PDA

Pokaż pełną wersje : Odejście.

Gangrel
10-05-2008, 01:00
Witam wszystkich!

Po przeszło dwóch latach pracy jako moderator postanowiłem odejść z pełnionej funkcji, jak i zapewne z forum jako takiego. Powody są natury osobistej i życiowej, więc jak sądze, nie ma sensu pytać mnie o szczegóły. Ten temat powstaje tylko i wyłącznie dlatego, że chciałem podziękować wszystkim, a nie tylko temu wąskiemu gronu ludzi, z którymi pracowałem. Ostatecznie, na długo zanim zostałem moderatorem, byłem tak jak i wy, zwykłym userem.

Dziękuje szczególnie tym, którzy tworzyli to forum ciekawszym, tym, których na forum pamiętam od zawsze, którzy tworzyli klimat dyskusji, szczególnie na OWIONIE. Ludzie tacy jak Kald, Ghost, Maethi, Wieszok, Slay i wielu innych z którymi przez minione 4 lata miałem przyjemność dyskutować i niejednokrotnie się nie zgadzać napewno poszerzyło moje horyzonty i dawało niezłą rozrywkę. W tym miejscu chciałbym wspomnieć 3 grupy: Metal Militia, Ordo Invictis oraz Heretyków, do których należałem. Naprawdę było z kim pogadać o muzyce, fantastyce czy szeroko pojętym mistycyźmie. Było ciekawie.

Na końcu dziękuje Tobie, zwykły userze, którego nicku za cholerę nie zapamiętam, ale niektóre z Twoich postów zapamiętam na długo. Dostarczyliście mi wielu bezsennych nocek, ale było warto.

Oczywiście, będę zaglądał czasami na forum i nadal się wykłucał się o to i owo. Kto wie, może się jeszcze gdzieś indziej w sieci spotkamy? :)

Trzymajcie się!

P.S. Mae, założe się że nadal jesteś noob w snooka :P

Dark Sven
10-05-2008, 08:09
Ktoś Ty ; oo?

Korektor
10-05-2008, 08:29
Cześć Gangrel. Mało ze sobą w sumie gadaliśmy, bo chyba tylko parę razy na gg i dość rzadko się cytowaliśmy na forum, jednak ja tam Cię lubiłem : P

Kenixia
10-05-2008, 08:44
huh : ) . Jak to czytałam to myślałam, że dziś Prima Aprilis.
No, jednak nie.

Niewiele miałam z tobą do czynienia, nigdy nie wchodziłeś mi w drogę XDD
(nawet nie było za co :>), więc dobrze będe cie wspominać. ;>

Baj Baj Maszkaro ^^

Serious Sam
10-05-2008, 09:16
Żegnaj Gangrel ;)

Zalgadis
10-05-2008, 09:26
No powodzenia.
To forum jest przepełnione noobami, chyba też się stąd zawine niedługo ^^.

>>>Mazix<<<
10-05-2008, 10:03
A szkoda : (. Brakuje tutaj moderatorów, każdy robi co chce, a strata jeszcze jednego tylko pognębia sytuacje.

P.S Trzeba jak najszybciej wybrać nowego Admina. Albo kilku.

Virusmaxi
10-05-2008, 10:18
Kolejny debilny temat w Owionie...

Mweheheh xd (joke)

Btw. To szansa dla mnie na moda!!!111oneone

neopostman
10-05-2008, 10:23
<leże> : d .

szkoda, że odchodzisz, kolejny "elytarny jóser" opuszcza to forum, szkoda > :

Rethfing on Aldora
10-05-2008, 10:31
A ja pamiętam (jak jeszcze nie byłeś modkiem) turniej snooker'a. Miałem grać z Tobą ale z braku czasu i lenistwa odmówiłem :D Wiem, że nie byłeś tym zadowolony i jest mi za to wstyd. Chyba do dziś nie przeprosiłem, więc robie to teraz. Przepraszam :(

Athelas
10-05-2008, 10:37
Może Cię nie znam, choć tu i tam się nawinęły twe posty przed moje oczy (^^), i szkoda że odchodzisz.

@offtopic Ja to tylko do OWiONu teraz zaglądam, a reszta mnie nie obchodzi.

