Pokaż pełną wersje : Serwer Lord'Paulistinha znowu daje czadu ...
Rockelness
19-05-2008, 19:55
Co tu dużo pisać, po prosru trzeba to obejrzeć::cup:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/328252
PS. Exeta Res - Novvy czar leczący dla knighta...:baby:
Piękna akcja ;o Lord'Paulistinha po prostu ma świetne pvp. Nie wiem skąd się wziął ten lvl z tymi umiejętnościami (zaraz połowa ludzi napisze że z bota)
Jedno mnie tylko wkurzało. Autor filmu ciągle zmieniał outfit ;p
Alanus Lutinum
19-05-2008, 20:13
Ekipa ładnie zgrana, a ten cały lord to ładnie się wyłożył i mówił exeta res chyba dlatego, że mu się hotkeye pomyliły :p.
Bartholomew
19-05-2008, 20:14
moze sie zalamie i skonczy bocic
Etan Marth
19-05-2008, 20:38
Przeciez on nawet trapa nie mial! lol
LoOOl 335 lvl padl jak totalna lama -.- jak mozna tak pasc leczyc sie exeta res i czekac az go trapna :d total owned to wygladalo jak by jakeis 5 letnei dziecko nim gralo
Master-Mada
19-05-2008, 20:58
Pewnie go spingowali bo nie wydaje mi się żeby tak się zachował normalnie. Taka moja skromna opinia ;p A poza tym ciekawe dlaczego on robi takie pg ciągle i go nie zabijają podczas expienia. Jeszcze troche i naszych Polaków wyprzedzi :P
Multikonciarz
19-05-2008, 21:16
Przecież widać, że pomylił hotkeye, nigdy nie pomyliliście? Ach no tak jak się nie ma pacca i ma się 15 lvl to w sumie hotkey'ów się nie używa bo czarów zbyt wiele nie macie. Pewnie kick, lag, albo całkiem pojebał hotkeye i tyle, a dzieci od razu "nowy czar leczący dla knighta exeta res..." Ładnie padali poprzednicy, a on padł jak lama dlatego, że coś było nie tak, napewno by uciekł bo miał szansę... Większość użytkowników którzy się wypowiadają o hotkeyach ze strachu by wywaliła eq na trawke nie wiedząc co dalej robić albo posrała irl gdyby była na jego miejscu.
Piranezi
19-05-2008, 21:22
ciesze sie , ze padl :D
Dzik Dzik Tadzik
19-05-2008, 21:40
Jeżeli on nie został spingowany to moge śmiało powiedzieć, że to mój idol.
Przecież widać, że pomylił hotkeye, nigdy nie pomyliliście? Ach no tak jak się nie ma pacca i ma się 15 lvl to w sumie hotkey'ów się nie używa bo czarów zbyt wiele nie macie. Pewnie kick, lag, albo całkiem pojebał hotkeye i tyle, a dzieci od razu "nowy czar leczący dla knighta exeta res..." Ładnie padali poprzednicy, a on padł jak lama dlatego, że coś było nie tak, napewno by uciekł bo miał szansę... Większość użytkowników którzy się wypowiadają o hotkeyach ze strachu by wywaliła eq na trawke nie wiedząc co dalej robić albo posrała irl gdyby była na jego miejscu.
jasne kurwa. z 3 lata temu jeszcze, ludzie o polowe mniejszych levelach wychodzili z polowe wiekszych opresji, w o polowe trudniejszych warunkach. bo mieli umiejetnosci, i trzeba bylo o tej grze cos wiedziec, zeby zdobyc 150+ level. a teraz jak ogladam takie cioty na 350 levelu to sobie mysle ze chodz z rok juz nie gralem, to lepiej na uhach i bez hotow bym sobie poradzil tym charem. i nie mow nic o zazdrosci, paccu czy innych pierdolach bo to glupoty jakies.
jedyne wytluamczenie ze to brazul pewno. zreszta tak samo jak autor filmu, nawet polak nie wpadlby na to by zmieniac outfit co 4 sekundy -.-
Michael Rzotkiewka
19-05-2008, 21:58
Ile jeszcze tych tematow z Paulistinha.. jak czytam ten jego nick to od razu mi sie kojarzy ze szmaciarzem Paulista i mnie mdli :confused:
Multikonciarz
19-05-2008, 22:14
swoją drogą ciekawe ile by dostali expa gdyby to był serwer pvp enfo :)
Na 95% został spingowany, przecież przez ostatnie 3 sekundy jego 'żywota' nie robił poprostu nic. Stał w miejscu, nawet 'puff' nie puszczał, a poty na pewno miał, bo wiedział, co się szykuje...
