zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Inne Sonda!

Xerden
20-05-2008, 20:15
Dobra, jeden film z keyem jest już tu od tygodnia. Rozumiem zeby byl przez 5h, 1 dzien, ale tydzien?! Czy modkowie już w ogóle tu nie zaglądają? Jeśli tak, to po co są? Pewnie od tego żeby czasem wlepić komuś punkty karne za przeklenstwo. Zapomniał bym dodać że co nie wejde w jakiś temat to oczywiście "za.pl"
Głosujcie ;]

mc200
20-05-2008, 20:23
W ogóle nie zajrzy ewentualnie jak bardzo będzie mu się nudziło, będzie padał deszcz i nie będą działać żadne strony oprócz forum.tibia.pl i działu Filmy.

Vasudanin
20-05-2008, 21:06
Jakich oczekiwałes odpowiedzi?

@

Niech zrobią nowy nabór. Tych nie wypieprzą...Ehhhh zaraz chyba tutaj jest prawdziwa korupcja, nie płacą więc modkowie po prostu nie siedzą. (Tak jak był teni "niby" zart TORG'a w który i tak zabardzo mi się wierzyć nie chce. No ale nie nam to osądzać jak to ktoś mądrze rzekł.)

Multikonciarz
20-05-2008, 21:42
A ja muszę powiedzieć, że siedziałem kiedyś w nocy i ktoś założył z 5 różnych kont i zaspamował prawie całe forum, włączając funkcję "Nowe posty" było 5 stron spamu no i wszystko w nocy po kolei moderator/-rzy usuwali, a nie zostawiali takiego czegoś jak "Temat/Post został usunięty" wy myślicie, że ich nie ma ale oni są i wykonują kawał dobrej roboty, jeśli byście tylko raportowali tematy z wirusami czy innym badziewiem, a nie pisali żadnych postów to te tematy by szybko znikły z pierwszej strony...

DuRi_Zmc
20-05-2008, 21:45
Sam napisales ze to bylo kiedys
Teraz jest teraz i gówno robią :baby::baby:

kombossik
20-05-2008, 21:48
Nie wiem czemu wam nie pasują ci moderatorzy którzy teraz funkcjonują przecież świetnie wykonują swoją pracę , w żadnym z działów nie ma keyloggerów (z czego sie baaaaardzo cieszę) na prawdę nie wiem o co wam chodzi , przecież Oni siedzą cały czas przy kompach i ładnie pracują każdy bezsensowny temat/post jest usuwany od razu , wręcz natychmiastowo , więc jestem zadowolony z pracy naszych ukochanych moderatorów (PS I LOVE YOO - JOKE)

A tak na prawdę to ----->> Ironia !!!

Barosa7
20-05-2008, 22:00
@Multikonciarz
Ta, byłem przy tym, zraportowalem z 40 jego postów, ale że nie skutkowało, natychmiast poinformowałem jednego z Supporterów tibia.pl w grze ;p ciekawe czy pomogło ;p

Even
20-05-2008, 22:07
Nigdy! A mogę pozdrowić kogoś przy okazji?:D

DuRi_Zmc
20-05-2008, 22:11
Jak są to i tak gówno robią tylko wstawiają pkt

Slythia
20-05-2008, 22:38
@Multikonciarz
Ta, byłem przy tym, zraportowalem z 40 jego postów, ale że nie skutkowało, natychmiast poinformowałem jednego z Supporterów tibia.pl w grze ;p ciekawe czy pomogło ;p
Support to zwykli uzytkownicy... Maja tylko inny podpis pod nickiem i wlasne forum. Nie mozemy kasowac tematow, ani postow. Tylko raportowac.

@down
Prosic modkow na gadu o usuniecie tego i tego tematu? Po jakim czasie pojawilby sie taki czerwony znaczek stop...

Barosa7
20-05-2008, 22:40
Ja wiem że Aerie ma kontakt do Modków ;p

19MaLy08
21-05-2008, 13:28
Ludzie wchodząc tu powinni nie bać się, że ktoś ukradnie im p seta, ale sciągać i oglądać.
Ja wchodząc tu nie szukam ciekawych filmików, tylko filmików bez keya.
Niestety...

