PDA

Pokaż pełną wersje : O sd...

Raidenek
16-11-2003, 22:54
Mam pytanie ktore kieruje do bardziej doswiadczonych magow o sposob trafaiania wyzszych lvl (np.lvl 40+,bohy itd.) z runu SD. Wiadomo jest on smiertelny ale trafienie takiej postaci wymaga niebywalego cudu.Prosze o komentarze.

Loney
16-11-2003, 23:08
Tak kiedys gaam z kolega jka byl umnie i mwoi ze zabil go kiedys Sir of legion ale od tego czasu go nei było na tibi patzrymy a tu sie wyłania człenio no to jeb i nic goniłem go z elvenbane do ab i pod depo SD za 205 wypalil i co.... i gosciowi z 10hp zostalo i uciekl X(
Co do trafienie naprawde ciezko dzisiaj jakbymbyl w tej samej sytuacji dupnol bym e wave...

Yogi
17-11-2003, 16:05
zeby moc trafic z sd [i jakiegokolwiek czaru wymagajacego nakierowanie na gracza] gra musi dosyc plynni chodzic co na nasze warunki graniczy z cudem
potrzebne jest tez troche wprawy ale to juz swoja droga

Misieq
17-11-2003, 16:46
Masz racje jak sobie expowalem na amach i jakis knajt przyszedl ja do niego Leave. A on nie i mnie zacza klepac po 2, 3 ledwo go trafialem z hmm ale jakos szlo
do prawie zoltego zycia, ale jak trafilem z sd to pobiegl z czerownym i jak mnie widzi na amach to sie zmywa ... n/c coz za ciec...

Archon
17-11-2003, 19:38
LUDZIE! Przeciez wystarczy wlaczyc po prostu okno battle i nacisnac na cel! Z tym jednak nalezy uwazac, bo jak jest wiecej postaci w twoim polu widzenia to jedna chocby zniknie i trafisz w niewlasciwa osobe.

Gremlin
17-11-2003, 20:35
Oryginalnie dodany przez Archon
LUDZIE! Przeciez wystarczy wlaczyc po prostu okno battle i nacisnac na cel! Z tym jednak nalezy uwazac, bo jak jest wiecej postaci w twoim polu widzenia to jedna chocby zniknie i trafisz w niewlasciwa osobe.

Wez zrob kilka IH i idz sprawdzic czy mozna na ludziach urzyc runy w polu battle :)

Miscoo
17-11-2003, 21:54

Ekhm... I ja odkąd dupnałem z SD koledze przez przypadek wole celowac normlanie :D chyba, ze jestem bez kumpli to wtedy tak albo z hmm ale z SD wole ostrożnie :)

n3m3s!s
25-11-2003, 19:00
Juz wam Gremlin napisal ze w postacie nie da sie ladowac z okna battle, tylko potwory, a wy dalej ciagniecie glupoty.....

kotomaniak
25-11-2003, 20:03
Ja ma taki sposób. Jak kolo biegnie po prostej to celować o jedno polę przed nim. Zwyklę się to udaje. Ja tak robie i działa! :]

Raidenek
01-12-2003, 20:14
Ja sam gram pallem i nie dlugo Sd uzywac bede. Ale sam z doswiadczenia wiem jak uciekac by nie zostac trafionym - wiele razy mi to wyszlo. utani hur i w rozne strony.Dla maga pozsotaje wtedy GFB.

Emiel regis
01-12-2003, 21:25
Trafis z sd gracza na wyzszym lev poruszającym sie jest bardzo ciężko- najlepszym sposobem jest celowanie 1 kratkę z przodu, ale to i tak nie zawsze skutkuje, mozna probowac czarow obszarowych gfb(maly dmg troche:/) no i oczywyscie e wave

Sanday
01-12-2003, 22:41
Zawsze mozna trzy kratki przed gosciem (na modemie :P ) gorzej jak robi slalom...

finio
03-12-2003, 18:13
ja tam raz kolesia zabilem bo mi ukradl plate armor z trupka i wtedy go zaczalem gonic a ze mial maly lvl i byl niedoswiadczony biegl prosto co sprowadzil go do kleski moj kumpel za to jest wycficzony jest takim malym mini PK choc mial powody by zabijac i czesto puszczal ff pod nogi i ps potem dokanczal robote z hmm lub gdy koles jush zaprzestal uciekania i sie zblokowal podchodzil i nawalal

Ropson
03-12-2003, 23:50
O chlopcze to masz mula 40 lv + i boh to zeby go trafic to musisz miec AWM z cs'a albo masakrycznego farta chba ze ziomus ma lagi hehe

Alhall
05-12-2003, 09:42
Te to jest Tibia i tutaj bez dewiacji CS'owskich, zwłaszcza, że nie każdy tutaj może wiedzieć co to takiego te AWM itd. Gadamy o Tibi nie innych grach.

MatKus
05-12-2003, 12:26
Jeśli masz naprawdę dobre łącze, to bez da się trafić.
Kiedyś pamiętam jeden paladyn mnie zaczął atakować, jak se robiłym runy (pewnie myślał, że jestem AFK na makro :P ). Jak wreszcie padł, to zaczął mnie wyzywać, że bez tibii GG nie mogłem go trafić. Ba, nawet mnie podkablował o używanie tibii GG! A tymczasem jeśli naprawdę nie masz lagów i wiesz, jak celować, to nie jest to aż taki wielki problem. Owszem, jest trudno, ale naprawdę da się. A to, że połowa SD idzie w przechodzących niewinnych, no cóż, wypadki się zdazają.

zeus1985
05-12-2003, 12:34
Z tego , co ja wiem, niemozna bic ludzi z run ( w okienku battle)
Szkoda:(
wtedy łatwo by sie ich zabijało
:)

Bloody_Izual
05-12-2003, 13:01
Dlatego nie można bo było by za łatwo.Zawsze moża poćwiczyczyć walenie z runek,kupujesz lmm robisz ich kilka a twoj znajomy ucieka.Jak nauczysz się walić lub kumpel zejdzie do red uh i zmiana.

targud
06-12-2003, 16:09

Nie ma co jestes BOSKI !! sprawdz sobie czy w okienku battle da sie celowac w ludzi! LOL ;(

miras
06-12-2003, 19:23
ja goniac jakiegos gracza wale na ziemie ale nie w niego tylko przed i w czasie zani run wystrzeli to gosciu wchodzi w to pole i dostaje....najgorzej gdy chodzi slalomem ale w ten sposub mam wieksze szanse na trafienie........
ja tez kiedys ognilem pk i doszlismy do ab.......tam wlanolem z hmm i nietrafilem w osobe ktura gonlem ale w przypadkowego typa on mi oddal raz z hmm i pomugl wteyd mi dobic typa:)))))....mialem farta bo ten tp mugl by mnie ubic:)