Stary... pierdolisz jak połamany.
Silver już Ci odpisał ^^
michalll
19-05-2008, 22:26
Na 95% został spingowany, przecież przez ostatnie 3 sekundy jego 'żywota' nie robił poprostu nic. Stał w miejscu, nawet 'puff' nie puszczał, a poty na pewno miał, bo wiedział, co się szykuje...
Na pewno wiedział, że przejście na skos z paraliżem uniemożliwi mu leczenie, specjalnie tak zrobił żeby dać się zabić.
Rockelness
19-05-2008, 22:29
Yestes noobem i nie masz pojęcia o Elerze to sie nie wypowiadaj X(
1.Padł już 2 raz przez swoja głupotę od innych playerów (bot go nie wyleczył).
2. Na Morharoth'u po update pragną wyleczyc sie uhami i mial na nim o ile sie nie myle 3 deady (moze 2) -15mln exp
3. Padł 2 razy bez bless bo zapomniał kupić, raz na 302 i spadł do 297 - 20mln exp, i kiedyś z rs na frostach 3 razy (moze 2) pod rzad ale oczywiscie bez blessow to poszlo 20mln expa .... .
Mam nadzieje że filmik sie podoba, bo nie mam zamiaru edytowac głównego posta, zeby taki typ jak tam ktorys @up "Multikonciarz" pisal "haczqer":baby:
PS.Tak, gram na Elerze.
PS.2. Nie został spingowany. Inaczej pingowali by go na frostach gdzie siedzi 10h+ dzinnie...
I TAK, nie ma kolega pvp, nawet jak były uchy to tylko na battlach stał i sie leczył, i jak może nie znać swoich hotkey'ow na 335 lvl (Odp. Bot robi wszystko za niego)
Wiecie w ogóle ile osóbw potrzeba do spingowania gracza? Bo z tego co piszecie wynika że nie macie w ogóle o tym pojęcia
Multikonciarz
19-05-2008, 22:42
Wiecie w ogóle ile osóbw potrzeba do spingowania gracza? Bo z tego co piszecie wynika że nie macie w ogóle o tym pojęcia
może jakiś mały botnecik?
Osób? Z tego co wiem wystarczy 1 ^^. Zapuszczasz bota, który wysyła klientowi niechciany spam, dużoooo spamu i boom :P. Ja się na tym nie znam, ale wydaje mi się, że do pinga nie potrzeba wielu osobników.
A co do Lorda to chyba każdy głupi widzi, że drugi Liam Darkcrosser czy inny pvp mastah to z niego nie jest...
Rockelness
19-05-2008, 22:48
Lolz, 1 program=1komputer=1uzytkownik= yyy miliard??? :baby:
Szczerze mowiac nie mam o tym pojecia i mi to LOTTO, uwalili Frayera co tylko w PA sie umie bawic, juz nawet na jego czesc i naszego rodaka podzielili F. Dragi na okolnir:
1. Resp Paulistinhi
2. Resp Maurolkita.
Zresztą, nikt nam tu nie wmówi ze to był wypadeq przy pracy i ze On ma PvP!
Mateuszek12345
19-05-2008, 23:01
Po prostu chłopakowi nie wyszło co w tym śmeisznego
offtop
monouth fajnego masz noobka
ofc.... wybocony EK i tyle 0 skilla
Az tak tragicznie nie padl. Widzialem gorsze gleby. A co do pingowania. Potrzeba neta z wiekszym uploadem niz download ofiary. Jesli chcesz spingowac np. kogos z neostrada 1 Mb, potrzebujesz lacznie predkosci wysylania 1 Mb/s np 2 neostrady 6 Mb (majace po 512 upload) albo 4 neostrady 1 Mb/s ( majace 256 up) i tak w kolko...
