Pokaż pełną wersje : Jak tam dojść
plal1609
22-05-2008, 18:46
Witam wszystkich zastanawiam się jak dojśc w pewne miejsce gdy oglądam screeny z refugii widze ze pewien palek itp expia na dziwnej tombie z mummy,crypt schamblerami,beho ghule itp. Slyszałem wiele razy ze to niby jest pod MOLTS ale nie wiem jak tam dojśc więc jak by mi ktoś pomugł bedę wdzięczny chodzi mi o ss'y czy opisanie drogi tam z góry THX.
Ten tomb (?) znajduje się pod Mount Sternum.
http://tibia.pl/earth.php?x=32450&y=32071&z=7&q=41.06
@Down
Pokazałem ci wejście, czego chcesz więcej!!
plal1609
22-05-2008, 19:18
Tylko w jakim miejscu ss'y czy co?
mana'potion
22-05-2008, 19:42
Było w przyklejonym temacie.
plal1609
23-05-2008, 10:08
Tak tylko daj linka albo znajdż mi to szukałem 2 razy i nic wieć prosze o ss'y czy co?
Azkabanczyk
23-05-2008, 15:11
Tak tylko daj linka albo znajdż mi to szukałem 2 razy i nic wieć prosze o ss'y czy co?
Biedaczku polaczku...
Mily gosc podal ci link bo tobie sie szukac nie chcialo, no to jakbys pomyslal, to bys kliknal w link, pozniej na zaladowanej stronie masz taka lupe oraz przyciski "+" i "-". Klikajac na "-" (minus) widzisz wiekszy obszar lecz z dalszej odleglosci.
Nastepnie, zauwazyles pewnie, ze masz jakeis czerwone kreski/kropki (nazywaj jak chcesz). No to kliknij sobie w srodeczek i pokieruj myszka (urzadzenie ktore trzymasz w rece) i puff.... Predzej czy pozniej znajdziesz granice miasta Thais, droga z niego do miejsca do ktorego chcesz dosc jest pieknie ukazana na mapie (100% perfekcji), wiec kuzwa zapieprzaj do Thais i rob tak, jak napisalem wyzej.
P.S Sorry za "prostackie ukladanie zdan" ale nie wiedzialem jak mu to wyjasnic, by zrozumial ;<
plal1609
23-05-2008, 16:49
@up po 1 tam nic nie ma żadnyh śladuw tomb
szukałem z 20 minut i nic.Kurde nie możecie zrobic ssuw czy co napweno ktoś tam expi albo nawet z tibia arth by ktoś mugł bardzo prosze
@up
ssy to widziałeś już podobno.
tak trudno przejść się po Mt. Sternum i poszukać..?
kiedy pierwszy raz chciałam tam iść, od razu znalazłam wejście.
a jak jesteś na tyle leniwy - na forum był filmik z całą drogą.
plal1609
23-05-2008, 21:20
@up
Tak Tylko ja mam 20 lvl i nie wiem czy dam rade smithowi albo inny potworkom nie znam tam miejsc czy co tam sa gsy i dragi wiec boje się troche tam hodzić ... a skoro był filmik moge dostać link???
Vasudanin
23-05-2008, 21:25
poszukaj pod Mount Sternum ale od strony thais
jak mądrze pójdziesz nie spotkasz nic silniejszego niż cyclops =]
plal1609
23-05-2008, 21:26
Kurde pomuzcie poszłem tam i padłem nie znam dorgi plz dajcie ssy czy co prosze....
Undeadzik
23-05-2008, 21:37
@up
czyzby prowokacja ?
plal1609
23-05-2008, 21:49
@up
Dobrze się czujesz??? mi chodziło o droge a nie jakieś głupoty więc nie spamuj !!!!
Dizzy_Adventurer
23-05-2008, 22:01
Sądze że temat powinien zostać zamknięty, i ten gość po prostu mnie wkurza!!!
Wiesz co??? Niech ci stara poszuka, przecież ona u ciebie najlepiej gra w tibie, uwali tam wszystkie ghazbarany swoim drutem co wali z axa...
