zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pytanie

Kluska_ziom
22-05-2008, 16:31
Witam wszystkich mam pewne pytanie:
Niedawno zostalem schakowany, zrobilem formata i niegralem w tibie bo nie mialem ochoty (cs roX), teraz mam chec pogrania w tibie ale nie chce znowu hacka.
Przeskanowalem komputer avastem, znalazl keylogery i usunal, kolejny skan nic nie wykryl, dla pewnosci sprawdzilem hijackthis'em i tez nic nie wykrylo.
czy jest mozliwosc ze mimo to mam na kompie trojany/keyloggery ? jest jakis program ktorym moglbym jeszcze sprawdzic ? co mam zrobic zeby nie zostac schackowanym ponownie - nie wchodze na zadne strony dziwne a filmiki sciagam tylko w .cam jak juz.

z gory dzieki wszystkim za odpowiedzi

@down
mam FindIt'a , nic nie wykrywa, wiec czysto?
prosze modkow o nnieusuwanie tematu, tytułu sie nie da zmienic :/

>>>Mazix<<<
22-05-2008, 16:37
Ściągnij sobie FindIT, i nie wchodzi w pierwsze lepsze linki i nie ściągaj z nieznanych źródeł.
P.S - Jak ja miałem nazwę tematu Pytanie, to mi usuwali. Taka, Wzmianka.

Asash
22-05-2008, 17:36
Możesz jeszcze zainstalować jakiegoś Firewalla np. Keiro czy coś. Kompa przeskanuj Spybot - Search & Destroy czy jakoś tak ;)

Vanhelsen
22-05-2008, 17:49
z reguły wystarczy patrzeć na jakie strony wchodzisz i to wystarczy by samemu nie ściągnąć nieszczęścia, inna sprawa, czy jakiś bardziej wyedukowany hacker nie zechce sam ci wrzucić jakiegoś syfu ale taki raczej nie będzie zajmował się tibią, co najwyżej kontem bankowym etc :P