Multikonciarz
21-05-2008, 15:29
Ludzie wchodząc tu powinni nie bać się, że ktoś ukradnie im p seta, ale sciągać i oglądać.
Ja wchodząc tu nie szukam ciekawych filmików, tylko filmików bez keya.
Niestety...

masz rację, później to trzeba z 5 rund robić z haczetami na fibulę żeby zarobić na plejtfulseta a darmowej "ruszczki" npc nie daje po raz drugi. Życie jest ciężkie :|

Pirk
21-05-2008, 18:22
Przeciez Tu Wogole Nie Ma Czystych Filmow -.- Co Drugi To Keylogger
Po Co Wogole Jest Temat Z Filmami Jak Tu Nikt Sie Tym Nie Zajmuje -.-

KoXiS
21-05-2008, 20:08
Nie mam ochoty kolejny raz sluchac o pracy modkow. Prawda ociagaja sie i maja zycie prywatne, ale jesli tak to po co zakladali to forum jak nie maja na nie czasu? Wlasnie o to chodzi zaslaniaja sie zyciem prywatnym, ale po co tworza te forum w takim razie? Dla wlasnej satysfakcji, ze sa lepsi od innych tutaj??? Niech zamkna te forum i tyle. Jacys normalni ludzie, ktorzy maja czas po jakims czasi stworza cos nowego i problem z glowy, bo pewnie zaraz modek wbije i nagada "ee becze mamo mam zycie prywatne nie siedze tu 24 h blablabla" Skasowac forum i juz, a nie beda pierdolic jakies oszczerstwa i ochlapy klamstw

Ad3k
22-05-2008, 00:07
Odświeżam bo może modkowie nie widzą tego tematu? Założony 20 maja a dziś jest 22! Brawo za Waszą piękną pracę i oddanie dla tego forum. Tibia.pl schodzi na psy, w sumie co im zależy jak nie są już supported. Jak wielokrotnie powtarzam: nie wiem co za ludzie zostali wybrani na modków skoro ostatnio nawet tu nie zaglądają. Podczas ostatniego naboru zgłaszałem się na modka opiekującego się głównie filmami (jak pewnie wiele osób) no ale po co wybierać nowych? Zagłosowałem że temat nie zostanie usunięty i zobaczymy czy się sprawdzi. Codziennie będę go odświeżał i ciekawe kiedy ktoś zareaguje.
@Down
Będę codziennie odświeżał aż tematy z key loggerami nie zostaną usunięte i/lub nie dostane bana

@Edit
Sorry za moje wszystkie posty pisane dziś w nocy ale byłem pod wpływem alko. Wybaczcie za głupote

Even
22-05-2008, 00:35
zaaaaaaaamknij jaaaaaapeeeeeeeeeeeeeeeeee i nie spamuj! ch@#$%^&j nas to obchodzi, że chciałeś być modkiem tego syfixu

Slythia
22-05-2008, 00:51
Prosze, odpuśćcie.

Nie znacie modkow... Nie wiecie, kim sa, czym sie zajmuja... Nie wiecie takze tego, co sie dzieje wsrod nich.

Latwo jest oceniac, prawda? Spojrzcie moze najpierw na siebie, potem na innych... Nikt nie jest idealny.

Ja zauwazam prace moderatorow... Nie moga byc przeciez wszedzie i zawsze.

Prawda jest, ze zle sie dzieje, lecz krytykowanie wszystkich (oczywiscie procz siebie) nic nie da.

Xerden
22-05-2008, 01:21
Nie oceniam innych. Po prostu jeśli mają jakieś problemy i nie mogą zaglądać na forum etc. (co moge wywnioskować z twojego postu) dlaczego są modkami? Dla picu? Może zróbmy nowy nabór na modów do tego działu? Jeśli nie mają czasu na zaglądanie tu etc. to na chuj wgl są modami? Nie lepiej ich zastąpić kimś, kto będzie miał na to czas?

Slythia
22-05-2008, 01:30
Nie oceniam innych. Po prostu jeśli mają jakieś problemy i nie mogą zaglądać na forum etc. (co moge wywnioskować z twojego postu) dlaczego są modkami? Dla picu? Może zróbmy nowy nabór na modów do tego działu? Jeśli nie mają czasu na zaglądanie tu etc. to na chuj wgl są modami? Nie lepiej ich zastąpić kimś, kto będzie miał na to czas?
Jak zapewne Ci wiadomo obecnie trwa strajk modków. Objawia się wlasnie tym, co obserwujesz - brakiem ich aktywnosci. Oczywiscie, jest pare osob, ktore nadal moderuje, lecz forum jest zbyt duze i powstaje zbyt wiele tematow, by mogli sobie dac rade.

Dlaczego nie ma wyborow? Nie wiem. Jesli administratorzy zechca to takie wybory sie odbeda. Byc moze trwaja wlasnie teraz. Ktoz to wie?

Wiec zamiast bezczynnie siedziec i marudzic zacznijmy im pomagac. Wystarczy, ze kazdy bedzie sie pilnowal, by nie spammowac. Jest dostepna opcja raportuj - dlaczego nie mielibysmy z niej korzystac? Im wiecej raportow dot. danego posta - tym szybciej zostanie on skasowany. Nastepny post nic nie da...

