PDA

Pokaż pełną wersje : Kto ma z nami sznase???

UNholy90's
10-05-2008, 03:43
Dobrze wiemy że siła oraz zgranie "Furory" jest duże.
Zróbmy ankietę; według was, jaki server miał by największe szanse na pokonanie
Duskiness&Vision+Sunblade+Dark Signs

Jak uważacie, komu udało by się wygrać: Harmonii? Antice? ZAGŁOSUJ już DZIŚ!!!

Luis Drax
10-05-2008, 08:54
moja babka by was pojechała

thoro
10-05-2008, 09:40
Kyra (czesciowo, wiem ze wy tez gracie ale to bez was ;p )
Iridia

Maly-Rycerz
10-05-2008, 09:53
Azura - Wanted ;\

SpawN<3
10-05-2008, 10:58
Kurwa double :|

Czytaj nizej

V
V
V

SpawN<3
10-05-2008, 10:59
Są 2 gildie które by wam najebały...Może macie inne zdanie.

Azura - Wanted
Askara - Rexis

Pzdr

A wlasnie ps. najbardziej w tej ankiecie rozmieszylo mnie: Harmonia, Ruthless, AHAHAHA XD Oni nie wiedza co to skull i jak go wlaczyc xd

Suczy
10-05-2008, 11:01
Niestety obecnie nie znam gildi która mogła by sie równac z sojuszem z furory(ofc nie chodzi o lvle) :(

UNholy90's
10-05-2008, 11:32
Niestety obecnie nie znam gildi która mogła by sie równac z sojuszem z furory(ofc nie chodzi o lvle) :(

Właśnie o to mi chodziło nie chodzi o lvle.

Fakt Andi jest tylko jeden.

@SpawN<3
Nie widziałem chyba OB ani akcji z Askary, ale co do Azury fakt ekipa dobra, ale widziałem ich OB z tibia 7.92 i 8.0 to hmmm........ Urbexx to nie Katrila :D

Larryxxxxx
10-05-2008, 11:39
masakratozy z harmonii pozamiatają każdego, zwłaszcza ze swoim zgraniem z non pvp :>

a tak na serio to śmieszny temat lol
furora aldora kyra i nie ma mocnych yo

Xendriel
10-05-2008, 11:45
Dlaczego niema noobów z Candii? Tam dla ludzi tylko exp się liczy, więc samymi lvlami rozwalą wszystkich...

Ekwador
10-05-2008, 12:15
A moze Nosebleed Section z Aurea? ;p

Voyphox
10-05-2008, 12:31
Nikt nie jest w stanie ;) za dobre ogarnięcie, za duża moc sd no i pg. To cechuje ogólnie furore.

DuRi_Zmc
10-05-2008, 12:32
Są 2 gildie które by wam najebały...Może macie inne zdanie.

Azura - Wanted
Askara - Rexis

Pzdr

A wlasnie ps. najbardziej w tej ankiecie rozmieszylo mnie: Harmonia, Ruthless, AHAHAHA XD Oni nie wiedza co to skull i jak go wlaczyc xd

Teraz to mnie rozśmieszyłeś,a wiesz czemu?Myslisz ze Ruthless nie ma pvp?:D:D:D.Oni spokojnie by rozjebali Furore :/ bylo zobaczyc ich na test servie publicznym jak byl :O

SpawN<3
10-05-2008, 12:41
Teraz to mnie rozśmieszyłeś,a wiesz czemu?Myslisz ze Ruthless nie ma pvp?:D:D:D.Oni spokojnie by rozjebali Furore :/ bylo zobaczyc ich na test servie publicznym jak byl :O

Nom rzeczywiście Herganon i Pancras~~ skladali sie jak dzieci, a Mati nawet nie biegal bo pod Hotkeyem nie ma SDka tylko na battle w demony "szczela". Zastanów sie jak ktos pomoze miec pvp grajac na noob pvp?
"Blokne Cie na cycu chooojooo !"

Ajć zreszta nie dziwie sie ze bronisz nob pvp haha.

Grzeczniutki Tibijczykos Guardia
Teder Foresco Trimera

BRAWO DLA TEGO PANA PWNED!

Rester
10-05-2008, 12:45
Stawiaj na servery non-pvp.

BOtter
10-05-2008, 13:01
Rising Phoenix & Last Chapter?

Kpisz? A gdzie Bey lub SaT? :confused:

Spike222
10-05-2008, 13:07
Aurea - Old FaG
Vinera - Last Ones [stare Mcy Team] -retired-
Aldora - Stare EM

Slovik
10-05-2008, 15:34
Ja myśle, że Old Titania miała by szanse

thoro
10-05-2008, 15:36
Nom rzeczywiście Herganon i Pancras~~ skladali sie jak dzieci, a Mati nawet nie biegal bo pod Hotkeyem nie ma SDka tylko na battle w demony "szczela". Zastanów sie jak ktos pomoze miec pvp grajac na noob pvp?

Teder Foresco Trimera

Tylko ze widzisz, jak MDW logowal na Test Serwer to gonily go wszystkie hlev nie wazne z jakiego swiata ;] Mysle ze tez byscie nie dali rady sami vs reszta swiatow ;] A Herganon ma duze zdolnosci organizacji, faktycznie nie chodzi o PVP ale jakby pogral troche to mozliwe ze cos by zrobil. A co do Katrili to ostatnio zawsze na Kyrze jak jest OB sie sklada wiec nie gadajcie glupot. Jest wielu lepszych od niego jak i slabszych. Proste ;]

Larryxxxxx
10-05-2008, 15:53
ty wiesz lepiej o kazdym niz oni sami thoro :>

Ultymatywny
10-05-2008, 16:01
Hmm, vision i sojusznicy zgrani? nie wiem, czy mozna tak nazwac gildie w której jest wiele graczy którzy mają w dupie to co do nich liderzy mówią-robią co chcą ; do ktorej dochodzą gracze tylko po to, żeby mogli sobie expic. Na wojnie też zabardzo im nie wychodzi [katrila marny BC]. Gdyby nie przewaga profesji magicznych i paladynów oraz lvli to chyba każdy się zgodzi, że wra i ins by wygrało tę wojne, po prostu lepiej zgrani są...

Azura - Wanted Antica -Rising Phoenix & Last Chapter
Zaprawieni w bojach i zgrani, vision i sojusznicy bez szans.
To moje zdanie, napewno gracze z "wszechmocnej gildi" sie na to nie ucieszą, ale taka prawda.

Pozdro.

