zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Serwer Battle pandoria ;>

Raaeell
09-05-2008, 12:54
Oto filmik z ostatniego battle na pandori , nie widziałem go tu więc wrzuciłem

http://www.speedy.share.com/845351592.html

Enjoy:)

Snagoth
09-05-2008, 14:07
lepiej zmien hosta bo beda punkty karne.. daje rehosta.

http://rapidshare.de/files/39356851/Pandoria_Open_Ank.cam.html

@movie
bardzo ladny film, obie strony wiedzialy co maja robic i pieknie nacieraly.. wyrownana walka.... a pozniej tylko zabijanie niedobitkow ;)) podobal mi sie film, polecam ;)

chodz team zoltych zrobil wiele bledow.. wiele razy ktos od nich byl w trapie a wy tego nie widzieliscie... wystaczylo 1 mwalla walnac i typo juz by nie wyszedl... albo brak zdecydowania.. pol teamu lata za jednym a drugie pol za drugim.. ale jednak zolci wygrali wiec gratz ;)

Dobrodziej
09-05-2008, 18:05
Ja bym sie cieszył gdyby swe przejęli władze na servie,na pewno będzie mniejsze Pa.

babcia no i po co ten OT?

babcia666
09-05-2008, 18:34
@Dobrodziej
Jasneeee, i co jeszcze...

Oini
09-05-2008, 19:41
Aristocats zawsze mialo lepsze pvp od Heat. Gdyby nie Orzech(jego zasluga jest tu najwieksza) oraz Erimoxy to dalej by robili masslogi i chowali sie na vdl :P

Pzdr

Raaeell
09-05-2008, 21:06
hello Oini xD:)

Demioh
09-05-2008, 22:19
Aristocats zawsze mialo lepsze pvp od Heat. Gdyby nie Orzech(jego zasluga jest tu najwieksza) oraz Erimoxy to dalej by robili masslogi i chowali sie na vdl :P

Pzdr

gdyby nie takie sprzedawczyki jak ty i Raaeell to byśmy nigdy nie robili massów ;]

HAIL ZEROWCY !

a co do pvp to dużo możesz powiedzieć :D byłeś na jakimś battlu ?? nie raz cisną nas cały serwer i jakoś z opresji wychodziliśmy =D a swe raz,dwa,trzy po dupie i mamy przerwy na 2 miechy. NARA ZEROWCY :D

Raaeell
09-05-2008, 22:43
Dlaczego uważasz ze jesteśmy zerowcami ? bo poszlismy do szwedów w grze zwanej tibią ?:) zreszta to że przeszliśmy to nic w porównaniu do z deletowania mojego chara ;) Wampir zachował sie jak ostatnia ciota :] a tyle go znałem ;X

Demioh
10-05-2008, 08:53
Dlaczego uważasz ze jesteśmy zerowcami ? bo poszlismy do szwedów w grze zwanej tibią ?:) zreszta to że przeszliśmy to nic w porównaniu do z deletowania mojego chara ;) Wampir zachował sie jak ostatnia ciota :] a tyle go znałem ;X

już ci mówiłem 100x razy że chodzi o to w jaki sposób to zrobiłeś :D

a wasi kumpel dostali OB;/

WardanceR
10-05-2008, 09:40
już ci mówiłem 100x razy że chodzi o to w jaki sposób to zrobiłeś :D

a wasi kumpel dostali OB;/

czekam na dzien, w ktorym sorrow choc raz sie przyzna, ze ma duzo gorsze pvp, a sukces odniesli dzieki slynnemu powiedzeniu "w kupie sila" oraz kasie kupowanej na allegro, badz innych portalach aukcyjnych xD

vladekstaryyo
10-05-2008, 09:48
Zbyszku bardzo Cie prosze skoncz swoje zalosne pierdolenie. Nazywasz Raaeella zerowcem ? =) Zobaczymy czy powiesz mu to w twarz na meetingu bo o ile wszystko sie uda to tam wpadniemy =)
A co do tego w jaki sposób sprzedaliśmy furora team ( ymyego i jakaś bande wymadrzajacych sie pacanow ktore dostawaly w dupe od vision wpadli na pandorie i kozaki )

a oto jak sprzedawalem furore i mialem niezly ubaw z tego

11:42 Messy Tezzie [171]: sure tell me
11:42 Vlad Petrov [70]: Hooded paladin - Ymy 150 elder druid
11:43 Vlad Petrov [70]: Aeralius - Montura 120 master sorcerer
11:43 Vlad Petrov [70]: Kaiobito - Taifun Devilry 270 master sorc
11:44 Vlad Petrov [70]: Ikebo Destroyer - Fenix'Gru/Laen Loys
11:45 Vlad Petrov [70]: and raaeell tell you more
11:45 Messy Tezzie [171]: ok

I moze to bylo zalosne, nie wnikam w to malo mnie to obchodzi mialem zabawe z tego i to zrobilem bo ludzie ktorych znam tylko z vt/tibi sa dla mnie niczym, no moze oprocz kilku wyjatkow. PA.

<^>Skorupa<^>
10-05-2008, 10:10
gdyby nie takie sprzedawczyki jak ty i Raaeell to byśmy nigdy nie robili massów ;]

HAIL ZEROWCY !

a co do pvp to dużo możesz powiedzieć :D byłeś na jakimś battlu ?? nie raz cisną nas cały serwer i jakoś z opresji wychodziliśmy =D a swe raz,dwa,trzy po dupie i mamy przerwy na 2 miechy. NARA ZEROWCY :D

Ta ja byłem. Jak nie doszło do was gildia erimoxów i zanim Orzech nakupywal Corio itp dostawaliście regularnie w dupsko. Raz nawet była openka bez ventrillo xD (17-0 dla swe) Przyznaj sie, Gdyby nie Erimoxy nadal byście robili nowe chary i mage bomby nimi w venore.