i tez nie prawda
1. Linux
2. Dobry spamer pakietów
3. Dosyć dobre łącze
4. Kumaty Pingujący
Pinio777
20-05-2008, 00:11
Mój pro ziomek potrafiący paść stojąc w pz'cie, spokojnie wyleczyl by sie z czegos takiego... zbic 5k hp to nie takie trudne, tyle ze majac takiego speed'a, klikając na mapke, znalazłby sie przy statku zanim by shooterom exhaused mineło:evul:
@Up:
Macie racje, zero opanowania. 95% wladzy nad kontem ma bot, pozostale 5% to dzialka samego L'P <wpisanie pasów,adresowanie lablów i wysoko rozwinięta umiejetnosc podrózowania statkiem na frosty>
@odnosnie pingowaniaAby spingować wystarczy komputer podłączony do internetu i średniej wielkości botnet, wystarczy tak i z mocą około 10 Mb/s, żadne łącze nie da możliwości odbioru innych pakietów. Pingowanie poprzez tradycyjny ping mija się z celem, ale myślę że 10 osób jest w stanie spingować gracza.
@odnośnie filmu
Paulistinha padł bo dostał paraliża i poszeł na skos. Po takim kroku można się leczyć dopiero po 2 sekundach (sic!), jedynie podczas kroku mógł walnąć exane mort. W ogóle leczył się cholernie niemrawo, jednak jedna sytuacja to mało by oceniać skilla ludzi, biorac pod uwage że ma on paru ownerów.
Dla tych co myślą ze przy starej tibii byłoby go łatwiej zabić. No way. Trafienie go z paralyza albo z sdeka graniczyłoby z cudem. Dodatkowo podczas ruchu na skos na paralizu nie mozna było trafiać z sd. Biorac jeszcze pod uwagę uhanie sie za 1,5k bylby jak czolg - ekipa by musiala byc 3 razy taka i miec takie zgranie jak ta. Poza tym gratuluje.
Tuhamiid
20-05-2008, 01:23
@up
Ty padles? Czy moze bot zawiodl ?
Banished: until May 28 2008, 12:14:15 CEST because of using unofficial software to play
Multikonciarz
20-05-2008, 01:30
tak czy siak zbytnio się tym, nie przejął - jest godzina 1:20 on jest oczywiście online, a godzina ostatniego zalogowania to 12:15:41 CEST czyli jest około 13 godzin online, jakby myśleli to teraz by lognęli wszyscy i znowu go powinni ubić, no bo chyba raczej nie siedzi i gra tylko bot to za niego robi, a nawet jakby siedział to po tylu godzinach nie byłby w stanie sobie z nimi poradzić...
btw może mi ktoś wyjaśnić co dają te blokady w firewallu, czy one pomogą przed pingowaniem, używam comodo firewall i są tam jakieś opcje "Attack Detection"??
Dabek_trick
20-05-2008, 09:00
Zachował się tak jakby pierwszy raz grał tą postacią manualnie -.^
<wpisanie pasów,adresowanie lablów i wysoko rozwinięta umiejetnosc podrózowania statkiem na frosty>
Nawet do tego już skrypty porobili xD
po prostu own3d!
Co tu polemizowac, botchar i tyle ;)
leczyl sie tez tyle o ile, co bylo widac, myslac ze go nie ubija, bo ma duzo hp, a tu niespodzianka
o,o
p.s. Tez sie zgadzam co do tych outfitow, troche denerwujace :p
Teon_Aldorian
20-05-2008, 17:59
no no gratulacje we 2 iść na ~15 osób i to jeszcze knightami a padł jak ostatni noob po 300 lvl sie oczekuje czegoś więcej widac ze na bocie wbijał lvl
Po przejściu na ukos gdy ma się paraliż nie można się uleczyć ze 2 sekundy, dlatego padł. Proste.
DuRi_Zmc
20-05-2008, 18:53
Zal mi 50% tych którzy sie wypowiadaja
Smieszą mnie wasze posty ze zrobil chara na bocie lol
Jezeli on robi moze wy zrobicie?aaa zaraz bedzie wymowka ze wolisz rl i takie tam.
Przeciez wiadome ze 335ek by tak nie leczyl sie jak sierota no nie?
Ping rox
TO NIE JEST BOTCHAR KURWA. Gra nim z 5 osob przynajmniej, ludzie noo..
2 osoby. Po co się odzywasz gdy nic nie wiesz?
czytales poradnik jak byc fajnym?
Multikonciarz
21-05-2008, 15:09
czytales poradnik jak byc fajnym?
Czytam codziennie przed spaniem i rano jak się obudzę, a masz jakieś nowe części?
