zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Gildia Dolera masakra. Czyli wojna na pvp-enfo

psyhopatka
19-05-2008, 07:29
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/328247

Film niestety nie mój ;p
Sorkiem 6 lvli do 45 mi brakuje;p

Fragi:
Z DC padli:
slayergonia, batista, edkeys, xoro walo, wolf lothlorien, sana galkas, kaisier, sir ucker, chakau, almak del chaos, confu torture, eddie aleanath, vex sylar, neolith, cabezon dark

Z Pande padli :
Brictus, Deathz Enforcer, Saint Adrian, Gabriel the Gallant

Link do tematu z wojny Dolera:
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1956386&pagenumber=1

Yamaroo
19-05-2008, 11:46
Te pvp-enfo to niezłe jest:p Ten 66 ms co w 50min zrobił prawie 70lvl..
Jednak ja wole spokój, już dojść się nagrałem na pvp;)

Slythia
19-05-2008, 12:29
Bu... Sir Ucker i moj sasiad, Confu...

Edkeys sie tak latwo dal..

Eh, stare czasy ; ). DC niezle przegralo...

Ps. Dlaczego Lowixa nigdzie nie widze?

psyhopatka
19-05-2008, 13:36
Filmik świeży.
A lowixa i skeletona może nie być bo akcja się działa o 4 ;p

Slythia
19-05-2008, 14:07
Lenie ; ).

Wiem, ze filmik jest nowy, gdyz jeszcze nie doszly do mnie informacje o tej walce..

Cale szczescie, ze Bierk nie padl. I nie masz mi go zabijac! ; )

sk1le
19-05-2008, 22:23
Psychopatka jaki masz name na dolera??

Filmik widzialem Del Chaosow bylo 5x wiecej... Checkmate zaledwie mialo 13-16 graczy...no tak Lidka...a Co mial Edkeys zrobic?? Nic nie mogl , jestem ciekaw co teraz pot powie...tak Edkeysa wychwala i ze w ogole nie padnie...a tu 2 deady...ciesze sie ze ucker i sana padli:) , ja juz nie gram na dolera ale wiem co sie tam dzieje , i wierze ze kiedys powroci dawne SiS - pewnie nie kazdy wie o co chodzi

A co do Lowixa to czemu niby ma byc online?? ma zone i dziecko RL life jest dla nie go wazniejsze , to chyba jasne ^^ pzdr

Edit:
May 19 2008, 18:08:51 CEST Killed at Level 82 by Rayne Outlaw
and by Kirby Deathwind

-Bierkrigerne

Multikonciarz
19-05-2008, 22:39
Psychopatka jaki masz name na dolera??

Taton Jemin wg konta podanego w opisie...

psyhopatka
20-05-2008, 06:53
Taton jemin ;p
I jeszcze 39 MSa .
Ale nick zobaczycie dopiero jak wbije 45 i walne jakieś fragi:)

Slythia
20-05-2008, 11:39
Filmik widzialem Del Chaosow bylo 5x wiecej... Checkmate zaledwie mialo 13-16 graczy...no tak Lidka...a Co mial Edkeys zrobic?? Nic nie mogl , jestem ciekaw co teraz pot powie...tak Edkeysa wychwala i ze w ogole nie padnie...a tu 2 deady...ciesze sie ze ucker i sana padli:) , ja juz nie gram na dolera ale wiem co sie tam dzieje , i wierze ze kiedys powroci dawne SiS - pewnie nie kazdy wie o co chodzi

A co do Lowixa to czemu niby ma byc online?? ma zone i dziecko RL life jest dla nie go wazniejsze , to chyba jasne ^^ pzdr

Edit:
May 19 2008, 18:08:51 CEST Killed at Level 82 by Rayne Outlaw
and by Kirby Deathwind

-Bierkrigerne
No tak... Lecz ich najwiekszym bledem bylo to, iz sie rozdzielili. Przez to padli...

