Pokaż pełną wersje : Opłacalna teza
Dizzy_Adventurer
10-05-2008, 09:10
Ostatnio "surfując" po tym wspaniałym forum, znalazłem informacje o tym że gdy skilluje się na potworze, to on również skilluje na nas [shielding i fist (a czasem swordy, przykładowo orc warrior)].
Więc pozostaje pytanie:
Czy summony tez mogą na kimś skillować?
Gdyby tak było, sorcowie mogliby skillować summonami i wtedy hunt z nimi byłby bardziej opłacalny na poważniejszych potworach.
Proszę o odpowiedź.
:o Szkowałeś mnie. Pierwszy raz słysze takie coś :kon:
jesli chcesz stac 10h zeby twoj orc warrior uderzal o 20 mocniej i padl na pierwszym mobie to na pewno sie oplacac bedzie
Potwory rowniez skiluja ALE nie wszystkie. Wiem, ze skiluje razem z nami slime, spider, bug, innych nie znam
Poza tym nawet jesli sie da wyskilowac monka to wiesz ile to zajmie?
Widzialem fim z wyskilowanym spiderem ktory bil hity po 70+ w kogos bez eq ale to bylo po 10h+ godzinach skilowania ;)
Tak wiec twoja teza odpada.
psyhopatka
10-05-2008, 11:59
Tak było na tibi 7.1.
Jak ktoś skilował całą noc i bił go cały czas ten jeden spider to potem potrafił uderzyć nawet za 40.
Nie na 7.1 bylo tylko moze od 7.1 bo dalej jest.
Mam sam .rec pod tibie 7.6 z tym spiderem wlasnie ktory bije po 70 w ludzia, jak ktos chce to PW xD tibia 7.6 i tibicam (OldCam) do niej sa na tibicams.network.net
Dizzy_Adventurer
10-05-2008, 12:56
No dobra, ale gdy np. ktoś postawi monka knightowi, tak zeby go atakował (oczywiscie na party) to ten monk sobie tez może nieźle wyskillować, więc wiecie :)
A przykładowo też opylałoby się skillować właśnie jak np. tego spidera i potem zrobić convince. Tylko jak podejdzie sobie taki 8 sorc to go na 2 hity wejdzie.
Hmm, a nie lepiej berserki albo fe brać?? :D
Dizzy_Adventurer
10-05-2008, 19:17
fe
A właśnie, ciekawe czy m-lev też skillują 8o
czlowieku jak ty masz zamiar wyskilowac potwora i potem go na expa doprowadzic itp...
Hehe, powodzenie ze skillowaniem z dwoma fe, trzbea sprawdzić czy mlvl się im nabije :D.
raczej nie bo nie wiadomo czy mobki maja w ogolę jakąś mane :D
a jej spalanie potrzebne jest do nabijanie mlvl wiec fe można co najwyżej shielda mu nabić
podobno potwory mają maną, tylko ona albo się szybko odnawia, albo w ogóle nie spada
Radarowiwi
12-05-2008, 09:37
O ile mi wiadomo to summon’owi, który skiluje skile regulują się do tych które miał na początku gdy tylko się wylogujemy. Tzn.: jeżeli twój monk wbił jakieś slike straci je, gdy zniknie, gdy przywołasz go ponownie będzie miał takie skile jak na początku.;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.