Pokaż pełną wersje : Stalo sie!!!
I stalo sie! Serwerem furora zaczął rządzić Elite Knight ; Spaaw. Skończyła sie era Master Sorcerera Taifuna. Co myślicie o tej zmianie? Czy coś się zmienie? Proszę o wasze opinie.
I stalo sie! Serwerem furora zaczął rządzić Elite Knight ; Spaaw. Skończyła sie era Master Sorcerera Taifuna. Co myślicie o tej zmianie? Czy coś się zmienie? Proszę o wasze opinie.
Hahahahhahaha porobiłeś ziomus naprawde, uwierz lvl to nie wszystko i tak spaaw jest tym kim byl ;/
Spaaw to gamoń, i tak już pozostanie :\
UNholy90's
11-05-2008, 20:56
double :O
PATRZ niżej
\/
\/
\/
UNholy90's
11-05-2008, 20:57
Co myślicie o tej zmianie?
Przeraża mnie.
Czy coś się zmienie?
Tak zmieniEsię wiele. Spaaw podobno pozwolił ludziom z Carlin robić PA i powiedział że mogą wychodzić z depo!!![/QUOTE]
Proszę o wasze opinie.
Prosi to się świnia. Było napisać : "Wyraźcie swoje zdanie" :P
Urzytkownik
11-05-2008, 21:01
no i? znaki
ahhahaah XADAN pomaga visionom
zobaczcie na artykul od naszych przyjaciol z niemiec;]
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=121415&page=1&pp=15
I co?:]
UNholy90's
12-05-2008, 21:31
ahhahaah XADAN pomaga visionom
zobaczcie na artykul od naszych przyjaciol z niemiec;]
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=121415&page=1&pp=15
I co?:]
Osz kurde ;o, ale kto to jest XADAN ? no bo chyba nie ten polski GM Xadam. (to jest tak jak by napisać że najleprzym druidam na furorze jest ymCy. Drobna literówka.... -.-
UNholy90's
12-05-2008, 21:34
no i? znaki
No i ? Czlowieku, furora cię pi3rd0li :P (next ban plx?)
wiem wiem spam, ale mam z geo 5 stron pisania i mnie przeraża
(Mój poziom intelektualny w tym poście hmmmm = Doda + Gracjan Roztocki, ale C.H.U.j wam w pięty dla zachenty)
DuRi_Zmc
14-05-2008, 13:37
@up
ogarnij sie koles ;)
UNholy90's
18-05-2008, 10:41
@up
ogarnij sie koles ;)
Nudziło mi się :P
A mi kruwa ja codziennie sie nudze stara mnie wyjebala z podwórka i sram na kilbu babci która mieszka u mojej starej i sie nieucze i tdlatego tak mi jest nudno kurwa mada faka i chodze do kolegi na koma raz na tydzien albo na miesiac zalezy a jak juz jestem u niego o OSTRO SPAMUJE FORUM :]
Nudzilo mi sie :p
Neveroth
15-11-2008, 23:09
Co z tego że Spaaw jest najlepszy zobaczcie na Erig.net top 500 i zobaczcie jak Taifun bije expa. TEMAT DO USUNIĘCIA JEST NIEPOTRZEBNYX(X(X(
Drago2009
24-02-2009, 17:59
Proszę temacik CLOSE .
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.