Pokaż pełną wersje : Annihilator =)
losek_13
10-05-2008, 09:49
Witam!
Mam pytanie czy damy rade na Anni :
113 RP / 107 RP / 103 EK / 130 EK
Ja 103.Jakie prawdopodobienstwo ze nam wyjdzie? :) I jakie mam szanse na przezycie <lol>.
Pozdrawiam.
Dizzy_Adventurer
10-05-2008, 09:53
Uważam że te twoje RP padną. W ogóle pal i tak ma ciężko na ani X(
@edit
@down ROLTF z krzesłem, total own3d xD
adrianislaw
10-05-2008, 09:56
najlepiej jak by RP zabili pierwszego demca a drugiego zjechali do deep red i wtedy padli ;D
Kleczajek
10-05-2008, 10:08
Ciężko powiedzieć... Dużo zależy od szczęścia. Demki mogą być łagodne jak baranek a mogą być jak orshabaale ;D Znam pewne teamy, które padały i teamy skazane na klęskę, które wykonywały. Możecie sprobować najwyżej będzie 50k mniej :) Warto stracić 50k dla tego dreszczyku emocji ;D
Ciężko powiedzieć... Dużo zależy od szczęścia. Demki mogą być łagodne jak baranek a mogą być jak orshabaale ;D Znam pewne teamy, które padały i teamy skazane na klęskę, które wykonywały. Możecie sprobować najwyżej będzie 50k mniej :) Warto stracić 50k dla tego dreszczyku emocji ;D
chyba trochę więcej niz 50ka :< bo albo aol + blessy , albo tylko blessy + bp a żeby zrobić anni knightem trzeba zabrać dużo potków
Xerionis_Family
10-05-2008, 11:50
Wszyscy paladyni padną jak kaczki. Szanse przejścia anihi ma dopiero 120+ lvl z Great Spirit Potionami ale i tak ma marne szanse (musi mieć niezłego farta lub zdolności).
Grimerapall
10-05-2008, 13:17
Myslę żę niemacie zbyd wielu szans raczej 10% na to ze TY przejdziesz.tak ja wypowidzial sie poprzednik 120+ lvl.
Ja palkiem zrobiłem na 118 levelu bez żadnego problemu tyle, że to było jeszcze za czasów uhów :). Wydaje mi się jakbyś spamował potionami to byś dał radę.
Teraz po tym mini update palek daje sobie rade na anni bez problemu.Trzeba miec tylko hotkeya on Spirit potiona wcisnietego caly czas, i odpalac exure san jak jest mana :p
moze sie udac wez potiony z 500 i jedziesz zmieniaj tam ringi wal pierwego dema no chyba ze ci demy combo za**bia i padniesz xD wez aola i kup blessy xD :D
@up:
jak czytam twoją wypowiedź, to myślę że nie masz pojęcia co piszesz. 100+ ek bez blessów? Buhaha. Aol? zależy co ma na sobie. I w ogóle nie rozumiem tego, żeby bił pierwszego demona. Widziałem wiele anihilatorów, i we wszystkich przypadkach knighci bili drugiego demona. Chyba coś ci się pomieszało.
Lechista
10-05-2008, 23:28
lol, po co aola??
masz szanse 0.001%
Powodzenia
no chyba, ze w sekunde umiesz się uleczy i zmienic ring+ss
lol, po co aola??
masz szanse 0.001%
Powodzenia
po co mu ss jak nie będzie bloczyl demów?
a knajt na anni musi wziąć duuuzo potków, m ringi , jakaś bron avalanche itp. to jego bp może być wiecej warty niz aol
lol, po co aola??
masz szanse 0.001%
Powodzenia
Ng to potrafi
Xerionis_Family
11-05-2008, 02:00
Ja palkiem zrobiłem na 118 levelu bez żadnego problemu tyle, że to było jeszcze za czasów uhów :). Wydaje mi się jakbyś spamował potionami to byś dał radę.
Dobrze że to zaznaczyłeś.;)
Mat_Dlugi
11-05-2008, 10:58
130 level najbezpieczniej dla palla. M-ringi + Utamka i spam gm-potków. Ale annihilatora robi się w 70% farta.
130 level najbezpieczniej dla palla. M-ringi + Utamka i spam gm-potków. Ale annihilatora robi się w 70% farta.
Gl zrobienia anni Palkiem na utamo,
te nowe potki są od 80 lvl, moim zdaniem najlepszym sposobem jest spam tych potków co 1 sec + exura san jak mało hp
zgadzam sie z panem up
dzieki spirit potom masz 300 many co sekunde (mozna uzyc 2 na sekunde) + 600 hp + exura san i jesli palek nie zlapie laga ani nie dostanie comba za 70% hp to nie powinien zlapac nawet reda : }
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.