Pot juz nie gra... I juz tak Edkeysa nie wychwala ; ).

A SiS juz nie wroci.. Nawet jesli - to nie bedzie juz to samo. Wojne wygral Vense (czy jak mu tam), del chaos i pande sa w rozsypce. W sumie - mozna byloby sie tego spodziewac. Zaluje jedynie tego, ze zostalam w nia wplatana. Posiadanie znajomych po dwoch stronach nie nalezy do przyjemnosci.

Lowix... Nadal nie lubie tej jego "zonki". Jakos nie przypadla mi do gustu... Jej inteligentne wypowiedzi na forum, zachowanie w grze... Chyba wbila poziom tylko dzieki lowixowi ; ). Dziecko juz maja? Nie wiedzialam...

I Bierka mi zabijaja ; (. Chamy...

Ps. Jaki byl Twoj nick ; >?

Caruel
20-05-2008, 14:46
Na początku chaotycznie, ale później to już pięknie ;]

sk1le
20-05-2008, 15:40
Lidka mati tutaj:)

Slythia
20-05-2008, 18:25
Lidka mati tutaj:)
No i ladnie sie tak nie przedstawic? ; )

Sixty
22-05-2008, 16:49
Czy tylko mi się wydawało, że na początku Pyruz bał sie walczyć ? Bo zawsze był najdalej battle, nawet na tych schodach stał dalej niż inni.
Dopiero potem sie zaczeło coś dziać.
Moim zdaniem bylo więcej nieogarnięcia, więcej spokoju to tylko gra ;d
PS: Nie wiem jak on to robił ale widziałem jak leiciały od niego sdki w kogoś za ekranem ;d

Slythia
22-05-2008, 19:04
Czy tylko mi się wydawało, że na początku Pyruz bał sie walczyć ? Bo zawsze był najdalej battle, nawet na tych schodach stał dalej niż inni.
Dopiero potem sie zaczeło coś dziać.
Moim zdaniem bylo więcej nieogarnięcia, więcej spokoju to tylko gra ;d
PS: Nie wiem jak on to robił ale widziałem jak leiciały od niego sdki w kogoś za ekranem ;d
To sie nazywa elf bot ; ). Automatycznie atakuje osoby z przeciwnej guildi sdkami, ktorzy znajduja sie na ekranie (i pewnie obok niego takze).

bulamen7
22-05-2008, 20:14
rzeźnia :) elf bot ? pierwszy raz slysze ;( ale openki na pvp-enfo sa najlepsze B)

thelolmaker
22-05-2008, 20:36
To sie nazywa elf bot ; ). Automatycznie atakuje osoby z przeciwnej guildi sdkami, ktorzy znajduja sie na ekranie (i pewnie obok niego takze).

I działa do dwóch sqm poza tym co widzimy na monitorze, ja miałem trochę innego bota bo najpierw musiałem zaznaczyć kogo chcę atakować ale nawet jak się oddalił o te 2 sqm i go nie widziałem to i tak sdki leciały :) W bardzo starych wersjach tibii strzały i bolty nie miały ograniczenia i dzięki kilku botom które posiadało wąskie grono osób można było atakować potwory (najczęściej w tamtych czasach dragi) bez żadnego waste bo potwór Cię nie widział i nie atakował i dlatego w update'ach Cipsoft wprowadził zasięg na x sqm. Wtedy boty miał ten kto sobie sam napisał i nie rozpowszechniali jak teraz.

Phil128
22-05-2008, 21:21
ch**owo pasc na 170 lvl bez blessow...
zajebiste wary na pvp enfo sa bcuz nie ma limito fragow, nie ma noobcharow, mozna jebac gfb wszedzie..

cos na temat elfbota? :p

http://i122.photobucket.com/albums/o240/Philip128/ComboOwl.jpg

Daren Darkhammer
22-05-2008, 21:34
Ale ten ss to zajebiście wygląda ;p