Liado
10-05-2008, 10:50
Żegnamy kolejnego członka elyty! <oklaski;kurtyna w dół; ściemnienie>

Szkoda, kiedyś to forum było dobre.
Ciekawe czy nowe "pokolenie" użytkowników będzie choć trochę elytarne.

Juzefek
10-05-2008, 10:58
Heh, kolejna fajna osoba która potrafi pisać i czytać książki odchodzi :/ Jeszcze trochę to zostanie na forum garstka ludzi myślących i pełno "userów" którzy będą pisać ciągle tematy "20 lewer sorc/drut (zależy od update) gdzie expic plx?".
Heh, w końcu zrozumiałem o co chodzi w twoim podpisie :}

Vasudanin
10-05-2008, 11:03
Mimo iż cię nie znałem, muszę powiedzieć "kolejny cios dla forum, kolejny moderator odchodzi, coraz więcej bezsensownych tematów będzie".
btw.
Czy to że odszedłeś miało związek z strajkiem moderatorów na forum?

Dragon-Fly
10-05-2008, 11:15
Widywałem Cię od czasu do czasu na forum, Twoje posty też widziałem. Odchodzi kolejny, mądrzejszy użytkownik tego forum, ba, w dodatku moderator...

Żegnamy Cię!

Rybzor
10-05-2008, 12:13
A ja pamiętam (jak jeszcze nie byłeś modkiem) turniej snooker'a. Miałem grać z Tobą ale z braku czasu i lenistwa odmówiłem :D Wiem, że nie byłeś tym zadowolony i jest mi za to wstyd. Chyba do dziś nie przeprosiłem, więc robie to teraz. Przepraszam :(
A ja z nim grałem i go ograłem ;<

Żegnaj Gangrelku : )

Killuminati
10-05-2008, 12:20
Pamiętam jak Cię wybrali na moda. I nawet miałem z Tobą jakieś zatargi :-P No cóż, kolejny moderator odchodzi, coraz większy syf na forum.

Powodzenia :-)

Nikast Shynix
10-05-2008, 12:45
A ja Cię na zawsze zapamiętam jako założyciela tematu "Chcesz sie z noobow powysmiewac? Pisz tu!", od czytania którego zawsze zaczynałem każdą moją wizytę na forum. Szkoda, że potem moderatorzy przestali tam zaglądać i się zrobił syf...

Walekifa
10-05-2008, 13:14
Powodzenia chłopie. ; P

sphinx123
10-05-2008, 13:51
Mało w OWiONie go widywałem. Ni grzeje, ni ziębi.

Necromantor
10-05-2008, 14:22
to kiedy impreza pozegnalna? ;0

Luka$ek
10-05-2008, 15:00
Eh,może i cię nie znałem no ale narka.

Thero
10-05-2008, 16:11
Ja jednak wolę angielskie wyjścia. Pa.

Barosa7
10-05-2008, 16:32
@Gangrel
Od daty założenia mojego konta, zobaczyłem tylko twoje (wliczając ten temat) 4 (!) posty.
Właśnie dlatego powiem tylko : Cześć.

lololol
10-05-2008, 16:58
o nie, to naprawde straszne widziec jak odchodzi ktos na forum o tibii ;<

nie masz normalnego zycia, czy co - ze musisz sie zegnac na forum?

@down

o co ci chodzi dziecko? zamiast siedziec na forum lec jakas kiete kupic, bo juz niedlugo lans na plazy trzeba zaczac ;)

@edit: powiedz, ze ci pojechalem, bo wpadne w dola jak nie ;/.

Mi o nic nie chodzi, to akurat ty masz jakiś problem, mówiąc, że Gangrel nie ma własnego życia, bo żegna się na forum.
nie mam zadnego problemu, lubie sobie poszydzic jak mi sie nudzi ;)

Killuminati
10-05-2008, 17:19
@up

A co ma do tego realne życie? Spędził tu spory kawałek czasu, tak jak każdy, wspomina mile czasy spędzone tutaj, to chyba wypada się pożegnać? Nawet, jeśli jest to forum internetowe. I na wszelki wypadek, daj se spokój z "4 pakiem" bo to już odgrzewane. Wymyśl coś lepszego, pośmiejemy się razem ;-)

Mi o nic nie chodzi, to akurat ty masz jakiś problem, mówiąc, że Gangrel nie ma własnego życia, bo żegna się na forum.