@Down
A co ty sobie myślisz?? Że to forum to "Stoliczku nakryj się, daj mapki, QS, dokładne dojścia jak 3-letniemu dziecku..." Po prostu nienawidzę takich osób jak ty, popieram pomysł któregoś z userów, żeby przed zarejestrowaniem się na forum, był test na IQ...
I jeszcze jedno : Nie przeklinaj!
I jeszcze drugie : http://www.ortografia.pl Nie wchodzić, gejloger :D
I jeszcze trzecie : Proszę o zamknięcie tematu...
I jeszcze czwarte : Podziękowania dla Bosala ;]
Azkabanczyk
24-05-2008, 09:22
@up po 1 tam nic nie ma żadnyh śladuw tomb
szukałem z 20 minut i nic.Kurde nie możecie zrobic ssuw czy co napweno ktoś tam expi albo nawet z tibia arth by ktoś mugł bardzo prosze
Jak to nie ma?! O_O JEST! Czy ty na prawde masz ~10 lat?! O_o Jak wejdziesz w link to kliknij sobie "+" (plus -.-") i masz pokazane wejscie! Kuzwa, ciezko myslec?! :[
Btw. Kiedy bedzie zamkniety temat? Bo na bana mi sie zbiera przez niego \m/
plal1609
24-05-2008, 11:15
lol to wy hyba macie po 10 lat kurde zeby nie umiec dodać paru ss nawet z tibia earth czy możecie nie pisać głupot i spamować tu i dać te ss'y???????????????????????????
Azkabanczyk
24-05-2008, 13:00
To ty nie potrafisz pisac poprawnie, nie potrafisz sie poslugiwac zwykla mapa ktora jest podana na stronie, to ty jestes na tyle inteligenty, ze nie umiesz uzywac opcji SZUKAJ! A zdwó!
mana'potion
24-05-2008, 13:31
Po pierwsze kup sobie słownik.
śladuw
Po 2 jesteś pojebany.
Po 3 idź do szkoły.
Po 4 ty spamujesz
Po 5 jak nie wiesz co to "prowokacja" to nie zwracaj uwagi
Po 6 dał bym Ci te ss ale nie dam bo jak wejdziesz znowu zaczniesz ludzi w*****ać tym razem w grze.
PS. Nie mogłem się powstrzymać żeby to napisać :spam:
Zapewne chodzi ci o Mount Sterum(czy jakoś tak).
Poszukaj wejścia i pochodź po jaskiniach.
Powinieneś to znaleźć bez większych problemów.
Ale nie jestem pewien czy o to ci chodzi.
Mógłbyś dać jakieś screeny.
plal1609
24-05-2008, 19:26
Mana'potion
Po 1 wy tu weszliście i zaczeliście swoje mądrości chodziło mi o ssy a nie komentarze jakiś bezmuzgów pare ludzi napisało chociaż coś mądrego a nie np mana'potion weszedł i zaczoł spamować.
Po 2 mam złamaną ręke i cieżko jest mi pisać dlatego robie błedy
Po 3 gram w tibie może max 5 miesięcy wieć nie wymadrzajcie się pomogli byście a nie piszecie bzdury bo myślicie ze gracie w tibie 2-5 lat to jesteście Masters więc prosze o wyrozumiałośc i zrozumienie mnie a nie obrzucanie błotem .
plal1609
24-05-2008, 20:00
Sam jesteś noob ty nie muszisz ssuw dać wiem już jak tam dojśc bez waszej pomocy wystarczy napisać na innym forum i już jest a nie tam gdzie same dzieci neo są takie jak np kolega up :D:D:D:D:DX(
(nie muwie o tych co mi pomogli i chcieli pomuc)
kakademona111
24-05-2008, 20:05
Ey ludzie plal1609 ma troche racji.. zamaist pisac psozukaj se slownika itp powiedz cie mu dokladniej...
Dobra postaram, ci sie to wyjasnic nieiwem czy chodzi ci o akurat te miejsce ale chyba tak ;] .
