PDA

Pokaż pełną wersje : Orc Warlord - pomocy!!

Rafx
20-11-2004, 12:42
Chcialem poruszyc tematyke tego potwora, otoz na tibi.pl napisane jest:
Loot :
0-14 gp, Scimitar, throwing star, orcish axe, brass legs, meat, fish, plate armor, plate legs, stealth ring, crusader helmet (rzadko), dragon hammer (rzadko)
Wraz z 5 kumplami chodzilismy na warlordy w celu zdobycia stealth ringa i zauwazylismy ze: <----[wszystkiehunty odbyly sie w orc fortres]
1. Warlord nie raz dal mi wiecej niz 14 gp.
2.Wylecialo nam wszystko co w spisie poza dragon hammerem i stealth ringiem:(
3.Wylecialo nam takze :-Dark helmet(4 sztuki)
-Twohanded sword(kilka tych mieczy)
-Protection amulet (1 sztuka)
4.Nigdy nie wylecial nam stealth ring.
Otoz mam jedno podstawowe pytanie na ktore chcialbym by ktos z was jesli wie mogl mi odpowiedziec. Czy on daje tego stealth ringa czy nie?? - napisane jest ze daje normalnie, a my chodzilismy go bic w celu zlootowania tego ringa i nic nie wypadlo co jest?? <----- [pech??]
Ps. Na warlordy chodzili: Rafx bloker czyli ja [zawsze]
Yakkuzza pallek [3 hunty]
Psemek druid [1 hunt - lvl up:P]
Nebuwo pall [2 hunty]
Pedzaca chmura [2 hunty]
Ex- reid [1 hunt]
Wsumie bylismy na 5 huntach. 2 znich trwaly troche ponad 1h, 2 trwaly ok4h, 1 trwal ok 2h.
Z gory dzieki za wszelkie odpowiedzi.

Vegefa Ziom
20-11-2004, 13:09
Jest taki temat gdzie się zgłasza błędy na tibia.pl

Rafx
20-11-2004, 13:35
Nie zglaszam zadnego bledu!!! ja chce wiedziec od kogos rzetelnego co z tym ringiem, musze go miec by moc expic w miejscu gdzie da sie zdobyc ok. 100k expa na 1h, jednak bez ringa nie dojde tam nigdy:(

Cors Ent
20-11-2004, 17:21
Stealth ringa daje rzadko. to zalerzy tez od farta czasem.

Sa ludzie co po 3 zabitych dlach widza dsm, a niektorzy po 8 huntach z czego polowa 10h+ dopiero dsm dostaja.
to czasem kwestia farta.
jest quest na stealth ring - prosty - ale sza.... bo to quest spoiling by był.
lepiej kup jak tak bardzo ci na tym ringu zalerzy. po 7-8k chodza przewaznie.

Generalnie jesli na tibia.pl pisza ze daje to im wierze :)
wydaje mi sie ze po prosty za mało jeszcze ich zabiliscie i nie mieliscie dos farta zeby wypadły

aha i co to niby za miejsce z 100k expa na godzine? jak dla mnie to tylko na demonach tyle expa mogłoby pójsc :o

<edit by aktus>
no coz... w sumie da sie zrobic idziesz sorcem do hell gate, lurujesz wszystkie dsy w jedno miejsce i ue... mozna by je bylo jeszcze z gfb potraktowac, ale za duza strata gfb i uhow <LOL>

Rafx
20-11-2004, 18:45
Czyli ring wypada, eh po zabiciu tylu warlordow wydaje mi sie ze bardzo zadko:P Quest zrobilem z pol roku temu i ring przepadl:( Co to za miejsce?, hehehe odpisze ci prywatnie na to pytanie.A spox ja mam 63 lvl kumple maja: czterech ok35lvl a jeden prawie 50lvl wiec spoko na pewno zabilismy wystarczajaca ilosc warlordow, mysle ze ring wypada mega bardzo zadko jednak moge sie mylic i przesladuje nas jakies mega fatum:( Warlordow zabilismy bez zadnej niepewnosci ponad 100. Kazdy kumpel potwierdzi.
Dzieki za info.