Emok
10-05-2008, 17:23
Take care, powodzenia w lepszym życiu.

Yoh Asakura
10-05-2008, 19:24
Welcome, to the real world.adieu, Gangrel

Kajulec
10-05-2008, 19:55
Powodzenia, a przede wszystkim: dziekuje. ;)
Trzymaj sie cieplo.

Voon
10-05-2008, 20:01
Szkoda, zawsze to jednego modka mniej. Powodzenia.

Iron
10-05-2008, 21:22
Gangrel!
Dzięki za godziny spędzone na forum grając trochę w rd rozmowy na gg dużo porządnej pracy wykonałeś i dzięki ci za to:) Pamiętam jeszcze dzień w którym zostałeś modem,zawsze pomocny uczciwy i to się liczy. Powodzenia w życiu a w tym ze Maethi to noob to w pełni się zgadzam Pozdro:)

Vanhelsen
10-05-2008, 21:45
a gdyby taki temat założył szeregowy user to by ktoś jeszcze mu pomógł z odejściem w postaci bana :<

Tak czy siak, szkoda, zawsze mogłeś tak jak ja, pozostać przy 2ch działach i tyle :P

Rafayen
10-05-2008, 23:40
Powodzenia :) ostatnio cochwile ktoś odchodzi .. niedługo zapanuje tu zajebiaszcza cisza..

Vil
11-05-2008, 00:09
sklad Ekipy Remontowej zaczyna sie sypac.

pa Gangren !

By$iu
11-05-2008, 10:41
Jakos nie mam zamiaru pisac, ze Cie malo widywalem itp.
Krotko i tresciwie: Dzieki za robote jaka odwalales.

Quezacoatl
11-05-2008, 13:39
Znalazł się kolejny co uważa, że ma kwalifikacje i nie chce być sprzątaczem :<
Zaproponuj chociaż jakiś nowy nabór modów, ktoś sprzątać musi, bo syf straszny.

TheDwarf
11-05-2008, 13:42
Seeeeeeee ya ;)

Maethi
11-05-2008, 15:56
Mahahahahhahahahahahahahahhaha

o ja pierdykam...godzina 15:47 chwilowa przerwa w ownieniu w TMN i snookera xD juz dzisiaj 10 takich gangrelkow zjadlem, no ale ok... wejde zobacze czy cos bardziej sie zsyfilo na forum...patrze Odejscie Gangrela..o no no...czytam i o ja pidziut..napisal o mnie xD nie sadzilem, ze ktos jeszcze pamieta o mnie ;) milo..naprawde milo :)
Teraz w kwestii formalnej: nie jestem lama w snooka xD mam 2 miejsce w drabince ESL [mam wakacje to przymierzam sie do objecia prowadzenia].
I takze dziekuje za zajebiste dyskusje, ale wiezs moje gg zawsze otwarte.
@Iron
Smierdzisz kupą xD Parówo xD
@lololol
Trzeba umieć szydzić. nie dorównasz w tym nikomu ze starych.

Olorion.
11-05-2008, 20:21
@up

ja cie pamietam ze slynnej sesji zdjeciowej z kalachem........

Maethi
11-05-2008, 23:36
mam lepsze foty...ak47 to juz suchar..

Ashlon
11-05-2008, 23:43
etoric na moda ! nadejdzie koniec homofobii.

Nigdy do tego nie dopuscimy!!! ;)

janek@
11-05-2008, 23:43
Za dobrych pare lat całe forum się sypnie i dowidzenia. ; P

No nic, dowidzenia powodzenia, choć się nie znamy zbytnio.

Lynx
11-05-2008, 23:48

Jak nie bedzie nowych modów to szybciej :)
Etoric na moda!!111

Vanhelsen
11-05-2008, 23:57
@up

ja cie pamietam ze slynnej sesji zdjeciowej z kalachem........Czemu nikt mnie nie informuje... muszę szybko wrócić na irca chyba :<

p.s.
Wieszok na moda? :<

Gonzo
12-05-2008, 00:17
Krzysiu, dlaczego trzymasz ciągle te zdjęcia? ;>

Marsseel
12-05-2008, 00:18
@2up

omg lol ;d :DD d:D

@Topic
Pa pa.

