zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Inne Lord'Paulistinha - loot 32 kk

Mi-Mantiq
12-05-2008, 07:15
http://www.speed.yshare.com/306568990.html
Cam z jego domku . Prawie 11 mlvl...:confused::confused:

--Cienius--
12-05-2008, 07:20
stanou ci?

Caruel
12-05-2008, 07:24
ukrywanie rozszerzenia mmm.

Urzytkownik
12-05-2008, 07:25
no i? no i?

szafus
12-05-2008, 07:36
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=30802
Fajnie. Duzo kasy.

Valariazz
12-05-2008, 08:28
29% do 11 m lv... xD on to na pewno wbije ;s
A dosc niedawno temu wielu ludzi dziwilo sie na widok 10 m lv...

paluch89
12-05-2008, 10:31
Sporo kasy.

Tak btw. to 20h staminy.. bot?

Szybki'lols
12-05-2008, 10:32
@up:

A JAK? ^^

Even
12-05-2008, 12:17
Sporo kasy.

Tak btw. to 20h staminy.. bot?

No on botuje na demon hellu, nie wiedziałeś?

Mezive
12-05-2008, 13:20
jebany botter albo sharer po 17 h online :o:p

paluch89
12-05-2008, 13:47
No on botuje na demon hellu, nie wiedziałeś?

Tak, nie wiedziałem. Nie gram na tym świecie i nie interesuje mnie ten koleś.

mc200
12-05-2008, 13:57

Szkoda ci, że botuje? Bana jakoś nie dostał, więc będzie botował dalej i nie będą go ruszać jakieś tam teksty jakiegoś tam polaka, że "nie umi grac, bo szaruje and botuje".

Askaral
12-05-2008, 14:14
Tak, nie wiedziałem. Nie gram na tym świecie i nie interesuje mnie ten koleś.

Nie zauwazyles ze to byla ironia?

Hell'Xiz
12-05-2008, 14:37
Omg!! - 14-200 lvli na Elerze i tylko 1 postac to 205 Ms.reszta to knighty lol:PP

Xerionis_Family
12-05-2008, 16:15
to że ma mało staminy nie znaczy że sharuje czy botuje -.- ja miałem 12 staminy bez niczego takiego...

Lakee
12-05-2008, 16:20

No wiem wiem biega po malpach i gpki zbiera -.-

Jak botuje/sharuje to jego sprawa
moze ma jak angel 12 lat i nie ma co robic na rl..
Koles daj se spokoj z takimi komentami :)

Etal
12-05-2008, 16:22
Nie wiem czy wy mu zazdrościcie? Wbijcie sami taki lvl i zacznijcie botować. Wtedy nie będzie takiej podjary....

Dragones5
12-05-2008, 16:28
Przeryty koles...Ja chcialbym chociaz miec 2kk z tego calego xD Moze kiedys takie cos osiagne narazie to moj rekord 300k wiec daleko mi do takiej sumy ;p

Budy_Maximus
12-05-2008, 16:30
to że ma mało staminy nie znaczy że sharuje czy botuje -.- ja miałem 12 staminy bez niczego takiego...

Bardzo mi przykro z tego powodu.
Ja i moja fundacja wspieramy Cię.

Michael Rzotkiewka
12-05-2008, 16:55

Chcesz przez to powiedziec, ze nie masz rl tak? xd
Ja jeszcze nie botowalem ale w sumie jaki jest sens gry? no bot = no rl life, jesli kiedykolwiek wroce(w co watpie) do tibii to na bank z ng :) i dopoki mi tego nie udowodnia (a nie udowodnia) botterem dla cipow nie jestem ;o po co marnowac 15h kazdego dnia wakacji, skoro mozna zrobic wtedy o wiele pozyteczniejszych rzeczy? np isc gdzies z kumplami na piwko a nie miec leb zryty od tej gry...

Heh ale pamietam kiedys jak ktos botowal omg to byl dla mnie ostatnim smieciem i 0respect:D Bo jakies 2lata temu tak bylo.. pamietam jak sie wnerwialem ze ja trace czas na wbicie 90skilla a ktos sobie postac na nocke zostawia :) no i w sumie ten ktos mial racje.

