PDA

Pokaż pełną wersje : Wywiad z Eternal Karolkiem

Duda1992
16-05-2008, 14:41
Wywiad z 135 RP

EK - Eternal Karolek
Ja - to ja

Ja: Witam, jestem z Serwisu Tibia.pl Moglbym przeprowadzic z toba wywiad?

EK: Owszem.

Ja: Moglbys sie przedstawic?

EK: ty, ja musze zapalic szluga i wtedy mozemy gadac:]

Ja: poczekam

EK: wrocilem

Ja: Moglbys sie przedstawic?

EK: Karol, 19 lat, Bialystok

Ja: Jak godzisz gre z zyciem prywatnym?

EK: Daje sobie rade, chodz ostatnio przydazylo sie spedzic kilka dobrych godzin przed komputerem :)

Ja: Zarywasz noce? nie chodzisz do szkoly zeby grac?

EK: Ucze sie zaocznie, nocki nigdy w tibie nie robilem.
EK: Ani w zadna gre.

Ja: Rozumiem, Co spowodowalo ze zostales Paladynem a nie inna profesja?

EK: Paladyn to dosc ciekawa profesja, ktora wedlug mnie ma wiecej mozliwosci niz inne pozostale profesje.

Ja: Czy to jest twoja pierwsza postac/swiat?

EK: Kiedys gralem na amerze, nie wielkie osiagniecie 67 elite knight, potem przenioslem sie na Iridie, zrobilem sorca 53 lvl , byl on w top.. I zaczela sie wojna naserverze ktora niestety przegralismy, dostalem payment 600k take przestalem grac.
EK: Po roku wrocilem zrobilem 83 lvl i sprzedalem postac.
EK: Potem znowu roczna przerwa, no i jestem.

Ja: Co sadzisz o tej wojnie?

EK: Ehh, tak szybko jak postanowili sie z nami zmierzyc, tak szybko sie poddali.
EK: Bardzo latwa byla , i krotko trwala ;)

Ja: Wiec nie masz milego zdania o "dawnym" Arcanium?

EK: Nie dali mi powodu zebym mial miec mile zdanie o "dawnym" Arcanium.

Ja: Wiekszosc membersow z Virtue nalezalo kiedys do Arcanium, wiesz moze co spowodowalo rozlam?

EK: Firenze poczul sie slaby, i chcial wzmocnic swoja pozycje na serverze, a czul zagrozenie ze strony osob ktore niegdys tworzyly Anime Libere

Ja: Jakie masz plany na przyszlosc? Tibijska i Realna

EK: Nie zastanawialem sie nad tym i jak narazie nie mam zamiaru sie nad tym zastanawiac:)

Ja: Chcialbys cos powiedziec na koniec? Pozdrowic kogos?

EK: Mysle ze nie :) Pragne tylko dodac ze na przysszlosc jezeli zamierzasz robic z kims wywiad najpierw przygotuj pytanie, i zeby byly jakies sensowne :)

Ja: Dzieki, nastepnym razem sie przygotuje, dzis jechalem z glowy :(

EK: Dowidzenia.

Ja: Do uslyszenia i Zycze sukcesow w grze!

Hoster
16-05-2008, 16:26
Bardziej Ci się udał wywiad z Krejzolkiem niż ten co sam potwierdził Karol :] Przygotuj lepsze pytania, gdyż te są już przestarzałe :baby:

Duda1992
16-05-2008, 17:11
A widziałeś moją odpowiedź :) ?

Przynajmniej czytelnie wystawione

Anum
16-05-2008, 17:13
Nie rozumiem po co to jest dodane:
EK: ty, ja musze zapalic szluga i wtedy mozemy gadac

Ja: poczekam

EK: wrocilem
waste of forum space :O.

python
16-05-2008, 18:03
Te wszystkie wasze wywiady to straszne suchary :o a z karolkiem to juz wogole jest wiele ciekawych tematow

-Phoenix-
16-05-2008, 21:10
Ja: Wiec nie masz milego zdania o "dawnym" Arcanium?

EK: Nie dali mi powodu zebym mial miec mile zdanie o "dawnym" Arcanium.

Ja: Wiekszosc membersow z Virtue nalezalo kiedys do Arcanium, wiesz moze co spowodowalo rozlam?

EK: Firenze poczul sie slaby, i chcial wzmocnic swoja pozycje na serverze, a czul zagrozenie ze strony osob ktore niegdys tworzyly Anime Libere

Anima Libera to był guild, który powstał po update i powstał tylko po to aby pkować - tutaj znalazły się takie osoby jak Phill, Ferhat, Samme, Eric, Micke, Ludde etc. Potem to oni się przysapali do prolacksów za przekroczenie limitów na expa o pare "k" (pozdro Anas haha) no i rozpętała się wojna, dostali po dupie jak szmaty, 80% Iridii było przeciwko nim więc Murat zrobił Petera na czułe słówka "PLZZZ WE FRENDS NO WAR PEACE" a ten dał się zrobić na szaro i voila, wyexpili sie, zarobili od groma kasy i wygrali - nic trudnego patrząc na to z tej perspektywy.

