zaloguj się

Pokaż pełną wersje : ZŁodziej

smycz977
19-05-2008, 20:55
SHADOW OF THE CANDIA TO ZLODZIEJ !!! UKRADL MI PLATE ARMOR !!! PROSZE O ZEMSTE I ODDANIE Z JEGO CIALA PLATE ARMOR !!!

zdarzyło sie to tak : spotkalem go i pokazal mi fajny armor , a ja mu swoj na chandel ( to nbylo w przedzielonych miejscach ) i wtedy rzucil jakis czar rze nie moglem podniesc plate armora i mnie ten czar odpychal . wtedy on go zabral . widzialem jeszcze 5 osub kture tego doswiadczyly :/ sry za pisownie ale jestem wsciekly !!! powtarzam :
SHADOW OF THE CANDIA TO ZLODZIEJ !!! UKRADL MI PLATE ARMOR !!! PROSZE O ZEMSTE I ODDANIE Z JEGO CIALA PLATE ARMOR !!!

Arcan
19-05-2008, 20:58
Mhm... woń nędznej prowokacji.

Undeadzik
19-05-2008, 21:15
Marna nie wyszlo ci. ocena: 0/10;)

smycz977
19-05-2008, 21:27
@UP
o co ci chodzi ???

neopostman
19-05-2008, 21:29
@UP
o co ci chodzi ???

Jak jesteś na tyle upośledzony umysłowo to powiem, że chyba mu chodzi o twoją głupotę i istotę niemyślenia:baby::baby:.

Barosa7
19-05-2008, 21:37
@Up
On oceniał prowokację.... :baby:

@Down
Może...

neopostman
19-05-2008, 21:44
@Up
On oceniał prowokację.... :baby:

Ale prowokacja to tylko skutek tego, o czym powiedziałem ; ).

Undeadzik
19-05-2008, 22:00
Smycz ty jestes taki glupi czy tylko udajesz ? ;(
Chyba kazdy. normalny czlowiek sie domysli ze ocenialem prowokacje :D

Valisha
19-05-2008, 22:14
SHADOW OF THE CANDIA TO ZLODZIEJ !!!

Candia - i wszystko jasne... ;o

a czemu wszyscy uważacie od razu, że to prowokacja..?
może to po prostu newbie...;d

bo w sumie będąc newbie też się na to nabrałam... ;d

@down
oj, uwierz mi, znam kilka osób, które piszą podobnie, a są w miarę normalne... ^^
chociaż w sumie.. może i masz rację.. ;p

Undeadzik
19-05-2008, 22:20

zdarzyło sie to tak : spotkalem go i pokazal mi fajny armor , a ja mu swoj na chandel ( to nbylo w przedzielonych miejscach ) i wtedy rzucil jakis czar rze nie moglem podniesc plate armora i mnie ten czar odpychal . wtedy on go zabral . widzialem jeszcze 5 osub kture tego doswiadczyly :/ sry za pisownie ale jestem wsciekly !!! powtarzam :

@up

dlatego ;)
Analfabet by tak nawet nie napisal, no chyba ze chory umyslowo

Asash
20-05-2008, 10:55
Skocz z mostu, skocz z siedziby CIPów, pobij matke krzeslem, nie graj w tibie.

Erhion
20-05-2008, 15:27
Ja bym zgłosił na policje, bo poważna sprawa. W końcu to kradzież nie?:o