zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Serwer Cala prawda o Ancienciq

Daraf
20-05-2008, 21:49
O to film przedstawiajacy jak zachowuje sie 5 najwyzszy lvl w Tibii.
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=szqmliqydcznzo9c

Master_Noob
20-05-2008, 22:13
owned :D Nie wiem z kogo się bardziej śmiać

22:07 Ancienciq [317]: exana mort """12:27 Van'Blaze [200]: lom 12:27 Van'Blaze [200]: to ma twoja stara 12:27 Van'Blaze [200]: w pizdzie
22:07 Van'Blaze [199]: Utani hur "" 12:27 Ancienciq [316]: psy to masz w dupie kurwa

Coozeman
20-05-2008, 22:16
Oboje są wyśmienici :p Popisali się równo xD Hotkeye rox <33

Dzik Dzik Tadzik
20-05-2008, 22:20
I czemu tyle nienawiści ? =(

bulamen7
20-05-2008, 22:21
taka jest wiekszosc ludzi ze swiatow non pvp

Seith
20-05-2008, 22:24
he-he-he??

NecroLukas
20-05-2008, 22:50
Nie wiem ktory idiota gorszy, ale coż tak to jest, cwaniaczki z non pvp.

22:38 Van'Blaze [199]: proboja byc drugimi cliffordami

poroboj bydz mondzejrzym :>

Swojego czasu grałem na guardi, powiem wam ze jedym z nobów jest tez arhenio
lata po marach za toba jak pies za kiełbasą.

Gonzo
20-05-2008, 23:03
22:59 Ancienciq [317]: religia, czy muzyka
22:59 Van'Blaze [199]: lezakowanie

HAEIUAHEUIAEHAUIAEUHAEIAHEUIAE tekst miesiąca. :D

Valariazz
20-05-2008, 23:27
Domyslam ze ten van padl za pomoca anc~ lub jednego z jego "psow" (no dobra, kolegow) i teraz van chce sie zemscic za to?

w kazdym razie jestem pewny ze cos anc~ zrobil vanowi i teraz van beczy.

Aha, no i prawdy ("calej") nie poznalem.

LexZiom
20-05-2008, 23:29
nie moge obejrzec tego filmiku jaki program uzyc? prosilbym o linka..

Sasse
20-05-2008, 23:34
@up

http://www.tibiacam.tv/download.php

Slythia
20-05-2008, 23:35
nie moge obejrzec tego filmiku jaki program uzyc? prosilbym o linka..
Alez prosze.

http://www.tibiacam.tv/download.php

@up
Gratuluje szybkosci.

@down
Jakiego trola?

@2down
Powinnam zapytac - ktorego?

Multikonciarz
21-05-2008, 01:20
Jakiego trola?

internetowego złośliwo nic nie wiedzącego

AncienciQ
21-05-2008, 09:23
Guardia i inne swiaty non pvp sa ciezkimi serverami i czesto trzeba uzywac sily by tam przetrwac, a wiec KARA czasem jest najlepsza dla takich cwaniaczkow :)

ps. szkoda ze jego kolega sie nie zjawil :P

Broni1990
21-05-2008, 09:25
Kara dla takich typków jak on :) czekam az blazen nagra filmik jak ja go bede ganiac pozdro Trojca karajaca

Yamaroo
21-05-2008, 10:01
Guardia i inne swiaty non pvp sa ciezkimi serverami i czesto trzeba uzywac sily by tam przetrwac, a wiec KARA czasem jest najlepsza dla takich cwaniaczkow :)

Dokładnie

Pozdro, Mike

Cygan Slejter
21-05-2008, 10:32
Haha ale pier.... Blejz :D

Demmon of War
21-05-2008, 11:12

spoko zjawi sie kiedys

quiqqly
21-05-2008, 11:14
obaj są żałośni

pierw ten typ który niby go jedzie mówi o tym że Anc~ jeździ po starych a minutę póżniej sam jeździ po jego babci... żal żal i jeszcze raz żal

obaj są tak żalowi że nie pozostaje nic innego jak strzelić sobie w łeb

Yamaroo
21-05-2008, 12:40
żal mi ludzi grających na tych światach. Jedyna co możesz powiedzieć to MASZ BLOKA! HAhahahahaha żal lamusów. Na tym filmie 2 głupie knighty ( bo zazwyczaj tlyko idioci i prostaki grają knightami ) kłócą sie zamiast sie rozejść nie dają za wygraną i biją sobie frosty. Jaki to ma sens? jestescie ciotami.

