Pokaż pełną wersje : Buhehe
BylemJestemBede
12-05-2008, 19:59
Tak dla zainteresowanych i tych ktozi elvasa nielubia tutaj jego fota
www.remeusz89.fotka.pl
zal.pl plax
xd
Squrewski
12-05-2008, 20:10
Ja pierdole normalny chłop...
Osobiście uważam, że te napinanie jest żałosne. Chłop suchy i nie wiem co on chce osiągnąć wklejając takie zdjęcia? Może podniecają go komentarze typu: "Sweet ciałko" gorących dwunastolatek... Tylko takie mam zastrzeżenie.
Vasudanin
12-05-2008, 20:16
i Obyś "NiebyłNiebądźNiebądź" poza tym zdjęcia pokazowe pewnie się sterydów nałykał i dlatego. Tak naprawdę nie podniesie 15 kg.
Alvaro89
12-05-2008, 20:38
Witam jestem elvas milo mi niezakladalbym konta gdyby nie ten temat no ale coz....
@Vasudanin-kasztanie nigdy nielykalem sterydow i niemam zamiaru a po 2 napisales ''Tak naprawdę nie podniesie 15 kg.'' chyba kurwa na fotce gdzie dzwigam sztange (pewnie niewiesz co to jest to ci powiem to ten metalowy patyk ktory trzymam w dloniach) na ktorej sa 3 krazki po jednej stronie i 3 po drogiej stronie jeden krazek ma 5 kg ten maly ma 1 kg a wiec 4x5 20 2x1 2 22kg jelopie pochwal sie swoim pyskiem i pochwal sie swoimi miesniami
ELO xD
Squrewski
12-05-2008, 21:03
@up.
LOL. Szanuj się człowieku. Po tym jak się napinasz na pewno można stwierdzić, że bierzesz... Kurwa on to napisał z ironią. W ogóle powinieneś mieć trochę szacunku do samego siebie i takich zdjęć nie dawać... Może tam było te 22 kg ale kurwa jak się "pręnrzyłes". Dziecko 2x na siłownie pójdzie i już kozak: foty itp. Na serio tam nic nie widać. Więc przemyśl to. Pozdro ;>
Alvaro89
12-05-2008, 21:07
omfg ale czy ja sie czyms wychwalam zal.....a na fotce porpostu zwyczajnie podnioslem ta sztanege brat zrobil zdjecie i wzucilem zdjecie na fotke.pl czlowieku o co ci chodzi...i wejs mi kurwa przestan wmawiac ze biore jakies sterydy bo nieznasz mnie niewiesz jaki jestem z natury to niepierdol flekow.....i ile ty mazs kolego lat ze nazywasz mnie dziekciem?
on nie wygląda nawet na 17 lat:|||||||||||||
Alvaro89
12-05-2008, 21:12
Wolger o mnie mowisz?
Owszem niewygladam, a lat mam 19 ale czyt to powod by sie wstydzic?:baby:
Wolger o mnie mowisz?
Owszem niewygladam, a lat mam 19 ale czyt to powod by sie wstydzic?:baby:
nie, tylko mowie, ze masz dziecięca twarz CZEGO NIE POTĘPIAM.
Kind regards,
Wolgler
Squrewski
12-05-2008, 21:16
Kurwa człowieku czy ja piszę, że bierzesz sterydy? Ja się z tego zbijam, bo jest strasznie sucho...
zajrzyj na wikipedie i wpisz taki wyraz---> Ironia
Elo -.- Mocarzu...
Alvaro89
12-05-2008, 21:17
no ta mam hehe xD mam 19 a wygladam na 15-17
p.s ale jak bede mial 30 lat to bedzie git :]
Alvaro89
12-05-2008, 21:20
no dobra powiedzmy ze ''jestem wysuszonym lolkiem'' huj niech ci bedzie
ALE CO Z TEGO KURWA JEGO ZAJEBANA MAC czy to ja dalem swoja fotke tutaj? NIE jakis kasztan niewiem skad znalazl i wklejil link....
p.s zlukaj do lustra a potem oceniaj innych ok?
