Pokaż pełną wersje : Co powinna miec fajna gra MMORPG 2D
NiceBanana
11-05-2008, 20:04
Nie wiem czy taki temat byl, nie moglem cos znalesc.
Tak jak w temacie, jak powinna wygladac fajna gra MMORPG w 2D?
Marchewki
12-05-2008, 11:22
powinna być na google.pl i temat powinnień być zamkniety
Radarowiwi
12-05-2008, 16:48
I automat do kawy mógłby jeszcze tam być.
Radio z Linkim Parkiem tez by sie porzydalo. Czyli slowem wszystko to czego Tibia nie ma =)
Vasudanin
12-05-2008, 17:54
A może frytki do tego?
@Up: Male to kobieta ;P Chodziło raczej o female, prawda? ;P *ślina na monitorze na samą myśl*
male to facet, female to kobieta. A male, bo sa sexi xd
Nagie Blood Elf Male xD
taaaaaaak :cup:
Was wszystkich juz do reszty prze****ilo ?
Was wszystkich juz do reszty prze****ilo ?
Jeszcze zanim mnie poczęto :)
Powinna mieć wbudowaną frytkownice i maszynkę do mielenia mięsa ;<
@BE female....
wiem gdzie dostać ; ] ....
@top
Powinna miec wszystko czego niema tibia,wow,gw...
Przede wszystkim taka gra powinna... być \.../
Serious Sam
12-05-2008, 21:51
Taka gra powinna mieć klimat xD!
Sex-automaty, wibratory, nakładki wibracyjne, burdele, hentaje, dziwki, dolary, narkotyki. <3
glodnemu chleb na mysli
Głodny, głodnemu wypomni xD nhaha!
Radio z Linkim Parkiem tez by sie porzydalo. Czyli slowem wszystko to czego Tibia nie ma =)
Jak bedzie LP to nawet moze miec grafike gorsza niz w tibii xD
Jak bedzie z LP to niech #^#@^!!!#@
Po co gra, wystarczy samo LP.
Adi Pro Knight
25-05-2008, 20:38
dobra gra mmorpg 2D moglaby byc 3D, no i tą wczesniej wspomnianą frytkownice czy jakos tak, Linkin park? moze byc.
Najlepiej zeby postacie byly z ciasteczek i powinno się móc je .. ZJEŚĆ xD arghaha
Duch Niespokojny
07-06-2008, 14:04
Maksymalny level lub jakieś inne zabezpieczenia przed nabijaniem poziomów w nieskończoność.
Dobrych gamemasterów, dbających nie tylko o to, żeby ludzie nie jeździli na botach czy bluzgali innych, ale także o zachowanie klimatu i zasad RPG.
Z tym się pewnie wielu nie zgodzi, ale chciałbym, żeby wszystko było w umiarze. Nie chcę, żeby zza każdego krzaka wyskakiwał smok, a nieumarli gnieździli się w każdej dziurze w ziemi. Magia - zarówno czary, jak i magiczne artefakty, też powinny być dostępne tylko dla wtajemniczonych - po długich naukach albo wykonaniu jakichś trudnych i niebezpiecznych zadań.
Ciekawe i realistyczne walki, zwłaszcza wojny. Na przykład: postać atakowana z tyłu lub z boku broniłaby się słabiej niż przed atakiem z przodu; ustawienie kilku postaci w linii zwiększałoby skuteczność ich ataku i obrony (chociaż to chyba bardzo ciężko byłoby wprowadzić w życie); ukrycie się za przeszkodą terenową albo za murem zwiększałoby obronę postaci; możliwość niszczenia/budowania umocnień, maszyny oblężnicze itp.
Ale z was wszystkich debile...caly czas jakies glopoty gadacie na tibie a pewnie polowa z was gra w to caly dzien tylko sie nie przyznajeX(X(
Moim zdaniem tibia jest to fajna gra ,sam w niom gralem 5 lat 48 postaciami :p
ale juz mi sie troszeczke znodzila i tera gram caly czas w metin2 i diablo 2 LOD..
Dobra gra 2d powinna byc taka jak tibia a 3d taka jak lineage2 metin2 i d2 B)
SORRY ZA BLEDY ORTOGRAFICZNE JAK SĄ :evul:
no dokładnie zgadzam siem X(
(...)Dobra gra 2d powinna byc taka jak tibia a 3d taka jak lineage2 metin2 i d2 B)
SORRY ZA BLEDY ORTOGRAFICZNE JAK SĄ :evul:
Hmm, od kiedy Diablo II to gra 3D?
Od czasów panowania CipSoftu.
Co powinna mieć dobra gra MMorpg 2d? Ale taka DOBRA? Wszystko i jeszcze więcej i nawet jeszcze więcej od tego więcej, czyli nigdy takiej nie będzie.
Magmatic
12-12-2008, 22:34
Powinna miec kebaba
KrEmAs KAc
12-12-2008, 22:41
Spam się zrobił :D
topic: KLIMAT!!!
Co powinna mieć? To czego niema żadna inna, klimacik który przykleił by mnie do monitora i nie puścił przez nastepne X lat. No i mozliwośc zabijania szuszwolskich dzieci i gwalcenia kobiet i strzelania do ludzi z rosomaka z armaty 30mm xD hah! ;|
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.