Fremen
10-05-2008, 16:03
No, jak Duskom i Vision będą pomagać ludzie z Aldory noobami, to chyba nikt by nie miał szans ^.-

Omnadren
10-05-2008, 16:32
mysle ze dark mortalz z hiberny podolalo by temu zadaniu :)

elorin
10-05-2008, 16:52
Mysle ze Isahias i spółka rozwalili by furore,równiez Wri jest fest mocne

Rajman
10-05-2008, 17:03
mi sie wydaje ,ze Wri z elysii ,sa ze soba od poczatku servera. Juz nie jedna wojne wygrali ,a duzo ludzi probowalo ,nawet z innych serverow

Wigget
10-05-2008, 17:25
Kurwa jakie ogarnięcie jak oni na ng jadą :|

stare pro z novy, no pain z saphiry, nie wspominając już o dark mortals gdzie jest najwiekszy ogarniacz w tibi - Mozani, to nie jakieś kurwa padliny z furorki na botach :)

SpawN<3
10-05-2008, 19:16
Kurwa jakie ogarnięcie jak oni na ng jadą :|

stare pro z novy, no pain z saphiry, nie wspominając już o dark mortals gdzie jest najwiekszy ogarniacz w tibi - Mozani, to nie jakieś kurwa padliny z furorki na botach :)

Z Dark Mortals sie zgodze w 100%

ALe dalej podtrzymuje zdanie.
Wanted
Kiedys wpadniemy na ciastko;)

EDIT!

Wszyscy zapomnnielismy o nich...

Unit (oczywiscie stara ekipa)

Gildia juz nie istnieje, ale warto zobaczyc ich akcje z Titani, na youtube. Ciekawy film - Toxic Fire. To oni rzadzili servem od 1 dni jego istnienia...

Biooolyy
10-05-2008, 19:21
Lord'paulistinha z swoją gildią z Elery,

Nie dlatego że PvP, tylko przewaga 200+ lvli

o/

Misiuuu
10-05-2008, 19:24
myśle że WRI z Elysii mogło by walczyć, już 4 lata w prawie niezmiennym składzie, rządzą od początku servera, połowa z nich jest z jednego miasta

UNholy90's
10-05-2008, 21:33

Gildia juz nie istnieje, ale warto zobaczyc ich akcje z Titani, na youtube. Ciekawy film - Toxic Fire. To oni rzadzili servem od 1 dni jego istnienia...

Błagam bez przesady, widziałem jak przekozaczo ubili Garimo, wcale nie był pingowany tylko dla checy sie nie leczył <po co waścić co nie? > ;p albo jak wyłożył się Zeebee jak go goniło 2x 70 MS. (potem gadali że mass log, 2 ich było -.-)

@Biooolyy
Lord'paulistinha <-? A widziałeś jak go wyłożyli w Ab?

Tutaj chodzi o zgranie a nie o to , kto jakie levele posiada.

@Misiuuu
No fakt WRI ma silną ekipę i jeszcze połączyli się (tak jak Vis i Dusk) ze starymi rywalami :P
Opis w guildi pana :Gryby. :> kto zna historiię , ten wie ocb.
No ale WRI mają Tras Lowe, teraz może już nie taki kozak, ale dla tych co nie wiedzą to gościu ma porównywalne PVP do Nemtor'a ofc. PVP na tibia 7.4,7.6 a nie na 8.11 :P

Biooolyy
10-05-2008, 22:33
Błagam bez przesady, widziałem jak przekozaczo ubili Garimo, wcale nie był pingowany tylko dla checy sie nie leczył <po co waścić co nie? > ;p albo jak wyłożył się Zeebee jak go goniło 2x 70 MS. (potem gadali że mass log, 2 ich było -.-)

@Biooolyy
Lord'paulistinha <-? A widziałeś jak go wyłożyli w Ab?

Tutaj chodzi o zgranie a nie o to , kto jakie levele posiada.

@Misiuuu
No fakt WRI ma silną ekipę i jeszcze połączyli się (tak jak Vis i Dusk) ze starymi rywalami :P
Opis w guildi pana :Gryby. :> kto zna historiię , ten wie ocb.
No ale WRI mają Tras Lowe, teraz może już nie taki kozak, ale dla tych co nie wiedzą to gościu ma porównywalne PVP do Nemtor'a ofc. PVP na tibia 7.4,7.6 a nie na 8.11 :P

@Nemtor to gówno

Slovik
10-05-2008, 22:40
EDIT!

Wszyscy zapomnnielismy o nich...

Nie widziałeś, że pisałem OLD TITANIA? Więcej ogarnięcia ;) Co do Mozaniego z Hiberny, to racja.

Jestem pewien tego, że nawet Insh/Wra jak by mieli porównywalne levele by rozgonili to towarzystwo na furorze, ale tego się nie dowiemy.

Wigget
10-05-2008, 22:40
@Nemtor to gówno

co ty gadasz Zet niszczył plebów na każdym servie na którym grał ;)

DuRi_Zmc
10-05-2008, 22:42

Teder Foresco Trimera

Kolego nie rozumie cie zdeka.Jezeli chodzi o chara na guardii kumpel mi go zalozyl ktory gra tam i ma 57 lvl ja tylko logowalem sie spytac czy idzie na dwor czy nie ^^.
Ja nadal uwazam ze Ruthless by dało rade ekipie z furory.
;)

Neo_pl
10-05-2008, 23:47
Del'Thoro (tak to się pisze?)

Strasi gracze beda wiedziec ...

Rodi
10-05-2008, 23:55
Del'Thoro (tak to się pisze?)

Strasi gracze beda wiedziec ...

Del'Toro*

w sumie cos tak pokazywali ale z kazdym kolejnym upem coraz gorzej im to wychodzilo

SpawN<3
11-05-2008, 00:42
Gildia Del'Toro z Isary w szczycie "formy" byla w Tibii 7.4+.
Kiedy weszły hotkeye na runy, pvp przestalo istniec, ciskalo i ciska sie hotkey bez zupelnego pojecia o PVP. Noi pare deletów memberów z DT (kto cos ogarnia wie o jakie osoby chodzi)
pzdr

Ktos tam up pisał ze Nemtor to gówno.
Poszukaj sobie filmiku, ale to jeszcze z 7.4 bylo jak Nemtor i Masakrowiec (Jak dla mnie jeden z najlepszych PVP w Tibii) we 2 cisneli 9 gosci. Ahh te czasy :) Tesknie za 7.6 w doł ;/

Hestoran
11-05-2008, 01:24
Dark Mortals , przynajmniej tak mi sie wydaje.

Spaw89
11-05-2008, 03:43
OFC ZE NIKT ! katrila jest tylko jeden :)

karol, moze ci kupie czupaczupsa?

ziomal.aiem
11-05-2008, 11:14
myśle, że gildia Wanted z Azury rozjebałaby Vision&Duskines...... może nie ma tam tyle 200 lvl ale w Wanted większość to palki .... zresztą zobaczcie sobie, ich filmiki na youtube.pl

ps. w wanted nie dowodzi Urbexx :D jak tam ktoś pisał wcześniej... tylko Drazharm...