JaSprite
12-05-2008, 22:01
ojjj nie napinaj sie tak... i nie klnij tyle bo to prostackie :D
Jak dla mnie normalny chłopak podobny do mnie :D
Alvaro89
12-05-2008, 22:22
Hehe koniec spamowania temat do zamkniecia.
JaSprite: Na jednym zdjeciu sie nie napinam poprostu podnosze sztange i miesien sie automatycznie napina logiczne nie :/ na zdjeciu nr. 2 na zoltej kanapie leze i napinam brzuch i wiele ludzi gratulowalo mi miesni brzucha no ale ktos wklejil mojego linka teraz. I przeciesz niebyl by to temat nebula gdyby cie@@@niewyzwali ponizyli itp. itd.pozdro
:baby::baby::baby::baby:
ej, jak masz 19 to czemu wyrywasz jakas goraco 15stke z Chorzowa, do tego jakiegos EMOwca? Pedofil Ci sie wlaczyl?
pozdo&pocwicz
Alvaro89
12-05-2008, 22:53
a kto powiedzial ze podrywam goracom 15? ahum
brechtac dalej czekam :]]]
nawet nie zaprzeczy :|||||
Chudzierlok
13-05-2008, 14:33
czemu się smiejecie z membera waszej gildi:>?
Legendanebuli
13-05-2008, 14:53
ej, jak masz 19 to czemu wyrywasz jakas goraco 15stke z Chorzowa, do tego jakiegos EMOwca? Pedofil Ci sie wlaczyl?
pozdo&pocwicz
Ja może nic nie będę mówić o gorących 15stkach, ok?
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Co do Elvasa, nie wyglądasz na 19 lat, w tym wieku jest to troche zjebanie, ale później będziesz miał dobrze, co do tych mięśni, to moim zdaniem jest to troche żałosne, jak ktoś próbuje być fajnym wstawiając zdjęcia mięśni(których tak na serio nie ma za dużych)
TA GORąCA 15STKA Z CHOROWA, MHMHHMHMHM, CO ZA "LASKA" -.-
JaSprite
13-05-2008, 15:04
Hehe koniec spamowania temat do zamkniecia.
JaSprite: Na jednym zdjeciu sie nie napinam poprostu podnosze sztange i miesien sie automatycznie napina logiczne nie :/ na zdjeciu nr. 2 na zoltej kanapie leze i napinam brzuch i wiele ludzi gratulowalo mi miesni brzucha no ale ktos wklejil mojego linka teraz. I przeciesz niebyl by to temat nebula gdyby cie@@@niewyzwali ponizyli itp. itd.pozdro
:baby::baby::baby::baby:
Chodzilo mi o napinanie sie na forum :D
Nowy photobucket nebuli - real life zdjecia
w tym temacie mogles wkleic ten link, chyba musza bardzo ci sie te fotki podobac skoro specjalnie dla niego nowy temat zakladasz
pozdo&pocwicz
Co Ci do "gorących pietnastek", które on podrywa?
A poza tym to jego sprawa jakie on wrzuca zdjęcia na fotke ;f
Vasudanin
13-05-2008, 16:17
Poza tym jak już kiedyś "Lasooch" mądrze rzekł:
Fotka.pl+fajna sztuka=oksymoron
poza tym na fotkę wrzucają się jedynie "niedowartościowane pasztety" i "och-ach-jaki-jestem-piękny pasztety"
osobiście się z tym zgadzam
Tak dla zainteresowanych i tych ktozi elvasa nielubia tutaj jego fota
www.remeusz89.fotka.pl
zal.pl plax
xd
Dokładnie. Elvas ma racje ;] pochwal sie koleś swoim ryjem a później udostępniaj zdjęcia innych ;] 3/4 vo ( tych których widziałem na fociach) to leszcze. ( ale to moje zdanie i nikomu za huj nie wyśle tych fotek. Ty masz jakieś kompleksy na tym poziomie dlatego tak robisz. <<<
Alvaro89
13-05-2008, 20:24
Hehe
Lasooch "poza tym na fotkę wrzucają się jedynie "niedowartościowane pasztety" i "och-ach-jaki-jestem-piękny pasztety"" <zal.
