkiem", powiem tyle, wiele osób nie znało JPII, ale wiedzieli o jego czynach, co zrobił dla polski.

@top
- czymaj się Pedro, kimkolwiek byłeś.

Yoh Asakura
09-05-2008, 15:38
Liczyłbym na dobrodziejstwo jakiegoś ratownika. A jak bym wskoczył do wody, to tylko kolejna osoba by się utopiła, bo pływać nie umiem.
ta, ale po co komu matka, skoro jest tibia.............................

n/c
Ju tokin tu mi ? Nie gram od 3~ lat.

Carbon
09-05-2008, 15:49
Jeżeli nawet etek nie zyje to a jak zyje to go go go 400 xxD

piternet
09-05-2008, 15:51
Eee? O co chodzi? Że w rl zmarł czy co?

>>>Mazix<<<
09-05-2008, 16:00
Jeżeli nawet etek nie zyje to a jak zyje to go go go 400 xxD

Czytaj posty i temat.

@up Tak, ale Pedro jakiś znajomy "etka"

Vein
09-05-2008, 16:04
Co do imienia EO to on ma na imie Steve, widzialem pare lat temu na kilku filmach ktore byly z jego udzialem to ludzie mowili do niego Steve :)
I to nie on nei zyje tylko jego kolega jak wynika z tematu.
Pozdro mozna close

lololol
09-05-2008, 16:23
och nie! to naprawde straszne ; o

Xerionis_Family
09-05-2008, 16:55
nie czytałem całego tematu, ale czy nie zastanawialiście się, kto by zrobił taki opis gdyby właściciel chara zmarł? chyba że był sharowany...

DeGlord
09-05-2008, 17:03
Uczymy sie czytac po angielsku?
To nie EO nie zyje tylko <podobno> jego kolega... o maj gad ;/

Vanhelsen
09-05-2008, 17:29
ST <---------- to skrót od SAINT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!X(Anagram, wiesz co to?
St. Eve, (Święty Eve), ale gdy opuścimy kropkę masz Steve.
Inny przykład:
Wieszok
Wiesz-ok; Wiesz?Ok!
Kapujesz? A jeżeli facet wpisuje sobie przed imieniem święty ewentualnie znajomy "zmarłego" wpisuje mu "święty" to wywołuje u mnie śmiech i tyle...

Dla mnie EO po prostu dał sobie spokój z grą ewentualnie z tą postacią i znalazł sposób na huczne odejście by jeszcze o nim gadano...

Esko
10-05-2008, 21:30
EO miał od baaardzo dawna wpisane St. Eve ....

shoq
11-05-2008, 09:40
Poza tym to jest naturalna kolej rzeczy, mianowicie:
Człowiek rodzi się aby umrzeć. Czasami umrze wcześniej, czasem później lecz i tak tego nie zmieni (przynajmniej na dzień dziesiejszy).

Człowiek rodzi się żeby żyć frajerze -.- Jakby wszyscy rodzili się tylko po to, żeby umrzeć, to umierali by po 24h od urodzenia. Poza tym nie cierpię fatalistów, którzy wierzą, że wszystko jest gdzieś zapisane, że nic nie mogą zmienić, wierzą w przeznaczenie i inne tego typu duperele. "Żyjemy żeby umrzeć" to tania gadka ludzi, którzy chcą pokazać, że są mądrzy, chociaż wcale tacy nie są.

To po co to dał do imienia?

Nie mówie, że to nie miasto, ale nie znaczy też że to musi być nazwa miasta.

Może się pomylił? :) Chociaż może to być taki żart słowny Steve->st. Eve

--Cienius--
11-05-2008, 11:52
Eternal na realu sie nie wyuhal na waspie i deadnal

Vasudanin
11-05-2008, 12:16
@up
niesmaczny żart, wiesz?
poza tym to nie eternal zmarł

@shoq
Nie, wcale nie chcę pokazać wszystkim jaki aj jestem mądry. Poza tym, ja w przeznaczenie nie wieżę tylko że na pewno umrzesz, więc rodzisz się żeby wkońcu umrzeć, a nie jak to ująłeś po dwudziestu-czterech godzinach. Tak nawiasem mówiąc czemu nazywasz mnie "frajerem"? Przecież nic o mnie nie wiesz. hmmmm... a może dlatego że mam swoje własne zdanie na ten temat? Rozumiem że jesteś troche zbulwersowany moim postem, aczkolwiek chyba jeszczę mogę pisać tutaj moje zdanie. Nieprawdaż?

