Pokaż pełną wersje : Ferumbras hat
straganiaz
15-05-2008, 21:40
Witam
Dzisiaj chciałbym się zapytać czy Ferumbras hatrzeczywiście zawsze wypada z Ferumbrasa?
Jeżeli tak, to dlaczego w tibi nie ma ludzi, którzy posiadają ten addon?
Przecież jeżeli dziennie by sie zabiło powiedzmy 5 Ferumbrasów, to na serwerze byłoby o 5 Ferumbras hatów więcej. Wtedy ci co chodzą częściej na Ferumbrasy mieliby coraz więcej tych kapeluszy i musieliby e w końcu sellnąć i wtedy byłoby więcej osób z takim addonem.:)Tak.Czy ja sobie sam odpowiedziałem na pytanie?:confused::(
... Ta bo Ferumbrass akurat ma regularny resp ;p Pojawia się tylko w czasie ataku w swojej więzy na Kharos. Czyli nie zbyt często. I samo jego zabicie do łatwych nie należy.
Ferumbras to boss więc może zrespić się co rok, pół roku, a nawet co pare miesięcy nigdy nie wiadomo. A po za tym zabić go nie jest tak łatwo a nawet jeśli ktoś dorwie tą czapeczkę to rozstanie się z nią za 7-12kk~ (widziałem filmik jak po zlooceniu na harmoni była ,,licytacja" xd)
@up
Sekundy :p
Albo może się zrespić dzień po dniu jak to było na menerze :)
straganiaz
16-05-2008, 13:01
Nie wiedziałem że on tylko w najazdach:( Ale cóż dziękuje i za to;)
Wylansowany
16-05-2008, 13:53
I pamiętaj, że Ferumbrasa cholernie trudno zabić.
Na razie pokonali go na: Antice, Askarze, Elysi(?),Harmonii 2x, Hibernie, Menerze, Tenebrze(?), Valorii/Vinerze (?).
Ferumbras to boss, który ma nieregularny respawn. Sam w sobie jest silny, a i przywołuje 0-3 demony. Plus, w jego komnacie jest parę dodatkowych demonów. Potrzebna jest zgrana ekipa i najlepiej wysoko lvl'owa. A czapkę ma już trochę osób.
Ferumbras hat wypada zawsze.
Jest to bardzo rzadki przedmiot gdyż Ferumbras jest bardzo rzadkim bossem.
Respi się chyba rzadziej niż Ghazbaran.
Możliwe, że nikt nie robi addonu bo jeżeli posiada ową czapkę leży na wystawie w domku lub nie chce się przyznawać, że ja ma ze względów na spam noobów ;)
I pamiętaj, że Ferumbrasa cholernie trudno zabić.
Na razie pokonali go na: Antice, Askarze, Elysi(?),Harmonii 2x, Hibernie, Menerze, Tenebrze(?), Valorii/Vinerze (?).
na eteri 2 sa jeszcze
dla ciekawosci, ostatnio na Celescie ekipa padła na Ferum :F
Voldemort
17-05-2008, 13:57
To jest Ferumbrass Outfit? Czy to tylko item do mage addon?
Edit:
O.o, mage hat addon to najrzadszy Addon w Tibii.
Multikonciarz
17-05-2008, 14:00
Ja codziennie rano jak się loguję do tibii to idę sobie szybko ubić ferumbrasa bo podobno za 2000 ferumbras hatów dostajesz od spoconego cyklopa magic longsworda (już uzbierałem 368, oczywiście na rl, a nie żadnym otsie).
Multikonciarz
17-05-2008, 14:42
tez zbieram o.0 ale mam juz ich 1546 bede przed toba !
bo ty jesteś magiem i Ci łatwiej, a ja knightem muszę go bić tylko z sova i exori gran :/
@up
nieee knajght ma latfiej bo soker bije z chel kore i go niezabja;(;(
@topic
nastepnym razem tibia.pl i znajdz ferumbrasa........
Cosinus1990
17-05-2008, 23:26
na Hibernie full maga ma Don Tribioni
Nie_a_ty
18-05-2008, 00:50
na Hibernie full maga ma Don Tribioni
I ktoś jeszcze. Wiem że są 2.
A ja kiedyś zszedłem ze schodów. Czujecie ten szit ??
a na celescie sie recon i megiddo zwineli od tego monstera :(
Kurczakos
19-05-2008, 18:56
Witam
Dzisiaj chciałbym się zapytać czy Ferumbras hatrzeczywiście zawsze wypada z Ferumbrasa?
ta ale tylko we wtorki
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.