A po 2 jestem jaki jestem i uwazam ze ci ktozi mnie ponizaja bluzgaja wyzywaja... maja kompleksy lub poprostu mi zazdroszcza...
Bez odbioru:baby::baby:
Zalgadis
13-05-2008, 20:36
Na fotke wrzuca się ten co chce.
I Męski narząd płciowy wam do tego.
To go wyśmiewają w szkole czy na ulicy nie was wiec go olejcie.
Alvaro89@
Poza tym człowieku, masz 19 lat a twój poziom i ortografia są na poziomie 13 latka.
"Kul elo zią kurwa s*******aj kurwo kurwa kurwa". ^ pls nie warnujcie mnie
Alvaro89
13-05-2008, 20:48
@Zalgadis Hehe po 1 nigdzie mnie niewyzywaja lolz :]
a po 2 owszem popelniam bledy ortograficzne przepraszam ale niewiem czy wiesz ( od 6 lat mieszkam w szwajcari) i niemam juz stycznosci z polska ortografia a niejest to forum na tyle kulturalne (jak chyba wszyscy widza) zebym wszystkie bledy sprawdzal i pisal poprawnie:baby:
JaSprite
13-05-2008, 22:53
Dokładnie. Elvas ma racje ;] pochwal sie koleś swoim ryjem a później udostępniaj zdjęcia innych ;] 3/4 vo ( tych których widziałem na fociach) to leszcze. ( ale to moje zdanie i nikomu za huj nie wyśle tych fotek. Ty masz jakieś kompleksy na tym poziomie dlatego tak robisz. <<<
Kogo masz na mysli piszac 3/4 vo?
btw. Oceniasz ze ktos jest leszczem po fotkach? gz dla Ciebie masz u mnie + jeszcze jeden i ... :*
NecroLukas
14-05-2008, 01:45
Człowiek jak każdy inny ale ortografią to nie władasz dobrze o.O (elvas)
Zamiast grac czy "koksic" (ironia blz) poucz sie troche, nie nabijam sie ale stwierdzam fakty.
pozdro, cze.
Legendanebuli
14-05-2008, 10:35
Hehe
Lasooch "poza tym na fotkę wrzucają się jedynie "niedowartościowane pasztety" i "och-ach-jaki-jestem-piękny pasztety"" <zal.
A po 2 jestem jaki jestem i uwazam ze ci ktozi mnie ponizaja bluzgaja wyzywaja... maja kompleksy lub poprostu mi zazdroszcza...
Bez odbioru:baby::baby:
YYY, ciekawe czego ludzie mogą ci zazdrościć..., może pieniędzy które masz na nebuli...
...Ahhh już wiem, miałeś na myśli swoje mięśnie. Tak, zazdrościmy ;]
Alvaro89
14-05-2008, 11:39
Thegi nienapisalem ze mi zazdroszcza,napisalem ze ci ktozi mnie bluzgaja ponizaja itp.itpd to albo mi zazdroszcza albo maja kompleksy
NecroLukas no jeszcze ty mi moze kuzwa bedzeisz mowil co mam zrobic....:baby::baby::baby::baby::baby::baby:
Kogo masz na mysli piszac 3/4 vo?
btw. Oceniasz ze ktos jest leszczem po fotkach? gz dla Ciebie masz u mnie + jeszcze jeden i ... :*
Zacznijmy od tego... jest coś takiego jak zmysł wzroku. Jeśli koleś ma w korpusie 2 na 2, a łeb 3 na 3 to sadze że albo jest chory ( z czego sie nie śmieje ) albo jest leszczem. Jeśli koleś warzy 100~+ kg a na tibi zgrywa kozaka, to jest on leszczem. Ogulnie rzecz biorąc wygladają jak wygladają i dla mnie to leszcze ;] proste, punkt widzenia zalerzy od miejsca siedzenia ;7
pozdro<<<
JaSprite
14-05-2008, 14:00
Zacznijmy od tego... jest coś takiego jak zmysł wzroku. Jeśli koleś ma w korpusie 2 na 2, a łeb 3 na 3 to sadze że albo jest chory ( z czego sie nie śmieje ) albo jest leszczem. Jeśli koleś warzy 100~+ kg a na tibi zgrywa kozaka, to jest on leszczem. Ogulnie rzecz biorąc wygladają jak wygladają i dla mnie to leszcze ;] proste, punkt widzenia zalerzy od miejsca siedzenia ;7
pozdro<<<
ogUlnie to mysle. Hmm wróc
OgÓlnie to pozory myla
Alvaro89
14-05-2008, 14:10
xD oKOlnie to ja sie tu trzuje jak w szkole na LEKCJI JENZYYYKA POSLKIEGO!!!