Hyrzy
11-05-2008, 12:23

it szit end daj jak to mówią

Zreszta nie przesadzacie? Co z tego ze zginal jakis brazyl ktorego nawet nie znaliscie ani nigdy w zyciu byscie nie poznali i o jego istnieniu byscie nie wiedzieli? Na swiecie co kilka sekund umiera czlowiek i pewnie co godzine ktos ratujace zycie komu innemu i to jest powod zeby robic za kazdym razem temat?

sphinx123
11-05-2008, 12:30
Tak samo do tych, którzy wyjeżdzają z "różowym cyrkiem", powiem tyle, wiele osób nie znało JPII, ale wiedzieli o jego czynach, co zrobił dla polski.

Ja nie wiem co JPII zrobił dla Polski, poza tym że sie w niej urodził. Świeczki są szczere i na czasie ( * ) <333

Hodal
11-05-2008, 12:53
Niektórzy ludzie mnie dobijają... Jeśli ktoś poświęcił życie, żeby uratowac innego człowieka to należy mu się szacunek..

Vanhelsen
11-05-2008, 13:45
Tak! Napiszmy mu trzy znaki w poście
i udawajmy, że to świeczka! Yeah! Proponuję jeszcze życzenia urodzinowe mu składać czy powodzenia na maturach! Oł jea! ... :baby:
Nóbsy

shoq
11-05-2008, 14:21
@shoq
Nie, wcale nie chcę pokazać wszystkim jaki aj jestem mądry. Poza tym, ja w przeznaczenie nie wieżę tylko że na pewno umrzesz, więc rodzisz się żeby wkońcu umrzeć, a nie jak to ująłeś po dwudziestu-czterech godzinach. Tak nawiasem mówiąc czemu nazywasz mnie "frajerem"? Przecież nic o mnie nie wiesz. hmmmm... a może dlatego że mam swoje własne zdanie na ten temat? Rozumiem że jesteś troche zbulwersowany moim postem, aczkolwiek chyba jeszczę mogę pisać tutaj moje zdanie. Nieprawdaż?

Prawdaż. Być może uderzyło mnie "rodzimy się by umrzeć". Gdybyś napisał to inaczej, z pewnością nie byłbym tak zbulwersowany.

Ddamianek11
12-05-2008, 18:25

Kan ju spik inglisz ?
Matafaka jeaaaa 111oneone!!!
Dys ys not wery fany.

Niesmaczny żarcik :/

A jak by umarł to należy mu się szacunek. Jak każdej osobie.

No i ? W Polsce codziennie 50~ osób ginie w wypadkach samochodowych i jakoś z tej okazji tematu nie założyliście.
Rozumiem cię ale.... to jest temat o tibi :P

*--Cienius-- jset "Piepszonym Napijaczem Postuf"

Kimo36
12-05-2008, 18:44
To co? Jezeli jakis 1 lvl umrze to nikt sie nie przejmie, a on mial 300lvl+ to odrazu wszystkie fora wrzeszcza ...

UNholy90's
17-05-2008, 02:37
To co? Jezeli jakis 1 lvl umrze to nikt sie nie przejmie, a on mial 300lvl+ to odrazu wszystkie fora wrzeszcza ...

To jest tak jak weterynarz z Afryki dostał Polskie obywatelstwo to nikogo to nie obchodziło, a jak dostał je Roger (piłkarz z Legii) to od razu wielkie haloooo.
Tak samo jest z EO. (Tzn. EO jest bardziej znany niż Roger :P )

Więc JAPAAAAAAAAAAA nabstwo -.-

Coozeman
17-05-2008, 03:24
@up
niesmaczny żart, wiesz?
poza tym to nie eternal zmarł

@shoq

Nawiasem się nie mówi, jak już to ktoś kiedyś ujął... ;). Poza tym udajesz dalej mądrale, co Ci nie bardzo wychodzi :confused:. Tak, oczywiście każdy ma prawo pisać własne zdanie, dlatego teraz swoje wygłosiłem na Twój temat. 3maj się.
@
Jak już to kilka osób napisało to nie EO umarł, tylko jego kolega, którego pewnie dobrze znał. Nie wiem po co robicie wielkie halo na jego temat. To gracz jak każdy, tylko zmarnował więcej życia przed tymi pixelami :).

Pedro - chociaż Cię nie znam.

Astracionus
17-05-2008, 12:08
To temat "Eternal nie żyje" a nie chat o bohaterach......
Rozumiem, że Wam teraz się dobrze pisze że uratowalibyście, ale mogę się założyć ze 90% z Was uciekłoby, albo zrobiło wszystko narażaniem własnego życia.

Shuri
02-06-2008, 11:29
Dla tych, których dalej interesuje niniejszy temat. ---> Click. (http://s283.photobucket.com/albums/kk305/Menera_2008_bucket/?action=view&current=1RIPPedro.png )

Tytuł tamtego screena mówi wszystko...