Diablord
11-05-2008, 12:21
Śmieszny temat. Widze, że lubicie filozofować. Co za różnica jakie ktoś miał pvp na tibii 7.5 jak teraz mamy tibie 8.11 i liczy się pvp na obecnym kliencie.
Najlepsze filmiki jakie widziałem to Toxic Fire wmv (piękne akcje gildii Unit), oraz jakieś OB z Aureii w tibii ~7.5 chyba, nagrywany przez Liam Darkcrosser (wtedy 130+ MS, biegał solo i zabijał innych magów, moim zdaniem najlepszy plik rec pokazujący umiejętności 1 gracza).

UNholy90's
11-05-2008, 12:27
@Nemtor to gówno

205 MS na Furorze nie potrafił sobie z nim poradzi, gdy on grał 165 MS'em :P

Aaaaa, jak to powiedział w trakcie tego OB na Ankrahmun ten 205 MS : "Spoxster ma bota na czarne i manasy..." <- lol

Ratillt
11-05-2008, 12:38
http://s45.photobucket.com/albums/f85/Ratilt/?action=view&current=Pancras_dead_test.jpg

To na temat przyjaciol z harmonii xD Herganona tez pare razy stuknelismy.

Ten niedojeb co tam pisal ze Nemtor to gowno, to widac ze wie najlepiej HAHAHAHA ze takie pleby istnieja wogole. Nemtor mial taki szacunek na servie ze kazdy pojedynczy noob na Aldorze mu sie w pas klanial jak go widzial. Jak dla mnie byl najlepszym BC jaki moze byc.

Jesli chodzi o poprzedniego testa to nasza ekipa czyli kilka osob z Vision(+Inshon), CO & Animy, Kyry, Arcanii, Danubii i 3 osoby chyba z Candii walczylismy bodaj pare godzin z roznymi ekipami a ten caly Mozani to tylko przybiegal i zdychal w kolko ale w koncu zebrala sie ekipa z Antici/Hiberny/Eternii/Titanii glownie to swe sami i nas rozjebali do konca ;p

Jak dla mnie 5-7+ sorcow lvl 150+ oraz z 2-3 druidy 130+ na kazdym servie i potrafimy wygrac z kazdym!

@edit
Mialem wiecej ss jak fraguje Arystosa z Kyry, Dalusa(tego zdeletowanego), Ghladiatora z Danubii, Master Morle z Hiberny i jakiegos brskiego 200 rp ale czerwony napisik uchwycilem na Pancrasie tylko,lipa bp po formacie all sie poszlo jebac bo nie wrzucilem na photobucket :<

Larryxxxxx
11-05-2008, 12:47
nice frag rusek xD

ziomal.aiem
11-05-2008, 20:18
Harmonia -Ruthless & Niechciani Nielubiani & Legendary Phoenixs & Lost Warriors

uahahahaha widze, że kolega który robił sonde myśli, że te 4 gildie sie lubią8o

chiałbym zobaczyć jak oni sie lubią gdyby harmonia był pvp światem....
nie raz słyszałem jakie kolesie z ruthless mają jazdy zajmując expowiska, zajmując miejsce dla swoich kumpli itp.itd.... blokowanie PoI gdy inna ekipa robi niż mateuszka....

jakby nie było to harmonia ma najwięcej 200 lvl'i, bo juz ponad 30 chyba i w tym 2x 300lvl... ale jakby nie patrzeć to nie wszyscy są w jednej gildii.... i nie wszyscy sie lubia... taki natłok 200 lvli spowodowany jest jedynie tym, że jest to świat non pvp bo na pvp już dawno wszyscy by sie nawalali i 200 lvl by było max10.

UNholy90's
11-05-2008, 20:50
Harmonia -Ruthless & Niechciani Nielubiani & Legendary Phoenixs & Lost Warriors

uahahahaha widze, że kolega który robił sonde myśli, że te 4 gildie sie lubią8o

chiałbym zobaczyć jak oni sie lubią gdyby harmonia był pvp światem....
nie raz słyszałem jakie kolesie z ruthless mają jazdy zajmując expowiska, zajmując miejsce dla swoich kumpli itp.itd.... blokowanie PoI gdy inna ekipa robi niż mateuszka....

jakby nie było to harmonia ma najwięcej 200 lvl'i, bo juz ponad 30 chyba i w tym 2x 300lvl... ale jakby nie patrzeć to nie wszyscy są w jednej gildii.... i nie wszyscy sie lubia... taki natłok 200 lvli spowodowany jest jedynie tym, że jest to świat non pvp bo na pvp już dawno wszyscy by sie nawalali i 200 lvl by było max10.

Po 1. Nie chodziło o to czy się lubią ;) Wiadomo że Ruthless i Lost Warriors nie darzą się sympatią.
{To jest tak jak bym do ekipy z Furo dodał WRA i Inshon :P}
Chodziło raczej, o to aby stworzyć najlepsze ekipy z serverów. No a w non-pvp mogłem brać tylko pod uwagę zgranie w Questach i na Bosach :P

Grocix
11-05-2008, 20:54
Bey & SaT & Elderspring z Anticii :)

Cygan Slejter
13-05-2008, 22:24
Wystarczy Legenda Tibi THE UNIT i po was :)

UNholy90's
13-05-2008, 23:22
Wystarczy Legenda Tibi THE UNIT i po was :)

Fantastyka piętro wyżej.

Zastanówcie się zanim napiszecie. To jest tak jak by napisać, że reprezentacja Polski Górskiego pokona Brazylię. No ale ich już nie ma, tak samo jak Unit, tam już nie ma 70% ludzi ;s.

Eneris
13-05-2008, 23:33
myśle że WRI z Elysii mogło by walczyć, już 4 lata w prawie niezmiennym składzie, rządzą od początku servera, połowa z nich jest z jednego miasta

ponad polowa wri sprzedała swoje konta więc to nie jest ten sam skład który walczył z Gipo.

Tras nowy owner, ale masz racje stary owner był ogarnięty, wogóle ze starej ekipy Lowów to tylko Mando Lowe jeszcze gra 143 ms.

UNholy90's
14-05-2008, 00:01
ponad polowa wri sprzedała swoje konta więc to nie jest ten sam skład który walczył z Gipo.

Tras nowy owner, ale masz racje stary owner był ogarnięty, wogóle ze starej ekipy Lowów to tylko Mando Lowe jeszcze gra 143 ms.

Mando Lowe to chyba nie jest paladyn :P
A co do Lowów myślałem że Cris też gra, no ale ja nie mam z nimi kontaktu, więc nie wiem.

