Pokaż pełną wersje : Trening na non-pvp? CO zrobic??
Piotrek Ziom'al
21-11-2004, 16:07
Od niedawna gram na calmerze bo mam tam troche kumpli.
Jako profesje wybrałem paladyna, zrobilem 20 lvl, 12 mlvl i skille 60/50.
Juz niewiem, na jakich potworach trenowac i czy starzy paladyni ze światów non pvp mogą mi cos doradzic. Które potwory mają duzo życia, nie przesuwają parceli i nie zranią mnie zbytnio itp. Mam nawet fundusze na to by kolega sorcek ihał potwory, gdy im będzie ze mną cieżko. Prosze o szybkie odpowiedzi. BTW. Gildia Black Angels of Death poszukuje członków lvl najlepiej 20+ xD
Wez speary i zasuwaj do kopalni w kazz na soldy, lub nabij 30 lvl, pocwicz troszke shieldinga przy okazji, po czym mozesz udac sie do Molts i tamtejszy monk wyrazi chec trenowania z Toba.
Mozna jeszcze probowac ciagle na rotach ze spearami...;)
Nigdy nia grałem na non pvp ale kiedys czytalem ze ludzie trenuja tam z Cyklopami. Polecam mount sternum albo okolice mintwalin.
Piotrek Ziom'al
21-11-2004, 16:54
Z cyclopami jest nawet nieźle ale czasem mi przywalą mocno w gromadach :P
Myślałem nad tym, żeby pójść na slimy i bić klony do upadlego, oczywiście zrobić troche destroy fieldów i trenić spokojnie, ale mam pytanko czy slime przesuwa parcele i inne pierdoły??
Tak slimy przesuwaja, kazdy potwór od ghula i valkiri wzwyz przesuwa badz niszczy parcele boxy itd. Najlepiej trenowac z cycem + wolf jakis.
cycki najszybciej ...
w Mont Streum (czy jakoś tak ;P ) jest taki jeden fajny resp ~4 cyców zamknięty 1-kratkowym korytarzem, stajesz na końcu korytarza, cyce same się respią i podchodzą pojedyńczo.
Ithelios
21-11-2004, 18:51
cycki najszybciej ...
w Mont Streum (czy jakoś tak ;P ) jest taki jeden fajny resp ~4 cyców zamknięty 1-kratkowym korytarzem, stajesz na końcu korytarza, cyce same się respią i podchodzą pojedyńczo.
Jeśli cyce to polecam podziemny obóz koło Thais.Wejście znajduje się na północ od tego miasta.Są tam "pokoje" z przejściem na jedną kratkę i jeśli będziesz odpowiednio między nimi kursował to przy 800 graczach na serwie,będzie się utrzymywał stały resp i nawet nie będziesz musiał czekać.
Z cyclopami jest nawet nieźle ale czasem mi przywalą mocno w gromadach :P
Myślałem nad tym, żeby pójść na slimy i bić klony do upadlego, oczywiście zrobić troche destroy fieldów i trenić spokojnie, ale mam pytanko czy slime przesuwa parcele i inne pierdoły??
Dobrym miejscem do tego rodzaju treningu jest gorka z slimami kolo respu behlodera na bagnach.
Ja gram na serwerze non-pvp ryckiem ale moj brat jest palkiem to troche pomoge :P Wiec tak idziesz do mount sternum kolo thais na drugie pietro i tam przed mostkiem nad lawa jest taki cienki (na 1 kratke szeroki) korytarzyk prowadzacy do gory. Stajesz na koncu niego i cyce same przylaza :P
Piotrek Ziom'al
21-11-2004, 19:18
Wielkie dzięki wszystkim, co się wypowiedzieli i mi pomogli. Chyba przeprowadze się do thais :P
Właściwie ten temat można kontynuować, pomoże wielu zagubionym paladynom na non pvp :)
Może napisze poradnik o treningu na non pvp :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.