Ja też jestem "żalowy" :D

I wiesz w ogóle kto to ciota? raczej nie..

Multikonciarz
21-05-2008, 15:10
żal mi ludzi grających na tych światach. Jedyna co możesz powiedzieć to MASZ BLOKA! HAhahahahaha żal lamusów. Na tym filmie 2 głupie knighty ( bo zazwyczaj tlyko idioci i prostaki grają knightami ) kłócą sie zamiast sie rozejść nie dają za wygraną i biją sobie frosty. Jaki to ma sens? jestescie ciotami.

nie ma to jak twój 12 sorcerer na infernie z full plate setem, no nie? :evul:

Windale
21-05-2008, 15:14
Nie mają się jak wyżyć w tibii, stąd takie zachowanie ;)

DuRi_Zmc
21-05-2008, 16:14
Ja bym nie wytrzymal na takim swiecie lol

;(

Djkwaku
21-05-2008, 16:49
Van olej anci, on zawsze był ch**. Pozdro !

Galera_Warrior
21-05-2008, 16:52
film mimo wszystko rox ;d

<^>Skorupa<^>
21-05-2008, 17:32
Swojego czasu grałem na guardi, powiem wam ze jedym z nobów jest tez arhenio
lata po marach za toba jak pies za kiełbasą.

xDD Arhenio to taka pi**a z mojej szkoły tak zwany szczygieł. Ma wielką głowę oraz zanik mięśni na wf. Ma 12kk i sie sępi porzyczyć swoim rl knight seta lub 20k. Pozdro szczygieł

@co do filmu
Jeden głupszy od drugiego. Najpierw ten 199 mówi, że po rodzinie sie nie jeździ a potem wyjeżdża mu z tekstem o jego babci xd

--Cienius--
21-05-2008, 17:38
troche szkoda poziomu guardii

pvvner
21-05-2008, 19:25
Nie wiem ktory idiota gorszy, ale coż tak to jest, cwaniaczki z non pvp.
22:38 Van'Blaze [199]: proboja byc drugimi cliffordami

poroboj bydz mondzejrzym :>

ty spróbuj zajrzeć do słownika ortograficznego <trudne słowo> fakt, niezbyt udane zdanie ale znając sytuację na guardii domyśliłbyś ocb. dla niewtajemniczonych - próbują być prO i karać (znane już słowo u nas nie tylko przez polaczków :)) przypadkowe osoby, ale jak wspomniałem nie wychodzi im to.

Domyslam ze ten van padl za pomoca anc~ lub jednego z jego "psow" (no dobra, kolegow) i teraz van chce sie zemscic za to?

w kazdym razie jestem pewny ze cos anc~ zrobil vanowi i teraz van beczy.

"Beczy" to niezbyt trafne określenie akurat, bardziej by pasowało "pokazuje prawdę", bo celem cama jest pokazanie anca ze znanej niestety nie tak wielu jeszcze PRAWDZIWEJ strony. spytacie dlaczego znanej nie tak wielu? tu sprawdza sie stara prawda "jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę", większość graczy guardii (czyli polaczki {i} boty) zna go oczywiście tylko z wypowiedzi z forum, a tam , co zrozumiałe, robi on wszystko by pozyskać jak najwięcej chętnych do POI...
A co do domniemanego ubicia mnie to nie, pierwsza gleba to skutek walki z ferumbrasem, druga z demonami. Nienawiść do typa spowodowana jest jego dwulicowością, fałszem, grą nie fair (m.in. oszczerstwa wypisywane do chętnych na wyprawę na poi quest z moim teamem), pośrednio też jego kumplami (czyt. psami) , ot co.

