PDA

Pokaż pełną wersje : isle of knights

Dowizul z Inferny
20-11-2004, 12:06
co tam się znajduje i czy jakas profesja prucz knight się tam dostanie??

Wilq
20-11-2004, 12:11
Ludzie czy znacie przycisk SZUKAJ?!
Dopiero co byl zalozony temat o tej wyspie.
Kazdy sie tam moze dostac jak zrobisz banalnie prostego questa na family brooch, potem se idziesz na ten statek k/ghostlandu pogadasz z marynarzem i za 10 albo 20 gp (nie pamietam) cie tam zabierze, musisz miec kase na powrot, aha i nie wchodz na 3 pietro, ani nie otwieraj tej polki na dole gdzie ten mnich NPC chodzi bo potem musisz w zaleznosci od lvl zaplacic...

Dowizul z Inferny
20-11-2004, 12:28
nieznalazlem nic uzywając opcji szukaj (moze zle naisalem, niewiem) ale jesli jest to prosze modkow o skasowanie tematu

Rafx
20-11-2004, 12:59
Dostanie sie tam kazda profesja. a to co sie znajduje to monki:P a w podziemiach banshee itp,podobno jest tam jakis quest od 60 lvlu. <---- cichosza:P

Nightwalker
20-11-2004, 14:17
ta wyspa nazywa sie Isle of KINGS!

Use a power of SZUKAJ button

Demolud
20-03-2005, 14:29
ok ok
już prawie wszystko wiem :]
ale i tam mam jeszcze jedno pytanie :( i prosze o jakąś sensoweną odpowiedź!!

Na tej wyspie są drzwi(zejście do podziemi) z migającą klamką i żeby je otworzyć trzeba odpowiednio pogadać z jakimś gościem, i ja chce sie dowiedzieć z kim i jak zagadać żeby móc otworzyć te je***e drzwi!
wiem że to jest część jakiegoś questu ale nie zamierzam go robić tylko poexpic na tych ghulach i szkieletach bo mam dopiero 29lvl. więc i tak nie zabije takiego ds-a czy stalkera :(
plz o szybką i sensowną odpowiedź!!!!!!!!!!!!!!!

Polinik
20-03-2005, 14:54
wiem że to jest część jakiegoś questu ale nie zamierzam go robić tylko poexpic na tych ghulach i szkieletach bo mam dopiero 29lvl. więc i tak nie zabije takiego ds-a czy stalkera :(
plz o szybką i sensowną odpowiedź
Nie dostniesz tej odpowiedzi. Sam poszukaj.
Podpada juz pod quest spoiling, wiec zamykam.