Eneris
14-05-2008, 00:41
Mando lowe sprzedał paladyna botował potem knightem aż do deleted i potem dostał 120 ms którym wbil 143 lvl.

QuanChi
14-05-2008, 13:06
A ja jestem zdania, że niepotrzebne ekipy z innych światów, prędzej czy później Furora sama się wytłucze, co powtórzyło się już kilka razy :]

Cygan Slejter
14-05-2008, 18:44
Fantastyka piętro wyżej.

Zastanówcie się zanim napiszecie. To jest tak jak by napisać, że reprezentacja Polski Górskiego pokona Brazylię. No ale ich już nie ma, tak samo jak Unit, tam już nie ma 70% ludzi ;s.

A powiedz mi co to teraz jest za pvp z hotkeyami??
Ja ci powiem jedno.
Każda Gildia, ze świata pvp ma z wami szanse, jak bedzie zgranie i dobre pvp :)

Flows
14-05-2008, 19:10
Ja ci powiem jedno.

Idiota... :]

Eneris
15-05-2008, 07:07
@2up
kretyn :/

Paruv
15-05-2008, 07:18
harm ale bez ruth~bo to cioty

Cygan Slejter
15-05-2008, 13:01
Idiota... :]

Fajnie, się przedstawiłeś :)

@2up
kretyn :/

jakbyś jeszcze napisal dlaczego to by był git :)

Undeadzik
15-05-2008, 13:04
Wystarcza wszystkie h lvl z harmoni okolo 150+ i wszystko rozpizgaja :p

Wuzwar
15-05-2008, 16:27
rexis z zunrim;)

Brojek
15-05-2008, 16:45
A moze Nosebleed Section z Aurea? ;p

chyba zartujesz? fag to byla, jest i bedzie banda idiotow ktorzy sie kloca podczas openki kto zajebal loota... juz predzej NSB.

btw. Ratillt widze ze masz duzy monitor xP 14' ?

kidler_noob
15-05-2008, 17:37
@up
ty jestes idiota bo NS z Aurea to nie jest FAG i oni najpredzej by rozjebali Vision i ten inne gildie

UNholy90's
15-05-2008, 17:51
Ja ci powiem jedno.

Spaaw będzie używał jutro SD ... jak bedzie ... miał 15 magic level.

Nawet mi się nie chce tego komentować...:baby:

Cygan Slejter
15-05-2008, 22:46
@up
to po h** temat "kto ma z nami szanse"
taka sama zasada :)

Voyphox
15-05-2008, 23:05
Spaaw będzie używał jutro SD ... jak bedzie ... miał 15 magic level.

Nawet mi się nie chce tego komentować...:baby:

Jak jakis ek osiagnie taki mlvl to napewno cos wymysla by nie mogl uzywac :) tak jak z manasami dla profesji

UNholy90's
16-05-2008, 01:04
@up
to po h** temat "kto ma z nami szanse"
taka sama zasada :)

A po kiego ch*ja twój stary spuścił się za łóżko i po ch*j wychowały cię pająki?
Odp. Z nudów i z ciekawości co to będzie.
Taka sama jest odp. na pytanie: PO CO TEN TEMAT.
Odp. Z nudów i z ciekawości co to będzie.

Tak kolo, powiedział bym ci to prosto w twarz. -.-

Wigget
17-05-2008, 21:40
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=31326

Oni chyba mają ?:)

Ekwador
17-05-2008, 22:53
[QUOTE=Brojek;2058226]chyba zartujesz? fag to byla, jest i bedzie banda idiotow ktorzy sie kloca podczas openki kto zajebal loota... juz predzej NSB.

Jeśli nie jestes w temacie to nie komentuj...

Troto
18-05-2008, 19:32
Virtue 2x pokonal Furore w battle jak Divine dalo im chary....

Istna furora na Iridi

Albinute
21-05-2008, 01:18
Stawialbym na Elysie-We run it

Ratillt
21-05-2008, 14:01
Virtue 2x pokonal Furore w battle jak Divine dalo im chary....

Istna furora na Iridi

O prosze bardzo kolejny pan ktory duzo slyszal a malo wie :D

Jednak pozwole ci sie dalej cieszyc gdyz, masz racje na Iridii twoja gildia pokonala nas 2x na ob. Fakt.

Hail istna Furora na iridii!

Troto
22-05-2008, 01:02
pozdro dla oll gru, Jasina <anum hasejo podlapacz> i bafee :cup::cup:

fajnie sie gralo na furorze ;)

@edit
i nie wazne jakich by miala Divine liderow bo i tak nadal nie odrozniaja west od east ;.;.;.
Walka by pewnie inaczej wygladala gdyby oddali wszystkie chary.

dontrek
23-05-2008, 15:32
Rofl a gdzie sie podziala Valoria ze slynnym Apitovem ?

Heretics + Bound ;]

Sienx
28-05-2008, 10:05
Askara
Kyra

Rexis i Surprise z askary by rozjebało tą Furore na 3 pizzdy

Czemu tu niema askary ? a jest jakas Amera która wgóle niema pvp

Harmonia pff hahaahah:D myslicie ze samymi lvl Harmonia to jakies Pro-pvp kruwa jak oni nigdy niemieli wojny i niemaja zgrania jesli chodzi o pvp

ASKARA ROX !

wrogonastawiony
28-05-2008, 11:53
Dziwne tylko jest to ze kazdy wymienia tu ekipy ze swoich serwerow buahaha. ;)

Eneris
28-05-2008, 18:21
Ja myśle że Lord'Paulistha by solo rozjebał furore exetą res xD

A co sądzicie o ekipie z Eterni(tych od Bysena)?

Ratillt
29-05-2008, 00:45
Ultimation by nas wyjebalo w 4 kurwy, tak mysle

Roodzielec
30-05-2008, 01:04
z ost test serva na ktorym gralem to pamietam ze wymiatali gracze Novej Kyry Antici (ekipy BSP, Shyana oraz nasza ) gram w ta gre tak dlugo ze mialem juz okazje walczyc na wielu swiatach w wielu wojnach... poznalem wielu battle comanderow i nie mozna stwierdzic ktora ekipa z ktorego swiata by wygrala... i tak samo przytaczanie np Unit Del'Toro itp... w tamtych czas tak... gromili oni kazdego... byli jeszcze Black Widows... czy np NG z arcani... ale z kazdym updatem pojawial sie jakis nowy lepszy strateg i wojownik ktoremu po tym upie gra bardziej siadala... ale jesli juz gdybamy to mysle ze 4 swiaty podolaly by zadaniu pokanania Furorczykow: Antica, Nova, Kyra, Saphira...

