Pokaż pełną wersje : Mężczyzna - potulny jak baranek czy ostry jak brzytwa?
Jak w tytule tematu - waszym zdaniem jaki powinien być mężczyzna.
Logiczne jest to, że stany emocjonalne są zmienne względem sytuacji.
Jakie jest wasze zdanie? Szczególnie kobiety, które 'zamieszkują' nasze forum - jakich mężczyzn wolicie?
I jacy sami jesteście?
Inteligentny, oczytany, kulturalny, wykształcony, przystojny, świetny w łóżku i do tego z kupą kasy - to chyba proste = P
Btw, jak coś, to niemal w stu procentach odpowiadam w/w opisowi, więc jak coś, to proszę pisać. Jestem samotny i nieszczęśliwy.
Inteligentny, oczytany, kulturalny, wykształcony, przystojny, świetny w łóżku i do tego z kupą kasy - to chyba proste = P
Btw, jak coś, to niemal w stu procentach odpowiadam w/w opisowi, więc jak coś, to proszę pisać. Jestem samotny i nieszczęśliwy.
tez jestem samotny i nieszczęśliwy :(
Humm, to może zamiast siedzieć przed komputerem out i kogoś poznać? ^.-
Yoh Asakura
11-05-2008, 19:56
Ripperowi czegoś tam brakuje, pewnie kasy, a ja ją też mam, więc olejcie go i pw do mnie.
@top: laski szukasz i nie wiesz, jaki masz być? Bądź sobą...
@Ripper i Lynx: też samotny i nieszczęśliwy, do tego bez kasy :'(
Zdecydowanie ostry jak brzytwa ;-)
znasz takiego Emo? ;D
Kto powiedział, że gustuje w emo.?;|
Znam tylko takich co mają brzytwy, ale to nie to samo ;x
Yoh Asakura
11-05-2008, 20:24
I do tego "cięty" język ? ;)
przede wszystkim powinien być sobą :)
to też zależy od sytuacji, w jakiej się znajduje.
czasem łagodny, a w innym momencie ostry.
ale mi odobiście bardziej pasuje ostry jak brzytwa ;)
Ty dzieciaku jesteś za to elo.
Reported
Ta wiadomość jest ukryta ponieważ Wenszobujca jest na Twojej liście ignorowanych.
Z idiotą się nie polemizuje ;x
A gdzie opcja "Jestem heterosexualnym facetem"?
Descartes
11-05-2008, 20:54
@Ripper i Lynx: też samotny i nieszczęśliwy, do tego bez kasy :'(
E tam, ważne że na wino starczy ;))
Nie muszę :)
Po prostu może chcę zobaczyć, ilu na tym foru jest twardzieli :D
E tam, ważne że na wino starczy ;))
Coś w tym jest. Ale żeby jeszcze dziewczynie wino stawić mogłoby być krucho :'(
.Matrik.
11-05-2008, 22:07
@up
W twoim zagrzybiałym pełnym mrówek cipsku. Rozumiesz już?
Będę równie kulturalny - wal się.
@Topic
Jeśli rzeczywiście sondą chcesz zdobyć radę, jaki masz być, to po pierwsze - przestań z tym różowym, o ile to nie żart ; p
Descartes
11-05-2008, 22:54
Coś w tym jest. Ale żeby jeszcze dziewczynie wino stawić mogłoby być krucho :'(
Zawsze można jedno razem, tak jest romantyczniej. A butelka przyda się później.
Zawsze można jedno razem, tak jest romantyczniej. A butelka przyda się później.
Na kaucję, a jakże. Ale jedno na dwoje to trochę mało - romantyzm romantyzmem, ale wina za 5 zł nie pije się raczej po to, by się nim delektować.
Ta, ostry jak brzytwa. I zaje*ać ją pierwszej nocy.
Na kaucję, a jakże. Ale jedno na dwoje to trochę mało - romantyzm romantyzmem, ale wina za 5 zł nie pije się raczej po to, by się nim delektować.
