Pokaż pełną wersje : Inne Problem Tibia! Ważne
Witam, mam pewien problem. Chcę zalogować do Tibii, wpisuję passy, wybieram postać, naciskam enter wyskakuje ze loguje i na tym się kończy. Postać jest online, ale mi nie loguje na postać... W czym może być problem? Proszę o pomoc i z góry dzięki :)
Mam podobny problem, z tym że mi na niemiecką Arcanie loguje bezproblemowo za to na Amerykańską Luminere nie moge wbic;\ Ładuje sie, ładuje... i tak se w nieskończoność można czekać, ofc na tibia.com pisze że char zalogowany był-.-
Chyba coś Ci się pomyliło... To jest dział z filmami, więc nie mam pojęcia skąd taki pomysł, żeby takie rzeczy tu pisać.
ops ;///////
zdarza sie
delete plx ;p
Chyba coś Ci się pomyliło... To jest dział z filmami, więc nie mam pojęcia skąd taki pomysł, żeby takie rzeczy tu pisać.
uważasz, że w innym dziale by mi ktoś pomógł?
Couranger
15-05-2008, 22:13
a uwazasz ze ktos w tym dziale ci pomoze ?
Byl juz temat na forum tibia.com o tym ze ludzie maja problemy z logowaniem no ale ty nie znasz anglika i nie mozesz tam przeczytac dlatego zakladasz tutaj temat :confused:
Multikonciarz
16-05-2008, 22:52
Mnie wyjebało na ofie, chciałem się zalogować ale się nie dało, patrzę na tibia.com jestem online, a za chwilę dedzik :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.