MonszTfojejRzony
03-06-2008, 22:29
Stara ekipa, sprzed roku, może dwóch Pink Guys with Green Hair, Eternia... i cU xd!
Rozpadla sie...

Mercioleksy
09-06-2008, 06:56
Gdyby zjednoczenie Elysi było możliwe to byście mieli ciao w 3dni :P albo w jedną openke :P

Eneris
09-06-2008, 07:30
Ultimation by nas wyjebalo w 4 kurwy, tak mysle

Taaaaaaa, Patryk by was szybko zalatwil xD !

Boro_Moro
09-06-2008, 20:50
brakuje mi tu "unitu" oczywiscie starego z titani , to bylo zgranie jak niewiem co , potezna moc i kasa , kasa , kasa...

marcin_1991
14-06-2008, 21:06
Stare DPFT z Arcani rozjebaloby...

Milonomm
18-06-2008, 19:39
Stare DPFT z Arcani rozjebaloby...

agree <10znaczkow>

Ratillt
18-06-2008, 20:26
moja babcia by nawet ich rozjebala

Suczy
18-06-2008, 20:29
moja babcia by nawet ich rozjebala

Ale twoja babcia to GM a to zmienia postac rzeczy;/

Rock_Star
25-06-2008, 19:48
Wystarcza wszystkie h lvl z harmoni okolo 150+ i wszystko rozpizgaja :p

Level to nie wszystko. jesli dalej twierdzisz, ze lvl to podstawa i jak masz wysoki to ubijesz kazdego z niskim to wejdz na ots z expem ok 20x i zobaczysz ze noobki ktore powbijaly 300 lvl, ale naprawde gowno umieja beda sie skladac od 100-150 leveli, ktore potrafia grac. Owszem, level tez jest wazny, ale nie najwazniejszy.

@TOPIC

Mysle ze trudno powiedziec kto by wygral, bp np. ludzie z Askary wiedza jak ich ekipa sie nawala i wg nich sa oni najlepsi, ale nie widzieli (przynajmniej czesc z nich) nigdy jak walczy furora, dlatego ciezko bedzie ocenic kto jest lepszy, bo nie maja porownania.

Biooolyy
25-06-2008, 21:24
moj stary dziwisz sie?

lisekvl
25-06-2008, 22:14
moj stary dziwisz sie?

Wszyscy by nas rozjebali i koniec kurwa tematu

Mydlarz
28-06-2008, 21:13
Co niektóre wypowiedzi ludzi że Harmonia dała by rade są śmieszne.

Myślicie ze lvl to wszystko? huh:<

@Topic
Azura-Wanted
Eternia-Decessus

snopek
10-07-2008, 19:51
Bez sens. W ogóle jak można do takiej ankiety dać świat npvp ? Na pewno tam największe pojęcie mają o pvp, wojnach... no i mają "ekstra" zgranie :D

DuRi_Zmc
10-07-2008, 20:04
Bez sens. W ogóle jak można do takiej ankiety dać świat npvp ? Na pewno tam największe pojęcie mają o pvp, wojnach... no i mają "ekstra" zgranie :D

myslisz ze ruthless nie maja pojęcia o pvp?
hahaha no kurwa ziomus <3
Moze wojny nie mieli,ale potrafią trapnac ludzi zeby padli -.^ a to chyba jest juz pvp?

elorin
10-07-2008, 20:51
Trapnac to potrafi rascioch z ekipa,a wogole na noobpvp biegaja takie retardy ze nie sztuka jest ich zabic

Fighter_Mikor
15-07-2008, 11:50
Eternia - Decessus , Night
I to by było na tyle :)

Jucha Furora
02-08-2008, 13:18
myslisz ze ruthless nie maja pojęcia o pvp?
hahaha no kurwa ziomus <3
Moze wojny nie mieli,ale potrafią trapnac ludzi zeby padli -.^ a to chyba jest juz pvp?

Nie,to jest pvm.
Wri,Del Toro,Nova,Stara Titania długo by wymieniac.
Furora w pizde magow i hajsu ale gorsze pvp

tomi1990
02-08-2008, 18:14
haha tak se patrze a tutaj typy z harmonii maja najwiecej glosow moim zdaniem polowa z nim nie ma pvp ;x jedyne co umieja to expic kto by pokonaol furore te guildie wasze hmm nie bylo tego do wybrania ale moim zdaniem typy z thorii 2 guildie ktore ze soba walcza denis by wam skopal dupy z ekipa oni padaja po 15 razy i dalej sie na*******aja tacy sa swe ;x Dempah/Aneruy ;]

Lub by wal doje*** Viribus Unitis i Victum Omnis ;] z nebuli + przydupasy Furora SuxX

Azared
17-08-2008, 21:28
Dlaczego niema noobów z Candii? Tam dla ludzi tylko exp się liczy, więc samymi lvlami rozwalą wszystkich...

Dlaczego ?
Bo kilku hlvl takich jak Poul Nohan gra właśnie na Furorze i to oni przegrali wojnę przeciwko gildii Katrila

Co do posta, to Del'Toro i Wanted mogłyby porywalizować z Vision. Co prawda w Vision i Duskiness jest troche ludzi, ale Wanted mogloby ich ladnie poobijac. Nie mowie o wygraniu, ale duze straty by mieli. ;]

tikeblio_xd
17-08-2008, 21:34
aradna z berylii i padacie jak muchy!

Suczy
17-08-2008, 21:53
Poruszyliscie temat ludzi z Acrary i gildi Victum Omnis moim zdaniem obie frakcje nie moga sie rownac z gildiami furory gdzyz nigdy nie mozna bylo zapanowac nad nimi na vt 0 dyscypliny i zgrania. Ludzie z Ascary byli co porawda troche lepsi ale tez zdarzaly sie sytuacje gdy miala byc akcja a slyszelismy gadki typu"gram na otsie i pierdole idzie beze mnie itp". Oczywiscie to tylko moja subiektywna opinia tyle.
Pozdrawiam!

Voyphox
17-08-2008, 23:19
Bo ludzi na akcjach to za morde trzeba trzymać

Poe
18-08-2008, 00:48
Antica - Nifty

Volcanek
20-08-2008, 02:56
Tylko ze Ruthlessi graja na innych servach do tego pvp ;]
maja najlepsze zgranie do questow i wogule na non pvp a osobno to daja na pvp w roznych swiatach ;p

zuczek0808
15-09-2008, 15:55
Ja wam powiem ,że nie chodzi o levele to świadczy o kozaczeniu levelem
do tego jest potrzebne pvp ;)
Chyba ,że ktoś wyjdzie na war załuszmy idzie Mdw i Taifun
Mdw-340+lvl a Taifun - 260+ różnica około 80 levelami kto by wygrał
nie wiadomo różnica tkwi w tym(pvp kto ma lepsze pvp?)