5 zl to juz drogie wino jest : /
Pije sie wina za 2,80 + 70 gr za butelke :P
@up
niektórzy lubią taki hardcore xD
"nie ważne jaki jest, ważne aby kochał i już" - wypowiedź koleżanki z gg. Ja też tak uważam, z resztą co nam da to napakowanie i inteligencja skoro po 20 latach małżeństwa to wszystko się znudzi? xd
Ugryź alferda ~!
P.S.
Zasada ta sprawdza się również u kobiet. ;p
Vanhelsen
11-05-2008, 23:53
Ma być potulny jak baranek gdy go będę ostro... no dobra, zagłębiam się zbytnio w prywatne szczegóły chyba :X
Ciekawy temat jak na forum ~90% męską populacją...
Chesterkaa
11-05-2008, 23:55
Kiedy trzbea potulny, a kiedy trzeba ostry ;P
Ot, taki (http://forum.tibia.pl/member.php?u=55049)
A co do tematu to i tak źle i tak niedobrze. Najlepiej będzie troche tego troche tego.
Korektor
12-05-2008, 07:44
A ja jestem raz taki, raz taki (z tendencją na potulny) i se ślub biorę w czerffcu :< Rly, więc już teraz układajcie posta na tibia.pl z życzeniami i fogule. Po wszystkim (jak już będę mógł bezboleśnie usiąźć) wrzucę parę fotek do iksde. Po raz pierwszy zobaczycie KOREKTORA z wyglądu. Muahaha : P
korektor a masz już doświadczenie czy trzymasz do ślubu? bo wiesz z tym siadaniem może być cienko, jak to pierwszy raz.
@ ostry, smierdzacy jak kupa gnoju, bekajacy i pierdzacy gdzie sie da, a do tego powinien nosic plame moczu na spodenkach.
wiem jakich Gelt lubi
grzywa jak u konia na rozowo, zyletka w portfelu jak i w gaciach, rozowo czarne ubrania, kolczyk w pepku i charakter jak u dzika
Radarowiwi
12-05-2008, 09:45
5 zl to juz drogie wino jest : /
Pije sie wina za 2,80 + 70 gr za butelke :P
Stary nie wiem gdzie ty takie wino znajdziesz…
Ale do tematu to facet powinien być ostry :]
Quezacoatl
12-05-2008, 12:23
A ja jestem raz taki, raz taki (z tendencją na potulny) i se ślub biorę w czerffcu :< Rly, więc już teraz układajcie posta na tibia.pl z życzeniami i fogule. Po wszystkim (jak już będę mógł bezboleśnie usiąźć) wrzucę parę fotek do iksde. Po raz pierwszy zobaczycie KOREKTORA z wyglądu. Muahaha : P
Chwal się chwal... zapamiętaj dobrze tą linijkę "Póki śmierć nas nie rozłączy.", za kilka lat zrozumiesz, że chociaż wyznaczyłeś sobie jakiś cel w życiu.
@topic
Ani taki ani taki. Trzeba znać umiar.
Descartes
12-05-2008, 13:57
Ot, taki (http://forum.tibia.pl/member.php?u=55049)
Jak on to zrobił? Też chcę!
Jak ogladalem jakies programy w TV to mowili, ze kobiety nie chca juz facetow metro. Chca takich bardziej meskich z owlosiona klata i troche bardziej "meskich".
No ale jak wiadomo, moda czesto wyznacza glupie trendy ;)
Większość kobiet lubi na ostro (?) .
Serious Sam
12-05-2008, 14:58
Czemu nie ma wyboru w ankiecie czegoś pośrodku "potulnego baranka" i "ostrego jak brzytwa" ? ;P
wiem jakich Gelt lubi
grzywa jak u konia na rozowo, zyletka w portfelu jak i w gaciach, rozowo czarne ubrania, kolczyk w pepku i charakter jak u dzika
Wiesz... Niektórzy pacjenci jak przychodzą do psychologa ze swoimi problemami to przedstawiają je jako "problemy wstydliwego znajomego, który bał się wizyty..." ; )
@Topic:
Powinien być wielki, nieogolony, śmierdzieć przetrawionym piwem, nosić zapocony podkoszulek i w kapciu mieć dziurę, przez którą będzie wystawał duży palec.