/F~~

edit; Część of c przeszła na strone Arc

.Viffarn
16-05-2008, 22:21
Anima Libera to był guild, który powstał po update i powstał tylko po to aby pkować - tutaj znalazły się takie osoby jak Phill, Ferhat, Samme, Eric, Micke, Ludde etc. Potem to oni się przysapali do prolacksów za przekroczenie limitów na expa o pare "k" (pozdro Anas haha) no i rozpętała się wojna, dostali po dupie jak szmaty, 80% Iridii było przeciwko nim więc Murat zrobił Petera na czułe słówka "PLZZZ WE FRENDS NO WAR PEACE" a ten dał się zrobić na szaro i voila, wyexpili sie, zarobili od groma kasy i wygrali - nic trudnego patrząc na to z tej perspektywy.

/F~~

co nei zmienia faktu ze jestes nub

Anas Kiro
16-05-2008, 23:02

/F~~

Ja wtedy nie przebiłem xp limitu:P to byl tylko taki ,,oficjalny" powód tak naprawde mysle ze powod był inny chociaz jesli dobrze pamietam to chłopaką zrobiło sie glupio bo okazało sie ze kebab liczyc nie umie:)

Vincento_Vampire
16-05-2008, 23:19
lol karolek jestes noob a zwlaszcza jak muwisz o o tym na czym sie wogule nie znaszX(X(X(X(X(

Znasz szczerze,
Shane

~\

Pippah
17-05-2008, 00:24
lol karolek jestes noob a zwlaszcza jak muwisz o o tym na czym sie wogule nie znaszX(X(X(X(X(

Znasz szczerze,
Shane

~\

to ty jestes NOOOOB dostaliscie w dupe a teraz sie blaznicie

karolek podobal mi sie wywiad ciekawe dlaczego nikt z nimi nie robi :)

Vincento_Vampire
17-05-2008, 09:46
to ty jestes NOOOOB dostaliscie w dupe a teraz sie blaznicie

karolek podobal mi sie wywiad ciekawe dlaczego nikt z nimi nie robi :)

wal sie na ryj jestem z virtue spamuje boardy i udaje zarozumiałego buba a virtue i tak mnie kocha poki znowu sie nie pokłucom i wtedy wielcy przyjaciele zacznom na siebie wyzywac, ale poki co zabawa JAKBY JUTRO MIAU ŚFIAT ZGINONC DZIS BRACIE JUTRO JUDASZU

Wasz szczerze,
Shane

~

-Phoenix-
17-05-2008, 10:26
Ja wtedy nie przebiłem xp limitu:P to byl tylko taki ,,oficjalny" powód tak naprawde mysle ze powod był inny chociaz jesli dobrze pamietam to chłopaką zrobiło sie glupio bo okazało sie ze kebab liczyc nie umie:)

Chodziło mi bardziej o "chuj teraz przebije exp limit i zobaczymy co zrobią" ^^

Karolek98
17-05-2008, 12:24
Anas Kiro mial nieszczesliwy wypadek i ledwo uszedl z zyciem, wiec w jego przypadku znalazlbym godziwe zajecie jak expienie bo uwazam ze wychodzenie z domu wogole nie wchodzilo w gre ;) takze sobie przyexpil, a to nie byl powod tego ze go zabijali. A ty feav mozesz se tlumaczyc jak sobie to chcesz, ale firenze czul sie slabszy dlatego do wojny doszlo. A po pokoju anima libera i arc, kazdy mial swiadomosc ze nowa wojna wybuchnie w szybkim czasie.

Gruhard
17-05-2008, 12:51

owned :cup::cup::cup::cup::cup::cup: xD

Vincento_Vampire
18-05-2008, 11:36

i ty terz:cup::cup::cup:

Wasz szczerze,
Shane

~

.Viffarn
18-05-2008, 11:38
i ty terz:cup::cup::cup:

Wasz szczerze,
Shane

~

rozwin swoja wypowiedz pliska

Vincento_Vampire
18-05-2008, 11:49
rozwin swoja wypowiedz pliska

ja tego nie zrobie, sorri menz, ale masz, ty mozesz teraz rozwijac swoje arz znajdom sie tam gdzie powinny:

http://img170.imageshack.us/img170/7443/stlw9.jpg (http://imageshack.us)

:cup::cup::cup::]

Wasz szczerze,
Shane

~

.Viffarn
18-05-2008, 13:04
ja tego nie zrobie, sorri menz, ale masz, ty mozesz teraz rozwijac swoje arz znajdom sie tam gdzie powinny:

http://img170.imageshack.us/img170/7443/stlw9.jpg (http://imageshack.us)

:cup::cup::cup::]

Wasz szczerze,
Shane

~

super ekstra mega cool odjazdowo :cup:

Karolek98
18-05-2008, 14:21
padam... haha

edit:

vincento rozbawiles mnie do lez;d

Vincento_Vampire
18-05-2008, 23:32
padam... haha

edit:

vincento rozbawiles mnie do lez;d

witam i pozdrawiam muj fan Karolek98 ktury nie jest buc jak tamci oni:cup::cup:8o

Wasz szczerze,
Shane

~

Karolek98
19-05-2008, 10:09
dziękuję. :cup::cup: