PDA

Pokaż pełną wersje : Kazordoon prision

Kiperr
21-11-2004, 19:16
Zwiedzanie więzienia w kazordoon :p

http://movie.erigol.com/KazordoonPrison.rec

Jadzia
21-11-2004, 19:26
wlasnie obejrzalem filmika krotki :( (szkoda ze nie pokazalas ludom gdzie jest key, ja wiem) ale fajny exp ogolnie :)

Rehu
21-11-2004, 19:31
Fajne miejsce do expienia to wiezienie ale mogles pokazac droge i jak zdobyc klucze.
A co tam twoie filmy sa BEST po prostu :cup:

PinGOnE
21-11-2004, 19:33
rec***** ja tam wole nie ryzykowac :P

Dark Master
21-11-2004, 19:40
Re up. Plik czysty :p

Enforce
21-11-2004, 19:59
witam , miałem zamiar się tam przejść pozwiedzać ale teraz to juz nie ma sensu :) filmik mi sie podobał pozdro , see you in game!

johnnny_b
21-11-2004, 20:02

ja tez wole nie ryzykowac :P

Kiperr
21-11-2004, 20:06
Ja *******e :P
Panuje stereotyp ze jak ktoś daje pliki w formacie zip/rar to hacker.
"Ten typ tak ma" , ładowałem na ten serwer pliki .rec , a on sam zamienił je na pliki rar./zip. , żeby mniej zajmowały czy coś :p
Zawsze po ściągnieciu mozecie zobaczyć co znajduje sie w archwium. (Taaaak Win-Rar , ma te opcje , zdziwko co ? :P).
Druga sprawa : Jeżeli macie pisać takie bzdety typu "o zip , nie ściagam bo będzie jakiś keylogger" to lepiej nie piszcie nic.

Hoxiu
21-11-2004, 20:21
kipeRR !! jaki z ciebie lol! to ty nie wsadzaj plików ***** ani ***** ! to jest bez sensu bo i tak mało prawdopodobne, że kogoś shackujesz ... jeżeli nie jestes szakier ( hehe ) to nie gadaj głupot o zamienainiu na końcówki rar, daj NIE jak takie głupoty ci wyskakują ! nastepnym razem tylko .rec X(

nie jestem Jan Miodek :D

Kiperr
21-11-2004, 20:23
@up
Zeby nie być niegrzeczny ale : Shut the fuck up !
Gwoli ścisłości "lol" to nie określenie osoby.
Jan Miodek to ty na 100% nie jesteś , ale czasem mógłbyś wziąść do ręki słownik , poczytać do poduszki czy coś :p

Przybitek
21-11-2004, 20:40
Plik czysty i Kiperr RULEZZ :D

Hitmanu
22-11-2004, 14:01
OMFG wy chyba niewiecie, że na serwerze na jakim Kiperr repy umieszcza, NIEDA sie w .rec . Nieznacie sie, to się nieodzywajcie - proste -.- tylko na n00bki na forum wychodzicie.

Siergiey
22-11-2004, 16:04
Taki duzy, a glupi -.-
To co napisales, jest komentarz do filmu? Nie!
Goowno nas to obchodzi czy bedziesz sciagal czy nie, wiec po co tu to piszesz?! Jak chcesz komus powiedziec o swoim problemie to: i tu mamy szeroki wybor ^^ powiedz o tym mamie/tacie, zglos sie do szkolnego psychologa, napisz do bravo, nie wiem... moze samemu cos ci przyjdzie do glowy ;]
A filmik moze byc, troche woly resp tam jest ;P

Petersaber
22-11-2004, 16:35
nieee działaaa

podłącza się do świata Tibii i nie chce przestać...

Dr.Unknown
22-11-2004, 16:44
O ile jestem dobrze poinformowany, za ******/****** można dostać ostrzeżenie/ban.
Radzię uważać, a osobiście ja sciągam tylko *.rec.
Jeśli niektórzy mają wątpliwości, niech poproszą kogoś zaufanego z forum(ew. sami) o przeskanowanie pliku.

Hitmanu
22-11-2004, 16:50
Umm jak dla mnie Kiperr JEST kimś zaufanym -.-

Kiperr
22-11-2004, 17:27
@Unknow
Urzekla mnie twoja historia.
Nie wiem albo nie czytałeś wcześniejszych postów/innych moich tematów albo masz jakis kompleks.
Btw : Z tego co wiem ten topic jest po to żebyś skomentował mój film a nie zebyś mówił czego nie wolno a co tak.
Czemu na wszytskich innych forach (łącznie z tibia.de) , nikomu rar./zip. nie przeszkadza tylko właśnie tutaj.
Jeżeli mi nie ufasz , NIE ściągaj.

Olorion.
22-11-2004, 20:34
Nie opisales jednej dziurki ze stone golemami a po za tym all ok >.<
ja tam kiedys dedlem u minosow bo pacca nie mialem i rzucily mi e fielda na rope place >.<

Vegefa Ziom
23-11-2004, 16:36
Ja miałem kiedyś klucz do pierwszych drzwi, miałem 30 lvl, ciekawe co by było jakbym znalazł na ziemi resztę takich... Może różaniec ostatecznie.