A tak na poważnie... Powinien być sobą, ot po prostu... ; )
@Korektor:
Nie jesteś za młody na takie decyzje? xD Czy "termin" goni. ; P
(jak już będę mógł bezboleśnie usiąźć)
No to gratuluje partnera : d Nie przejmuj sie co mówią inni, zasrane homofoby, idź to przodu i sie nie obracaj ; p
Jak on to zrobił? Też chcę!
Sie ma supporta, sie ma więcej.
wiem jakich Gelt lubi
Już ja nie będę wnikała jakich Ty lubisz.. ;x Bo u mnie to jeszcze zrozumiałe.. Ale u Ciebie.? Szczęście, że nie mam homofobii bo bym na Tobie suchej nitki nie zostawiła ;-)
@down
Są takie, co chcą metro. Tyle, że taki metro musi być pewny siebie. Co z tego, ze jest na siłowni wyćwiczony, bananowo ubrany jak milczy i jest nieśmiały.?o.O
Descartes
12-05-2008, 16:14
Jak ogladalem jakies programy w TV to mowili, ze kobiety nie chca juz facetow metro. Chca takich bardziej meskich z owlosiona klata i troche bardziej "meskich".
Nigdy nie chciały. Dzisiejsze emo to moda napędzana mediami, ale trudno zaprzeczyć, że wygląda ładnie na dziewczynach :3
Eheh dzięki, ja spasuję ;p
Dr.Unknown
12-05-2008, 17:02
Musi lubić przebierać się za kobietę i golić pośladki. Wciąż mam problem z tym drugim.
No to gratuluje partnera : d Nie przejmuj sie co mówią inni, zasrane homofoby, idź to przodu i sie nie obracaj ; p
sie chce mieć, sie trza pracować :p
a tak w ogóle, nie pomyślałem nad opcja pośrodkową.. :p
Fajna ankieta, ale, tak samo jak nikt nie przekona nas, że białe jest białe, a czarne jest czarne, życie nie jest białe albo czarne. :P Ani ludzie.
Zwykłe unikniecie odpowiedzi, ale co poradzić.
No jak nie. Sa ludzie biali i ludzie czarni :-P
No jak nie. Sa ludzie biali i ludzie czarni :-P
i żółci tez są!!!
Vasudanin
12-05-2008, 17:46
@up
W twoim zagrzybiałym pełnym mrówek cipsku. Rozumiesz już?
Coś nie chce mi się wieżyć że masz 31 lat. Prędzej 13 lat, poza tym jak nie masz się gdzie dowartościować i wyładować idź na dwór i znajomych (jeśli masz) zacznij bluzgać tak, jak to zrobiłeś w wyżej wymienionym poście.
@
A gdzie opcja "po trochu tego i tego"?
@
A gdzie opcja "po trochu tego i tego"?
dali łapówkę.. :p
Udzielanie się mężczyzn w tym temacie uważam za "niesmaczne", hehe =p Moja "była" wolała jak byłem potulny, a ja nic nie robie wbrew sobie, więc....
Już ja nie będę wnikała jakich Ty lubisz.. ;x Bo u mnie to jeszcze zrozumiałe.. Ale u Ciebie.? Szczęście, że nie mam homofobii bo bym na Tobie suchej nitki nie zostawiła ;-)
no ja mam podobny wzorzec tyle ze bez zylety w majtach :D
Dr.Unknown
12-05-2008, 19:22
Pojawia się tu często pytanie - jakich (wśród zawartych w sondzie) mężczyzn wolą kobiety? Ale dlaczego nie padło jeszcze pytanie, jacy mężczyźni podobają się innym panom?
.Matrik.
12-05-2008, 20:29
i żółci tez są!!!
Jak się postarasz, to i czerwonych znajdziesz.