Lechista
02-06-2008, 23:29
@Up
Boze, co za zjeby, w tibi pogrzeb zrobili ^^i jeszcze na rozowo....

Elizium
08-06-2008, 02:00
@Up
Boze, co za zjeby, w tibi pogrzeb zrobili ^^i jeszcze na rozowo....

Jak nie znasz tematu to sie nie wypowiadaj deklu...

A jeżeli o mnie chodzi to ja w tą śmierć nie wierze.
Proste:
- Eternal nie gra już od stycznia. A podobno nie żyje dopiero od kwietnia.
- Ktoś robi 300 lvl i umiera? trochę za duży zbieg okoliczności
- Myślę że poprostu chłopak grał tylko dla statsów. Zrobił 300 i koniec ... tak jak Sunrise 100 lvl na rooku. Tym bardziej że teraz robi się coraz więcej 300+ więc jego sława gaśnie. A na pierwszy 400 lvl stwierdził że sie nie załapie. A może chce pograć troche w spokoju więc najlepsze wyjście to powiedzieć ze to nowy user...

AdiZgOlek
08-06-2008, 03:34
Nonono eternal umarl po czym napisal komenta ze nie zyje _/ ale tak naprawde - jego przyjaciel z tibii o imieniu pedro zmarl, uratowal dwoch kumpli ktorzy toneli w wodzie i poswiecil za nich swoje zycie;'(

Triq
08-06-2008, 10:43
Jak nie znasz tematu to sie nie wypowiadaj deklu...

A jeżeli o mnie chodzi to ja w tą śmierć nie wierze.
Proste:
- Eternal nie gra już od stycznia. A podobno nie żyje dopiero od kwietnia.
- Ktoś robi 300 lvl i umiera? trochę za duży zbieg okoliczności
- Myślę że poprostu chłopak grał tylko dla statsów. Zrobił 300 i koniec ... tak jak Sunrise 100 lvl na rooku. Tym bardziej że teraz robi się coraz więcej 300+ więc jego sława gaśnie. A na pierwszy 400 lvl stwierdził że sie nie załapie. A może chce pograć troche w spokoju więc najlepsze wyjście to powiedzieć ze to nowy user...

Jak TY nie znasz tematu to również się nie wypowiadaj "deklu" :) Było już wiele razy pisane, takim jak ty, że to nie Eternal zmarł tylko jego kumpel...

@Topic

"Śmierć jednego człowieka to tragedia. Śmierć milionów ludzi to statystyka."

Pojedyńczymi osobami zawsze się ludzie przejmują bardziej niż powiedzmy, na przykład (jaki ktoś już wyżej napisał), całymi rodzinami które giną w wypadkach samochodowych... Dla mnie to kolejny zwyczajny człowiek, który nie miał szczęścia. Jakbym miał tak płakać za każdym, kto umiera to bym zalał całą Polske łzami. IMHO ten temat nie ma sensu.

Pozdr

papugakakadu
27-09-2008, 16:45
I tak czlowiek umrze wczesniej czy pozniej ;(

Zamne
27-09-2008, 16:56
@up

archeolog.pl

Lechista
27-09-2008, 17:10
@Autor
Był już taki temat dawnoooooo wałkowany. Pedro to jest qmpel ^^
@Topic
awww to jest ten sam temat co kiedyś xD
Ps. Dokładnie, jego kumpel poświęcił swoje życie żeby uratowac 2 swoich kumpli

Monsword
28-09-2008, 11:57
aff.... aż szkoda że to niejest głupi żart, niechodzi mi o to że zginoł zajebisty gracz, tylko dołka łapie kiedy wyobrażam sobie happy rodzine i jakieś szczyle bawiące się i cieszące się które nagle otrzymują wiadomoś że ich... brat, siostra, ojciec itd zginoł...
nie mówie tylko o eternalu ale też o żekomych ofirach wypadków.

Teraz cały czas mowicie że macie ludzką śmierc szeroko i gleboko.
Ale gdyby zginela wasza matka lub ojciec inaczej byście mysleli o statystyce czy nawet o tym że każdy przychodzi i odchodzi

Respect dla pedra.
Mówicie że jak giną duże ilości ludzi to tylko statystki....
tak.. to są statystki dla kompóterow papierów urzędników.
Ale nie dla ich rodzin i znajomych.

Kurczakos
29-09-2008, 17:47
http://s283.photobucket.com/albums/kk305/Menera_2008_bucket/?action=view&current=1RIPPedro.png

OOOOOOOWWWWWWWNNNNNNEEEEEEDDDDDDDDD