Polskiego używasz nie tylko na lekcjach, więc ludziom mówiącym poprawną polszczyzną może przeszkadzać twoje popełnianie błENdUw.
Alvaro89
14-05-2008, 15:36
Owszem moze przyszkadzac:baby::baby::baby: no i co mieszkajac w szwajcari mam moze sie uczyc jezyka polskiego tylko po to by odpisac poprawnie tym ktozi mnie bluzgaja??? zal:baby::baby:
Vasudanin
14-05-2008, 15:44
Nie, ale czy musisz aż tak kalać język polski który to i tak jest już wystarczająco pokłuty przez dzieci neo. Poza tym jak już naprawde nie chce ci się uczyć J. Polskiego, to chociaż ściągnij Firefox'a i przez niego pisz. KPW?
Nie, ale czy musisz aż tak kalać język polski który to i tak jest już wystarczająco pokłuty przez dzieci neo. Poza tym jak już naprawde nie chce ci się uczyć J. Polskiego, to chociaż ściągnij Firefox'a i przez niego pisz. KPW?
dobra ale J.Polski nie pisze sie z duzej, poza tym czepiacie sie czy ktos robi bledy jak byscie byli doskonali,to jest forum a nie uczelnia moze jeszcze sie mnie przyjebiecie ze w zlym miejscu postawilem przecinek bo to blad interpunkcyjny?
Alvaro89
14-05-2008, 17:05
Ivan w 100 % sie z toba zgadzam. < poprawnie wszytsko napisalem? xDD
Ja mam neostrade, też jestem dzieckiem neo?
@Alasty, pisze się z wielkiej litery, nie z dużej.
@Alvaro89, nie robi się odstępu między liczbą a procentem/promilem.
Polakiem byłeś, jesteś i będziesz, nawet gdybyś mieszkał w Mozambiku.
Koniec lekcji 999.
To wdg mnie będziesz analfabetą ;[
|
V
Alvaro89
14-05-2008, 17:46
Polakiem bylem jestem i bede masz racje ale to nie znaczy ze uzywalem uzywam i bede uzywal jezyka polskiego ^^ :]
Fajny temat xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Terminu duża (wielka) litera używa się poprawnie w języku polskim do wszystkich zastosowań
bardzo edukacyjny temat :)
tomi1990
15-05-2008, 22:31
Fajne uszy hahaha
Alvaro89
16-05-2008, 07:57
Tak tez uwazam ze sa fajne :baby::baby::baby:
Łosiek, lepiej byś na jakieś piwo wyszedł zamiast tracić czas na udzielanie rad tym .......
Alvaro89
16-05-2008, 22:58
Ahum jak to napisal xaemus ''jestem jaki jestem przynajmniej nie smierdze''
xD
A co do elvasa to zdradze wam mala tajemnice :] tak za ok. 3 tyg bedzie on w posiadaniu kogos z waszej gildi no trudno addon king bedzie mial nowego ownera :p a jest na nim 20 % do 9 m lev ahmmmm
p.s mozna wiedziec u kogo z was ''vo'' mam hunta lub inaczej kto z was nieda mi pograc ?
Next info: od nastepnego miesiaca zaczynam selowac pace na paczatek mam na sell 50 paccow...odezwie sie pozdro:baby:
A "j. polski" pisze sie z małej litery. Sam jesteś dysortografem, a czepiasz się innych. Jak ci się nie podoba czyjaś pisownia to wy*******aj na forum poprawnej pisowni. Jak cię tam zmieszają z błotem, to może wrócisz do swojego szeregu i będą z ciebie ludzie.<<<
Alvaro89
17-05-2008, 13:36
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.