Pokaż pełn± wersje : Skillowanie - slime
Mattheweczek
12-05-2008, 00:43
Witam!
Czy przy skillach 50/51 i eq crown helmet, crown armor, knight legs, dragon shield, platinum ammulet dam rade skillowac na slimie?Czy lepiej dobic wpierw 55/56?
Camoorcha
12-05-2008, 14:49
Po 40 minutach bedziesz musial zmienic slima bo Ci bedzie bez przerwy hity siekał, czasem nawet po 50.
60/60 EQ praktycznie takie samo poza shield (tower). Skillować mogłem max godzinę. Dotrenuj na tych dwarfach, nie musisz za często jeszcze zmieniać.
W eq najwazniejszy jest shield, wiec kup se tower/vampire i dobij bynajmniej te 60/60 przed slimami
ja mialem 30 knghta skile 69/67 DSM BOHY K LEGi RH DEMON SHIELD P AMMY
to 1 matka slima mi starczala na 4/5h
Camoorcha
13-05-2008, 09:58
@up
Z pewno¶ci± po uptade, bo w p secie przed uptade mogłam siedzieć po 3h,a po 40 minut...; d
Dobij shielda 55 i możesz spokojnie skillować, tylko co jaki¶ czas musisz zmienić matkę. Sprawdzone xP
Wyciszony
14-05-2008, 19:17
Tak jak inni ci mówi±, trochę te skille podreperuj (IMO 60/60 powinno być) i z obecnym eq możesz już zacz±ć.
kosmita28
15-05-2008, 17:13
Witam!
Czy przy skillach 50/51 i eq crown helmet, crown armor, knight legs, dragon shield, platinum ammulet dam rade skillowac na slimie?Czy lepiej dobic wpierw 55/56?
LOL!!!! Po co zadajesz takie pytanie? Tak ciężko poj¶ć i spróbować, jeżeli bedziesz dostawał duże hity to nie dasz rady:evul:
Natti_Felisimo
15-05-2008, 18:56
Na slimach zaczelam skillowac pallkiem przy shieldingu 53 z vampire shield. Przez kilka poczatkowych skilli trzeba uwazac, co kilkadziesiat minut zmieniac matke. Ale na tym poziomie to skille leca niemal szybciorem wiec pojdzie z gorki dobic do sensownego shieldingu:)
Witam.
Mam 21lvl, 62/62. Eq : Platinum Amulet, Warrior Helmet, Vampire Shield, Crown Armor, Knight Legs, Fur Boots (Mam też BOH ale to 0 arma ma;/), Wyvern Fang/Bright Sword.
Czy moge skillować na slime ? Ile dam rade wytrzymać? Co jaki czas matke zmieniać ?
Spiewacz_Karaoke
16-05-2008, 16:34
Lekko dasz rade, ale czy tak trudno I¦Ć I SAMEMU SPRAWDZIĆ???
Pzdro
Witam.
Mam 21lvl, 62/62. Eq : Platinum Amulet, Warrior Helmet, Vampire Shield, Crown Armor, Knight Legs, Fur Boots (Mam też BOH ale to 0 arma ma;/), Wyvern Fang/Bright Sword.
Czy moge skillować na slime ? Ile dam rade wytrzymać? Co jaki czas matke zmieniać ?
Nie trzeba tyle razy odswiezac. Jak napisal moj poprzednik - idz sprawdzic. Spokojnie dasz rade. Jesli matka bedzie cie zbyt mocno bila to ja zabij. Nie mozna napisac co ile. Chyba, ze siedzisz z zegrarkiem w reku ; ).
Amorekboy
17-05-2008, 10:14
ja mialem 30 knghta skile 69/67 DSM BOHY K LEGi RH DEMON SHIELD P AMMY
to 1 matka slima mi starczala na 4/5h
w zyciu nigdy ci na tyle jedna matka nie starczyla, a to dlatego ze mam troszke leprze eq od Ciebie troszke wyzszy poziom i troche leprze skile i jak ja wytrzymoja 4 godziny to jest cód...
@topic
ja skilowalem do 70/70 ciagle na dwarfach i bardzo fajnie szlo a potem bralem slimy i na slimach spokojnie dobilem do 80 i ciagle rosnie i ciagle na slimach skiluje :)
szukaj slimow kolo wody, podstawa wendka i robaczki - wiec jedzenie masz na miejscu, tak ze jak bedziesz zmienial matke i bys musial isc po jedzenie do miasta to nikt Ci tego respa nie zajmnie...
pozdrawiam
Natti_Felisimo
18-05-2008, 15:28
mam troszke leprze eq od Ciebie troszke wyzszy poziom i troche leprze skile i jak ja wytrzymoja 4 godziny to jest cód...
to cód rze ktos w wieku 19 lat stoi tak bardzo na bakier z ortografiom.
Amorekboy
18-05-2008, 19:37
to cód rze ktos w wieku 19 lat stoi tak bardzo na bakier z ortografiom.
hahaha ty wez na siebie popatrz hahahaha
mam paipery na to wiec mnie mozesz cmoknac w dupe :D
a ty jestes calkiem na bakier z Tibiom i niewiem wogule poco sie tu wypowiadasz jak takie glupoty piszesz...
pozdrwiam
Po 40 minutach bedziesz musial zmienic slima bo Ci bedzie bez przerwy hity siekał, czasem nawet po 50.
ciekawe, bo mi na takich samych skillach starczyła na około 1,5 h ;o
@top
tak jak wszyscy pisali - najlepiej sprawdzić samemu.
DiterBraveFighter
19-05-2008, 00:09
najbezpieczniej zacz±ć na slimie skillować od 60 skilli i eq co¶ a'la knight set =)
Natti_Felisimo
19-05-2008, 00:09
hahaha ty wez na siebie popatrz hahahaha
mam paipery na to wiec mnie mozesz cmoknac w dupe :D
a ty jestes calkiem na bakier z Tibiom i niewiem wogule poco sie tu wypowiadasz jak takie glupoty piszesz...
pozdrwiam
Oj dziecko.. pomimo swych 19 lat to i nawet aluzji tudzież ironii nie pojmujesz.
Mattheweczek
03-06-2008, 21:00
Zgadzam sie z panem up :D
A skillowac zaczalem na 60/60 i matka starczyla mi na ~2h. Dziekuje za wypowiedzi ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.