Ja jestem potulny i nie lubię wchodzić w konflikty , niektóre dziewczyny mnie za to lubią - niektóre nie. Chociaż większość nastolatek lubi takich gości jak uber pro skate co ma krok w kostkach , to i tak z wiekiem zrozumieją że nie tylko to sie liczy ile gości pobiłeś ... B)
Virusmaxi
14-05-2008, 07:38
Ja staram się w ogóle nie robić sobie wrogów i do nikogo nie podskakiwać, chyba że wpadnę w furię to wtedy niewiadomo co mogę zrobić :/
Gaw, taki stary jesteś i nie wiesz, że dziewczyna jak jest cnotka nie wydymka, to da poruchać tylko dla tego kto jest ślimak, kochaś, jakieś liściki, kwiatuszki, co bo buziaczku spuści łeb i sie zaczerwieni.
A takie lachony latexowe to tzw. "ruchawice", że na 1 randce dadzą poruchać ... One lubią takich twardych, umięśnionych facetów, co maja IQ poniżej 50, żeby chociaż im móc się wymądrzać ...
UP: 13 latek i furia? Obsypiesz kogoś piaskiem w piaskownicy czy w tibii kogoś sfragujesz? ...
Virusmaxi
14-05-2008, 09:22
UP: 13 latek i furia? Obsypiesz kogoś piaskiem w piaskownicy czy w tibii kogoś sfragujesz? ...
Tibia ssie, a ta furia wygląda tak że rzucam się na gościa i walę w co popadnie, przestaję czuć ból i w ogóle berserk :/
Strasznie łatwo mnie wnerwić
Ja jestem potulny i nie lubię wchodzić w konflikty
Oj to trzeba uważać, Makbet nie był co prawda jak baranek, ale jednak chwila uległości do żony zniszczyła go. ;]
Killuminati
14-05-2008, 14:41
Ja jestem potulny i nie lubię wchodzić w konflikty , niektóre dziewczyny mnie za to lubią - niektóre nie. Chociaż większość nastolatek lubi takich gości jak uber pro skate co ma krok w kostkach , to i tak z wiekiem zrozumieją że nie tylko to sie liczy ile gości pobiłeś ... B)
A cóż to za stereotyp, że "uber pro skate" liczy, ilu gości pobił? ^^
Tibia ssie, a ta furia wygląda tak że rzucam się na gościa i walę w co popadnie, przestaję czuć ból i w ogóle berserk :/
Hah, chciałbym to zobaczyć : )
Według mnie, facet powinien być sobą i nie udawać kogoś, kim nie jest. Zadając to pytanie, chcesz sie dowiedzieć jakim być, aby przypodobać sie komuś ? Zła droga... Najlepiej pozostać sobą jeżeli dziewczyna Cię polubi bądź coś więcej to znaczy że polubiła Cię takiego jakiego jesteś. Nie warto robić z siebie " sztucznej istoty " tylko po to, aby być "fajnym"
Wylansowany
15-05-2008, 20:40
Facet powinien być taki, żeby pasował do kobiety...
...ale wolę zagłosować dopiero wtedy gdy dowiem się, ile Polaków oddało swój 1% podatku na fundacje na rzecz gejów i lesbijek :p (a już wiem, ze było ich trochę :p)
To kobieta powinna pasowac mezczyznie.
A w rzeczywistosci jest odwrotnie ; P. Najsmieszniejsze jest to, ze mezczyzni mysla jak ty... Ale to tylko pozory.
Nie wiem czy zauważyłeś, ale to mężczyźni ubiegają się o kobiety, a nie kobiety o mężczyzn ;-)
Nie wiem czy zauważyłeś, ale to mężczyźni ubiegają się o kobiety, a nie kobiety o mężczyzn ;-)
Chodziłaś kiedyś do gimnazjum? :D
Napalone cooljazzytrendiwanabe 13-latki (czasami i nawet 16, 17-latki, co mnie osobiście przeraża) szukają sobie 'chłopcófff' na publiczne macanie po tyłkach i do publicznego przelizania, jak mi to dosadnie ostatnio wytłumaczyła pewna 'koleżanka' (powiedzmy... ;) na dodatek ona ma 17 lat. SIC!).
Rozumiem, że rozmawiamy o ogóle społeczeństwa, dlatego poruszyłem grupę gimnazjalistek.
Napalone cooljazzytrendiwanabe 13-latki (czasami i nawet 16, 17-latki, co mnie osobiście przeraża) szukają sobie 'chłopcófff' na publiczne macanie po tyłkach i do publicznego przelizania, jak mi to dosadnie ostatnio wytłumaczyła pewna 'koleżanka' (powiedzmy... ;) na dodatek ona ma 17 lat. SIC!).