Gewof
12-05-2008, 00:29
Krzysiu, dlaczego trzymasz ciągle te zdjęcia? ;>

Bo sa na Twoim ftp :D

Exodus
12-05-2008, 00:38
Wieszok byłby w sumie dobrym modem, tylko kto by chciał być modem?

Zalgadis
12-05-2008, 06:31
Ja ^^ <znaczki>

@Gangrel
Powodzenia w dalszym zyciu. Na forum jakos sie nie stykalismy ale na ircu i na snooku i owszem :)
Nawet dalej mam twoj numer GG - kiedys na pewno zagadam, moze pykniemy partyjke w snooka?

@Mae
To ty juz drugi w ESL? jej, ja pamietam jak ja ciebie rozjezdzalem w snooka ;P
@Wieszok
Akcja z AK jest juz dosc stara... wakacje 07? moze wczesniej, Oxy to skombinowal
@Gewof
Dawno cie nie widzialem! ;*

Korektor
12-05-2008, 07:56
Ta, Wieszok byłby niezłym modem. W sumie to możnaby go powołać, bo teraz forum się zaczyna sypać jeśli chodzi o długoterminowych użytkowników, a z Wieszoka w każdym razie teraz można jeszcze wycisnąć soczek :<

Quezacoatl
12-05-2008, 12:27
Wieszok już poszedł po rozum do głowy i odwiedza forum tylko rekreacyjnie... Bardzo wątpię czy chciałoby mu się być modem. (żądza władzy omg?)

Poszedłem po rozum do głowy i przestałem grać w Tibię. To spowodowało, że nie jestem już na bierząco z grą na tyle, by odpowiadać w wielu tematach jej poświęconych ale OWIONu i Innych trzymam się mocno bo lubię to forum. I czy chciało by mi się moderować? Tak, ale dobrze wiadomo, że to nie odemnie zależy
To pójdź jeszcze raz, bo widać go nie znalazłeś :] Moderowałeś kiedyś forum z ilością użyszkodników > 5000? Bo powiem ci, że ja na 5k już wysiadam z dzieciarnią. A tu masz niebagatelne 100k... tylko się powiesić.

Vanhelsen
12-05-2008, 12:43
Wieszok już poszedł po rozum do głowy i odwiedza forum tylko rekreacyjnie... Bardzo wątpię czy chciałoby mu się być modem. (żądza władzy omg?)Poszedłem po rozum do głowy i przestałem grać w Tibię. To spowodowało, że nie jestem już na bierząco z grą na tyle, by odpowiadać w wielu tematach jej poświęconych ale OWIONu i Innych trzymam się mocno bo lubię to forum. I czy chciało by mi się moderować? Tak, ale dobrze wiadomo, że to nie odemnie zależy :P

@Ville: No no, to gratuluję Oxemu daru przekonywania :D

Maethi
12-05-2008, 13:01
oi Wieszok..oni CI to niejasno opowiadaja xD

zresztą Gewof to juz suchar xD mam lepsiejsze fotki :D

DDoS
12-05-2008, 13:13
A szkoda : (. Brakuje tutaj moderatorów, każdy robi co chce, a strata jeszcze jednego tylko pognębia sytuacje.

P.S Trzeba jak najszybciej wybrać nowego Admina. Albo kilku.

Jedynym adminem tibia.pl jest Bosal i nie ma co liczyć nawet na nowych czy zmianę tego.

sklad Ekipy Remontowej zaczyna sie sypac.

pa Gangren !

E Kenpachi was tam ciągle sporo jest więc radę na pewno sobie dajecie, bez tych kilku modków co odeszli na spoczynek (3?).

Jak pewna osoba nie zmieni swojego postępowania to może i tak się skończyć.

@Gangrel - nie powiem ale dobra decyzja, miłej przyszłości.

DDoS

Wylansowany
12-05-2008, 13:15
Gratuluję mądrej decyzji.
Zresztą i tak z jednym moderatorem mniej czy więcej, to forum nie ma przyszłości...;(

@down
Wg. mnie oni JUŻ podzielają ten sam pogląd na sprawę co mój :P

Vanhelsen
12-05-2008, 13:33
Gratuluję mądrej decyzji.
Zresztą i tak z jednym moderatorem mniej czy więcej, to forum nie ma przyszłości...;(Na pewno nie ma przyszłości gdy moderatorzy będą podzielać twoje podejście do sprawy...