zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Inne Wasze Deady

Prezydent_czuwa
15-05-2008, 20:49
WASZE DEADY

Tak, tak! Tu macie szansę się pochwalić, ile wam leveli spadło (jak 5 to jesteście pro). xDD Jeśli ktoś ma zamiar, wrzucić tu zdjęcie, proszę zapoznać się z regulaminem.

Po co ten temat? :D

For fun! To będzie świetna zabawa, tak myślę, jeśli załamani forumowicze będą wklejać zdjęcia deda, a reszta łączyć się z nimi w żalu. xDD Będzie fajny łańcuszek. Co prawda, łańcuszków nie lubię, ale to dobre określenie. Pamiętajcie- każdy kiedyś padał, można będzie się pochwalić co straciliście. Aha- przeczytajcie regulamin, to zobaczycie jaki jest ogromny plus tego deada. Radziłbym ten regulamin przeczytać, gdyż proszę o moderatorów o warny za brak przestrzegania regulaminu. Jeśli mnie zjedziecie- nie boję się, bo i tak mam władzę, wyślę wam komorników i nic nie zrobicie. :D

Mam nadzieję, że temat się sprawdzi. ;-)

REGULAMIN

1. Najlepiej aby rozmiary zdjęć nie przekraczały 800x600, bo temat będzie krzywy i wogóle. Maksymalna ilość zdjęć w jednym poście to 5, ale najlepiej obcinajcie, to wolniej się będzie ładować.
2. Jakie zdjęcia można wrzucać:
- z okienkiem ,,You are dead" i na przykład z potworem w tle, który cię zabił oraz na przykład twoim dedem,
- jak stoisz przy dedzie,
- jak pokazujesz co straciłeś,
- jak br albo swe lub inne narodowości stoi obok, naśmiewa się z ciebie i się cieszy z loota.
3. Jeśli na twoim zdjęciu znajdzie się jakiś Light-hack, tbi gg itd.- to nie nasza sprawa, być może to właśnie te programy ci zlagowały Tibię?
4. Nie tolerujemy linków. Ma być zdjęcie, bo jak wrzucisz pięć linków to dla 80 % forumowiczów nie będzie się chciało czekać, aż się okienko załaduje.
5. Dedaj często, to będzie ciekawszy temat. :D
6. Deady zarówno z Rookgaardu, zarówno z maina, ale jeśli padniesz na 2 ratach, to się nie opłaca. Jak zjedziesz na Rooku na 4 levcu pięć rotów do reda i dedniesz, to ok. Jak na Mainie padniesz na orcu warriorze, to lepiej wyjdź. I nie trzaskaj.
7. Jeśli padnie kilka osób na raz- to jeszcze lepiej :D
8. Jeśli padniesz kilka razy, nawet przy zbieraniu loota- lepiej zrób sklejkę.
9. Zdjęcia z TSa również mile widziane.
10. Fejki mogą być, ale napisz w prawym dolnym rogu wyraźnie ,,F A K E".
11. NIE TOLERUJEMY ZDJĘĆ Z OTS'ów.
12. Można wklejać spadek tylko jednego deada w ciągu 24 godzin.
13. UWAGA. Bonus: jeśli nadrobicie, można wkleić awans na level, który straciliście, ale te zdjęcia obcinajcie.
Zastrzegam sobie możliwość edytowania regulaminu w dowolnym czasie i miejscu.

CHCIAŁBYM ZWRÓCIĆ SIĘ DO MODERATORÓW, ABY ZA ŁAMANIE REGULAMINU LECIAŁY WARNY.

Nie wstydzić się! Każdy przecież kiedyś padł! :)

Uoo
15-05-2008, 20:54
ja padlem na prawie 73 lvl i spadl 2,5lvl, jestem pro?

edit:
@down
nie mam fotki, w takich sytuacjach nie robie XD

Prezydent_czuwa
15-05-2008, 20:55
@up
Yhy, wrzucaj fotkę ;] Serio. O to tu chodzi.

DexteroO
15-05-2008, 21:00
jestem pierwszym, ktory wrzuca zdjecie !!!!!111 xD
http://img98.imageshack.us/img98/6258/davz6.jpg

nie lubie padac :(((( teraz musze odrobic ;\\\\\\\\\

Prezydent_czuwa
15-05-2008, 21:04
@up
Złamałeś regulamin. Jak padasz, to padnij jak chłop.

Kusnier
15-05-2008, 21:12
Moj ostatni dedzik przez freeza :)

http://i11.photobucket.com/albums/a168/Kusnier/UO0179.jpg

Prezydent_czuwa
15-05-2008, 22:28
@up
o takie fotki właśnie chodzi!

dalej, dalej, dedajcie, nie wstydzcie sie! xd