PDA

Pokaż pełną wersje : CZY Warto???

zielonyyyyyyy
21-11-2004, 19:01
mam pytanie czy warto kupowac pacc za kase w rl? [odpiszcie jak najszybciej] plz

Raziel on Eternia
21-11-2004, 19:19
Hmm.. to zależy, jeśli mozesz grać tylko wieczorami (po ok. 14) to pacc bardzo sie przydaje. Jeśli grasz także rano to już mniej, ale też się nieźle przydaje bo masz dodatkowe czary itp. Myślę, że jeśli masz kase w rl to mozesz kupić pacc ;)

Raul
21-11-2004, 19:24
Jeśli Tibia jest najważniejszą rzeczą w Twoim życiu, przy której spędzasz większość dnia i nie możesz bez niej żyć, dostajesz dwóje i jedynki w szkole tylko poto by zrobić w nocy ten jeden level więcej, masz dużo kasy na rl, z którą nie masz co robić i kumpli z rl, którzy też grają w Tibię i co gorsza mają PACC, a Ty nie, to tak, kup PACC.
Jeśli jedna z tych rzeczy się nie zgadza to nie kupuj, w końcu to tylko gra. ;)

Bajapa
21-11-2004, 19:36
dokładnie jak raul mówi ;] (visca el Barca rauliku :P) ale jeśli nie masz zbędnej kasy to i tak ją znajdź bo warto ;] jak ja pójde na te demony bez pacca?:D

zielonyyyyyyy
23-11-2004, 18:50
dzienki wam niewiedzialem ale podiolm juz decyje kupuje pacc =]

Cors Ent
23-11-2004, 18:53
warto

Tibia bez pacc to praktycznie prawie jak demo...
zeby grac cos porzadnie trzeba miec pacc'a

Matfiej
24-11-2004, 12:54
Raul, ja się z Tobą nie zgodzę, przejaskrawiasz wszystko. Pozatym jest to kwestia odpowiedniego wyważenia. Czy stać cię na taki wydatek ? Czy pieniądze, które na to przeznaczysz są warte tego co za to dostaniesz ? To jest bardzo indywidualna kwestia. Ale część osób nie może grać z rana, bo pracuje itp. A chciałaby się trochę rozerwać, tibia ich bawi. To czemu nie. Jest to po prostu jedna z wielu płatnych rozrywek.