Sebuś
20-11-2004, 19:09
Do 101 razy sztuka :). To chyba jednak zależy od szczęścia bo ja np. jak zabiłem pierwszego w życiu wild warriora wypadł mi war hammer. Ma się ten fart :P.

Rendarn
20-11-2004, 19:15
Podobna sytuacja jest z valkiriami.W pierwszej zabitej znalazlem p-arm.(ale wogule pozniej mi nie wypadal) nigdy mi nie wypadl double axe.Niewiem.... moze to kwestia szczescia :)

Gumorapu
20-11-2004, 20:29
Podobna sytuacja jest z valkiriami.W pierwszej zabitej znalazlem p-arm.(ale wogule pozniej mi nie wypadal) nigdy mi nie wypadl double axe.Niewiem.... moze to kwestia szczescia :)
A ja (jak jeszce sie ich balem ;])w martwym, pierwszym jakiego pszeszukałem, Ghoul'u znalazlem life'a :P
Apropos, co do tych ring'ów, t one wypadają często dość. Raz na 20 mi około wypada O.o

Paladyn gary
21-11-2004, 10:34
Co do life ringow to chyba mam fuksa,na cmentarzu kolo Pohu tzn podnim ;)
w jakies 2,5h znalazlem 7 lifeow a kiedy indziej w 1h wypadly mi 4 chyba mam szczescie co do nich.

Ex-Reid
21-11-2004, 12:24
Sprawa z tym ringiem jest ciężka -.-. Oprucz tych huntów z rafem i resztom byłem jeszcze na huncie z Glugiem (bloker) Pedzacom Chmurom i Falamom jakieś 1,5h - 2h i nam też nie wypadł :( .

Może to update a może po prostu pech :/ . Miejmy nadzieje że jakiś przyjazny Orc Warlord :D dam na tego "Ringa" Hehehehe (Crusader Helmet Plx)

Good Luck To All w szukaniu ringa :P :)

Rafx
21-11-2004, 12:27
Wlasciwie ja pytalem o stealth ringa a nie jakies life ringi co nie:D
Life ringi wypadaja a stealth chyba juz nie wypada z warlorda, bo nie widze glosu ktory by powiedzial ze jest inaczej.
Ps. Ciagle bijemy Warlordy, musimy miec pewnosc.:P

siemadis
21-11-2004, 14:41
hehe ja mam coś podobnego jak ty z tym stealth ringiem ... chodzi mi o gsy - zabilem ich okolo 100-tke i tylko raz wypadl mi P-ARMOR tak tak dobrze pisze nie k-armor nigdy mi nie wypadly nawet brass legi nie wspominajac o time ringu czy k-secie... co jest?

Tomciog
21-11-2004, 14:55
@up
Kwestia szczęścia, albo bestyjki zapominają ciągle załorzyć k-seta, a time ring im się zużywa :P

Tuhamid
24-11-2004, 20:54
A ja bym to se jak bym se chcial tego ringa to bym se na stalkery poszedl są dużo słabsze i lepiej je bic se. :)

Miodek
26-11-2004, 13:44
Stealth ringi z warlodów wypadają mi dość żadko. Myślę, że napewno w końcu ci wypadnie jakiś. :p Nie poddawaj się. 8o
PS. Co to za miejsce co dostaje się tam 100k expa na godz??? X(

Rafx
01-12-2004, 18:24
Koniec z warlordami chodzilem na nie bardzo czesto i nie daly mi stealth ringa- chyba juz nie daja tak samo jak dragon nie daje power ringa a daje za to double axe i steel helmet, walrordy za to daja teraz twohanded swordy i dark helmety- takei moje zdanie! Ring mi wypadl z ducha , z którego wypada ponoc bardzo rzadko ech brak slow:P Koniec tematu!