Pozdrawiam tych których interesuje PVP

;:p

G17
15-09-2008, 16:17
kolejny beznadziejny temat
wiecie kto ma z wami szanse?

my z armia otsa mamy was wszystkich na HiTa 1 !

Alhem
23-09-2008, 07:53
na 100% wygrałoby meggido z celesty :> a czemu? wejdzcie na www.celesta.pl i wejdzie w dzial fragi :> niby non pvp ale zabijac umia ;>

Dzik11
01-10-2008, 20:18
na 100% Candia,Antica

psyduck
01-10-2008, 20:26
Z tego co mi wiadomo to psy z Candi zostaly usuniete. Patrz Poul the pall, kerston, nefari.

Yakky
14-10-2008, 11:20
Moim zdaniem nikt dzisiaj nie ma szans z koalicją z Furory typu Duskinnes & Vision a dołużmy do tego Sunblade, Wings + kilka ludzi z VA.

Taa Candia zotsła wykopana B)
Z Saphiry też:p

ervinius
21-10-2008, 07:59
Błędnym jest pojęcie 'Elysia - We run it'
Gildii już dawno nie ma, teraz jest Elitism, lecz Hicham (tibia.com -> Arioc Scalp) jest retired, a bez niego Elysia na pewno jest o wiele słabsza.
Z Hichamem możliwa wygrana, bez - niestety (;

Kilku magów z battle commanderem Dempahem (tibia.com -> Aneruy)

Sienx
21-10-2008, 08:58
Moim zdaniem gildie z askary, Bardzo dobizi Comanderowie Zunri,Pher Zen,Aewyn Dark, a gildie to Rexis&Ambush&Hetman aka Fatum i by nie bylo Furory :]

Swiety
21-10-2008, 09:57
Moim zdaniem gildie z askary, Bardzo dobizi Comanderowie Zunri,Pher Zen,Aewyn Dark, a gildie to Rexis&Ambush&Hetman aka Fatum i by nie bylo Furory :]

Potrzymuje zdanie Yakkiego, prawde mówiac ekipa z furory jest chyba najlepszą ekipą na serverze PVP. Napewno bitwa z Askarą była by ciekawa bo oni również prezentują wysoki poziom, jednak myśle, że Vis&Dusk są lepsi i składa się na to kilka czynników

cytryna03
27-10-2008, 15:37
Aldora <10 znaków>

laxiu
27-10-2008, 15:56
Obsidia
NP NG WO SP

To NP to Niepokonani Polacy xD

Eyro
04-12-2008, 17:16
aldora anima i juz was nie ma

Swiety
04-12-2008, 17:31
Obsidia
NP NG WO SP

To NP to Niepokonani Polacy xD

najlepsze jest to ze i na obsidii i na aldorze grają ludzie z tych gildi ;]

piramjida
04-12-2008, 18:19
Widze, ze rozwija sie dyskusja o walkowanym juz imo Liamie Darkcrosserze. Nie mial on pvp, on mial level i byl moze troche rozgarniety, ale to jeszcze nie swiadczy o tym, ze mial dobre pvp. Ta akcja to najlepiej pokazuje -> http://pl.youtube.com/watch?v=nGekFcvWStg

A co do tematu - nie za bardzo sie wypowiem bo ostatnio nie obserwuje gildii, was nie znam. Postawilbym na Megiddo, bo sa niezle zgrani, ale nie wiem jak tam z ich PVP.

A do wszystkich krzyczacych Toxic Fire, Del'Toro czy inne dawne gildie - to byla zupelnie inna gra.

Sienx
04-12-2008, 20:22
Mysle ze duzo mozna by było mówić o askarze, maja dobrego Commandera

VmaX
06-12-2008, 17:13
Arcania by ich rozwaliła Lamusy.

Drago2009
24-02-2009, 17:41
Sporo tego nie ogarniam wszystkich światów może inni się w tym temacie wypowiedzą. Pozdrawiam wszystkich graczy :cup:

VeB
24-02-2009, 17:46
nudzi ci sie, co?

Drago2009
24-02-2009, 17:52
nudzi ci sie, co?

Wykorzystuje czas bo nie zawsze mam możliwość pisać na forum ale sądzę że inni gracze wiedzą jaka jest sytuacja na innych światach - Pozdro :]

Fetomann
05-05-2009, 16:02
trudno tu coś powiedzięć, może jak by na Selenie w Homerunie było więcej ludzi to by dali rade, wychodza tam na opena 20-50 osob i wala po 150-200 typa, endrju w poruwnania do Alethina to ma mało ogarniętą banie;p

Frezko
05-05-2009, 16:08
Candia albo Antica na 100% by was dojechali

Diablord
05-05-2009, 16:15
trudno tu coś powiedzięć, może jak by na Selenie w Homerunie było więcej ludzi to by dali rade, wychodza tam na opena 20-50 osob i wala po 150-200 typa, endrju w poruwnania do Alethina to ma mało ogarniętą banie;p

Nie zgodze się, Alethin (Puge) ma dobre pvp i dobrze dowodzi, ale on zabardzo ryzykuje. Bawi się w kamikaze i prawie na każdej akcji pada.

Eloth'
06-05-2009, 02:15
Azura/Wanted i Old Tengu/Xerena

Xzonixek
06-05-2009, 13:58
Candia albo Antica na 100% by was dojechali

Czesc starych hlvls juz sie przeniosla i uczestniczyla w wojnie vis-dusk. Wlasnie leci druga fala nowych h-lvls na pvp... Ciekawe jak nam tu pojdzie ;)

Azura/Wanted i Old Tengu/Xerena
Oj tak pamietam stare Tengu i czesc z nich z samego poczatku servera. Prezentowali ladne zgranie i ogranie ;)

Zoodix
06-05-2009, 18:18
co do ogarnięcia furo to ta furora to jeden wielki zaklad produkcji skryptow by witek dlatego niby vis i dusk ogarniaja ;p ja mysle ze jakby poprzenosic postacie z thori na furo i sie bic to dempah razem z bsp by polozyla kres czarnoksieznikowi Andiemu ... ;/ ale to tylko moja wypowiedz aaa btw nie wliczam tych co przeszli z furo na thorie ludzi typu dr itp tylko orginalna ekipe dempaha

Dzidzia2
06-05-2009, 19:06
i co jeszcze? :baby:

Frezko
08-05-2009, 20:48
Czesc starych hlvls juz sie przeniosla i uczestniczyla w wojnie vis-dusk. Wlasnie leci druga fala nowych h-lvls na pvp... Ciekawe jak nam tu pojdzie

Jeśli by przeniósł Candie na Furore to z Vis u Dusk by nic nie zostało

Liper
08-05-2009, 21:53
Swego czasu Wave z berylia.