Dowiedziałem się jak to było - W Brazylii w pewnym kasynie "Tipja Cassino que pasa" na jednym automacie jest tylko postać Lord'Paulistinha, wrzucasz 10 pesos i jedziesz! Kto dednie na frostach kończy u właściciela kasyna w pokoju z jego psami jako ich karma... Nie ma innego wyboru oprócz frostów tylko jakiś dzieciak został zjedzony prze psy bo się za bardzo oddalił tą postacią i padł.
Dragones5
21-05-2008, 15:23
No coz wlasnie obejrzalem caly filmik i powiem jedno, padl jak szmata... Tak w ogole po chuj on odpalal pk jak poszli w 2 ek? Co oni chcieli osiagnac to ja nie wiem. A z ta ekseta res to sam juz nie wiem ale wydaje mi sie, ze wczesniej byl cos blokowac wiec ustawil exeta res. Po czym poszedl na ta ekipe i chcial walnac exori grana ale zapomnial przestawic... Innego pomyslu nie mam no chyba, ze jest tak jeb*ety, i zabija exeta res...
Vademecum
21-05-2008, 21:17
chlopak zostal stworzony do expienia a nie do zabijania jak by chcial zabijac zrobil by sorca proste nie? a co do pinga to po chuj pingowac jak wystarczyl im paraliz jednego druida , exeta to pomylka chyba kazdemu sie zdarza pomylic hotkey no nie?
Multikonciarz
21-05-2008, 22:16
chlopak zostal stworzony do expienia a nie do zabijania jak by chcial zabijac zrobil by sorca proste nie? a co do pinga to po chuj pingowac jak wystarczyl im paraliz jednego druida , exeta to pomylka chyba kazdemu sie zdarza pomylic hotkey no nie?
Nie, nie każdemu się to zdarza, na tym forum są sami profesjonaliści którzy w momencie walki każdą opcję sprawdzili wcześniej i nigdy by nie padł żaden haj lewel gdyby oni nim grali... Ich motto to "Pamiętaj przed akcją przeanalizuj każdy sqm i to dwukrotnie żeby nie było niespodzianek w nieoczekiwanym momencie".
@up
Etoric odpadl i Ty na jego miejsce przyszedles??? Za duzo juz w tym temacie postow napisales??? Moze i to nie moja sprawa, ale Twoje posty niezle w*****aja, bo to co czasami piszesz to jest jedna wielka kupa.:confused:
@Topic
Zeby nie bylo, ze nic nie napisalem na temat filmu. O Lordzie bylo wiele spraw jak bije rekord w straceniu expa.... jak pada na 300 lvlu i teraz to...
Jesli 2 sekundy jest jak przejdzie na ukos po paralizu to po co to zrobil? Przeciez jak rozjebali ten team z ktorym przyszedl to zamiast uciec cofnac to on jeszcze wszedl w te krzaki. Za nim rzucili paraliz mial jakies 6 sekund,bo dopiero potem go rzucili pierw jakies m walle poszly. Kolesiowi hotkeye sie pomylily tak racja to tylko czlowiek, ale ja on 335 lvl ma i gra ta postacia to juz palce same z przyzwyczajenia naciskaja hotkeye nie sadzicie. Kurde rozpisalem sie, a i tak nie wbije tego wam do tych pustych lepetyn (bez obrazy).:confused:
P.S. Ten u gory nie komentuj mojego posta, bo ja Twoje obserwuje juz dlugo i stad moja opinia, ze to jedna wielka kupa. Wiec nie odgrywaj sie w ogole nie pisz na temat tego posta tylko wez sobie moja krytyke do Serca. I nie probuj sie odgrywac tylko przyjmij to jak mezczyzna. :confused:
Wg mnie to nie wina lorda, ze padl. Mozliwe, ze akurat mu sie cos z hotami pojebalo, mozliwe, ze gral sharer, ktory mial inne hoty. Przeciez nawet jakby w trapie byl, to by raczej nie padl. Taki team mialby male szanse, zeby go na combo sciagnac. Widzialem na shanerze wojne i ~200 lvla bilo chyba z 15 osob (100-150 lvle) i nie mogly go sciagnac, a tu mowimy o 335!
Ale ten film nie ukazuje tylko deada lorda.