Maattis
12-05-2008, 17:00
Omg!! - 14-200 lvli na Elerze i tylko 1 postac to 205 Ms.reszta to knighty lol:PP

Powiedzcie mi jak to się dzieje że film jest z tibia.de i dyskusja toczy się DOKŁADNIE na ten sam temat co na w/w stronie ? :o

mc200
12-05-2008, 17:03
Nie wiem czy wy mu zazdrościcie? Wbijcie sami taki lvl i zacznijcie botować. Wtedy nie będzie takiej podjary....

Właśnie, niektórzy uważają, że co to za lvl wbity na bocie. Spróbój wbić chociaż 300 lvl na bocie.

Qcyan
12-05-2008, 17:29
Właśnie, niektórzy uważają, że co to za lvl wbity na bocie. Spróbój wbić chociaż 300 lvl na bocie.

Nie ma problemu, ale jaka z tego przyjemnosc? Przeciez to program wbil ten lvl, a nie ja wiec po co? Według mnie wbicie lvl na bocie niech to bedzie nawet 400 nie jest zadnym wyczynem.

Xefus
12-05-2008, 18:43
@up
masz calkowita racje. na blackD forum kiedys przeczytaalem, ze koles dostal bana na rl tibi za to, ze napisal na forum 'bots is for ppl who have rl life' czy jakos tak xD :D

Bazyllu
12-05-2008, 19:45
Pizde prawda. Bot to program ktory nie ma uczuc i nie czuje zmeczenia. Ty mozesz siedziec po 8h dziennie i psuc rl i bede sie z ciebie smial. Organizm zacznie ci sie psuc, oczy od kompa wysiadac. Botowi to nie robi roznicy czy gra 1 godzine czy 40.

chyba chodiz o to ze np idziesz SOLO na np. poi dls i masz 300k/h ale bota to tam raczej nie postawisz za to np. stawiasz bota na quarach i masz to 100k/h - nie musisz nic robic ale lvl idzie wolniej

bulamen7
12-05-2008, 20:07
postawisz bota na poi dl's tylko bedziesz mial wieksze waste :)

Bazyllu
12-05-2008, 20:11
wiesz czlowiek mysli np. wie jak obejsc 3-4 dle zeby nie dostac combo ,a bot sie gubi i lezysz; ))))

paluch89
12-05-2008, 20:23
A wy gracie po 15h dziennie tylko dla lvla? Czy ustawiacie bota tylko dla lvla?

muttikax
12-05-2008, 21:29
poprostu przyznajcie sie ze mu zazdroscicie a nie piszcie BOT BOT SHARER,jesli uzywa bota to i tak wie wiecej od was nooby ktore patrza na ten film i mysla sobie "z botem to ja tez moge"
ludzie bot nie mysli chociaz i tak ma wiecej rozumu co poniektorzy.

2 up

100 lvl byl osiagnieciem przed tymi apdejtami,tak samo jak 9 mlvl u knighta a teraz?na awansach tibia.pl jest spam 9 mlvli :S

mc200
12-05-2008, 21:29
Nie ma problemu, ale jaka z tego przyjemnosc? Przeciez to program wbil ten lvl, a nie ja wiec po co? Według mnie wbicie lvl na bocie niech to bedzie nawet 400 nie jest zadnym wyczynem.

A jaka jest przyjemność mieć ten jakiś tam lvl, nie mieć kolegów, okulary jak denki od butelek, garba niczym tofik, same banie w szkole, co chwile szlabany na komputer, wpierdol od rodziców lub mieć to wszystko i trochę mniejszy lvl?

Ad3k
12-05-2008, 21:34
Żal mi tych wszystkich co źle się o nim wyrażają. ZAZDROŚĆ i nic więcej. Jest filmik bogacza z non pvp: od razu komenty że na non pvp to się bota puszcza i nie ma problemu. Jest filmik jak ktoś ma duży lvl na non pvp (MDW itp): eee co to za problem jak nikt Cię nie może zabić i tylko expisz i expisz, każdy by tak potrafił. Teraz widzę że czepiacie się także do serverów pvp bo oczywiście zazdrość zżera.