Zoodix
09-05-2009, 00:35
@dzidzia
frytki do tego ;d

Frezko
16-05-2009, 10:38
Juhhhhy
A idz w huj z tym nonpvp, sam gralem na non-pvp i wiem jaka maja tam wizje.
Mysla ze sa pro eloelo0, a na tescie wychodzi bolesna prawda. Sam bylem swiadkiem na ostatnim ts jak candia rostala rozpierdolona i wyslana w kosmos przez jakis nieznany team.. failure. Niestety to tylko iz pobozne zyczenia ze non-pvp sa thebesciachhhh!

Zależy o jakie osoby chodzi bo nie którzy potrafią zabijac bardzo skutecznie na non-pvp to czemu by nie mieli powtórzyc tego na pvp i też na teście widziałem jak wiele osób dostaje wpierdol od Candi

Xr3
16-05-2009, 11:35
Jestem pewien, że gdyby jakaś nieznana siła przeniosła Tomurkę na Furorę, to ten łoś by się tam zabił o własne nogi. Obaj ownerzy potwierdzają teorię, jakoby EK grali sami debile.

rentonB
16-05-2009, 11:39
Kazdy, jak by mial takie chary jak wy

Hendro
16-05-2009, 12:22
A może Nerana?
Chodzi mi o gildie Gazenbelger (najwięksi traperzy :D) & Deadly Dragons i Saints.
Myślę, że jakby chcieli to by dali rade, a nie nawzajem się zabijali i trapowali ;p

Diablord
18-05-2009, 10:26
A idz w huj z tym nonpvp, sam gralem na non-pvp i wiem jaka maja tam wizje.
Mysla ze sa pro eloelo0, a na tescie wychodzi bolesna prawda. Sam bylem swiadkiem na ostatnim ts jak candia rostala rozpierdolona i wyslana w kosmos przez jakis nieznany team.. failure. Niestety to tylko iz pobozne zyczenia ze non-pvp sa thebesciachhhh!

Na ostatnim tescie nasza ekipa pokonala kilka innych serverow. Najpierw opanowalismy pustynie kolo ankh a pozniej przenieslismy sie na mainland. Na mainie rozbilismy kilka sporych ekip, miedzy innymi jakis non pvp (chyba Candia), dopiero ok 4 rano kiedy nie mielismy juz zapasow run i manasow jakis spory team polaczony z kilku serverow, dowodzony chyba przez kogos z antica pokonal nas. Kilka osob jednak ucieklo, np. Katrila, Tritii i Diabllord.

Nemabias
02-07-2009, 05:40
Koalicja Chosen One z Eternal Marchem? (ofc aldora)

FRI_FURORA_FLAME_JPJPJP
09-07-2009, 09:43
Bodajze gildie , ktore rekrutuja od 30 +. > :)

Just_Me
22-08-2009, 16:39
Myśle, że Kyra. Na czele z Dempahem i Bsp .

Istna
28-08-2009, 13:25
zapraszamy na Arcanie jesienia. ;)

Yukka
30-08-2009, 17:34
Stara Titania czyli The Unit.

Nie było lepszej gildii ;] Poogladajcie sobie filmiki.

Gaura best pvp.

Moy
01-09-2009, 00:08
wiekszosc teamow prowadzonych przez dempaha wyjebaloby vision i dusk, o ile mieliby porownywalny team, hajs itp.

thoro
01-09-2009, 02:48
Pytanie powinno byc kto by z wami NIE miał szans. Nie oszukujmy sie, furora juz dawno stracila prymat jezeli chodzi o pvp ;]

wrogonastawiony
01-09-2009, 08:00
Dokładnie ; )

Voyphox
01-09-2009, 08:59
Prawda jest taka, ze furora pomogla wielu swiatom, i jezeli to pvp byloby "nie-na-poziomie" to inne swiaty nie oddawalyby passow. Za bardzo staracie sie wpatrywac w nasze porazki, a za malo dostrzegacie sukcesow. Nie rozumiem zreszta na jakiej podstawie uwazacie, ze to pvp jest slabe. Na podstawie poprzedniej wojny? Na niej glownie sprawa wygladala tak, ze jezeli dogonilismy ich zanim dobiegna do defa ( do tego potrzebny jest wysoki lvl a nie pvp ) to padali, jezeli zdazyli dobiec, to czasami udalo sie przez defa przejsc, a czasem po paru stratach dawalismy sobie spokoj.

wrogonastawiony
01-09-2009, 11:04
Nie, nie chodzi o to = ) mi przykladowo chodzi o to ze wiekszosc starej ekipy, tej ogarnietej chyba juz nie gra, a 3/4 waszej aktualnej ekipy to ludzie ktorzy nie brali udzialu w zadnej wojnie. Niektorzy to totalni idioci. Mam racje ? ; ) Brak ogarniecia u wielu widac bylo na wojnie z death rose kiedy to dempah upokorzyl was kilka ładnych razy ;)

mefisto'hellscream <3 pamietacie jego glebe ? : D

Diablord
01-09-2009, 11:16
Jak jest cos powaznego to czesto sporo weteranow wraca sie bic. Wezcie pod uwage ze ostatnie wojny na Pandorii i Morganie wygralismy, potem powstaly na tych swiatach nowe wojny, sporo szwedow sie wlaczylo do walki i sytuacja byla na prawde ciekawa. Cipsoft wprowadzil super pvp update zepsul cala zabawe;/

wrogonastawiony
01-09-2009, 12:05
Zmiany beda dobre, wejdzie nowy system i bedzie ciekawie. Teraz tez mozna w miare kontrolowac wroga ale trzeba kombinowac, no i kazdy frag jest na wage zlota... jedna gildia nie skontroluje juz calego serwera jak wczesniej, ofc. nie mowie tu o furorze bo akurat inna bajka.
Nie wiem czy czytaliscie wypowiedzi CM'ow ale ogólnie to nowy warsystem nie bedzie sprzyjał walce o wladze na serwie. Skonczyly sie zlote czasy kontroli i władzy : o

Diablord
01-09-2009, 12:27
Nie oceniajmy systemu ktory dopiero wprowadza. Cipsoft zawsze daje jakies utrudnienia, a gracze i tak znajduja sposoby zeby je obejsc. Mam nadzieje ze nowy system sprawdzi sie w praktyce i znow bedzie mozna prowadzic opan battle itd. Z tego co czytalem wynika ze jak teraz bede expic, moze mi na ekran wleciec 10+ sorcow (60+ lvl) w party i zabic mnie na combo UE. Jesli to prawda to Cipsoft popelnil spory blad;/

wrogonastawiony
01-09-2009, 12:55
Kolejny dobry krok w celu zatarcia roznicy pomiedzy hlvlami a resztą ;>

btw. chcesz free demon helmet ?

