zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nadchodzą Święta

fluorek
20-11-2004, 20:38
Mam pytanie, ponieważ doszły mnie słuchy że w tibii na świeta będzie Mikołaj więc chcialbym się dokładnie będzie można spotkać Mikołaja plz o szybka odpowiedź
Pozdr

Fanfi
20-11-2004, 20:52
Swieta w Tibii to fajny bajer. W kazdym miescie sa choinki oraz pomocnicy mikolaja mozna od nich dostac prezent. Ostatnio 10 pomaranczy.
A co do Mikolaja tezba go znalesc nikt naprawde nie wie gdzie on jest.
Podobno daje on misia lub lalke w zaleznosci od plci . :)

p.l
20-11-2004, 21:47
ostatniej zimy była podobna akcja szukania mikołaja ... ostatecznie z tego co pamiętam to znaleziono grób mikołaja ...

BTW
mogliby zrobić EVENTA z okazji świąt, tak jak wtedy był na teddy beara, to teraz na znalezienie mikołaja, a on by nagrodził pierwszego

lara
21-11-2004, 00:04
ludzie przeciez świenta to chile radości z rodziną....
przeciez nie można pod pretekstem chodzenia do klopa sprawdzać czy sw mikolaja znależli i zbierac pomarańcze.
No ja to może tylo chwile pogram żeby t ppomarańcze zdobyc bo fajnie w domku wyglądają
SWIENTA STOP GRANIA W TIBIE PO SWIENTACH EXPIENIE DO OPORU
!!!!

tasamko
21-11-2004, 00:06
co to sa swienta?

Pexazowe
21-11-2004, 08:09
re up: tym to mnie rozwaliłeś...

ostry12
21-11-2004, 08:53
jeśli tak wam zależy na pomarańczach to idzcie na huntera lub kupcie w sklepie

Stratos[PL]
21-11-2004, 09:05
troche czasu poswiece na tibie.......a tak sobie to chcial bym miec fs i caly plate set
@topic : mozna mikolaja spotkac przy depo w kazdym miescie

Dark Vilej
21-11-2004, 09:47
Mam pytanie, ponieważ doszły mnie słuchy że w tibii na świeta będzie Mikołaj więc chcialbym się dokładnie będzie można spotkać Mikołaja plz o szybka odpowiedź
Pozdr

Tak bedzie mikolaj i jego pomocnicy. Podchodzisz do nich mowisz:
hi
present
yes

i cos dostajesz :D

Fanfi
21-11-2004, 10:12
']troche czasu poswiece na tibie.......a tak sobie to chcial bym miec fs i caly plate set
@topic : mozna mikolaja spotkac przy depo w kazdym miescie

To jest wlasnie jego pomocnik ;)

fluorek
21-11-2004, 12:24
A można od mikołaja dostać jakieś itemy np. serpent sworda itp. ??

PiNoLeK
21-11-2004, 12:30
Raczej TAK! Od Mikołaja jak masz farta możesz dostać nawet Tadybeara!

:Ork: :elf: :lucznik:

Edit: PS. A kiedy dokładnie jest Św. Mikołaj w Tibii?

Dark Vilej
21-11-2004, 12:31
A można od mikołaja dostać jakieś itemy np. serpent sworda itp. ??

Kiedys mozna bylo dostac jedna rzecz jaka sie tylko chce, lecz PARE LAT temu to zlikwidowali.

Gangrel
21-11-2004, 12:31
co to sa swienta?
Swieta to taki czas kiedy jest od szkoly wolne. Prosciej? Nie da sie.
@fluorek
Roznie to jest, ostatnio byly pomarancze, nie wiadomo co bedzie tym razem, ale napewno nic natyle wartosciowego. To sa radzej takie bajery.

globi
21-11-2004, 15:44
No ja bede lazil i szukal mikolaja, moze dostane autko pod choinke:P:D. Mam nadzieje ze zrobi sobie ze mna zdjecie:D:D

Sir Oizo
21-11-2004, 15:54
Właśnie kolega ma dobry pomysł!!!
Ten kto znajdzie mikołja niech zrobi soebie z nim zdjęcie i umieści je na forum...
i aby się podzielil jaki prezent dostal :P

gorgi
21-11-2004, 19:54
Właśnie kolega ma dobry pomysł!!!
Ten kto znajdzie mikołja niech zrobi soebie z nim zdjęcie i umieści je na forum...
i aby się podzielil jaki prezent dostal :P
Ok zrobie ci fake z mikołajem pojarze mpa i uwierzysz?
topic- świety łazi 6 grudnia :P

p.l
21-11-2004, 20:09
Swieta to taki czas kiedy jest od szkoly wolne. Prosciej? Nie da sie.
omg, tym mnie rozbroiłeś ... miałeś już na języku polskim o ironii?

olsence
23-11-2004, 16:10
czy "pomocnicy" mikolaja sa tez na rook'u??