Najpierw idz do ThaIS tu juz niebede drogi objasnial wychodzimy z thais polnocna brama i idziemy w prawo wlasciwie ,... wejdz w ten link co kolega powyzej podal i kieruj mapke troche na dol az dtrafisz na droge a potem w lewo i zobaczysz thais dojdziesz wedlug mapki ;]
Dobra jestes tma gdzie cyce masz po lewej wejscie[dokladnie tam gdzie pokazuje mapka zamieszczoan przez osobe powyzej]... przed wejsciem hmm 2-3 cyklopy zwykle;]. Dobra wlazisz tam na dol i idziesz przed siebie.. caly czas... po drodze tylko zwykle cyce.. doszedles do konca na koncu pare cycow i jakas dziura tak? ALE TAM NIEWCHODZ SMITHY DRONY ITP... HNA TWOIM LVLU DED ;P dobra cofnij sie troche zanim doszels do konca i idz w gore... caly czas az do konca potem delikatnie w w lewo i w gore po drodze zwykle cyklopy... dobra jestes.. teraz powinienes miec dziure w tym zakatku delikatnie na lewo przy scianie...:cup: cczasem jest ona zaslonieta trupami itp.. laz poprostu az wpadniesz w nia.. dobra wpadles co dalej ? tutaj juz se sam znajdziesz dziury ejstn ich wiele kazda na ten sam poziom...
I poziom : selektony i pare gohuli < wiem ze to sie pisze troche inaczej ale niepamitam jak a spieszy mi sie ;p
II poziom wiecej gohuli mniej selektonow. Bardzo dobre miejsce do zbieranai kasyki ;]
III poziom ghochule pare selektonow pare Crypt samberow pare respow beho ze 4? i to wszystko ;p
IV poziom tu juz uwazaj an munie.... spowolnia cie a potem bedziesz od nich obrywal... wiec tu mzona spotkac tak : Munie standart ;] , Ghostow pare : slabe ;p , beho, crypt sambery
V poziom tu juz trzeba se znalezc i otkopac dziure.... ale raczej ci niebedzie to potrebne poniewaz na dole sa hmm 3-4? dragi ;p
Dalszych poziomow nieotkrylem o ile wogle sa :\8o
P.S. Jestes Druidem wiec zaopatrz sie w duza ilosc jedzienia... pare potionkow tez sie przyda;]
Pozdro ! Mam nadzieje ze trafiles ! Napisz czy ci sie udalo a jak nie to w jakim pkt cie staneles napsiz tu lub an priv postaram sie pomoc B)
przepraszam za błędy
kakademona111
24-05-2008, 20:08
oj skoro juz wiesz jak tam dojsc.. ^^ spoznilem sie z pomoca :(:( ;(
plal1609
24-05-2008, 20:09
Dziekuje naprawde pomogłeś mi zaraz biore manaski i fooda i lece expic :D tylko troche boje się bo muj świat pvp ale co tam THXXXXXXXX powiem ci jak dojde narazie spadam z kompa thxxxxxxxxxxxxx
kakademona111
24-05-2008, 20:12
Gram an morganie tez pvp jak tam expilem to pk mi sie jeszcze nietrafilo co najwyzej ktos powiedial leave czasem ;p X(
Mana'potion
Po 1 wy tu weszliście i zaczeliście swoje mądrości chodziło mi o ssy a nie komentarze jakiś bezmuzgów pare ludzi napisało chociaż coś mądrego a nie np mana'potion weszedł i zaczoł spamować.
Po 2 mam złamaną ręke i cieżko jest mi pisać dlatego robie błedy
Po 3 gram w tibie może max 5 miesięcy wieć nie wymadrzajcie się pomogli byście a nie piszecie bzdury bo myślicie ze gracie w tibie 2-5 lat to jesteście Masters więc prosze o wyrozumiałośc i zrozumienie mnie a nie obrzucanie błotem .
Spadłem z krzesła.
Grasz ~5 miesięcy i masz 20lvl?<lol>
Ja tesz mam złamanom renke i pisze błendy.Masz złamaną ręke i nie trafiasz w litery?Ktoś napisał wcześniej,że błąd zrobiłeś przez "u",a powinno być przez "ó"(jeśli masz złamaną ręke mogłeś napisać przez "o")
Podali Ci kilka razy link do Tibian Earth i napisali jak masz sobie to znaleść,ale ty(...):]
Takwięc(chyba dobrze napisałem:))użyj mózgu i poszukaj sam.