Eloth'
01-09-2009, 13:18
Jak to kiedys czytalem "Wygrywaja Ci ktorzy lepiej ogarniaja obecny system pvp"

Hakuje_palte_sety
01-09-2009, 13:22
A dlaczego w ankiecie nie ma pk teamu Oli Rzepki ?

thoro
01-09-2009, 14:32
Nie oceniajmy systemu ktory dopiero wprowadza. Cipsoft zawsze daje jakies utrudnienia, a gracze i tak znajduja sposoby zeby je obejsc. Mam nadzieje ze nowy system sprawdzi sie w praktyce i znow bedzie mozna prowadzic opan battle itd. Z tego co czytalem wynika ze jak teraz bede expic, moze mi na ekran wleciec 10+ sorcow (60+ lvl) w party i zabic mnie na combo UE. Jesli to prawda to Cipsoft popelnil spory blad;/

Nowy system jest tylko i wyłącznie usprawnieniem obecnego, praktycznie biorąc nic się nie zmienia bo zamysł cipsoftu "swobody" gry dla kazdego, niszczy to co w tibii było najlepsze, czyli możliwośc huncenia ;]
A co do friendly fire, to na razie tego nie wprowadzaja tylko planują w przyszłości.

A jakie będa wojny? Dzisiaj ide na open, dochodze do gildii, a po opence wychodze z gildii i lece podexpic.

Voyphox
01-09-2009, 15:49
czyli krotko mowiac, Ci co beda w gorszej sytuacji nie beda przyjmowac wyzwania na wojne i tyle. Co z noobami latajacymi po pustyni, co z malymi mozliwosciami jakie daje nam obecny system pvp? Nowe zmiany nie usunely problemow z ktorymi borykali sie sredniopoziomowi gracze. Jezeli bym chcial to i tak moge pojsc sciagac bohy, i tak grupy pkerow moga dalej chodzic i wyniszczac populacje, dodatkowo zlodzieje lootow ktorzy nie wbijaja czaszek a padaja w slusznej sprawie maja lepiej. Co tu duzo mowic, porazka ;)

wrogonastawiony
02-09-2009, 07:14
A jakie będa wojny? Dzisiaj ide na open, dochodze do gildii, a po opence wychodze z gildii i lece podexpic.

nie nie nie, nie tak predko ; ) widac ze nie czytales tematu o nowym systemie na tibia.com ;> zreszta, jezeli przegrasz openke i poszedlbys expic to myslisz ze nie zmarnowali by X fragow zeby cie ubic ? zreszta, wyjdziesz = nie wrocisz juz spowrotem.

Voyphox
02-09-2009, 09:22
Takie gadanie, slabsze ekipy nie beda przyjmowaly wyzwan i tyle.

wrogonastawiony
04-09-2009, 10:24
No to wtedy ich wynosicie na skullach, w czym problem ? ; ) ma byc podobno wiecej fragow poza tym systemem, a pozatym jak jedna gildia zabije drugiej membersa, to albo placi payment albo automatycznie jest wojna =)

Diablord
04-09-2009, 16:46
Mam nadzieje ze system warpoints sie sprawdzi i gildiom bedzie zalezec na wygraniu wojny=>zdobycia wiekszej liczby warpoints=>lepsze miejsce w rankingu gildii.
Ciekawy czy gildie odwaza sie np walczyc o 100kk.

@Namsto
Chce free DH^^

Voyphox
04-09-2009, 18:24
wierzycie ze cos sie jeszcze poprawi :confused: ?

bo ja tak srednio szczerze mowiac

Ugarid
29-09-2009, 08:41
co ze temat dla idotow kurwa harmonia? oni mw nie potrafia rzucac ..... masz cos z glowa bo wymieniles servery na ktorych licyz sie lvl a nie pvp -------- popatrz hiberna , arcania ~~

Lukasz'92
30-09-2009, 18:23
s*******aj stad idioto "ChzM 0'5", no nie moge...

P.I.M.P
07-10-2009, 19:39
On -> :cyclops: rozj3bie wszystkich.
Czy to Furora czy Antica czy Thoria czy Selena...

NnWnW
31-10-2009, 22:38
Gówniany temat teraz z hotkeyami piszecie że kto by was rozjebał. A co robiliście na tibi 7.6 i niżej ?? "Plx no kill" " i pay" wtedy tacy kozacy nie byliście <ofc nikogo nie obrażam ;)>więc uważam temat za denny ale żeby napisać coś do tematu to Del'Toro z Isary :P

PussyWizak
04-11-2009, 16:00
Mam nadzieję, że Dempah, Niklas + inni szwedzi szybko was rozjebią, żeby Niklas (Skulterpa ba Ulpa), nie przeniósł sobie chara na Furore (bo przez jakiś czas ma jeszcze final warninga), bo to by była ogromna strata.

Penigra_Wskocz_na_byka
05-11-2009, 17:51
Niech niklas sie przenosi. przynajmniej wy wkonczu wyjebiecie z azury zeby im pilnować obsidii jak grzecznie pieski.

Gimli From Kazz
09-11-2009, 14:43
w każdym razie z tego tematu wyszło że rozjebał by was prawie każdy xDD dlatego troche to jest bez sensu.

Moja opinia jest taka że Del'Toro czy Unitas, ad'infinitum (czy jakoś tak nie pamiętam, 7 lat temu to było) by mogło was pokonać, ale tutaj trzeba było by się zmierzyć na starej Tibi bez hotkeyów :D... Ale stawial bym na Del'Toro... pamietam akcje Babupy~ na banshee quescie gdzie pozabijał prawie wszystkich uczestników :P

Juth Erap
09-11-2009, 15:14
pierwsza lepsza gildia z thorii by was pojechala

Morganin
09-11-2009, 15:30
morgana - flow
\o/
\o/
\o/

MlodyMajtkowski
11-06-2010, 14:04
Haha Ten temat jest troche denny.. grałem na Furorce mam tam nawet pr0 od RL qmpla z Sunblade i kolesia z Dusk~ ten swiat jest tak zjebany.. ludzie tylko boca na lvl chociaz nie wiadomo po co im lvl jak zadna wojna sie nie szykuje bo ludzie mysla ze Furora ma jakies tam "pvp"..
Arashi z Thori weszli by w was jak w masło
Old Kielnia z Solery <obecnie juz nikt tam nie gra>

co prawda znalazło by sie jeszcze kilka gildi ale po co wymieniać jak dobrze o tym wiecie ze z wiekszoscia swiatow i tak nie macie szans ;<