@Down
Po pierwsze napisałem że ludzie teraz czepiają się także pvp (czytanie ze zrozumieniem się kłania)
A po drugie Lord'Paulistinha gra na Elera a nie Eternia

Mam pomysł!!!!111oneoneone Wyjdź z tego forum i wbij 300 lvl na serverze pvp na bocie. Życzę powodzenia

Nie minie sporo czasu, a 300lvli bedzie tylu co teraz 200.

Chyba to jest wiadome że im gra starsza tym są większe lvle. Taka kolej rzeczy....

Misiuuu
12-05-2008, 21:38
ale eterania nie jest czasami pvp?

the_real_LORD
12-05-2008, 21:44
Tak samo jak Tenebra.

Hmm jeśli to takie proste to dlaczego jest tylko 10 postaci z min 300lvl.

Qcyan
12-05-2008, 22:18
A jaka jest przyjemność mieć ten jakiś tam lvl, nie mieć kolegów, okulary jak denki od butelek, garba niczym tofik, same banie w szkole, co chwile szlabany na komputer, wpierdol od rodziców lub mieć to wszystko i trochę mniejszy lvl?

Myslisz, ze wszyscy bez botow siedza po 15-20h dziennie przed tibia?

Mam pomysł!!!!111oneoneone Wyjdź z tego forum i wbij 300 lvl na serverze pvp na bocie. Życzę powodzenia

Dzieki, ale jednak nie skorzystam.

Nie minie sporo czasu, a 300lvli bedzie tylu co teraz 200.

KoXiS
12-05-2008, 22:35

Kto?? Lord~~(palestyna chyba niepamietam)? Jesli tak to WOW niewiedzialem udowodnijcie to jakos, bo chce sie przekonac.

thoro
13-05-2008, 01:27
Jaki bot ludzie... on po prostu sharuje. Czy wy tego nie rozumiecie ze na 300 lev nie oplaca sie botowac bo 100k/h nie starczy? Dokladnie widac na stronie Pskonejott'a ze gra srednio po 8h dziennie, wiec raczej to nie jest bot.
Pierdolicie glupoty i farmazony nie majac pojecia o rzeczywistosci. Sie znalezli kurwa znawcy ;]

Vil
13-05-2008, 02:15

jeszcze nie tak dawno 95% gildii LP na Elerze to byly knighty, do tego swobodnie mozna podejrzewac ze knighty botujace cokolwiek co dawalo zysk.

100 lvl byl osiagnieciem przed tymi apdejtami,tak samo jak 9 mlvl u knighta a teraz?na awansach tibia.pl jest spam 9 mlvli :S

jakim osiagnieciem ? wystarczylo wylaczyc mozg na X godzin i leciec na pastwisko bezmyslnie zabijajac potworki kilkoma kliknieciami. Pare updatow temu, chociaz levele byly generalnie nizsze, bylo jeszcze prosciej, bo najsilniejsza bestia na ktorej sie expilo wymagala tylko stania na ukos i sporadycznego leczenia. Jesli czlowieka jest w stanie zastapic bot, to oznacza ze expienie nie wymaga tak naprawde zadnej inteligencji a jedynie umiejetnosci powtarzania prostych czynnosci. Co tu podziwiac ?

stawiasz bota na quarach i masz to 100k/h - nie musisz nic robic ale lvl idzie wolniej

tygodniowo pewnie podeszloby pod 10 mln, malym kosztej i bez ryzyka ( szczegolnie przy wsparciu gildii ).

Babcisynek
13-05-2008, 02:39

Przyjemność to z 3000 zeta za postać... Ja ledwie co na bocie wbiłem 112 lvl przez 4 miesiące i myślę, że nie wbiłbym bym 300 nawet na non pvp, chyba że męczyłbym się ze dwa/trzy lata... Bez bota raczej mało gram chyba, że deszcz za oknem albo zajebista zima, zdecydowanie grałem dla pieniędzy i tylko one liczyły się w takiej głupiej nic nie znaczącej grze, nawet swojego nowego kompa nie męczyłbym takimi grami, do tibii używam 8 letniego (mój pierwszy komp) starego poczciwego celerona 466 Mhz 192 ramu i 8 GB dysk :D on stoi po kilkanaście godzin 2 postaciami na mc w tym jedna na blackd i jedna na ng i nawet się nie gryzą! :P

Pozdrawiam tych uczciwych i nie uczciwych i raportujące gnidy! :)