Xerden
22-05-2008, 01:39
Jak zapewne Ci wiadomo obecnie trwa strajk modków. Objawia się wlasnie tym, co obserwujesz - brakiem ich aktywnosci. Oczywiscie, jest pare osob, ktore nadal moderuje, lecz forum jest zbyt duze i powstaje zbyt wiele tematow, by mogli sobie dac rade.

Dlaczego nie ma wyborow? Nie wiem. Jesli administratorzy zechca to takie wybory sie odbeda. Byc moze trwaja wlasnie teraz. Ktoz to wie?

Wiec zamiast bezczynnie siedziec i marudzic zacznijmy im pomagac. Wystarczy, ze kazdy bedzie sie pilnowal, by nie spammowac. Jest dostepna opcja raportuj - dlaczego nie mielibysmy z niej korzystac? Im wiecej raportow dot. danego posta - tym szybciej zostanie on skasowany. Nastepny post nic nie da...

O strajku nic mi nie wiadomo. Czemu niby strajkuja?:D Chcą podwyżek jak nauczyciele czy co ? :D Dobra, raportowanie, ale ile można raportować? Raportuje pare osób dziennie a tematy stoją po tydzień. I niby co, mamy im pomagać po przez raportowanie? Nie wiem do czego to zmierza. Dobra, to powiedz to nastoletnik "hakerom" - żeby się pilnowali i nie spamowali forum tematami z badziewnymi keyami;) Aha, "Im wiecej raportow dot. danego posta - tym szybciej zostanie on skasowany." Czyli żeby temat został skasowany w ciągu miesiąca potrzba jakiś 100 000 000 raportow? Czy jak?

Slythia
22-05-2008, 01:44
O strajku nic mi nie wiadomo. Czemu niby strajkuja?:D Chcą podwyżek jak nauczyciele czy co ? :D Dobra, raportowanie, ale ile można raportować? Raportuje pare osób dziennie a tematy stoją po tydzień. I niby co, mamy im pomagać po przez raportowanie? Nie wiem do czego to zmierza. Dobra, to powiedz to nastoletnik "hakerom" - żeby się pilnowali i nie spamowali forum tematami z badziewnymi keyami;) Aha, "Im wiecej raportow dot. danego posta - tym szybciej zostanie on skasowany." Czyli żeby temat został skasowany w ciągu miesiąca potrzba jakiś 100 000 000 raportow? Czy jak?
Duzo o strajku nie wiem... Jedyne co, to moge sie domyslac, lecz na razie wole tego nie pisac.

Raporty... Jak Ci zapewne wiadomo administratorzy/moderatorzy widza dzial "reported posts". Im wiecej raportow tym wyzej znajduje sie dany post na liscie. W ten sposob zapewne szybciej zostanie usuniety.

Co do spamu... Ostatnio widze, iz kazdy chce dodac wlasnie "3 grosze" w kazdym temacie. Co z tego, ze odpowiedz juz padla lub wypowiedz ogranicza sie do "wyjdz"...

Xerden
22-05-2008, 01:51
Duzo o strajku nie wiem... Jedyne co, to moge sie domyslac, lecz na razie wole tego nie pisac.

Raporty... Jak Ci zapewne wiadomo administratorzy/moderatorzy widza dzial "reported posts". Im wiecej raportow tym wyzej znajduje sie dany post na liscie. W ten sposob zapewne szybciej zostanie usuniety.

Co do spamu... Ostatnio widze, iz kazdy chce dodac wlasnie "3 grosze" w kazdym temacie. Co z tego, ze odpowiedz juz padla lub wypowiedz ogranicza sie do "wyjdz"...

Co do takiego spamu, o którym wspominasz - też mnie do denerwuje.. ale cóż.. co zrobić.. Jeśli jest temat z keyem to każdy codziennie dopisuje X posta "keylooger"(nie wiem po jaką cholere) i temat utrzymuje się na 1 stronie.. Ten temat jednak nie odnosi sie do problemu spamu, a raczej do problemu z nieaktywnymi modkami. No co do raportów to wiem, lecz chyba są ślepi, aby nie widzieć problemu w dziale filmy (nie wiem jak jest w innych dzialach)

Nevemu
22-05-2008, 08:22
Niestety, liczba "sztucznych" linków do filmów jest ogromna. Czasem taki temat stoi 1-2 tygodnie.
Zdarza się, nawet jak przeglądam tematy wulgaryzmy wobec ludzi, który właśnie dali "sztuczny" link.
Sami łamiecie regulamin, a chcecie aby coś moderatorzy robili.
Bardziej bym był za zaostrzeniem zasad. Aby ludzie się wreście nauczyli, że tu nie są bezkarni.