@edit
Zapomniałem ocenić filmu. Tu pvp pokazali pro z waszej gildii jak Grimhar, który doszedł do was żeby nie padać i te wszystkie nubki 80 +/- .Była sytuacja jak Chris był w trapie m wall. Było mu strzelić m walla i by nie wyszedł. Trudno może następnym razem. Chociaz na to nie liczę.

Oini
10-05-2008, 10:54

HAIL ZEROWCY !

Aż to sprzedania chara bylem na PRAWIE KAZDYM ob, nie koniecznie Oinim. Wiesz tak sie sklada ze swe nie kupilo 20 charow tylko po to zeby pograc sobie w tibie. Zreszta jakbym mial taka glowe jak ty to tez wolalbym byc 'kims' w tibi.
NARA ZEROWCU

@Raaeell
Siema :] Dawno Cie nie widzialem. Grasz jeszcze?

Raaeell
10-05-2008, 11:36
@Raaeell
Siema :] Dawno Cie nie widzialem. Grasz jeszcze?

Po z deletowaniu mojego chara odechciało mi sie grać:p

Oini
10-05-2008, 11:45
To chodz na Valorie albo Danubie do nas, w prawdzie nie gramy juz duzo ale fajnie jest

Dobrodziej
10-05-2008, 13:41
Thaldus
http://www.speedy.share.com/850964363.html

Fierh Raelia
http://data.fuskbugg.se/skalman01/P...OpenJEjEjJE.cam

Yaltar Ascalioth
http://www.speedy.share.com/502315537.html

edit:Najlepszy moment filmu z widoku Thaldusa cambo na Zikk'a ;D

Demioh
11-05-2008, 01:29
Zbyszku bardzo Cie prosze skoncz swoje zalosne pierdolenie. Nazywasz Raaeella zerowcem ? =) Zobaczymy czy powiesz mu to w twarz na meetingu bo o ile wszystko sie uda to tam wpadniemy =)
A co do tego w jaki sposób sprzedaliśmy furora team ( ymyego i jakaś bande wymadrzajacych sie pacanow ktore dostawaly w dupe od vision wpadli na pandorie i kozaki )

a oto jak sprzedawalem furore i mialem niezly ubaw z tego

11:42 Messy Tezzie [171]: sure tell me
11:42 Vlad Petrov [70]: Hooded paladin - Ymy 150 elder druid
11:43 Vlad Petrov [70]: Aeralius - Montura 120 master sorcerer
11:43 Vlad Petrov [70]: Kaiobito - Taifun Devilry 270 master sorc
11:44 Vlad Petrov [70]: Ikebo Destroyer - Fenix'Gru/Laen Loys
11:45 Vlad Petrov [70]: and raaeell tell you more
11:45 Messy Tezzie [171]: ok

I moze to bylo zalosne, nie wnikam w to malo mnie to obchodzi mialem zabawe z tego i to zrobilem bo ludzie ktorych znam tylko z vt/tibi sa dla mnie niczym, no moze oprocz kilku wyjatkow. PA.

to wpadajcie na meeting, zobaczymy jak to się skończy jak przyjdzie dwóch idiotów bić za tibie :)
@oini
żal mi ciebie, a co noobem chodziłeś ? bałeś się stracić lvl czy takiego czuba nie chcieli na vent ?? i nie chciałbym mieć takiej głowy jak ty NARA ZEROWCU

vladekstaryyo
11-05-2008, 10:50
Zbyszkowi woda sodowa do glowki udezyla xDDDDDDDDD
btw. ja nie jade nikogo bic tylko ciekaw jestem czy powiesz mu to w twarz czy zgrywasz tylko kozaka na necie ?
a i wez gitare

Biooolyy
11-05-2008, 15:30
kto powiedział że dwóch? ; //

prawdopodobnie będzie więcej osób eloooooooo

A vladek zamknij ryj zerowcu bo nie pojade zbyszka bo on ogarnia gitare i lubie go za to, bo bedzie jak enriqe iglessiass keidys

szYMY
11-05-2008, 19:30
no i macie zajebistego pecha bo jedyne co mozecie teraz zrobic to sobie popisac na forum

vladekstaryyo
11-05-2008, 19:37
Haha tak sie swietnie sklada ze ja sprzedalem chara z wlasnej nie przymuszonej woli bo tibia to imo plytka gra wiec nie wiem do kogo to piszesz:( A gdybym chcial to pogrywal bym sobie teraz na morganie/selenie czy innym servie i robil pg ile wlezie.

Biooolyy
11-05-2008, 19:50
Haha tak sie swietnie sklada ze ja sprzedalem chara z wlasnej nie przymuszonej woli bo tibia to imo plytka gra wiec nie wiem do kogo to piszesz:( A gdybym chcial to pogrywal bym sobie teraz na morganie/selenie czy innym servie i robil pg ile wlezie.

jo tyz szYMY clerasil

no ale vladek woli deske pod lidlem , znaczy swoja mame xd

montura
11-05-2008, 22:05

Pzdr

Stary... na każdym forum o tibi na jakie nie wejdę widzę Twoje posty o tym jacy to ludzie z Aris~ nie są fajni oraz jacy to ludzie z sorrow nie są słabi.

Weź się ogarnij człowieku i przestań płakać.

@Vladek

Stary... raz z Tobą na ventrillo rozmawiałem, dobrze pamiętam co mowileś o sobie i musze przyznać że żal mi ścisnął zwieracze jak to uslyszalem.