@Siergiey
A Hoxiu może zadzwonić pod telefon zaufania jak widać tylko, bo gdzie indziej go? Wyśmieją? Od poduszki to pszedszkola taka jest Hoxiuna wola...

Aha, o komencie bym zapomniał, 1337 fajny film od ciebie Kiperr.
Tradycja na tym forum to jest jak Kiperr zamieści film to 9 na dziesięć postów przyprawia mnie o ból brzucha.

Master Sorcerer
23-11-2004, 21:17
ja tez wole nie ryzykowac :P

HIHO!

Nie ma sie czego bac kiperr spx gosciu on nie haker :P

Stu
24-11-2004, 00:45
"Zwracam się z uprzejmą prośbą" do moderatorów o zaznaczenie w regulaminie, że zip'y są równie bezpieczne co rec'e, a takich "loli" tudzież "nubów" którzy wyzywają wszystko co się rusza od hakerów, natychmiast banowali. Bo ostatnimi czasy sporo nerwów można stracić przeglądając dział "Filmy".
Pakowanie plików rec (i w ogóle wszystkich plików przesyłanych netem) należy do dobrego obyczaju, bo powoduje zmniejszenie ruchu w sieci, i szybsze ściąganie. Wiele serwisów (choćby tych z działu "Linki") nie przyjmuje filmików w formacie rec, tylko zip.

A jeśli ktoś naprawde nie wie co to zip czy rar, niech przeczyta jakiegoś manuala a nie wyzywa ludzi od oszustów-hakerów.

Koniec manifestu:)

Pozdrawiam.

Heliwurab
24-11-2004, 08:52
Kiperr! wypas filmik.śmieszne teksty nawet,smiesznie uciekałeś(wokół jednego cyca,uciekałeś przed drugim)itp. :D smieszne,prawie wcale nudne :D wielkie Congratulacion! :cup:

EDIT:
sux place,sux resp,sux sux sux :D:D
gosciu bomba jesteś :P:P

P.S. nie czepiać się ortografii :D

ciemne dropsy
24-11-2004, 21:07
Kiperr na prezydenta! a ci co mu nie wierza to do Burki na Faso :D

Po 1. Filmik fajowy ;)
po 2. Po kiego grzyba Kiperr ma kogos hackowac skoro ma taki lvl i jakies marne 10k i tak mu duzo nie da?
po 3. Rar/zip to nie keyloggery
po 4. Bana ma nie dostac
po 5. Keyloggera balbym sie raczej w plikahc exe a nie rar/zip
po 6. Rzadzisz :]

Have
24-11-2004, 22:44
Kiperr r0x za*****ty filmik :) wiecej takich. Dla mnie ten respawn byl szybki :P a dla Ciebie widac nie :D

Maccloy
27-11-2004, 11:57
Ja *******e :P
Panuje stereotyp ze jak ktoś daje pliki w formacie zip/rar to hacker.
"Ten typ tak ma" , ładowałem na ten serwer pliki .rec , a on sam zamienił je na pliki rar./zip. , żeby mniej zajmowały czy coś :p
Zawsze po ściągnieciu mozecie zobaczyć co znajduje sie w archwium. (Taaaak Win-Rar , ma te opcje , zdziwko co ? :P).
Druga sprawa : Jeżeli macie pisać takie bzdety typu "o zip , nie ściagam bo będzie jakiś keylogger" to lepiej nie piszcie nic.
no ja ****a nie wiem czy to taki stereotyp... powiedz mi ****a na c*** ty ciagle dajesz te filmy w zipach:/ :/ :/ jak ****a widzish ze nie hca ludzie sciagac to dawaqj normalne ***.rec do c***a, jest to twoj enty post a cigale sa te same problemy, ze pliki sa w zipie. ZMIEN ***ANE FTP JESLI CI SIE SAM ZIP NARZUCA... w sumie nic nie mam do cibie (i gz lvl), ale ja wole nie ryzykowac, wiec taka skromna prosba zrob rehosta tego kazopriscon.REC

hide
27-11-2004, 13:08
@ mccloy & inni debile z problemami...

1. Erigol jest bezpieczny bo można tam wgrac tylko pliki .rec wiec keyloggera nie bedzie...
2. Kiperr jest jedna z najbardziej zaufanych osob na tym forum.
3. Dla n00bow mam .rec :
http://members.lycos.co.uk/gesiorwazer/KazordoonPrison.rec
to moje konto na lycosie - link i film dzialaja...