Dokładnie

Pozdro, Mike

Oto przykład lizodupa, który nie wie kompletnie nic w tej sprawie i paple jęzorem. OBY TAK DALEJ :)))))) A grzesio/mati dadzą ci jakies free itemsy

sądząc po twojej wypowiedzi masz 12 lat, na imię alojzy i naoglądałeś się tinky winkiego

obaj są żałośni

pierw ten typ który niby go jedzie mówi o tym że Anc~ jeździ po starych a minutę póżniej sam jeździ po jego babci... żal żal i jeszcze raz żal

obaj są tak żalowi że nie pozostaje nic innego jak strzelić sobie w łeb

bo jechał i to niejeden raz jak widać na filmiku koleś, a to co ja mówiłem nie jest tak bezsensowne jak ci się może wydawać... mam koleżankę która znam od czasów newbie (była w teamie z haj lewelem póki nie połasił się na kaskę zbytnio i nie odszedł od nich) i od niej wiem że grzechu lubi się chwalić dziewczynom w grze swoją wyimaginowaną (trudne słowo) STARSZĄ partnerką. stąd moje przypuszczenia że to jego babcia

Van olej anci, on zawsze był ch**. Pozdro !

pozdro stary ;d jak tam na neranie? :D

/// Mentor "trójcy karającej", Blejz

Psiako
21-05-2008, 19:37
paranoja i tyle ;d

Tipox3
21-05-2008, 19:44
Po prostu rozmowa dwóch przedszkolaków... z przykrością muszę przyznać, że takich osób jest bardzo dużo. :(

Slovik
21-05-2008, 19:55
Kara dla takich typków jak on :) czekam az blazen nagra filmik jak ja go bede ganiac pozdro Trojca karajaca

BAUHHUAHUHUAHUAH LEŻE! Człowieku ty i ta twoja klika jest żałosna. Tak karacie pokazaliscie to jak ogarniacie bossy. Obrażacie ludzi, którzy w tibii mają ogarnięcie, a gadając na non-pvp, że robicie robice kare, to wam odpowiem, że macie zwidy, a robicie pośmiewisko. Podziwiam debili, którzy płacą paymenty na non-pvp. Tu trzeba być debilem.

Yamaroo
21-05-2008, 20:13
@pvvner

Ja jestem lizodupem? ehh Paranoje o byle co robicie i tyle -.- Niech Anci i Van sami sobie to wyjaśnią. Pvvner nikomu dupy nie liże lol^

Mezive
21-05-2008, 20:14
Jak dla mnie te non pvp troche w pyte jest te ganianie i walnie komus potworkow sux-nudne.
ale widzieliscie jak on te frosty jechal?:o ja moge tak zolwia xD

Marecki666
21-05-2008, 20:23
Co do "kary" - znane już słowo u każdego Polaczka, stosowane w co drugim zdaniu, a jeszcze nie widziałem prawie żadnej "akcji" tego typu na Guardii.

Multikonciarz
21-05-2008, 20:43
NAJWIĘKSZY BŁĄD W TIBII? STWORZENIE SERWERA GUARDIA! hail

Cygan Slejter
21-05-2008, 21:58
@up
No co ty :D
dlatego nie polecam nikomu grac na tym serwerze..sam na nim gralem dosc dlugo, ale stwierdzilem ze nie ma sensu grac w gownie:)

Bronix
21-05-2008, 22:13
Acan Trian gral na Guardii ! Guardia bez Acana jest niczym :<

Slovik
21-05-2008, 22:15
Co do "kary" - znane już słowo u każdego Polaczka, stosowane w co drugim zdaniu, a jeszcze nie widziałem prawie żadnej "akcji" tego typu na Guardii.