Btw. Moja nowa postać ek już ma 64 lvl (candia, wbijam do 100 i na aukcję), i 34 knight na innym koncie (facc bo koleś chce bez rk 70 lvl na neranie, nie wiem czy się uda bo nerana to zajebiście przepełniony noobami serwer) poprzednie to 124 ek (12 ostatnich lvli wbiłem ręcznie, nie na bocie), 78 rp, 56 ed < złapałem miesięcznego bana (wszystkie pacc'i grubo się zwróciły i wszystkie postacie są na noob pvp, nie bociłem na pvp bo ciężko sprzedać i pk), tyle. Szczerze to chyba nie wbiłbym nawet 200, nie potrafię tak długo grać.

@down uważasz!

yazid
13-05-2008, 02:42
Jaki bot ludzie... on po prostu sharuje. Czy wy tego nie rozumiecie ze na 300 lev nie oplaca sie botowac bo 100k/h nie starczy? Dokladnie widac na stronie Pskonejott'a ze gra srednio po 8h dziennie, wiec raczej to nie jest bot.
Pierdolicie glupoty i farmazony nie majac pojecia o rzeczywistosci. Sie znalezli kurwa znawcy ;]

czy uwarzasz ze jak ma wysoki lv to odrazu sharuje? n/c...

Ulverin
13-05-2008, 03:21
ale z was losie :P skoro twierdzicie ze tibia zabiera wam zycie to po co w nia gracie... po kiego wala stawiac tego bota ? zeby lukac codziennie na ta pro evul postac ? ktorej nie poswiecilo sie ani minuty ? to ze gram bez bota tzn ze nie mam zycia ? opanujcie sie omg tibia to gra, a celem gry jest zabawa... gra sie dla zabicia czasu. gdy gra sie samemu ma sie jakas tam satysfakcje... na gothica tez stawiacie bota zeby wam przeszedl cala gre ? albo na gta ? jeszcze otwarcie mowicie ze na bocie jedziecie dumni z tego wszystkiego :P ja to bym sie wstydzil przyznac ...

pozdro dla normalnych graczy

thoro
13-05-2008, 07:30
czy uwarzasz ze jak ma wysoki lv to odrazu sharuje? n/c...

Nie ja uwaŻam, tylko tak jest...

Wielki Mancyz
13-05-2008, 08:47
Szczerze mówiąc to teraz wielu ludzi botuje, a dlaczego ? Ponieważ bot sie opłaca np z informacji od mojego kumpla (nicka nie podam dla bezpieczeństwa jak by jakiś społeczniak sie trafił) za tibiabot ng płaci się 22 zł i klucz jest na STAłE działa nawet po update !! Jedynie kiedy będzie robiony format trzeba wykupić nowy kod , a co do blackd to nie jestem zorientowany ale skoro boty oferują takie funkcje i szczerze mówiąc są dużo łatwiej dostępne niż kiedyś to nie dziwie sie że tyle osób z h-lvlami botuje i np postawi sobie bota na te quary/gsy czy coś innego żeby był pewien że nie dednie i sobie idzie na dwór a bot w tym czasie mu wbija lvl i lootuje to co trzeba.

mc200
13-05-2008, 13:20
Myslisz, ze wszyscy bez botow siedza po 15-20h dziennie przed tibia?

Nie wszyscy, ale ci z lvlami 200+ w większości. A na przykład Angel of Distans. Ma 13 lat i siedzi ~~10h dziennie. Czy on ma życie? Ma dziewczyne? Kolegów może i ma, ale co to za koledzy, których pewnie w połowie nie zna. Czy on ma czas na coś innego niż Tibia? Powiedzmy przychodzi ze szkoły o 13, siada do kompa, kończy ok. 23 i co? Chociaż ... może botuje =)

Qcyan
13-05-2008, 13:51
Nie wszyscy, ale ci z lvlami 200+ w większości. A na przykład Angel of Distans. Ma 13 lat i siedzi ~~10h dziennie. Czy on ma życie? Ma dziewczyne? Kolegów może i ma, ale co to za koledzy, których pewnie w połowie nie zna. Czy on ma czas na coś innego niż Tibia? Powiedzmy przychodzi ze szkoły o 13, siada do kompa, kończy ok. 23 i co? Chociaż ... może botuje =)

Rozwiazaniem nie jest bot tylko ograniczenie gry do kilku godzin.

