Pokaż pełną wersje : beho - gdzie najlepiej
jestem knightem - zara bede miał 25 level - ale kaski mało a beholderki kusza... - tyko gdzie na nie pójść - prosze żeby ludzie nie pisali wbij 40 level i idż na hellgate tyko gdzie mógłbym se spokojnie posiedzieć na beho z paroma potionami
aa i nie mam pacca - zastanawiałem sie nad willą knighta i jej jaskiniami
Nie wiem dlaczego te beho tak cie kusza przeciez na nich wcale sie tak duzo nie zarabia juz lepiej jakbys poszedl na minoski jakiegos lootbaga zrobil.
@Topic Jesli juz chcesz isc to masz racje kolo BK, jest tez resp 2 beho za plaza na polnoc od thais, i obok mummy quest
kuszą mnie bo na minoskach lootbaga podpier**** bo jestem na np-pvp - wiem bo siedze na nich i już 2 razy jednemu gościowi sprzątneli - sam też robilem i to samo a na cyc tomb niemoge jeszcze iść ze względu na crypty i duchy
Możesz iść na beholdery niedaleko Thais na bagnach.
Jest to wyjście z pólnocjnej bramy.
mozesz isc do ancient temple z pickiem na life ring questa tam jest z 5 czy 6 beho
Black knight villa jest najlepszym wyjsciem.
Maxis'Secura
13-05-2008, 09:02
Jeśli Beho to tylko BK jak dlamnie
Szymislaw2020
13-05-2008, 09:38
Poszukaj na bagnach obok Veno ;).
jewlar_damit
13-05-2008, 16:57
jest takie miejsce przed głównym wejsciem do kazdoon (tylko musisz mieć linę)
i tam jest resp jednego beholdera w małym pomieszczeniu ale często juz ktoś tam siedzi..
Richard56
13-05-2008, 17:13
Jak się idzie do EF jest 1 resp
Best place z beho to fibula no i ofc ac temple...
Cloudres
13-05-2008, 21:54
Tak jak wyżej czyli Fibula, oczywiście trzeba uważać na DSa.
A co do pomysłu wybrania się knightem do Hellgate to...powodzenia, jak przeżyjesz to będziesz miał ładny waste :/
jest takie miejsce przed głównym wejsciem do kazdoon (tylko musisz mieć linę)
i tam jest resp jednego beholdera w małym pomieszczeniu ale często juz ktoś tam siedzi..
Po 1 to resp trzech beho.. po 2 ten resp jest tylko na tzw. "przejście" czyli raz jest raz nie ma
@top :
Ancient Temple only <fibula zasrana botami ;/>
Wyciszony
14-05-2008, 19:13
@Hodal
Coś mi się wydaje, że nie myślisz o tym samym. W tym miejscu spawni się tylko jeden beholder.
@Topic
Jeśli nie masz ochoty się zbytnio grzebać z drogą i związaną z nią przeszkodami, to zdecydowanie polecam podziemia domu Black Knighta. O ile pamiętam, spawni się tam łącznie 5 beholderów.
Dzik Dzik Tadzik
25-05-2008, 20:57
Myśle, że najlepiej nad Black Knightem będzie.
Ale mówiłeś coś, że nie chcesz ciągnąć loot bagów, no to mamy problem, ponieważ przy dłuższym hunceniu na Behe będzie to konieczne.
Pozdrawiam
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.