Lord Sozeron
27-11-2004, 18:11
Pomóżcie gdzie moge kupić keye do więzien kazordoon chcialbym wiedzieć z gury dziękuję

Rarisu|Klim
27-11-2004, 20:44
kiperr rulez :] filmik jak wszystkie twoje wypasisty :p

PacMan
11-04-2005, 19:04
Ty - filmik już się przydał ^^

patrikoz
11-04-2005, 20:19
lol a mi niestety nie dziala... jakis error :(

Dark Blondi
11-04-2005, 21:43
error ;( omg halp mi Xd

Zomos
12-04-2005, 16:06
A mi niedziała , najpierw sie niechciało pobrać 99% i stało a jak sie pobrało to jakiś Error. Co to ma być czy to na tibi 7.3 czy coś trzeba cudować z tym filmem ?

Xali Dragna
12-04-2005, 16:15
Wyskakuje mi jakis smieszny errorek i widze w ostatnich postach ze inni nazekaja na blad ... mugl bys dac jeszcze raz link ?

malypietroo
12-04-2005, 16:20
Ej ja nie moge tego pobrac, a bardzo bym chcial!!!Mialem 100% i wyskakuje bląd!!!Moze moglby mi ktos powiedziec czemu tak sie dzieje???Nie uzywam Internet Explorer tylko Opera 7.0 ale czy to ma jakis wplyw na pobierane pliki???

Bongozzpl
12-04-2005, 17:07
@ll up

Zobaczcie kiedy dal posta i pomyslcie troche bo to nie boli.

Malutki Palladino
12-04-2005, 22:30
OmG ludzie przeciez tu jest normalny film :D Ja nie rozumiem, po co Kiperrowi by bylo hakowac jak sami wiemy jakiego ma charka i jaki lvl xD ... Brak slow, to jest po prostu film !

BTW. Filmik spox jak kazdy twok Kiperrq ;] Cya B)

Samek
12-04-2005, 22:33
Po co wygrzebywać tematy z listopada 2004 -.- Jeszcze ludzie sie czepiają że im sie nie chce sciągnać. Popatrzcie na datę założenia tematu.

Wypas
13-04-2005, 12:43
Po co wygrzebywać tematy z listopada 2004 -.- Jeszcze ludzie sie czepiają że im sie nie chce sciągnać. Popatrzcie na datę założenia tematu.

Bo niektórzy są tak ograniczeni, że nawet niestaraja się mysleć co piszą i robią.

Mysta Krecik
13-04-2005, 17:00
wiem ze kiep nie oszukal bo to wporzo gosc ale te errorce denerwuja
film jest w zip na 3 stronie link ze strona disabled
wiem ze to nie key ale daje powody by tak myslec i ludzie maja prawo sie bac wiec ich nie objezdzajcie :P

A filmik jest pod tibie 7.3

Evrasell
14-04-2005, 12:00
jest taka sprawa pod jako to tibie? 7.4?? bo mi wyskakuje blond taki jak zla tibie wlocnzysz

halp blax xDD

neve of celesta
17-04-2005, 22:07
soryy ale trzeba być noobem zeby nie wiedzieć gdzie znaleść klucz , bo tylko bardziej wieksze levele tam expia i chyba kazdy wiekszy lev wie gdzie too....

Plastex
17-04-2005, 22:14
Po co odświeżacie temat z zeszłego roku?

bogibo
17-04-2005, 23:02
eh naprawdę niektorzy ludzie są ograniczeni. ja kiedys- dawno temu :P filmik widziałam i ogolnie rox (faktycznie stary ten temat xD)

patrikoz
17-04-2005, 23:35
eh naprawdę niektorzy ludzie są ograniczeni. ja kiedys- dawno temu :P filmik widziałam i ogolnie rox (faktycznie stary ten temat xD)

OMG, po prostu nie popatrzylem na date... jestem z tego powodu ograniczony? omg...

bogibo
18-04-2005, 15:12
OMG, po prostu nie popatrzylem na date... jestem z tego powodu ograniczony? omg...

nie o to mi chodziło, a Ty zaraz sobie ideologie dorabiasz :|

Shog
18-04-2005, 15:55
Wiele razy na tym forum walkowany byl ten temat... No ale jak to PyLy, nie potrafia nic zrozumiec co nie.

@ Hexxio, czy jak mu tam xD

Czlowieku jak nie masz nic pojecia o rozszerzeniach plikow to sie w to nie baw. Natosmiast jezeli jestes pewnyi sprawdziles to ze jest tam keylogger to wtedy mozesz poprostu zignorowac ten topic lub zglosic to Moderatorowi, a nie wyzywac i bulwersowac sie do ludzi. Nie wiem co masz do Kiperra. Pliki sa pakowane do ****** czy ******, bo szybciej wtedy sie je sciaga. Zreszta zauwaz ze pisze *.rec*****, a nie ******, a to jest roznica. Poprostu tacy ludzie jak ty ktorzy nie wiedza co mowia (tzn mysla ze sa dobzi, ale tak nie jest) denerwuja mnie i pewnie wielu ludzi tutaj.

@ Unknown

Niby za co ma byc ostrzezenie? Za to ze spakowal plik? N/C

Wzsystkie inne fora nie czepiaja sie ze pliki sa spakowane w ******, ale niestety PyLy jest madrzejsze...

@ Topic

Nie ogladalem filmiku, bo nie interesuje mnie kazzo (BR Town)