Siusiukupalele
13-05-2008, 14:53
Rotfl, ide o zaklad ze wiekszosc "anti-boterow" nigdy na oczy nie widziala bota, lub tez poprostu nie umie sie nim poslugiwac. Zarzuty typu "po co botowac, skoro nie mamy z tego przyjemnosci" sa conajmniej smieszne, grajac manualnie rowniez przeciez chodzi o to by zdobywac lvl. A jezeli kogos bawi monotonne klikanie pixelow to gl,hf. Sa lepsze rzeczy do roboty niz powtarzanie tej samej czynnosci 6h/dziennie. Moze i podczasz regural expa bot jest mniej wydajny niz normalny gracz, jednak nadrabia to tym ze nie trujemy sie siedzac przy kompie, a efekt jest ten sam.

paluch89
13-05-2008, 15:09
Z tego co tu czytam to sami anty komputerowcy tutaj są. W takim razie po co tu jesteście? Każdy narzeka po co siedzieć przy kompie po 6h i grać w tibie. A dlaczego nie? Jeśli tak mu sie podoba to jego sprawa i nikt nie ma prawa mu tego zabronić, co więcej nikt nie ma prawa nawrzucać z tego powodu. Czy taka osoba was krzywdzi? NIE. A może was to denerwuje, że on może, a Ty nie ? : |

Michael Rzotkiewka
13-05-2008, 15:12
Z tego co tu czytam to sami anty komputerowcy tutaj są. W takim razie po co tu jesteście? Każdy narzeka po co siedzieć przy kompie po 6h i grać w tibie. A dlaczego nie? Jeśli tak mu sie podoba to jego sprawa i nikt nie ma prawa mu tego zabronić, co więcej nikt nie ma prawa nawrzucać z tego powodu. Czy taka osoba was krzywdzi? NIE. A może was to denerwuje, że on może, a Ty nie ? : |

No i dobra jego wybor niech sobie gra jak chce tylko odpierdolcie sie od botterow&sharerow bo oni tez graja jak chca...

paluch89
13-05-2008, 15:43
No i dobra jego wybor niech sobie gra jak chce tylko odpierdolcie sie od botterow&sharerow bo oni tez graja jak chca...

Odwalić sie od czegoś co jest nielegalne? To tak jakby zostawić w spokoju złodziei samochodów - bo nic nie mamy do tych co legalnie kupują.

Troche dziecinne i niedojrzałe podejście z Twojej strony.

No właśnie - i co? Denerwuje Cie to? Przeszkadza Ci? A może szkodzi? No powiedz CO.

thoro
13-05-2008, 15:52
Nie Robcie Offtopa ...

Michael Rzotkiewka
13-05-2008, 16:05
Odwalić sie od czegoś co jest nielegalne? To tak jakby zostawić w spokoju złodziei samochodów - bo nic nie mamy do tych co legalnie kupują.

Legalne nielegalne.. a co Ty masz office'a, wszystkie gry/mp3/filmy oryginalne? A powiedz mi jak tez taki uczciwy jestes, nigdy tez nie sciagales w szkole, prawda?
Ale właśnie lol to jest gra.. i jak porownywac gre do rl ehh co ta tibia z wami robi ;d

Siusiukupalele
13-05-2008, 16:06

Gdyby boty byly legalne, nie bylo by problemu. Co to zlodziei, czy tez botow - jest to walka z wiatrakami. Nic tu sie raczej nie zmieni, kazdy raczej jest swiadom ryzyka jakie podejmuje.

No właśnie - i co? Denerwuje Cie to? Przeszkadza Ci? A może szkodzi? No powiedz CO.
Mi to osobiscie nie przeszkadza, jego sprawa - jego zycie. Najczesciej jednak zmarnowane przez glupia gierke. Niestety wiele osob nie wie jak wiele traci grajac ponad 10h/dzien.