Na guardii robili akcje, np. jak Orshabaala zabili to ten orsh o którego biło się pól edron chyba do statku by doleciał

KoXiS
21-05-2008, 23:02
@pvvner

Ja jestem lizodupem? ehh, hail dzieci neo. Gram na Guardii i wiem o tej sprawie więcej niż myślisz. A texty z fri ajtemsami to zostaw kolegą z podwórka ok?

a Ty jestes jebiety i fir items i nie zachowam tych tekstow i mam na Ciebie wyjebane i ogladam puchar uefa i jestem w*****ony i jeszcze czytam to co Ty piszesz i jestes zdrowo do*****ony 70 lefelku. Czytaj ze zrozumieniem lamusie dojebany on napisal, ze "go", "mnie" czy jakos tak czyli on jest Van"blazen. I wiesz wiecej od niego choc to on krecil ten film? Nie no wybaczcie jesli sie myle, bo podenerwowany meczolem jestem, ale zlitujcie sie napisal "co do domniemanego mojego deda"" (czy jakos tak) Czyli chodzi o autora filmu na to wynika i juz. Jak sie myle i ja nie umiem czytac ze zrozumieniem to mnie ciupajcie. :);):p:(B):]:D:o8o:baby:X(X(X(X(X(X(:confused:;(:evul::cup:

Multikonciarz
21-05-2008, 23:33
@większość up

pomyliliście to forum z fotką peel, tam wy*******ać na rozmowy, ewentualnie bravo, ale nigdy tutaj

Psiako
22-05-2008, 01:14
Proponuje iść do szkoły, cze

Yamaroo
22-05-2008, 12:52
a Ty jestes jebiety i fir items i nie zachowam tych tekstow i mam na Ciebie wyjebane i ogladam puchar uefa i jestem w*****ony i jeszcze czytam to co Ty piszesz i jestes zdrowo do*****ony 70 lefelku. Czytaj ze zrozumieniem lamusie dojebany on napisal, ze "go", "mnie" czy jakos tak czyli on jest Van"blazen. I wiesz wiecej od niego choc to on krecil ten film? Nie no wybaczcie jesli sie myle, bo podenerwowany meczolem jestem, ale zlitujcie sie napisal "co do domniemanego mojego deda"" (czy jakos tak) Czyli chodzi o autora filmu na to wynika i juz. Jak sie myle i ja nie umiem czytac ze zrozumieniem to mnie ciupajcie. :);):p:(B):]:D:o8o:baby:X(X(X(X(X(X(:confused:;(:evul::cup:

Na przyszłość to Ty czytaj ze zrozumieniem to po pierwsze. Po drugie Twój sposób pisania wymiata... Jak masz problemy to napisz do bravo girl ze jesteś niespełnionym dzieckiem które ma kompleksy, współczuje;(

Pozdro, Mike

Rybzor
22-05-2008, 13:18
Lol, szkoda mi tego kolesia z camem co za nim biegał, żal mu dupe ściska czy co? Przez takich frajerów nie da się normalnie grać w tą grę.

Even
22-05-2008, 14:58
Tak w ogóle Ryba muszę Ci powiedzieć, że jesteś bardzo wulgarny i niegrzeczny. A tak w ogóle to Play Hard Go Pro :-]

mc200
22-05-2008, 15:08
Lol, szkoda mi tego kolesia z camem co za nim biegał, żal mu dupe ściska czy co? Przez takich frajerów nie da się normalnie grać w tą grę.

No z tego co widziałem to Ancienciq latał za "kolesiem z camem".

Slovik
22-05-2008, 15:39

Boże widzisz i nie grzmisz ... ślepy jesteś ?

Schrenker
22-05-2008, 16:09
Jakim programem obejrzeć film help!;(

mc200
22-05-2008, 16:18
@up http://tibiacam.tv/download.php

O.O

!Slan!
22-05-2008, 20:18
Boże, widzisz i nie grzmisz xS

Duch Guardi
23-05-2008, 00:01
Gram na guardii od dawien dawna i już dawno przyzwyczaiłem się do takich sytuacji , że jeden noobek prowokuje drugiego do wyzywania się nawzajem. Ja stosuję w takich przypadkach prostą metodę: Ignore.

thelolmaker
23-05-2008, 01:40
Gram na guardii od dawien dawna i już dawno przyzwyczaiłem się do takich sytuacji , że jeden noobek prowokuje drugiego do wyzywania się nawzajem. Ja stosuję w takich przypadkach prostą metodę: Ignore.

jeden mądry, a nie bluzga jak dzieci up