Pokaż pełn± wersje : Slimy-Mocno Bij± :(
Skilluje sobie na slime 1h po paru minutach zaczynaja mnie bic mocniej i szybciej od 0-40, a skille mam 70/69
Eq: Dsm,Demon Shield,K Legi,Curs Helmet,P ammy,For Bots
Czemu tak mocno mnie bij±?
Pomocy !
Slimy, jak wiekszosc potworkow, potrafi± rozwijac swe umiejetnosci. Dlatego tez obrazenia, zadawane przez nie, zwiekszaja sie proporcjonalnie do czasu skillowania. Jedynym sposobem, by tego uniknac, jest zabicie matki raz na jakis czas. Dzieki temu zatrzymujemy ten proces...
A o której godzienie trenujesz?
Slimy, jak wiekszosc potworkow, potrafi± rozwijac swe umiejetnosci. Dlatego tez obrazenia, zadawane przez nie, zwiekszaja sie proporcjonalnie do czasu skillowania. Jedynym sposobem, by tego uniknac, jest zabicie matki raz na jakis czas. Dzieki temu zatrzymujemy ten proces...
Wiem,wiem...
Ale ja skilluje na nich 1h i potrafi mi zadać cios +50 :/
A o której godzienie trenujesz?
Teraz trenilem cos o 12-13:40
Teraz trenilem cos o 12-13:40
To niedobrze.
Najprostszym, i zapewne takze najlepszym sposobem, byloby częstsze zabijanie matki. Byc moze godziny, w ktorych skillujesz, warunkuja szybkosc nauk slima, poprzez ilosc graczy na serwerze... Nie jestem jednak tego pewna...
Najprostszym, i zapewne takze najlepszym sposobem, byloby częstsze zabijanie matki. Byc moze godziny, w ktorych skillujesz, warunkuja szybkosc nauk slima, przez ilosc graczy na serwerze... Nie jestem jednak tego pewna...
Ehm. Ja żartowałem.
Ehm. Ja żartowałem.
To ja sie nabralam ; (.
blackregis
18-05-2008, 16:30
Najprostszym, i zapewne takze najlepszym sposobem, byloby częstsze zabijanie matki. Byc moze godziny, w ktorych skillujesz, warunkuja szybkosc nauk slima, poprzez ilosc graczy na serwerze... Nie jestem jednak tego pewna...
W każdym b±dĽ razie czas podczas którego będziesz trenować będzie ulegać zmianie. Ja potrafię wytrzymać raz 5h, raz 4,5h, a czasami matka się w¶cieka (wali po 80+) i kapituluje po 4 godzinach ...
Muszę sprawdzić t± teorię z godzin± i przepełnieniem serwera ;) a nóż to prawda :)
To najlepiej trenić jak jest dużo osób czy jak jest mało (nie ma kolejek)
Watpie, by ilosc osob na serwerze ma wplyw na Twoje skillowanie... Lecz jesli powyzsza teoria jest prawdziwa to wybieraj momenty, w ktorych jest malo osob na serwerze.
Amorekboy
18-05-2008, 20:26
wedlug mnie niema znaczenia pora dnia w ktorej sie skiluje :) bo przewaznie skiluje od 8-9 rano do 2-3 w nocy i zawsze mi matka starcza na 4-4,5 godziny :)
pozdrawiam
DiterBraveFighter
19-05-2008, 00:11
slim jakby skilluje swój własny fighting wal±c w ciebie =P więc z chwili na chwilę wali coraz mocniej =P więc trzeba co jaki¶ czas zmienić go
PaszczaCZEK
25-05-2008, 20:20
Postaw obok parcela zeby bil cie tylko 1 jak ma red odstaw parcela on zwieje przyjdzie next i postaw i skilluj dalej8o
Bo slimy też trenuj±.
Musisz co jaki¶ czas zmieniać matkę i po sprawie.
nock keciron
25-05-2008, 22:50
Postaw obok parcela zeby bil cie tylko 1 jak ma red odstaw parcela on zwieje przyjdzie next i postaw i skilluj dalej8o
Prosze powiedz ze to byla ironia ;/
..błagam. >;
Parcele nie mog± stan±ć na przeszkodzie Slimowi. Slime je odsuwa, to raz.
Dwa, skilluje sięz dwoma, aby leciał 2x szybciej shielding.
Trzy, slimy nie uciekaj±, posuwaj± się za matk±.
A cztery to widać, że nigdy nie trenowałe¶ skilla. -.-
#topic
Zabij, odejdĽ, ulecz się, wróć, skilluj. ^^
Watpie, by ilosc osob na serwerze ma wplyw na Twoje skillowanie... Lecz jesli powyzsza teoria jest prawdziwa to wybieraj momenty, w ktorych jest malo osob na serwerze.
Podziwiam cię ;) naprawde."Slimy boj± mocno bo som zielone" - niewierzysz popytaj na rooku ;]
Podziwiam cię ;) naprawde."Slimy boj± mocno bo som zielone" - niewierzysz popytaj na rooku ;]
Napisalam, ze sie nabralam! Pf ; ).
Na swa obrone moge napisac, iz w Tibi jest wiele zaleznosci, o ktorych istnieniu nadal pojecia nie mamy...
Ok ok ;d Dziewczynko z Wrocławia pozdrów kolegów od motoru z lublina ;d
Masz piięękne miasto ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.