Pokaż pełną wersje : Rec-Key WAŻNE
A więc mam dość spory kłopot... Rzadko się loguje na Tibia.com... W końcu sie lognąłem i patrze a tam jest zarejstrowane na jakiegoś BRAZOLA : (( Szybko oczywiście zmieniłem na swoje dane i po miesiącu sie zaaktualizowały... Pytanie : Co teraz? Czy moge wciąż mieć hacka? Jeśli tak to jak jemu zapobiec?
Czekam na odpowiedzi , wszystko jest ważne - jeśli wiesz coś na ten temat to proszę napisz :(
Pozdro
Jesli ta osoba, ktora zmienila passy ma rec keya (zdazyla sobie wyslac, miala go wczesniej) to nadal mozesz zostac shackowanym.
Najlepszym sposobem bylaby zmiana passow oraz rec keya.
kombossik
16-05-2008, 16:41
Niestety ale ryzyko hacka nie minęło musisz uważać : wchodzić na konto codziennie , ale gdy twoja postać jest trochę warta a wiesz że ten ,,brazol'' ma twojego rec-keya polecił bym Ci kupić drugiego np. na allegro .
Tyle , że to już było dawno... Ostatniego hacka miałem z 1-2 lat temu... Chodzi o to , że jeśli zmieniłem tamte dane na swoje to już ok? Czy nadal moge mieć hacka? Jeśli tak... To jak zmienić teraz rec-keya (NIE POSIADAM PACC)
kombossik
16-05-2008, 16:45
Raczej powinno już być ok , nawet jakby znał twojego Rec-Keya to widać już zapomniał o twojej postaci :p
A rec-keya nowego można jedynie kupić (~25zł)
Chodzi o to, ze jesli ktos zmienil twe dane, to mogl wyslac na swoj adres rec keya. Jesli zas posiada go, to w kazdej chwili moze odebrac Tobie konto.
Nowy rec key kosztuje ok 20 zl, tutaj masz wszelkie potrzebne informacje:
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=126467
Raczej powinno już być ok , nawet jakby znał twojego Rec-Keya to widać już zapomniał o twojej postaci :p
A rec-keya nowego można jedynie kupić (~25zł)
Dzięki za odp. Jeszcze jedno - czy jak już jest zmienione na moje dane to wystarczy kupić na allegro rec keya i wysłać tam swój nick i świat czy wtedy dostane rec keya pod podany adres?
paluch89
16-05-2008, 17:10
Rec keya dostajesz listownie do domu. Dane muszą się zgadzać.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.