EdwardMatiz
13-05-2008, 16:46
Ejj no ludziska nie spamować, ps. Bardzo fajny filmik 32KK O.o

A teraz co do bota. Po co stawiać bota, gra jest po to żeby bawić a nie z obowiązku, jak masz czas to grasz a jak nie to nie, nie rozumie niektórych ludzi, którzy stawiają bota żeby mieć wyzszy lvl, co wam to da jak nie będziecie mieli z tego przyjemności - n0 respect

@up
Wlaśnie pokazałeś swój poziom inteligencji spamując, report

mc200
13-05-2008, 16:50

No wlasnie, nic. Tylko, ze on obudzi się jak będzie już za późno, nie będzie dla niego ratunku. Kilka lat temu kiedy internet jeszcze nie był tak popularny, jak ktoś siedział 5 godzin dziennie przed komputerem to mógł iśc już do psychiatry, a teraz? Dzieciaki siedzą po 10 godzin, a ich rodzice nawet pewnie o tym nie wiedzą.

Xefus
13-05-2008, 16:52
wiesz czlowiek mysli np. wie jak obejsc 3-4 dle zeby nie dostac combo ,a bot sie gubi i lezysz; ))))

chyba, ze bedzie to blackD ; )

Miszczu
13-05-2008, 16:56
Tak samo jak Tenebra.

Bo ludzie nie wiedza co dalej i te osoby które do tej pory wybociły np.ryckiem 150 na załóżmy:żółwiach, ice witchach nie wiedzą jak expic same.Wbiją 3 lvle i kończą bo im sie znudziło. Wiem co mówię bo pełno jest takich ludzi na Valori które wbiły 100 na zółwiach na bocie (żeby było śmieszniej czasem jedna taka osoba ma nawet 3 postacie).
Po drugie nawet jak jakimś cudem wbije 200 na bocie to zaczyna sie kontrola tych osób.
Żeby było śmieszniej on został haknięty gdzieś na 220 chyba.

Bazyllu
13-05-2008, 18:12
chyba, ze bedzie to blackD ; )

blackd tez ma swoje wady ; )

Ulverin
13-05-2008, 21:52
oj c**j nie moge z wami ludzie.... skoro twierdzicie ze nie ma sensu tracic czasu na ta gre to po co wam to... wydajecie kase na pacca, na bota po co k***a po co sie pytam skoro to taka beznadziejna gra... w ktora graja same cipy nie mogace se znalezc kumpli w rl ? no po co... skoro wy niechcecie miec z tej gry zadnej przyjemnosci to chociaz nie odbierajcie tej przyjemnosci innym.... mnie to k***ica strzela jak mi sie bot wbije na respa... obladowany potionami ze mozna go walic 2 godziny a po tych dwoch godzinach pojawiaja sie nagle znaki zapytania i "whats your problem" ....

najgorzej to jest na rooku... chyba nie ma teraz servera gdzie na ratach by nie siedzialo z dziesiec 20lvl na bocie...

Hell'Xiz
13-05-2008, 22:37
Up
Ale jestes fajny ;[

Etoric <------- POZDRO BUSHaSHAS

bulamen7
13-05-2008, 23:27
3 up
na pewno mniej ma wad od ng ... :p

Ulverin
13-05-2008, 23:41
Up
Ale jestes fajny ;[

Etoric <------- POZDRO BUSHaSHAS

a ty jeszcze bardziej ;p

Even
14-05-2008, 00:13
a ty jeszcze bardziej ;p

a ty to w ogóle jesteś zajebisty

Ulverin
14-05-2008, 11:44
a ty to w ogóle jesteś zajebisty

to spojrz na swoj profil....

Xerden
14-05-2008, 14:03
Roz*******aja mnie niektórzy. Co wam do tego że ktoś botuje? Jego sprawa, chcesz graj uczciwie ale nie zmuszaj do tego innych. Mówicie że to jest nielegalne. Tak, to jest nielegalne ale moge dać głowe, że każdy z was, ktory sie ich czepia ma na kompie nielegalne mp3, czy windowsa lub offica. Taka prawda. Więc jak już jesteście tacy "prawni" to sami przestrzegajcie prawa. Po za tym nie można porownywać łamania prawa po przez "botowanie" do nielegalnego oprogramowania czy muzyki. Zal

Ulverin
14-05-2008, 14:55
dobra niech se botuje ale nie kosztem innych... w csie cheaterow tez tak popieracie ?? -.-

Monouth
14-05-2008, 15:34
Dzieci z tych ,którzy się podniecają LP ,bocić niech boci... ale on ma 0 skila gry :) zajebać go potrafią dziecinnie.

mc200
14-05-2008, 17:24
dobra niech se botuje ale nie kosztem innych... w csie cheaterow tez tak popieracie ?? -.-

Cs to co innego, w CSie mamy jedną rundę - po tej rundzie jakby gramy od nowa, ale wiadomo, że zależy też od naszych fragów ile będziemy miec kasy, a w Tibii rozwijamy postać czasem przez kilka lat.

