PDA

Pokaż pełną wersje : problem z csem

Capality
10-05-2008, 23:03
no wiec od paru dni mam problem z csem(condition0) jak wbije na jakikolwiek serwer mam laga idealnie co sek :/ wcześniej było wszystko gitez ładnie, zero lagów etc jak patrzyłem na inne gry przez neta raczej nie ma takich problemów

P.S.
uprzedzę pytanie:
nie, nie zapytam na forum o csie bo tu mam owion i całkiem sporo ludzi którzy interesują sie csem a dla jednego głupiego pytania nie będę zakładał konta

Rafayen
10-05-2008, 23:42
Możliwe że nie masz tych programów sXe czy jak to tam idzie zabezpieczające czitowaniu wtedy jeśli nieposiadasz programu zostaniesz wydalony z serwera.

Pozdr.

Rybzor
11-05-2008, 02:30
Omg, za mało danych. To tak, jakbym napisał "Tibia nie działa, co mam zrobić"? Jak przedstawiasz taki problem opisz wszystko co może się przydać, a nie, że "mam laga co sekunde i nie wiem czemu bo gdzie indziej jest chyba good"

Vanhelsen
11-05-2008, 03:38
a pomoc techniczna polskiego wydawcy? wysłanie maila nie wymaga zakładania konta a i odpowiedz pewna w 1oo%...

Athelas
11-05-2008, 09:54
@up to zależy, bo niektórzy nie kupują CSa, tylko ściągają no-steam'a (czy tam który jest do ściągnięcia^^), wtedy pomoc techniczna nie przysługuje (bezpłatna ofc, o ile jakaś w ogóle)

@down też prawda :P

lololol
11-05-2008, 12:11
@up

to juz ich problem

Vanhelsen
11-05-2008, 12:27
@up to zależy, bo niektórzy nie kupują CSa, tylko ściągają no-steam'a (czy tam który jest do ściągnięcia^^), wtedy pomoc techniczna nie przysługuje (bezpłatna ofc, o ile jakaś w ogóle)
To już niech założy to konto na forum tylko dla jednego tematu, bo czego on się spodziewa? że zrobimy to za niego?... :baby:

Capality
11-05-2008, 14:56
@up to zależy, bo niektórzy nie kupują CSa, tylko ściągają no-steam'a (czy tam który jest do ściągnięcia^^)

mam steama....

Je**ć... temat do zamknięcia