Xerden
22-05-2008, 11:58
Niestety, liczba "sztucznych" linków do filmów jest ogromna. Czasem taki temat stoi 1-2 tygodnie.
Zdarza się, nawet jak przeglądam tematy wulgaryzmy wobec ludzi, który właśnie dali "sztuczny" link.
Sami łamiecie regulamin, a chcecie aby coś moderatorzy robili.
Bardziej bym był za zaostrzeniem zasad. Aby ludzie się wreście nauczyli, że tu nie są bezkarni.

To od czego oni niby są..? Nie porównuj tu wulgaryzmu do keyow..

Slythia
22-05-2008, 13:53
To od czego oni niby są..? Nie porównuj tu wulgaryzmu do keyow..
Spam, wulgaryzmy, keye... To wszystko jest lamaniem regulaminu. Jezeli bedziemy tego sami unikac to ci moderatorzy, ktorzy pracuja, beda mieli mniej zajec... I byc moze uda im sie wreszcie usunac "filmy".

Silver Kay
22-05-2008, 14:07
modki maja wszystko w dupie :D

Silver Kay
22-05-2008, 14:16
Spam, wulgaryzmy, keye... To wszystko jest lamaniem regulaminu. Jezeli bedziemy tego sami unikac to ci moderatorzy, ktorzy pracuja, beda mieli mniej zajec... I byc moze uda im sie wreszcie usunac "filmy".

jak im sie uda usunac "filmy" to beda dawac tematy z keyami do innych dzialow i wtedy będą jeszcze dłużej niż ktoś je usunie a tak wiadomo że większośc jest w tym dziale i trzeba uważać ;)

Wald_Kerius
22-05-2008, 14:37
Po 2 dniach, to jeszcze nie tak zle

btw. To nie to, że nam się nie chce moderować, tylko że powstał pewien konflikt który nie tak łatwo jest zażegnać a o którym tu się rozpisywać nie będę.

G17
22-05-2008, 15:10
oni mają nas w dupie
co drugi link to kaylogger w stylu
www.tibiacam.zal.pl

Slythia
22-05-2008, 15:28
oni mają nas w dupie
co drugi link to kaylogger w stylu
www.tibiacam.zal.pl
To moze zamiast mardzic pomozmy im w pracy, miedzy innymi nie piszac takich bezsensownych postow? Raportowanie wcale nie jest takie trudne...

Even
22-05-2008, 16:55
Raportowanie jest w 80% bezskuteczne, zatem lepiej jest się zabawić i napisać jakiegoś bezsensownego/głupiego posta:)

Slythia
22-05-2008, 19:03
Raportowanie jest w 80% bezskuteczne, zatem lepiej jest się zabawić i napisać jakiegoś bezsensownego/głupiego posta:)
Uwierz, raportowanie jest skuteczne ; ). I kilka razy zostalo mi to udowodnione...

Poza tym, bawi cie pisanie bezsensownych postow? Oraz pozniejsze ich czytanie? Mnie nie...

Hugo
22-05-2008, 19:41

Ale jaki ja mam wpływ na to, czy jakiś Pro Hacker zrobi sobie 5 kont, z których zaspamuje forum 3x w tygodniu?
Takie coś powtarza się notorycznie od dłuższego czasu na tym forum, a tematy przez nich stworzone stoją po tydzień, dwa, bo nikt tego nie usunie.
Który jak który dział, ale ten powinien być naprawdę dobrze kontrolowany, ze względu na to, że chyba tylko tutaj używane są masowo linki zewnętrzne.

Slythia
22-05-2008, 19:46
Ale jaki ja mam wpływ na to, czy jakiś Pro Hacker zrobi sobie 5 kont, z których zaspamuje forum 3x w tygodniu?
Takie coś powtarza się notorycznie od dłuższego czasu na tym forum, a tematy przez nich stworzone stoją po tydzień, dwa, bo nikt tego nie usunie.
Który jak który dział, ale ten powinien być naprawdę dobrze kontrolowany, ze względu na to, że chyba tylko tutaj używane są masowo linki zewnętrzne.
Nie, lecz masz wplyw na to, kiedy moderator dokopie sie do tych filmow. Im mniej bedzie spamu na forum to szybciej keyloggery beda usuwane..

!Slan!
22-05-2008, 20:11
Moderatorzy śpią :x :confused:

adiadi
22-05-2008, 20:50
Albo już rozpoczeli Holidays :D

thelolmaker
22-05-2008, 21:10
Moderatorzy dużo rzeczy usuwają nie pozostawiając po tym żadnego śladu... Temat z filmami rzeczywiście zastanawia bo sam już kilka dni temu raportowałem niektóre tematy i dalej one są, no ale w końcu nie możemy im zabronić strajkować :)

Flamon
22-05-2008, 21:49
E tam co wy chcecie : D Fajnie że co drugi temat to key bo można się w "Fail"'e bawić x]

Granteon
23-05-2008, 10:19
No faktycznie, okazało się, że nie mam racji, bo zaznaczyłem, że za 3 dni ;D