Pokaż pełną wersje : Czy pisanie ksiazki w tibii ma sens?
treacherous
19-05-2008, 19:09
Właśnie zacząłem prace nad książką. Na razie pisze w zeszycie "na brudno". Ale zastanawiam sie czy ma to jakiś sens. A jeśli jakiś noob wyśmieje ciężką prace człowieka?! I czy na tibia.pl książka może sie ukazać? :(
DreamLord
19-05-2008, 19:40
Oczywiście że to nie ma sensu ale zawsze możesz książkę wrzucić do dp i mieć na pamiątkę że coś umiesz napisać i ewentualnie kumplom pokazać nawet
Wymyrymydymy
19-05-2008, 19:44
Szczerze? Nie.
neopostman
19-05-2008, 21:36
Właśnie zacząłem prace nad książką. Na razie pisze w zeszycie "na brudno". Ale zastanawiam sie czy ma to jakiś sens. A jeśli jakiś noob wyśmieje ciężką prace człowieka?! I czy na tibia.pl książka może sie ukazać? :(
Stary, rób to co lubisz, każdy człowiek spotyka się z oporem ciemnego ludu i jego głupotą ale to kiedyś na pewno zaprocentuje. Jeśli lubisz pisać i masz pomysł to napisz. Wiesz, kiedy ludzie odnoszą sukcesy ? Kiedy robią to co lubią i robią "pod prąd" innym kierunkom, trendom. Życzę ci powodzenia ;).
RailChris
19-05-2008, 21:51
Ja bym pisał :)
Kup sobie pare książek w Tibii i pisz na "czysto" od razu.
Może jak Tibii.pl się to spodoba to nawet ci specjalny kącik zrobią :D kto wie ;]
DewkoBoozer
19-05-2008, 22:02
Stary, oczywiście, że tak. Nawet mógłbyś to zrobić w formie własnego pamiętnika jeśli nie żyjesz tylko w dp. Jeśli potrzebujesz pomocy to pisz : 12224502. Mam już jako takie doświadczenie w pisaniu twórczym.
Pisza ta ksiazke dalej w tym zeszycie lub w wordzie. Jaki jest sens pisania ksiazki w Tibii, ewentualnie pozniej bedziesz mogl przekopiowac zawartosc z Worda do ksiazki tibijskiej. Watpie, ze ktos gra w tibie po to aby czytac ksiazke. Duzo wygodniej sie czyta normalne ksiazki lub nawet internetwe gdzie mozesz zwiekszyc czcionke, czego w tibii nie da sie zrobic.
Aron Roar
20-05-2008, 07:05
Uważam, że to ma sens. Pisząc rozwijasz się, poznajesz nowe słowa, oswajasz się z zasadami ortografii i interpunkcji, a jeśli w dodatku sprawia Ci to przyjemność to pisz! Czyż nie lepiej spędzić czas na pisaniu chociażby w Wordzie niż uganiać się za następnym pixelem. Osobiście bardzo pochwalam to co robisz - przerywasz ciągły dotąd łańcuch napływu do tej gry analfabetów.
Pozdrawiam serdecznie i wspieram,
Aron
treacherous
20-05-2008, 17:53
Ludzie dzięki, podnieśliście mnie na duchu :) Niebawem książka będzie gotowa. Może nawet jeśli dobije do wyższego lvla, zainteresuje się nią więcej osób xD
P$ychop@ta
21-05-2008, 12:31
W czym pisać książkę, pamiętnik?? ja kiedyś próbowałem na scrollu ale on ma zamalo miejsca.
Powodzenia ; ). Jesli napiszesz to wyslij ja do mnie na pw, dobrze? Chcialabym o czyms z Toba porozmawiac, lecz najpierw musze ja przeczytac ; ).
treacherous
21-05-2008, 16:18
Teraz książka jest zdecydowanie za krótka, zdradzę, ze zawiera ona najważniejsze cechy charakteru, które powinien posiadać sorcerer, każda cecha jest poparta jakimś wydarzeniem z mego życia (w tibii xD)
Astilinek
21-05-2008, 16:33
tak pisz koniecznie ksiązke a kiedy napiszesz wklej do działu Wasza Twórczość. Fajnie jest poczytać coś o Tibii kiedy sie np. robi runki ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.