Nie nawidze takich ludziX(
kakademona111
24-05-2008, 20:38
Thunus- ja niebrone tamtego kolesia... ALE POCO PISZESZ ZE SPADLES Z KRZESLA ZE SMIEJESZ SIE Z NIEGO ZE GRA 5 MIES I MA 20 LVL ITP.... Trzymaj sie tematu. Co mu to pomoze ze go wysmiejescie>? N I C !
Wiec pisanie takich posto jak :
Noob !
Jaki lol
zajzyj do slownika itp
NIE MA SENSU !
Ja zawyczaj se na forum nieudzielam siedze se cicho i czasem je przegladam ale wnerwiaja mnie takie odpowiedzi ~!! kolo porsi o pomoc a wy go tylko wyzywacie... Zastanowcie sie wszyscy. Najlepiej porownajcie sytuacje tylkko ze to wy sie o cos pytacie.. a waz wyzywaja...
poZDro ;]
Masz Pecha Szukaj az znajdziesz po 1 idz do mount sternum poszukaj troche a na bank trafisz ja znalazlem i uzytkownicy na tym forum i piszacym w tym temacie nie obrzucaja cie blotem tylko chca na pewno zebys sam do czegos doszedl a nie tylko za pomoca kogos.Nie idz na łatwizne tylko pomecz sie troche.
mana'potion
24-05-2008, 20:50
To, że masz złamaną rękę wcale cię nie usprawiedliwia. Można przerzucić tekst przez worda i myszką naprawiać błędy.
plal1609
24-05-2008, 20:55
tak pisze "u" zamiast "ó"
Tylko jak by ci 3 razy ręke składali pod narkozą też byś taki pisał po 1 dni a co do tego gram 5 miesięcy ale 2 miechy miałem przerwe i nie mam tylko 20 lvl mam też 52 a jak nie wierzysz to nie chcesz to ci moge nick dać i moge nawet wyjść i co zatkało w 3 miechy wbic 50 0%BOT! 100% Player i nie jakiś dziecko neo tylko po 2-3 max 4h :D więc thx tym co mi chcieli pomuc tym co mi pomogli a tych co mi przeszkadzali niech ich licho Zje!!!
Temat do zamknięcia.
kakademona111
24-05-2008, 20:56
To, że masz złamaną rękę wcale cię nie usprawiedliwia. Można przerzucić tekst przez worda i myszką naprawiać błędy.
Daj juz mu spokuj i trzymaj się tematu -.-
Narazie chyba komentarze niesa potrzebne czekamy na efekty czy trafi ;]:p
mana'potion
24-05-2008, 20:58
tak pisze "u" zamiast "ó"
Tylko jak by ci 3 razy ręke składali pod narkozą też byś taki pisał po 1 dni a co do tego gram 5 miesięcy ale 2 miechy miałem przerwe i nie mam tylko 20 lvl mam też 52 a jak nie wierzysz to nie chcesz to ci moge nick dać i moge nawet wyjść i co zatkało w 3 miechy wbic 50 0%BOT! 100% Player i nie jakiś dziecko neo tylko po 2-3 max 4h :D więc thx tym co mi chcieli pomuc tym co mi pomogli a tych co mi przeszkadzali niech ich licho Zje!!!
Temat do zamknięcia.
Fajny jesteś. Przeczytaj "Poradnik dla paladyna od 0-100, a może nawet więcej" tam jest gość który w 2 miechy wbił 119 lvl z 90+ dystansem. Zatkało?
kakademona111
25-05-2008, 09:36
Ja niewiem czy jest to sens siedziec 24h przed kompem zeby wbic lvl ....
Tibia to ma byc przyjemnosc a nie wyscig szurow jakis...
W koncu ktos juz kiedys powiedzial: Tibia jest dla nas a nie my dla niej
:p
Pozdro.
plal1609
25-05-2008, 10:14
Łykam że koleś wbił 119 i 90 dystans ta napewno tylko bocił 24/7 siedział jakieś dziecko neo i miał kumpli po 100+ kturzy mu pomogli ja miałem tylko koleguw po 50+ kturzy mi ledwo pomogli jakieś p sety i sam sobie poradziłem....
A co do tego MOLTS THX Już byłem expiłem THXXXXX Jest spox i nawet mało ludzi.
temat do zamknięcia...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.