zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Szukam Ludzi!

Druid_Smierci
20-11-2003, 15:54
Czesc,
Gram na serwerze Calmara, w mieście Carlin. Szukam ludzi chcących chodzić na wyprawy (przeważnie na mino i cyce, ale i inne stwory się zdażają). Najlepiej by były to osoby do 20lvl i nie poniżej 15lvl. Najchętniej przyjmowani są druidzi z czarem "Summon Creater", "Niewidzialność" "UH", "GFB" i "HMM" , ale reszta też się przyda.

Ja osobiście gram: Druid Smierci 17lvl (UH HMM GFB runy, czar Lekkie Leczenie, Summon Creater, Light, Food)

Wszystkich chętnych zapraszam do współpracy

Amix
05-01-2008, 17:02
Ja jestem chętny, lecz nie posiadam żadnych z wymienionych przez ciebie czarów, ponieważ mam za mały level. Mój nick mogę podać na pw. Jeśli chcesz mnie wziąć to napisz.

Ravanso
06-01-2008, 00:02
Czesc,
Gram na serwerze Calmara, w mieście Carlin. Szukam ludzi chcących chodzić na wyprawy (przeważnie na mino i cyce, ale i inne stwory się zdażają). Najlepiej by były to osoby do 20lvl i nie poniżej 15lvl. Najchętniej przyjmowani są druidzi z czarem "Summon Creater", "Niewidzialność" "UH", "GFB" i "HMM" , ale reszta też się przyda.

Ja osobiście gram: Druid Smierci 17lvl (UH HMM GFB runy, czar Lekkie Leczenie, Summon Creater, Light, Food)

Wszystkich chętnych zapraszam do współpracy

Summon Creater? -.- jak juz to to jest od 25 lv jeśli się nie mylę...
"Niewidzialność" jest od 35 lv...
Więc po co mówisz, że mają być os. do 20 lv? -.-

Amix
06-01-2008, 12:54
Lol
Spójrz na datę!!
Ja se jaja robiłem odpisując na ten temat. ;P

-Liutik-
06-01-2008, 21:44
ta...
Jedyne co mogę powiedziec to to że jesteś archeolog z jajami...