Rozumiem, że rozmawiamy o ogóle społeczeństwa, dlatego poruszyłem grupę gimnazjalistek.
Może to nie wniesie wiele do tematu ale potwierdzam to co mówisz. Swoją drogą fajnie to wygląda. Ale to nie są zaloty tylko lansik. Kulowski.
Spojrz na reszte spoleczenstwa. Nie wiem, jak jest teraz w gimnazjum (ani jak w nich bylo, na szczescie klasyczne gimnazjum mnie ominelo), lecz wiem, jak wyglada sytuacja w pozniejszym wieku. I Gelt ma racje ; ). Kobieta tylko wysyla sygnal, ze jest zainteresowana, reszte pracy wykonuje mezczyzna. Jest to naukowo udowodnione.
Ps. Dla mnie "gimnazjum" to inny swiat ; ).
spider-bialystok
16-05-2008, 18:51
Roznie bywa, oj roznie ;] Pojdz na jakakolwiek dyskoteke ;]
Spojrz na reszte spoleczenstwa. Nie wiem, jak jest teraz w gimnazjum (ani jak w nich bylo, na szczescie klasyczne gimnazjum mnie ominelo), lecz wiem, jak wyglada sytuacja w pozniejszym wieku. I Gelt ma racje ; ). Kobieta tylko wysyla sygnal, ze jest zainteresowana, reszte pracy wykonuje mezczyzna. Jest to naukowo udowodnione.
Ps. Dla mnie "gimnazjum" to inny swiat ; ).
Z tym też się nie zgodzę. To już zależy od poziomu inteligencji (czy rozwinięcia, jak kto woli) ludzi, i czego tak naprawdę szukają. :)
PS co masz na myśli pod pojęciem 'klasyczne gimnazjum'? O ile wiem, to ostatnim rocznikiem bez gimnazjum był rocznik 1985, a Ty chyba nie urodziłaś się w tym roku. :>
@UP:
No ta... Ale to co innego... Inna szkoła z deczka itd... ; )
Z tym też się nie zgodzę. To już zależy od poziomu inteligencji (czy rozwinięcia, jak kto woli) ludzi, i czego tak naprawdę szukają. :)
Ja mowie o ludziach o IQ >130...; P. Dobra, widze, ze ciagle zawężam grono... Ja i tak wiem swoje ^^
PS co masz na myśli pod pojęciem 'klasyczne gimnazjum'? O ile wiem, to ostatnim rocznikiem bez gimnazjum był rocznik 1985, a Ty chyba nie urodziłaś się w tym roku. :>
No nie, ja jestem rocznik '89 ; ).
@Glamri
Cicho! Tylko sie nie wygadaj, plax...
Roznie bywa, oj roznie ;] Pojdz na jakakolwiek dyskoteke ;]
Szlaufów (bo inaczej ich nie nazwę) nie wliczam do grona kobiet.
@down
Blood, czegoś tak głupiego jeszcze nie widziałam w Twoich postach.
Jestem facetem wiec nie wypowiadam się. Powiem jedno:
Szukajcie sobie ostrych jak brzytwa facetów, z przerośnietym ego, typ macho i chodzcie z obitą mordą jeśli tak chcecie.
Pozdrawiam.
Też wole się nie wypowiadać w tej kwesti, jednakże uważam, że powinno to być coś pomiędzy ;] ale kobieta też musi pasować mężczyźnie xPP
Ja mowie o ludziach o IQ >130...; P. Dobra, widze, ze ciagle zawężam grono... Ja i tak wiem swoje ^^
No nie, ja jestem rocznik '89 ; ).
@Glamri
Cicho! Tylko sie nie wygadaj, plax...
Mam 139, zaliczam się do tego grona ^^. I szczerze, to różnie bywa... Chyba, że jestem ciągle za młody. ;)
no bo we snach zazwyczaj sie bólu nie czuje :/
off@ nie mam zdania , nie gustuje w mężczyznach :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.