PDA

Pokaż pełną wersje : Payment

Astilinek
22-05-2008, 15:24
Mam taką sprawe niedawno expilem sobie na mount sternum 27 druidem a tu nagle podbija do mnie jakiś 102 ek nick: Syblader i zaczyna mnie bić. Udało mi się uciec ale musiałem zapłacić paymenta za zabicie jakiegos gościa choć ja nikogo nie zabiłem. zapłaciłem ale gość chciał jeszcze blue robe więc powiedziałem mu żeby s*******ał i on mi na to że jestem wolny i nie mam u niego i jego kumpli hunta. więc teraz moje pytanie czy mogę się czuć bezpiecznie i czy jak pójde expić nie będzie mnie szukał i zabijał??? on był z gildii Midnight Warriors

hyehhr45
22-05-2008, 20:01
Welcome on Aldora o/

SN1P3R
23-05-2008, 08:18
Mam taką sprawe niedawno expilem sobie na mount sternum 27 druidem a tu nagle podbija do mnie jakiś 102 ek nick: Syblader i zaczyna mnie bić. Udało mi się uciec ale musiałem zapłacić paymenta za zabicie jakiegos gościa choć ja nikogo nie zabiłem. zapłaciłem ale gość chciał jeszcze blue robe więc powiedziałem mu żeby s*******ał i on mi na to że jestem wolny i nie mam u niego i jego kumpli hunta. więc teraz moje pytanie czy mogę się czuć bezpiecznie i czy jak pójde expić nie będzie mnie szukał i zabijał??? on był z gildii Midnight Warriors

Syblader był w*****ony bo wczoraj go noobcharami bili xDD więć miałeś pecha

Vierxen
25-05-2008, 19:36
@up

Fajny Cheat sam zrobiles <uhauha> xD

bajerfull
25-05-2008, 21:01
do autora. po co w ogole placiles? szukal nooba ktory mu zaplaci i znalazl.nawet by cie nie zabil. szkoda skulla na taki lvl... peace

$eetho
28-05-2008, 17:21
Chyba napisał, że go lał? To jak mógł skulla nie włączyć?

bajerfull
29-05-2008, 13:09
by go zbil do red hp i zostawil

Safe
01-06-2008, 22:43
by go zbil do red hp i zostawil

to sie nazywa frag a nie skulll.
elo

wojciech.lan
02-06-2008, 22:21
ostatnio znaczy sie od 2 dni mam problem z gra!! uruchamiam tibie a tu nie moge sie nawet zalogowac do gry a jak mi sie uda to chwile chodzi a pozniej mnie samo wy***uje z gry... NET chodzi bez problemu... Co sie dzieje z ta Tibia??
Moi kumple maja tak samo.

BingooCola
03-06-2008, 13:49
ostatnio znaczy sie od 2 dni mam problem z gra!! uruchamiam tibie a tu nie moge sie nawet zalogowac do gry a jak mi sie uda to chwile chodzi a pozniej mnie samo wy***uje z gry... NET chodzi bez problemu... Co sie dzieje z ta Tibia??
ojojo 2 dni bez tibii i już płacz ;(;(;(;(;(;(;(;(

Elooom
03-06-2008, 14:04
do autora. po co w ogole placiles? szukal nooba ktory mu zaplaci i znalazl.nawet by cie nie zabil. szkoda skulla na taki lvl... peace

Moze i żal.. fraga ; d Ale łatwo się dorobić nie prawdaż?.

hyehhr45
03-06-2008, 18:17

Mam ciekawy pomysl dla ciebie, mianowicie skoncz w to grac.

Koczek11
03-06-2008, 22:19
Po pierwsze ziomek zadajesz bezsensowne pytanie bo kto ma wiedziec czy cie bedzie lal czy nie ? Ja radze isc do wrozki w carlin i sie spytac. A po drugie primo na noobach trzeba zerowac. Po trzecie wiecej szacunku dla Midnight Warriors i jego czlonkow xD

kopasos
05-06-2008, 18:24
A po drugie primo na noobach trzeba zerowac.

1. Może nie jest noobem tylko newbie?
2. nie może być "po drugie primo"...

ja bym wyszedł, szkoda że już zapłaciłeś - ale skoro powiedział nie powinien Cię lać(ale to czasami nie do określenia bo lvl nie jest wyznacznikiem inteligencji :P )

hyehhr45
06-06-2008, 15:49
1. Może nie jest noobem tylko newbie?
2. nie może być "po drugie primo"...

ja bym wyszedł, szkoda że już zapłaciłeś - ale skoro powiedział nie powinien Cię lać(ale to czasami nie do określenia bo lvl nie jest wyznacznikiem inteligencji :P )

Jest. Im większy lvl tym Mniejsza inteligencja =D

Inquisitor
17-07-2008, 11:01
ahhaha ten ***** jak gralem na aldorce to ten idiota zaczal mnie bic i pisal pay ale go olalem i na zoltym mnie zostawil xD