Swietny team, wspaniale zgranie. Nie pamietam ilu dokladnie ich tam bylo, ale robili niezla zadyme. Mozliwe, ze bot, ale nawet jesli, to niezle im to wyszlo.
Jedni umieją expic, a inni mają dobre pefałpe~*
Robicie z tego sensacje jakbyście i mówicie, że grał nim jakiś dzieciak.
Jestem ciekaw jak wy byście sie zachowali w takiej sytuacji.
Znoobil ? Tak ;d ale każdemu może sie zdarzyć... Pamietajcie o tym ;]
Schrenker
22-05-2008, 16:02
Może mi ktoś powiedzieć jak odtwarzać te filmy bo jestem nowy;(
O Maj Gad. Odtworzysz je za pomocą TibiCAM ;x
Święta racja...poprostu trzeba obejrzeć ^^ 8o
Wg mnie to nie wina lorda, ze padl. Mozliwe, ze akurat mu sie cos z hotami pojebalo, mozliwe, ze gral sharer, ktory mial inne hoty. Przeciez nawet jakby w trapie byl, to by raczej nie padl. Taki team mialby male szanse, zeby go na combo sciagnac. Widzialem na shanerze wojne i ~200 lvla bilo chyba z 15 osob (100-150 lvle) i nie mogly go sciagnac, a tu mowimy o 335!
Ale ten film nie ukazuje tylko deada lorda.
Swietny team, wspaniale zgranie. Nie pamietam ilu dokladnie ich tam bylo, ale robili niezla zadyme. Mozliwe, ze bot, ale nawet jesli, to niezle im to wyszlo.
Chyba kpisz. Obecnie na ściągnięcie 200 ek wystarcza 10ciu 100-120 lvl sorkow, nie musza nawet uderzac kombo, wystarczy ze w miare regularnie wala z SD + wand + summony :)
Ekipa ładnie zgrana, a ten cały lord to ładnie się wyłożył i mówił exeta res chyba dlatego, że mu się hotkeye pomyliły :p.
rly? ja myslalem ze myslal ze exeta res to do leczenia
@up
summonow????
Co jak co ale nie widzialem jeszcze 200 ek lanego z summonow :X
Film fajny. Ładnie zgrana ekipa :P
@LP
n00b :P
Co jak co ale nie widzialem jeszcze 200 ek lanego z summonow :X
na jamerze strapowany 150 ek padł miedzy innymi od FE... gdzieś na youtubie jest nawet filmik...
Legendanebuli
23-05-2008, 21:56
Ping rox
A więc twierdzisz że on był spingowany? Gdyby został spinowany, stałby w miejscu. Poprostu czy to jest 330 ek, czy to jest 130 ek, leczy się tyle samo, a do tego dostał paraliża przechodząc na skos. A do tego, niech ludzie z non pvp, ale kolesie którzy wbili 50 lvle się nie odzywają, bo pierdolicie głupoty, a gówno wiecie
Dostał paraliża w dobrym momencie jak przechodził na skos i nie mógł się leczyć przez kilka sekund i padł :) dobre zgranie.
Gram na tym serwie co nieco i wiem cos o wojnach tutaj. NIe mial szans jak dostal tym paralizem bo ani sie uleczyc ani nic zrobic szkoda ze inni z Lucis Ferre (Jego Gildia) nie leczyli go. Dzisiaj bylo open battle i znowu padl... Osobiscie jetem za Last Emperor I jak na razie oni wygrywaja ;p
Paulistinha juz drugi raz sie ładnie wyłożył....
wcześniej jeszcze na hellgate na 300 lvlu jak wszedł sam do ich roomu
na tym filmiku też widać jak ogarnia gre.... niektórzy na ots nawet mają lepsze pvp
Granteon
24-05-2008, 13:59
on ma tylu ownerow, ze placisz 5 i grasz godzine.
Hahaha :D:D
DuRi_Zmc
24-05-2008, 17:21
Character Deaths
May 24 2008, 08:50:36 CEST Killed at Level 335 by Lady'Yumi
and by Ravera Madeah
LALALALALALLA ide poszukac film hahaahha :D:D:D
bajerfull
24-05-2008, 17:27
jest temat obok. przeze mnie zalozony. ewentualnie tibia.de
wlasnie dlatego nie bede bocic :D
Silver Kay
24-05-2008, 22:33
on ma tylu ownerow, ze placisz 5 i grasz godzine.
chyba on im płaci ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.