PDA

Pokaż pełną wersje : Kłopot z Valorią!!

1michał
17-11-2003, 18:37
No więc dzisiaj zachciało mi się założyć postac na Julerze. Założyłem, wszystko ok, wchodze do gry, wybieram mój Juleriański char z listy, klikam i mam "connecting to game world". Czekam.... Mija minuta, i wyskakuje mi ponownie lista postaci moich :(

Co robić?

Chce pograć na nowym serwerku, a Valoria jest zawsze zapchana, bo ze szkoolki wracam o 16:00 :(

Pomóżcie!!!

EDIT: Nie dziwcie się że nazwa topicu zawiera "Valoria", po prostu się pomyliłem ;)

Ropson
17-11-2003, 19:04
He tu nie ma zadnych klopotow z Valoriom tylko limit jest zamaly 250 osob a na servie gra 477 osob i tyle na ten temat :D

1michał
17-11-2003, 19:07
Heh, tera to się mylisz. Na Valorii jest limit 450, poza tym mowa o Julerze, hehe:D

Poza tym jak jest za dużo ludzi na serwie to wyskakuje "Too many players online".....

PS: Im aren't a nOOb :D

Gimlos
20-11-2003, 17:05
niestety na nowe serwki nie ma szans zalogowac sie o tak poznej godzinie bez pacca:( co do przypadku ze nie pokazuje ci sie komunikat too many players to chyba przypadek:)
Jesli chcesz grac na Julera to musisz sie logowac z rana lub wczesnym popoludniem,pozniej juz raczej nie ma szans:( A jak sie zalogujesz to graj do poru bo pozniej juz ci sie nie uda:D ( ja mam high lvl na Julera - 2:D - wszystko na jednym respie szczura na ktory jakims cudem malo ludzi zwraca uwage:D )