Angelus
06-12-2004, 22:05
A ,o której godzinie można spotkać pomocników św. Mikołaja ?
Bo gram teraz 6 grudnia, byłem w Venore i nikogo nie widziałem ...
Gram na Isarze , jest godz. 22 , gram od 20 ...
I Mikołaja ani widu ani słychu ...

Dekhrid Mag
08-12-2004, 17:26
8o Św. Mikołaj chodzi 11 grudnia cały dzień jego pomocnicy tez wszedzie chodzą! Mikołaj wychodzi z domku na vedze o 6 rano (zalezy na jakim swiecie (ameryka czy niemcy)) Od pomocnikow nawet fajne itemki leca ale od mikołaja za***iste!! 8o :evul: Mam nadzieje ze go znajde w tym roku LoL :cup: i bede pierwszy!! Życze wam miłych swiąt i znalezienia Mikołaja
P.S. Jeżeli znajde w świeta Mikołaja to skończe grać w tibie !!! OBIECUJĘ!!!
Rozdawac bede itemki 2 stycznia na azurze w depo w carlin!!! PA mam nadzieje ze podoba wam sie POST!! 8o

Dekhrid Mag
08-12-2004, 17:33
8o Mikołaj chodzi 11 grudnia9SOBOTA) ZE SWOJEGO DOMKU NA VEDZE WYRUSZA O 6.00 RANO ZALEZY TEZ OD SWERWA(AMERYKA LUB NIEMCY,BR)
jEGO POMOCNCY KRECĄ SIĘ PO CAŁYM ŚWIECIE! ZAPEWNE WSZYSCY BEDA SZUKAC MIKOŁAJA MA ON ISC NASTEPUJACĄ DROGĄ MOLTS FIBULA DRAGON LAIR KOLO VENORE POH (GSY) AB ZAMEK ELVENBANE CARLIN GHOSTLAND I ANKRAHNUM A POTEM UDA SIE DO CARLIN A Z TAMTAD ZPOWROTEM DO DOMKU NA VEDZE
MAM NADZIEJE ZE WAM POMOGLEM CHOC TROCHE!! POMOCNICY DAJA FAJNE ITEMKI I NIE ZADNE POMARANCZE!!! A MIKOLAJ PACCA MPA FSY I TAKIE TAM PODOBNIEZ W TE SWIETA PRZYGOTUJE THUNDR HAMMERA DLA PIERWSZEGO SZCZESLIWCA!!!! 8o
JESTEM :lucznik: LVL 19 I JESTEM :kat: DLA INNYCH! :flaga_pl: DOSTALEM BANA NA DEKHRIDZIE NIE WIEM ZA CO :ban: A TO Z OKAZJI ŚWIĄT :balwanek: !!!!! 8o

Vacter
08-12-2004, 19:02
A na rooku chodzi czy nie?

Dr.Unknown
08-12-2004, 19:57
8o Mikołaj chodzi 11 grudnia9SOBOTA) ZE SWOJEGO DOMKU NA VEDZE WYRUSZA O 6.00 RANO ZALEZY TEZ OD SWERWA(AMERYKA LUB NIEMCY,BR)
jEGO POMOCNCY KRECĄ SIĘ PO CAŁYM ŚWIECIE! ZAPEWNE WSZYSCY BEDA SZUKAC MIKOŁAJA MA ON ISC NASTEPUJACĄ DROGĄ MOLTS FIBULA DRAGON LAIR KOLO VENORE POH (GSY) AB ZAMEK ELVENBANE CARLIN GHOSTLAND I ANKRAHNUM A POTEM UDA SIE DO CARLIN A Z TAMTAD ZPOWROTEM DO DOMKU NA VEDZE
MAM NADZIEJE ZE WAM POMOGLEM CHOC TROCHE!! POMOCNICY DAJA FAJNE ITEMKI I NIE ZADNE POMARANCZE!!! A MIKOLAJ PACCA MPA FSY I TAKIE TAM PODOBNIEZ W TE SWIETA PRZYGOTUJE THUNDR HAMMERA DLA PIERWSZEGO SZCZESLIWCA!!!! 8o
JESTEM :lucznik: LVL 19 I JESTEM :kat: DLA INNYCH! :flaga_pl: DOSTALEM BANA NA DEKHRIDZIE NIE WIEM ZA CO :ban: A TO Z OKAZJI ŚWIĄT :balwanek: !!!!! 8oCzy wiesz, że wprowadzanie innych celowo w błąd jest łamaniem regulaminu forum, ok odpowiedz na część pytań:
*Czy święty mikołaj jest na rooku?
Nie, ani jego pomocnicy(btw, a masz depo na rooku?)
*Co dają pomocnicy mikołaja?
W zeszłym roku było to bodajże 10 pomarańczy, NIE DAJĄ LOSOWYCH PRZEDMIOTÓW, ani rare'ów- dają skromnr, symboliczne prezenty(jak chcecie, niemiła księdzu ofiara)
*Co daje mikołaj?
PODOBNO, podkreślam podobno mikołaj w 'ten dzień' ukrywa się gdzieś(nastawcie uszy na "Ho, ho, ho") i daje Rare'y