Roz*******aja mnie niektórzy. Co wam do tego że ktoś botuje? Jego sprawa, chcesz graj uczciwie ale nie zmuszaj do tego innych. Mówicie że to jest nielegalne. Tak, to jest nielegalne ale moge dać głowe, że każdy z was, ktory sie ich czepia ma na kompie nielegalne mp3, czy windowsa lub offica. Taka prawda. Więc jak już jesteście tacy "prawni" to sami przestrzegajcie prawa. Po za tym nie można porownywać łamania prawa po przez "botowanie" do nielegalnego oprogramowania czy muzyki. Zal

A nawet jeśli ktoś ma wszystko legalne na kompie, to okaże się, że przechodził na czerwonym świetle, jeździł na gapę, podkradał mamie pieniądze z portfela itd

Rognis
14-05-2008, 17:27
Tibia przestała istnieć zaraz po zlikwidowaniu klienta 7.6, gdzie w dalszych update miały być "polepszane" warunki gry, jednak tak nie było, bo wszystko zostało zatracone. Kiedyś była tradycja, zasady, a teraz co pozostało?

Expić aby expić i nie patrzeć na innych, bo i po co...

Even
14-05-2008, 18:58
w csie cheaterow tez tak popieracie ?? -.-

nie ale na csie są admini mistrzu (nie mówie o noob non-steam) :cup:

Zamne
16-05-2008, 15:14
to zmien sobie stan w profilu na emeryturze i stosuj sobie do niego .... 7.6 juz bylo gowno 7.6=wandy

sproboj sobie tluc trolle knightem z lmm <.<
mag powinien byc magiem, i z magii bic, a nie 20h spikiem roty i 1h z sd dragony

Ulverin
16-05-2008, 22:01
nie ale na csie są admini mistrzu (nie mówie o noob non-steam) :cup:

a w tibi poniekad gmy xd

NetowyHooligan
17-05-2008, 10:06

na huj 12 latkowi dziewczyna ???

Rampampam
30-10-2008, 15:59
ladna kasa :p tez chcem...
co wy macie xD z tymi botami nie przyszlo wam do glowy ze byc moze nie ma on nog i nie moze wyjsc na dwor niech gra skoro lubi :p tez gralem po 10h~ bo nie mialem co robic w zime :p wiecie jak to jest a takto nie gram duzo :)

Goners
30-10-2008, 16:12
na huj 12 latkowi dziewczyna ???

tez sie zastanawiam...

up
gz ortografii i refresha :S

down
chce"M" ? "takto" ?

Esnox
30-10-2008, 16:37
tez sie zastanawiam...

up
gz ortografii i refresha :S

Co ty chcesz od jego ortografii? wszystko jest dobrze lol

Jorg Bruce
30-10-2008, 19:56
ladna kasa :p tez chcem...
co wy macie xD z tymi botami nie przyszlo wam do glowy ze byc moze nie ma on nog i nie moze wyjsc na dwor niech gra skoro lubi :p tez gralem po 10h~ bo nie mialem co robic w zime :p wiecie jak to jest a takto nie gram duzo :)

Takich ludzi nie powinno być? I PO CO ODŚWIEŻASZ ? STANOUŁ CI? Proszę, pomyśl następnym razem zanim coś napiszesz!!! Nerwy mi puszczają przez takich jak on.. :\

Rampampam
30-10-2008, 20:31
Takich ludzi nie powinno być? I PO CO ODŚWIEŻASZ ? STANOUŁ CI? Proszę, pomyśl następnym razem zanim coś napiszesz!!! Nerwy mi puszczają przez takich jak on.. :\

debilku :p ja o czym innym mowie imbecylu xD

MoQ
07-11-2008, 00:38

no life?
hail ng, hail blackd